- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.581
Canım tam yağlı olduktan sonra farketmio önemli olan tam yağlı olması afeyet olsun ye bol bol bebisine yarasinÇok şey konuştum farkındayım ama bişi sorucam anneler ben Ezine peyniri yiyemiyorum ne zaman yesem kusuyorum bu aralar pınar beyaz mideme.iyi geldi çokta seviyorum tam tahıllı ekmeğe sürüp yiyorum ama faydası var mıdır kalsiyum açısından ezine faydalı keşke yesem ama yaramıyor bana peynirde yemek lazım bebek için nolucak bnm bu mide sorunum şuan savaşıyorum bu sabah biraz yedim yemez olaydım
Çok şey konuştum farkındayım ama bişi sorucam anneler ben Ezine peyniri yiyemiyorum ne zaman yesem kusuyorum bu aralar pınar beyaz mideme.iyi geldi çokta seviyorum tam tahıllı ekmeğe sürüp yiyorum ama faydası var mıdır kalsiyum açısından ezine faydalı keşke yesem ama yaramıyor bana peynirde yemek lazım bebek için nolucak bnm bu mide sorunum şuan savaşıyorum bu sabah biraz yedim yemez olaydım
Jellyfish_ kızını listeye eklemiş miyim bakar mısın? Arada kaynamasın üzülürüm
Çok şey konuştum farkındayım ama bişi sorucam anneler ben Ezine peyniri yiyemiyorum ne zaman yesem kusuyorum bu aralar pınar beyaz mideme.iyi geldi çokta seviyorum tam tahıllı ekmeğe sürüp yiyorum ama faydası var mıdır kalsiyum açısından ezine faydalı keşke yesem ama yaramıyor bana peynirde yemek lazım bebek için nolucak bnm bu mide sorunum şuan savaşıyorum bu sabah biraz yedim yemez olaydım
Bu konuyla ilgili çok komik bişey anlatayım size. Bende oğlumdan sonra spiral takdırdım çok rahattım ama çıkartmak ölüm oldu benim için... Neyse gelelim bundan sonraki mevzuya. Annem doğumdan sonra tüplerini bağlatalım diyo ki eşim bu bebek için zor ikna olmuştu şimdide anneme diyor ki anne ben üçüncüyü istiyorum nereye bağlatıyoruz tüplerini diyoÇok erken birşey bunu sormak için kızçeler bebişler doğduktan sonra korunacak mısınız yoksa herhangi bir korunma yöntemi olmadan diğer bebeği dusunur müsünüz ? Ben 40 ımız çıkınca hemen spiral taktırtacağım tekrar bana yaramıştı çok rahat etmiştim :)kazaya kurban gitmek istemiyorum 2. Bebek kazayla olmuştu paşa 6 aylıktı daha
Ben bugün tam 1 tane yumurta yedimmmmO yüzden henüz acıkmadım ama çorba düşünüyordum acıkcam nası olsa
Yöresel bir çalışma yapacağım bugün, malzemeleri al ve follow me
tarhanadan güzel yöresel çorba mı olur tarhana yapalım işte hem uğraştırmıyo
Ay şiştim ! İlla gidip başkalarıyla mı yapmamı istiyorsun hı bunu mu istiyorsun ?!!
Tavuklu çorba zaten şimdi köy tavuğu aramaya çıkar akşama gelmezsin senYap tarhananı iç !
aynen yattı o iş o zamanYeme antibiyotikli tavukları yemeeeeeee!
Köy tavuğundaki hastalıkları ne yapiciizz ? O zaman hiç tavuk yemeyelim
Ben de almadım yalnız degilsiinn :) ama annem hazırlıyo bebekken bana bakan manevi annem hazırlıyo babaannem biseyler yapıyo ben kendime alısveris yapyrmHerkes başlamış alışverişeBen geç mi kaldım ya Var mı başka bir iğne bile almayan bebeğine
Boşuna mı kerttik biz onları olcak o kadar
Recep has çok iyi isinde uzman ztn duymussundur sende bilgili bir adam iyi seçim valla süper bende karşıda otursam ona giderdim wkesinKizlar 2 haftadir us yerindeki internet problemi yuzunden giremiyorum umarim herkes iyidir cinciyetlerini öğrenenler gözünüz aydin benim oğluş iyi 26 sinda ayrintili ultrasona gidicez peritanolog RECEP HAS'a cok heyecanliyiz insallah guzel haberlerle geliriz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?