- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.481
Siskinlikten bebeğin hareketleri sana ulasamiyordur canim :)Kizlarrrrr ben geldim ramazan davulu gibi sistim bugün hiç kiprasmadi :) benim zilli kızım dün gösterdi çekti kendini trip atiyorum kendilerine :)
Olur tabi canım ama sen ilgilenirsin o konuyla olur mu? Ben birden çok yoğun bi döneme girdim toparlayamadım işleri. Adapte olamadım bi türlü yeni yoğun hayatıma :)Topiğimizin aktifliği açısından iyi olur diye düşündüm :) keyifli de oluyor gülüyoruz arada
Şekerparelerim arada hayata dair sorular soralım genel olarak ev iş çocuklar aileler keyifli bir sohbet ortamı olur en azından hadi inşallah güzel sonuçlar alırız
Jellyfish_
Ya hakkaten insanların bu kötü düşüncelerini utanmadan sana yansıtmaları daha üzücü bence. Keşke böylelerini başka bi gezene felan gönderebilsek...
Teşekkür ederimaç karnına içiliyor.1 saat süt ürünü tüketmiyorsun deemir emilimi boşa gtmemesi için.içinde folik aasit de olduğundan ekstra başka bişey vermedi bna
Hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzum mutlaka yaz buraya sağlıklıdır miniş korkma rahat gir bebekte etkilenmesin
Canım çok fazla su içince zehirleme yapıyo 5 litre felan dikkat et çok tuzlumu yedinBugün ne kadar su içtiğime baktım, 4lt civarı kapanışı yapıcam sanırım. Zorlama da değil bu öyle içiyorum. Çok mu ki bu da?
Çok geçmiş olsun canım,rabbim şifa versin benimde eşiğim aşağıda ama şükür kanamam olmadı, birde eşiğin aşağıda olması kasık ağrısı yaparmış korkma ağrırsaHayırlı akşamlar arkadaşlar ...
İkindin maalesef yine kanamam oldu ve koştur koştur hastaneye gittik...
Çok şükür bebeğim iyi..eşiğim aşağı da olduğu için kanamam olmuş..korkma dedi dr...
Hiç kalkmayacağım bol dinlenme...
Çok korktum ama çok şükür halimize...
Rabb im cümlemizi korusun inşaallah..evlatlarımızı korusun..
Dualarınızı beklerim
Allah cümlemizden razı olsun inşaallah
Detaylı için nereye gidysnz ben hala uygun bi yer bulamadım Sigorta da yok devlete gitmem lazım ama okulun bi sürü masrafı var şu AnDetaylı çok önemli ay çok geriyor beni bide Allah hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı bebişlerle
Çok geçmiş olsun canım,rabbim şifa versin benimde eşiğim aşağıda ama şükür kanamam olmadı, birde eşiğin aşağıda olması kasık ağrısı yaparmış korkma ağrırsa
Canım ne yazık ki böyle bi topluma sahibiz benim eşimin ailesi erkek çocuğa düşkün bana bazen diyorlar inşallah erkektir bende diyorum ki kız hissediyorum olsun bi şey olmaz ilk çocuk zaten diyorlar :) tabi işte ben böyle gülüp geçiyorum ve kızım olursa ona prenses gibi oda yapcam kızların nasıl kıymetli olduğunu onlara göstercem :)Millet delirmiş arkadaşlar. Kesin bilgi!
Dün kızımız olacağını öğrendik sevinç içindeyiz ama insanlar resmen bizi teselli etme derdindeHerkes değil elbette ama ne pis bir ataerkil toplummuşuz ki "olsun kız da iyidir" gibi yorumlara maruz kalmış eşim. Ben kalsam altta kalmaz lafımı söylerdim de... Görümcelerimden biri dışında kimse beni aramadı zaten bir hayırlı olsun diye kv dahil Cinsiyet ayrımı yapmıyor gibi gözüküyorlardı ama yapıyorlarmış demekki.
Sonuç olarak millet delirmiş arkadaşlar, biz aklımıza mukayyet olalım.
Canim ben ikili test yaptırmadim. Yaptırmayı istemiyordum ama eşimin ısrarıyla yaptirayim dedim,bu defa da bulunduğum şehirde yapmiyorlarmis. Şehir dışına çıkamadık. Çok tedirgin olma Allah in izni ile bisey yoktur inşallah. Ayrıntılı ultrason yaptırdığında için rahatlatacak tir.
Ben bu sözü ezber yapcamJellyfish_ bi söz var sende bilirsin cahille sohbet etme canın sıkılır camla taharet olma g..... Yırtılır diye:))))(ay çok çok özür diliyorum hepinizden ama bu durumu Şahane özetliyor diye yazdım) hiç üzülme yaa bir tüyünü yaratmaya kudreti yokken insanoğlunun;kız erkek ayrımı yapmak ne haddine.
Fıstığımın güzel bi resmini getir bana göreyim bendeeHerkese kocaman bir Günaydınnnnn :)
Hayırlı cumalar :)
Bugun kontrolü olanlar bende dahil güzel haberlerle dönsün inşallah :)
Hepimiz için mutlu pozitif bir gün olsun :)
Hepinizi kocaman öpüyorum bıcırikleri de ayrıca öpüyorum:)
Getircem inşallah dünürüm cinsiyetini de gösterirse bu resmi ilerde çerçeve yapıp yatak odalarına asariz :) sizi böyleyken kerttik derizFıstığımın güzel bi resmini getir bana göreyim bendee
Hahahaaa diyelim tabii :))) sen benim uyuzu hala almakta kararlıysan ne mutlu bana :)Getircem inşallah dünürüm cinsiyetini de gösterirse bu resmi ilerde çerçeve yapıp yatak odalarına asariz :) sizi böyleyken kerttik deriz
Aaa çocuk iki totosunu döndü diye vaz mı geçilir :) hem bizim için totosunu dönen makbul öyle bacaklarını açıp sere serpe pipi gösteren damat istemeyizHahahaaa diyelim tabii :))) sen benim uyuzu hala almakta kararlıysan ne mutlu bana :)
Aaa çocuk iki totosunu döndü diye vaz mı geçilir :) hem bizim için totosunu dönen makbul öyle bacaklarını açıp sere serpe pipi gösteren damat istemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?