2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlarrrrr ben geldim ramazan davulu gibi sistim bugün hiç kiprasmadi :) benim zilli kızım dün gösterdi çekti kendini trip atiyorum kendilerine :)
Siskinlikten bebeğin hareketleri sana ulasamiyordur canim :)
Hem kızınızı uzmeyiniz oğlumuzun gönlü olmuyor üzülmesine

@Aryadeniz38 canim bu vakte kadar kipirti oldu mu merak ettim?

Olur tabi canım ama sen ilgilenirsin o konuyla olur mu? Ben birden çok yoğun bi döneme girdim toparlayamadım işleri. Adapte olamadım bi türlü yeni yoğun hayatıma :)

Çok geçmiş olsun canım,rabbim şifa versin benimde eşiğim aşağıda ama şükür kanamam olmadı, birde eşiğin aşağıda olması kasık ağrısı yaparmış korkma ağrırsa

Detaylı icin herkesi konyaya beklerim:) en ucuz ben gidicem sanırım başkent hastanesi 200tl dediler.muayene ucreti 75tl. şuan
karnım nası güzel kaşınıyo var yaaa acaayip kıroyumm
Iyi geceler cok cok öpüyorm hepiniziii

Çok geçmiş olsun canım,rabbim şifa versin benimde eşiğim aşağıda ama şükür kanamam olmadı, birde eşiğin aşağıda olması kasık ağrısı yaparmış korkma ağrırsa

Çok şükür halimize
Rabb im şifa versin cümlemize
Yolundan ayırmasın
Sen de dikkat et çok iş yapma ağır kaldırma
20.hafta civarı eşik yukarı çıkıyormuş inşaallah
Bakalım sabır ile inşaallah

Canım ne yazık ki böyle bi topluma sahibiz benim eşimin ailesi erkek çocuğa düşkün bana bazen diyorlar inşallah erkektir bende diyorum ki kız hissediyorum olsun bi şey olmaz ilk çocuk zaten diyorlar :) tabi işte ben böyle gülüp geçiyorum ve kızım olursa ona prenses gibi oda yapcam kızların nasıl kıymetli olduğunu onlara göstercem :)

Çok sağol arkadaşım.. doktor harmony adında bir testten de bahsetti ama maalesef maddi olarak şu an o meblağyı karşılayamayacağım.. Artık dörtlü ve ayrıntılıyı bekleyeceğiz demektir. Hayırlısı olsun bakalım..

Ben bu sözü ezber yapcam

Fıstığımın güzel bi resmini getir bana göreyim bendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…