2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Herkese hayırlı cumalar... Ben de ağustos annesi olucam inşallah ama sizleri de takip ediyorum... Dün randevumuz vardı interiorarchitect rica etsrm usg mize yorum yapabilir misin? Şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• image.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 46
  • image.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 66
Jellyfish_ canım o milletteki pipi duskunluğunu bende yaşadım. Kızım olucaginda olsunn dediler sanki sakat demissim gibi hemde bunu yapan kadinlardi hem cinslerimiz kız çocuk a böyle tepki verio ilginç bir yaklaşım canını sikio lar insanın sadce

Yok Can'ım ben medicalpark a gidiyorum ama benim hepsi dahil paket fark orada sanırım.

aynen ondandır canım, ben paketi alırken çoğu testi yaptırmıştım bir tek detaylım ve olursa şeker yüklemem olacaktı; o yüzden sadece doğum dahil aldım. İçinde testlerle de çok uyguna geliyor.

Canım bence ona takılma, zaten bir sıkıntı olsa doktor söyler. İnan hiç dikkat etmedim. Ben gittiğimde doktor dinler bana dinlettirir kendi ölçümlerini alır ama hiç merak edip sormadım çünkü her bebeğinki farklı olur. Bence karşılaştırma kimse ile doktorun birşey demedi ise problem yoktur.

Canim cok gecmis olsun Rabbim korusun yavrularimizi

Aman ya hiç canını sıkma , gül geç ... Boşver arayıp canını sıkacaklarına aramasınlar daha iyi. Bende ilk öğrendiğimizde bir komşumuza söyledim ama akraba gibi çok yakınız bana olsun dedi :) İnan hiç sinirlenmedim hatta olsun mu Allah razı olsun deyip güldüm :) ya bazı aileler oğlana çok düşkün oluyor; cahillik mi desem bilemiyorum. Ben ve eşim kız bebek çok istiyorduk, Allah gönlümüze göre verdi hiçbirşey için canını sıkma millet çok komik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…