- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.441
oğlan doğurunca da baş tacısın çok yazık bu insanlara bu ayrımı yapan o kdr çok ki hiç şaşırmadım okurken sağlıklı olsun diyelim biz yeter bize cnm kimseye doğurmuyoruz. Dur daha iyi günlerin çocuğun buyucek zayıf bebek olursa bakamıyor dicekler şişman olursada obez bu çocuk dicekler ohooo iyi günlerin yani şekerim :)Millet delirmiş arkadaşlar. Kesin bilgi!
Dün kızımız olacağını öğrendik sevinç içindeyiz ama insanlar resmen bizi teselli etme derdindeHerkes değil elbette ama ne pis bir ataerkil toplummuşuz ki "olsun kız da iyidir" gibi yorumlara maruz kalmış eşim. Ben kalsam altta kalmaz lafımı söylerdim de... Görümcelerimden biri dışında kimse beni aramadı zaten bir hayırlı olsun diye kv dahil Cinsiyet ayrımı yapmıyor gibi gözüküyorlardı ama yapıyorlarmış demekki.
Sonuç olarak millet delirmiş arkadaşlar, biz aklımıza mukayyet olalım.
Yoo neden kaçırasın ben hep tlf dan giriyorum sen desene İstanbul'da kendimi kaybedebilirim gezmekten alışverişten ailemle vakit geçirmekten vs vs girmiycem topiğe diye:)))gerçi Paris'in üzerine İstanbul'da alışveriş biraz Saçma olur ama alışveriş heryerde Güzeldir:))))ya benim macbook'a bir koca starbucks boyutlu kahve dokuldu ve acilmiyor
esiminkini de goturemeyecegim istanbul'a. telefondan girecegim ama cogu seyi kacirma olasiligim olacak
Salı ikimizde doktordayız sanıyorum :) kız haberi getiririz sağlıkla inşallah bacım :)cat hic canini sikma. biz takla atiyoruz ki kiz olsun diye.
Jellyfish_ bi söz var sende bilirsin cahille sohbet etme canın sıkılır camla taharet olma g..... Yırtılır diye:))))(ay çok çok özür diliyorum hepinizden ama bu durumu Şahane özetliyor diye yazdım) hiç üzülme yaa bir tüyünü yaratmaya kudreti yokken insanoğlunun;kız erkek ayrımı yapmak ne haddine.
Sesin çıkmayınca kendimi yalnız hissediyorum burda deniz anası olaraktan :)))
Hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzum mutlaka yaz buraya sağlıklıdır miniş korkma rahat gir bebekte etkilenmesinKızlar yarın detaylıya gireceğim ins. Duanızı esirgemeyin. Inş sağlıklıdır yavrucum.
benim pazartesiSalı ikimizde doktordayız sanıyorum :) kız haberi getiririz sağlıkla inşallah bacım :)
oğlan doğurunca da baş tacısın çok yazık bu insanlara bu ayrımı yapan o kdr çok ki hiç şaşırmadım okurken sağlıklı olsun diyelim biz yeter bize cnm kimseye doğurmuyoruz. Dur daha iyi günlerin çocuğun buyucek zayıf bebek olursa bakamıyor dicekler şişman olursada obez bu çocuk dicekler ohooo iyi günlerin yani şekerim :)
ahahahha adim cikmis 9'a inmez 8'eYoo neden kaçırasın ben hep tlf dan giriyorum sen desene İstanbul'da kendimi kaybedebilirim gezmekten alışverişten ailemle vakit geçirmekten vs vs girmiycem topiğe diye:)))gerçi Paris'in üzerine İstanbul'da alışveriş biraz Saçma olur ama alışveriş heryerden Güzeldir:))))
benim oğlum da enn büyük yardımcım şuan :)bencede :))) akşama kadar oyun oyna, ye, iç, uyu, çiş kaka :))))))
azıcık ta yardım etsin :))) şaka bir yana, gerçekten çok eğleniyorlar :))
Bende Cumartesi Dr a gidicem dua edin benim için.denizimi görücem inşallah artık cinsiyette kesinleşir:)))Yerim onları kız ben
Şekerim kociş bgn erkenci geldi eve sohbete daldık ay bide akşam 2 parça bi meyveden attım ağzıma midem bir bulandı gözlerim karardı foşurt kustum ne varsa gitti mideden üşüme başladı falan kötü oldum uzandım biraz uyumuşum o arada da rüya gördüm kız L Light Of God sen topiğe yazıyordun ki kızım oluyor diye
Şekerim kociş bgn erkenci geldi eve sohbete daldık ay bide akşam 2 parça bi meyveden attım ağzıma midem bir bulandı gözlerim karardı foşurt kustum ne varsa gitti mideden üşüme başladı falan kötü oldum uzandım biraz uyumuşum o arada da rüya gördüm kız L Light Of God sen topiğe yazıyordun ki kızım oluyor diyehadi hayırlısı olsun inş kalp gözüm açıktır ama inş çıkar :) durum bu semurcuğum :)
Bende Cumartesi Dr a gidicem dua edin benim için.denizimi görücem inşallah artık cinsiyette kesinleşir:)))
Detaylı çok önemli ay çok geriyor beni bide Allah hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı bebişlerlebenim pazartesi
ay insallah
detayli icin de carsamba aksamina randevu aldim saat 17'de
Kivi faciamda oldu 3 gün önce yemeye korkuyorum bebeğede çok faydalıiyi yapmissiniz, bizimki de erken dondu bugun; sizdi simdi koltukta, ben de kivi yiyip size yaziyorum
Bende Cumartesi Dr a gidicem dua edin benim için.denizimi görücem inşallah artık cinsiyette kesinleşir:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?