2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Olur tabi canım ama sen ilgilenirsin o konuyla olur mu? Ben birden çok yoğun bi döneme girdim toparlayamadım işleri. Adapte olamadım bi türlü yeni yoğun hayatıma :)
Seve seve :) Allah kolaylık versin cnm valla bir çoğumuz evde dert yanıyoruz sizleri de anlamak gerek yorma kendini arada sut iç ihmal etme minnoşu

Ana kucagi bunu aldım bugün indirimde e bebekte canlı da görmüştüm kaliteli bişi ye benzio 134 tl ye aldım
Ay çok hoş bende alsam mı ki ya bnm oğlan kıskanır mahveder bunu diye korkuyorum eminim binmek ister ev tipi banada gerekli ana kucağı var ama dışarısı için bu tarz gerekli bitane eve güle güle kullanın tatlım

Detaylı için nereye gidysnz ben hala uygun bi yer bulamadım Sigorta da yok devlete gitmem lazım ama okulun bi sürü masrafı var şu An
Diğer 2 bebeğimde şişli osmanbeyde doktor var kendi özel muayenehanesi osman Özyurt cnm işinin ehli Allah razı olsun ondan bebeğimde ne sıkıntı varsa o söyledi ilk bunda Zeynep kamile gitmek istiyorum ama eşim kızdı dün bırak hala 3 kurusun lafını diye yine oraya gideceğiz 300 tl muayenesi bize güzelliği olur ama sanıyorum tanıyor artık çünkü

Geçmiş olsun canım olacağı varmış aıkma canını. Hemen geçer inşallah

Siskinlikten bebeğin hareketleri sana ulasamiyordur canim :)
Hem kızınızı uzmeyiniz oğlumuzun gönlü olmuyor üzülmesine

L Light Of God canim bu vakte kadar kipirti oldu mu merak ettim?
Günaydın canım benim oldu oldu hafif hafif ama az oldu önceki günler içimde takla atıyodu minnoşum tabi ona alıştırdı beni:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…