2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
oğlan doğurunca da baş tacısın çok yazık bu insanlara bu ayrımı yapan o kdr çok ki hiç şaşırmadım okurken sağlıklı olsun diyelim biz yeter bize cnm kimseye doğurmuyoruz. Dur daha iyi günlerin çocuğun buyucek zayıf bebek olursa bakamıyor dicekler şişman olursada obez bu çocuk dicekler ohooo iyi günlerin yani şekerim :)

ya benim macbook'a bir koca starbucks boyutlu kahve dokuldu ve acilmiyor
esiminkini de goturemeyecegim istanbul'a. telefondan girecegim ama cogu seyi kacirma olasiligim olacak
Yoo neden kaçırasın ben hep tlf dan giriyorum sen desene İstanbul'da kendimi kaybedebilirim gezmekten alışverişten ailemle vakit geçirmekten vs vs girmiycem topiğe diye:)))gerçi Paris'in üzerine İstanbul'da alışveriş biraz Saçma olur ama alışveriş heryerde Güzeldir:))))

Son düzenleme:

İnsanoğlunun anlamsız kibiri işte aynen öyle canım.

Allahtan etrafımda kimse yok uzakta herkes Normalde bana böyle seylerle, elestirilerle gelseler sallamam. Ama söz konusu cocuksa cocuğa laf edip bana karısacaklar ya sanırım epey bir değişeceğim ben doğumdan sonra Tam bir catmom olacağım tırnaklarımı çıkarırım valla heee!

ahahahha adim cikmis 9'a inmez 8'e

Şekerim kociş bgn erkenci geldi eve sohbete daldık ay bide akşam 2 parça bi meyveden attım ağzıma midem bir bulandı gözlerim karardı foşurt kustum ne varsa gitti mideden üşüme başladı falan kötü oldum uzandım biraz uyumuşum o arada da rüya gördüm kız L Light Of God sen topiğe yazıyordun ki kızım oluyor diye hadi hayırlısı olsun inş kalp gözüm açıktır ama inş çıkar :) durum bu semurcuğum :)

yani ben anlamiyorum cinsiyetci bu yaklasimi. tabii ki oglusuma asigim

ama kizim olsa cok despot bir anne olmakla beraber simdiden anaokulda takacagi cantasi bile hazir

iyi yapmissiniz, bizimki de erken dondu bugun; sizdi simdi koltukta, ben de kivi yiyip size yaziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…