2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Günaydınnn canım benimm yok görmedimm.bende sana seslenmeyince kendimi yalnız hisswdiyorum topikte:)
Ayyy canım benim bebis hareketleriyle ilgili yazmıştım henüz her hareketelerini hissetmioruz maalesef çok güçsüzler henüz ama biz daha büyüdükçe daha cok hissedcez bide söyle bişi war ayakta hissedilmio şu an için akşam yatınca anlayabiliyorum bende hareketleri yoksa ayakta algılamak zor merak etme demiştim canım. Şimdi organik saç boyamla saçlarımı boyucam kendimi süper hisstmem lazım ama dimi

Şimdi kurmazsin canım doğuma yakın biraz daha büyümüş olur anlar diye düşünüyorummm ama esen daha iyi bilirsin.ama bencede şart böyle bişi biz mutfakta yemek yerken bebek kucağımda oturamicagina göre bunda yanımızda olur kızımda böyle bişi almadım çok pişman oldum açıkçası yemek yaparken fln yanımda olurdu diye.lazimsa baya uygun aslında kaçırma derim

günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun kontrolu olanlara şimdiden güzel haberler almalarını diliyorum dün kontroldeydim çok şükür sorun yok 4 lü testimizi yaptı doktorumuz bacaklarını kollarını kafa miğde tek tek gösterdi sağolsun önce bağdaş kurmuştu bebiş sonra doktor usg yi dolaştırdıkça tekmeler atmaya başladı doktor hissetmiyormusun dedi yok dedim çok enerjik bi bebek dedi hissetmeye başladığında çok tekmeler yiceksin dedi bana bi de ben sakız çiğniyorum naneli falan ağız tadımdan dolayı doktor tatlandırıcılar gaz yapar damla sakızlılara geçiş yap sen dedi :) bi de magnezyum yazdı kalçada ağrılarım var 1 haftadır balık olarak ta kalkan ve mezgit dışında hepsini öneririm dedi haftada iki kere yenmeliymiş mutlaka durumlar bu bende kızlar 22 haftada detaylı yapılacakmış öyle söyledi.

Bakacağım kaçırmazsam indirimi olmadı indirim değilde bindirimli alırım napayım

Ben seni dun yanlışmı etiketledim acaba kuzu ya :) dun biraz uzanmıştım uyumuşum az bişi koltukta rüyamda gördüm sen topiğe kızım oluyor yazmıştın :)

Hahahaha:)))canım yarın Dr a gidicem yazarsam şaşırmayın:)))artık kesinleşir sanırım umarım:))))
Hadi hayırlı haberlerle inşallah bacım
Bu hafta cinsiyetler bayağı kişinin netleşecek sanırım salıda bnm netleşecek inş diyim bende ufak alışveriş yapmak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…