- 4 Kasım 2015
- 734
- 1.088
- 43
- 46
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.561
Sana da günaydın canım kapkara bulutlu Ankara'dan...Günaydııın kara bulutlu bir İzmir'den
Öpmezsen öpme,tulaykavas da beni öper
Bana da bugün erkek dedi ama acaba kordon falan olabilir mi diye ben hala şüpheliyim :)) merak ettim böyle mi oluyo diyeBnm erkek bebek dedi dr ama elleri hep bacak arasında cnm o nasıl gördü anlamıyorum salı gidicem net resim olursa etiketlerim
Ben her kontrolden sonra alışveriş yapıp bebeğimi ödüllendiriyorum:)))inşallah yarın çoook güzel haberlerle gelirim.sende Salı günü canım:)Hadi hayırlı haberlerle inşallah bacım
Bu hafta cinsiyetler bayağı kişinin netleşecek sanırım salıda bnm netleşecek inş diyim bende ufak alışveriş yapmak istiyorum :)
Anam gördüm gördüm fındığıinteriorarchitect minnak fındığı görmeye gitmişsin hadi hayırlı haberlerle gel cnm :) şöyle karizmatik de bir foto mümkünse
Canım senin ki maşallah epey erkekBana da bugün erkek dedi ama acaba kordon falan olabilir mi diye ben hala şüpheliyim :)) merak ettim böyle mi oluyo diye
Yirim enseyi :) sağlıklı olduğunu öğrendin o da yeter cnm akşama eklersin bakarız bizde endamına :)Anam gördüm gördüm fındığıama o göstermedi görmem gereken şeyi neyseki çok şükür sağlıklı böceğim ense kalınlığı 1.7 mm çıktı doktor amcası fiziksel olarak gayet sağlıklı dedi :) çok şükür :)
Cinsiyeti ısrarla sordum ama göremedim dedi doktorum kaldım 17. Haftayaşimdi okul yolu düz gider aksama resim atcam :)
Ay inşallah bebeğim ya :) ilk kez anne oluyor gibi heyecanlanıyorum valla sizlerden farkım yok oysa ki bildiğin koyun ineği gibi her sene yavruluyorumBen her kontrolden sonra alışveriş yapıp bebeğimi ödüllendiriyorum:)))inşallah yarın çoook güzel haberlerle gelirim.sende Salı günü canım:)
Aynen canım şükürler olsun rabbime o minik kalbi sağlıklı bi şekilde atsın yeter :) aksam cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum:)Yirim enseyi :) sağlıklı olduğunu öğrendin o da yeter cnm akşama eklersin bakarız bizde endamına :)
Bugun bu indirim canım hergün başka markada oluo alırsın illaki girio indirimeBakacağım kaçırmazsam indirimi olmadı indirim değilde bindirimli alırım napayım
Erkeğin dibi kız buBana da bugün erkek dedi ama acaba kordon falan olabilir mi diye ben hala şüpheliyim :)) merak ettim böyle mi oluyo diye
Ne güZel işteee bereketli annesin:)))bende öyle olurum inşallah:)))Ay inşallah bebeğim ya :) ilk kez anne oluyor gibi heyecanlanıyorum valla sizlerden farkım yok oysa ki bildiğin koyun ineği gibi her sene yavruluyorum
Çok doğurgan hatunumdurNe güZel işteee bereketli annesin:)))bende öyle olurum inşallah:)))
Nasılsın canım bi sıkıntı yoktur umarmBu uykucu kalktı ama gece sabaha karşı uykusu kaçtı yatakta dört döndü
Uyuyamadım
Olsun en azından evdeyim uyku gelince uyurum
Çalışanlara kolaylıklar inşaallah
Ya ne biliyim cnm işte sanki az gibi geldi de bana o yüzden bi sorayım sizlere de dedim ama haklısın da bi sorun olsa dr söylerdi heralde teşekkürler misamcım cvp verdiğin içinCanım bence ona takılma, zaten bir sıkıntı olsa doktor söyler. İnan hiç dikkat etmedim. Ben gittiğimde doktor dinler bana dinlettirir kendi ölçümlerini alır ama hiç merak edip sormadım çünkü her bebeğinki farklı olur. Bence karşılaştırma kimse ile doktorun birşey demedi ise problem yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?