2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hadi hayırlı haberlerle inşallah bacım
Bu hafta cinsiyetler bayağı kişinin netleşecek sanırım salıda bnm netleşecek inş diyim bende ufak alışveriş yapmak istiyorum :)
Ben her kontrolden sonra alışveriş yapıp bebeğimi ödüllendiriyorum:)))inşallah yarın çoook güzel haberlerle gelirim.sende Salı günü canım:)

interiorarchitect minnak fındığı görmeye gitmişsin hadi hayırlı haberlerle gel cnm :) şöyle karizmatik de bir foto mümkünse
Anam gördüm gördüm fındığı ama o göstermedi görmem gereken şeyi neyseki çok şükür sağlıklı böceğim ense kalınlığı 1.7 mm çıktı doktor amcası fiziksel olarak gayet sağlıklı dedi :) çok şükür :)
Cinsiyeti ısrarla sordum ama göremedim dedi doktorum kaldım 17. Haftaya şimdi okul yolu düz gider aksama resim atcam :)

Yirim enseyi :) sağlıklı olduğunu öğrendin o da yeter cnm akşama eklersin bakarız bizde endamına :)

Ben her kontrolden sonra alışveriş yapıp bebeğimi ödüllendiriyorum:)))inşallah yarın çoook güzel haberlerle gelirim.sende Salı günü canım:)
Ay inşallah bebeğim ya :) ilk kez anne oluyor gibi heyecanlanıyorum valla sizlerden farkım yok oysa ki bildiğin koyun ineği gibi her sene yavruluyorum

Bu arada kızlar dun akşam dışarı çıkmıştım eşimle panço da %40 50 indirim vardı eşim netleşsin bebek öyle alırız dedi almadım bişi ama çok kaliteli ya bide rengarenk ürünler çok hoş bakmanızı öneririm
idilduam cnm bakacağım şu salı bi olsun netleşsin inşallah bende yavaştan kendimi atacağım mağazalara :) oo olmazsa başka alırım haklısın bide baston puset alacağım annemin evinde kalacak ama ne alacağım bilgim yok kızlar kullananlar oldumu bebek arabasında bilgim çok ama baston bilemedim mclaren diyenler var ama çokda pahalı olmasın istiyorum masrafım çok olacak bu yaz bebekten çok büyük oğluma yaz alışverişi gerekli herşeyin kalitelisi ama uygununa gitmek taraftarıyım 2 çocuğu olan anneler için alışveriş 2 kat külfetli oluyor Allah kocama bol kazanç versin :)

Çok erken birşey bunu sormak için kızçeler bebişler doğduktan sonra korunacak mısınız yoksa herhangi bir korunma yöntemi olmadan diğer bebeği dusunur müsünüz ? Ben 40 ımız çıkınca hemen spiral taktırtacağım tekrar bana yaramıştı çok rahat etmiştim :)kazaya kurban gitmek istemiyorum 2. Bebek kazayla olmuştu paşa 6 aylıktı daha

Çok şey konuştum farkındayım ama bişi sorucam anneler ben Ezine peyniri yiyemiyorum ne zaman yesem kusuyorum bu aralar pınar beyaz mideme.iyi geldi çokta seviyorum tam tahıllı ekmeğe sürüp yiyorum ama faydası var mıdır kalsiyum açısından ezine faydalı keşke yesem ama yaramıyor bana peynirde yemek lazım bebek için nolucak bnm bu mide sorunum şuan savaşıyorum bu sabah biraz yedim yemez olaydım

Ya ne biliyim cnm işte sanki az gibi geldi de bana o yüzden bi sorayım sizlere de dedim ama haklısın da bi sorun olsa dr söylerdi heralde teşekkürler misamcım cvp verdiğin için

1cicek3bocek canım ben baston alicaktim ama gttim e bebek e test ettim dandik geldiler bana ya çok sağlam durmuolar maalesef chicco bakmistim bende liteway modelini.mclarrne o parayi vermek gereksiz geldi banda ama chicco dan memnun kalmadım test edince bastondan wazgectim açıkçası sürmesi çok kolay hafif bi araba buldum nuna peps marka lux modeli denedim çok hafif ve sürmesi kolay.manevra kolay oluo yarın da o indirim e grcek e bebekte onu alicam nasipse.kilo sinrlamasi da yok bu arada arabada doğuma kadar kızım a binebilir sağlam bişi baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…