- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.501
Ayrıntılı da gösterebilir artık işin cıvkını çıkarmasıno da var dimi efendi olsun azcık dünür ne diyosa o :)
Duy kaynananı cocugum duuuyAyrıntılı da gösterebilir artık işin cıvkını çıkarmasın
Bu uykucu kalktı ama gece sabaha karşı uykusu kaçtı yatakta dört döndüUykuculaaar kalkın artıııkk hadiiii :)
Yok Can'ım ben medicalpark a gidiyorum ama benim hepsi dahil paket fark orada sanırım.
Kızlar bebeğin kalp atış hızını nasıl anlıyoruz doktor ultrason görüntüsünde kalp atış grafiğini vermişti orada 30 60 90 120 diye dereceler var bizim 120 de kırmızı işaret var bi de saydım grafikte 12 kere yükselmiş çizgiler acaba doğru mu düşünüyorum 120 mi kalp atış hızı
Canim cok gecmis olsun Rabbim korusun yavrularimiziHayırlı akşamlar arkadaşlar ...
İkindin maalesef yine kanamam oldu ve koştur koştur hastaneye gittik...
Çok şükür bebeğim iyi..eşiğim aşağı da olduğu için kanamam olmuş..korkma dedi dr...
Hiç kalkmayacağım bol dinlenme...
Çok korktum ama çok şükür halimize...
Rabb im cümlemizi korusun inşaallah..evlatlarımızı korusun..
Dualarınızı beklerim
Allah cümlemizden razı olsun inşaallah
Millet delirmiş arkadaşlar. Kesin bilgi!
Dün kızımız olacağını öğrendik sevinç içindeyiz ama insanlar resmen bizi teselli etme derdindeHerkes değil elbette ama ne pis bir ataerkil toplummuşuz ki "olsun kız da iyidir" gibi yorumlara maruz kalmış eşim. Ben kalsam altta kalmaz lafımı söylerdim de... Görümcelerimden biri dışında kimse beni aramadı zaten bir hayırlı olsun diye kv dahil Cinsiyet ayrımı yapmıyor gibi gözüküyorlardı ama yapıyorlarmış demekki.
Sonuç olarak millet delirmiş arkadaşlar, biz aklımıza mukayyet olalım.
Canım çok fazla su içince zehirleme yapıyo 5 litre felan dikkat et çok tuzlumu yedin
günaydınlaaaaar,
ben gezmelerdeyim :)))
Kahvaltı da vişne suyu içcem kahvaltının üstüne de çikolata yicem sonra 300 500 300 500 hopla zıplaDuy kaynananı cocugum duuuy
çikiletan fişne suyun hazırmı bakiim seninn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?