- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.461
Bi de onlar abi abla olucak topikte ki diğer minnaklara örnek olmaları gerek yaptıklarına bak:))))ahahah aeya bi sen bi ben zaten
01.07'ler fazla nazli
bu, bugun 5inci kivimKivi faciamda oldu 3 gün önce yemeye korkuyorum bebeğede çok faydalı
ahahahahahahaBi de onlar abi abla olucak topikte ki diğer minnaklara örnek olmaları gerek yaptıklarına bak:))))
Bide kötü bakan insanlar var ne yazık ki oğlum hep toplu bir bebek oldu halada topiş biraz çok nazar oluyor ya bir insan bir çocuğa nasıl nazar eder eşim çok topluluğa sokamadı sırf bu yüzden bizi oğlumuz hemen nazar oluyordu aman evlerden uzak olsun herkes nerde çokluk orda b..luk demişler ben kimseye yakın olmayı istemedim.istemem deAllahtan etrafımda kimse yok uzakta herkesNormalde bana böyle seylerle, elestirilerle gelseler sallamam. Ama söz konusu cocuksa cocuğa laf edip bana karısacaklar ya sanırım epey bir değişeceğim ben doğumdan sonra Tam bir catmom olacağım tırnaklarımı çıkarırım valla heee!
Detaylı çok önemli ay çok geriyor beni bide Allah hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı bebişlerle
Kız o kdr da yeme naptın sen 100 kg olacaksın doğuma kadarbu, bugun 5inci kivim
ben cok kilo aldim zatenKız o kdr da yeme naptın sen 100 kg olacaksın doğuma kadarben 2 öpün yemek 1 ogun meyve yesem benden iyisi yok
Sanki fazla kuzum ya herşeyin fazlası zarar derler 2,5 3 lt diyor doktorlar geneldeBugün ne kadar su içtiğime baktım, 4lt civarı kapanışı yapıcam sanırım. Zorlama da değil bu öyle içiyorum. Çok mu ki bu da?
Hiç kilo almış gibi görmedim seni ama alt bolgeyi görmem gerek geldiğinde bir kontrol edeyimben cok kilo aldim zaten
Sanki fazla kuzum ya herşeyin fazlası zarar derler 2,5 3 lt diyor doktorlar genelde
Hiç kilo almış gibi görmedim seni ama alt bolgeyi görmem gerek geldiğinde bir kontrol edeyim
ben bir bardak bile icmiyorumŞimdi düşündüm de belki de ölçüyorum diye psikolojik olarak çok içtim bilemiyorum :))
ahahahah yok vani alindan asagisi ata demirer style
Canim ben ikili test yaptırmadim. Yaptırmayı istemiyordum ama eşimin ısrarıyla yaptirayim dedim,bu defa da bulunduğum şehirde yapmiyorlarmis. Şehir dışına çıkamadık. Çok tedirgin olma Allah in izni ile bisey yoktur inşallah. Ayrıntılı ultrason yaptırdığında için rahatlatacak tir.Arkadaşlar bu arada sizlere bir sorum olacak..
Benim bu zamana kadar gittiğim doktorun yeterince iyi olmadığını fark edince doktor değiştirdik. Ve dün yeni doktoruma randevuya gittim ilk kez. İlk doktorun bırakın ikili testi hiç tansiyon ve kilo ölçümü yapmamasına, bana gereksiz hormon ilacı vermesine köpürdü.. Nasıl yapmaz ikili testi dedi. Aranızda ikili testi yaptırmamış olan var mı? Yani sıkıntı çok mu oluyor bu durumda? Çok tedirginim..
Aferinn sanaaa bravoo! iç iç mutlaka.ben bir bardak bile icmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?