2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım tam yağlı olduktan sonra farketmio önemli olan tam yağlı olması afeyet olsun ye bol bol bebisine yarasin

Canım benim migrenim olduğu için peynirin hiçbir türünü tüketemiyorum ama onun yerine süt ve yoğurdu aksatmıyorum hergün tüketiyorum, doktorum problem olmayacağını söyledi.

Jellyfish_ kızını listeye eklemiş miyim bakar mısın? Arada kaynamasın üzülürüm

Eklemişsin canım sadece rengi siyah yazının sen de mi tommbikk sen de mi üzüldün kızım olacak diye karalar mı bağladıkk şaka yapıyorum tabii ki telefondan yazdığın için öyle olduğunu biliyorum. Teşekkürler

olmaz mı yaa faydası :)) Afiyetlerr olsunn.

ay yanlış mesajdan alıntı yapmışım anladın ama sen

uzaktan bir tanıdığımızın ki gencecik bir çift bunlar 5 aylık bebekleri varken karısının yine hamile olduğunu öğrendim. Şaka gibi, kabus gibi! :)))))) Hiç riske atamam ben.

Bu konuyla ilgili çok komik bişey anlatayım size. Bende oğlumdan sonra spiral takdırdım çok rahattım ama çıkartmak ölüm oldu benim için... Neyse gelelim bundan sonraki mevzuya. Annem doğumdan sonra tüplerini bağlatalım diyo ki eşim bu bebek için zor ikna olmuştu şimdide anneme diyor ki anne ben üçüncüyü istiyorum nereye bağlatıyoruz tüplerini diyo Bende ikisinin bu muhabbettine gülüyorum...

tarhanadan güzel yöresel çorba mı olur tarhana yapalım işte hem uğraştırmıyo

Ay şiştim ! İlla gidip başkalarıyla mı yapmamı istiyorsun hı bunu mu istiyorsun ?!!
Tavuklu çorba zaten şimdi köy tavuğu aramaya çıkar akşama gelmezsin sen Yap tarhananı iç !

Kizlar 2 haftadir us yerindeki internet problemi yuzunden giremiyorum umarim herkes iyidir cinciyetlerini öğrenenler gözünüz aydin benim oğluş iyi 26 sinda ayrintili ultrasona gidicez peritanolog RECEP HAS'a cok heyecanliyiz insallah guzel haberlerle geliriz hepimiz

Herkes başlamış alışverişe Ben geç mi kaldım ya Var mı başka bir iğne bile almayan bebeğine
Ben de almadım yalnız degilsiinn :) ama annem hazırlıyo bebekken bana bakan manevi annem hazırlıyo babaannem biseyler yapıyo ben kendime alısveris yapyrm cinsiyetini ogrenince onun icin alısveris yapcm :)

Son düzenleme:
Recep has çok iyi isinde uzman ztn duymussundur sende bilgili bir adam iyi seçim valla süper bende karşıda otursam ona giderdim wkesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…