- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.541
Günaydınnn canım benimm yok görmedimm.bende sana seslenmeyince kendimi yalnız hisswdiyorum topikte:)L Light Of God canım Günaydın dün sana yazdım ama 38i yazmayı unutmuşum etiketleme olmamis ondan gormedin sanırım.
Ayyy canım benimGünaydınnn canım benimm yok görmedimm.bende sana seslenmeyince kendimi yalnız hisswdiyorum topikte:)
Şimdi kurmazsin canım doğuma yakın biraz daha büyümüş olur anlar diye düşünüyorummm ama esen daha iyi bilirsin.ama bencede şart böyle bişi biz mutfakta yemek yerken bebek kucağımda oturamicagina göre bunda yanımızda olur kızımda böyle bişi almadım çok pişman oldum açıkçası yemek yaparken fln yanımda olurdu diye.lazimsa baya uygun aslında kaçırma derimAy çok hoş bende alsam mı ki ya bnm oğlan kıskanır mahveder bunu diye korkuyorum eminim binmek isterev tipi banada gerekli ana kucağı var ama dışarısı için bu tarz gerekli bitane eve güle güle kullanın tatlım
İyi yaptın canım sağlıkla gelsin minnos :) rabbim gönlüne göre versin:)Çok teşekkürler canım dünkü usg resimlerim bunlar doktor emin değilim ama az bir yüzdeyle kız dedi emin olamadık yani bi de sana soruyum dedimm
Kahvaltı da vişne suyu içcem kahvaltının üstüne de çikolata yicem sonra 300 500 300 500 hopla zıpla
Tamam bekliyorum hocam heycanla:)))bende daha ne sözler var:)))sen bunu ezber yap ben daha neler öğretirim sana:)))yeri gelince iyi oluyo:)))
Artık çok geç hastaneye geldikmuz ye muz enerji veriyo bebeğe :)
Sen takipte kal yeri geldiğinde kullanırım altını çizersin Sözlerin:))))80 Yaşında ki nineler gibi ne laflar var bende gün yüzü görmemiş:)))neyse öpüyoruz minnoşunla seniTamam bekliyorum hocam heycanla
TakipteyimSen takipte kal yeri geldiğinde kullanırım altını çizersin Sözlerin:))))80 Yaşında ki nineler gibi ne laflar var bende gün yüzü görmemiş:)))neyse öpüyoruz minnoşunla seni
Bakacağım kaçırmazsam indirimi olmadı indirim değilde bindirimli alırım napayımŞimdi kurmazsin canım doğuma yakın biraz daha büyümüş olur anlar diye düşünüyorummm ama esen daha iyi bilirsin.ama bencede şart böyle bişi biz mutfakta yemek yerken bebek kucağımda oturamicagina göre bunda yanımızda olur kızımda böyle bişi almadım çok pişman oldum açıkçası yemek yaparken fln yanımda olurdu diye.lazimsa baya uygun aslında kaçırma derim
Bnm erkek bebek dedi dr ama elleri hep bacak arasında cnm o nasıl gördü anlamıyorum salı gidicem net resim olursa etiketlerimHerkese günaydın:) bebeği erkek olanlar varsa bacak arası kısmının ultrason resimlerini paylaşabilirler mi rica etsem..
Ben seni dun yanlışmı etiketledim acaba kuzu ya :) dun biraz uzanmıştım uyumuşum az bişi koltukta rüyamda gördüm sen topiğe kızım oluyor yazmıştın :)Ben bugün bebeğimi rüyamda gördüm:))mama yediriyordum:)))herkes emzirirken görür ben mama yediriyordumçooook tatlıydı minnoşum.aynı annesi:)))zaten en başından beri diyorum bu çocuk bana benziyor diye 20.hafta sürpriz yapmasından belli:)))
Hahahaha:)))canım yarın Dr a gidicem yazarsam şaşırmayın:)))artık kesinleşir sanırım umarım:))))Ben seni dun yanlışmı etiketledim acaba kuzu ya :) dun biraz uzanmıştım uyumuşum az bişi koltukta rüyamda gördüm sen topiğe kızım oluyor yazmıştın :)
İyi gezmeler canım. Bende seni soracaktım nerelerdesin diye... Annen gelince bizi unuttun... Şaka şaka... Keyfine bak...günaydınlaaaaar,
ben gezmelerdeyim :)))
Hadi hayırlı haberlerle inşallah bacımHahahaha:)))canım yarın Dr a gidicem yazarsam şaşırmayın:)))artık kesinleşir sanırım umarım:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?