- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.521
günaydınlaaaaar,
ben gezmelerdeyim :)))
Canımmm nub göremedim ama kıza benziyor fındık:) başka varsa ona da bakayımHerkese hayırlı cumalar... Ben de ağustos annesi olucam inşallah ama sizleri de takip ediyorum... Dün randevumuz vardıinteriorarchitect rica etsrm usg mize yorum yapabilir misin? Şimdiden teşekkürler
Seve seve :) Allah kolaylık versin cnm valla bir çoğumuz evde dert yanıyoruz sizleri de anlamak gerek yorma kendini arada sut iç ihmal etme minnoşuOlur tabi canım ama sen ilgilenirsin o konuyla olur mu? Ben birden çok yoğun bi döneme girdim toparlayamadım işleri. Adapte olamadım bi türlü yeni yoğun hayatıma :)
Ay çok hoş bende alsam mı ki ya bnm oğlan kıskanır mahveder bunu diye korkuyorum eminim binmek isterAna kucagi bunu aldım bugün indirimde e bebekte canlı da görmüştüm kaliteli bişi ye benzio 134 tl ye aldım
Diğer 2 bebeğimde şişli osmanbeyde doktor var kendi özel muayenehanesi osman Özyurt cnm işinin ehli Allah razı olsun ondan bebeğimde ne sıkıntı varsa o söyledi ilk bunda Zeynep kamile gitmek istiyorum ama eşim kızdı dün bırak hala 3 kurusun lafını diye yine oraya gideceğiz 300 tl muayenesi bize güzelliği olur ama sanıyorum tanıyor artık çünküDetaylı için nereye gidysnz ben hala uygun bi yer bulamadım Sigorta da yok devlete gitmem lazım ama okulun bi sürü masrafı var şu An
Günaydın gel öpim
Sevgi pıtırcığı oldun çıktın sen de başımaAferin Deniz'ciğimm anneyi nasıl da değiştirdin
Ahahaha öp tamam öp
Geçmiş olsun canım olacağı varmış aıkma canını. Hemen geçer inşallahTeyzoşlar sağolun eczane bepanten sür dedi zaten biraz da hafifledi mızırdanması yok şuan sık yıkadık önden bide buz koymuştuk ileri değildi sanırım acıyor demiyor şuan sevdiği şeyleri aldım birazda marketten :) iyiyiz şükür Allah beterinden saklasın bnm hatamdı üzüldüm çok iyi ki su toplamadı evlat can ya bnm ciğerim söküldü sanki o acıyor dedikçe
Çok teşekkürler canım dünkü usg resimlerim bunlar doktor emin değilim ama az bir yüzdeyle kız dedi emin olamadık yani bi de sana soruyum dedimmCanımmm nub göremedim ama kıza benziyor fındık:) başka varsa ona da bakayım
Günaydın canım benim oldu oldu hafif hafif ama az oldu önceki günler içimde takla atıyodu minnoşum tabi ona alıştırdı beni:)))Siskinlikten bebeğin hareketleri sana ulasamiyordur canim :)
Hem kızınızı uzmeyiniz oğlumuzun gönlü olmuyor üzülmesine
L Light Of God canim bu vakte kadar kipirti oldu mu merak ettim?
:)))bende daha ne sözler var:)))sen bunu ezber yap ben daha neler öğretirim sana:)))yeri gelince iyi oluyo:)))Ben bu sözü ezber yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?