- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.601
Tencere yuvarlandı kapağını bulduBoşuna mı kerttik biz onları olcak o kadar
Benim doktorumun hocasiymis canim aykar once randevu aldim internette de cok iyi seyler yaziyo yarim saat tum organlarini inceliyomus biraz tuzlu 500 lira ama icini rahatlatma acisindan deger dedilerRecep has çok iyi isinde uzman ztn duymussundur sende bilgili bir adam iyi seçim valla süper bende karşıda otursam ona giderdim wkesin
Ya çok tatlısınız :) çok güldüm dersteyim bi deErkeğin dibi kız buyerim seni ya ❤ kordon değil cnm bildiğin çükülata bu
Oyy masallah oglusa yaa öp yerime onu yanaklarını ısırTunaydin hamiş arkadaslarim
Bu sabah oğlum "gençlik başımda duman ilk aşkım ilk heyecan kovaladikca kaçan ateş böceği misin "diyerek uyandirdi
Kontrolleri olan arkadaşlarım güzel sonuçlarla donsunler inşallah
@batideniz özledim seni
@Aryadeniz38 kuzum senin kızın olmayacak miydi ben kaçırmışim
@gvn1907 canın benim küçüğüme alışveriş yapmam lazım hemde en kucuklerinden arkadaşıma vermiştim oglanin kileri bizin burada sosyete pazarı var zara baby Koton ve daha birçok marka ürünler var badiler 5 lira Tulumlar 10 15 lira hepside çok güzel seyler
Bizim de cinsiyet salı günü netleşecek inşallah
Nasılsın canım bi sıkıntı yoktur umarm
gönlümüzdekilere göre kerttik ama bakalm şansCinsiyeti belli olmayan iki bebeği kertenler olarak literatüre geçtinizİkisi de aynı cinsiyet çıkıyormuş
interiorarchitect Super_anne1411
Yeriz biz o miniği :)Damadimin ve dunurumun gönlü razı gelemiyorsa baristim gitti :)insanbuL canimsen hissetmeye basladinmi hareketlerini
Dinlen güzelce insallah onlarda biter bi an önce.Çok şükür
Uzanırım devam
Allah razı olsun merak edip sordun
Ara ara kanama leke devam ediyor
Her halimize bin şükür
Sen nasılsın
Canim bugün normalde amniyosentez olacaktım ama 200 de 1 düşük riski bebegime bisey olma ihtimali beni geri dondurdu nasıl olsa asla aldirmiycam yavrumu o yuzden onu kaybetme ihtimalini göze alamadım ben onu o kadar seviyorum ki sabah minik bir tekme attı anne yapma der gibi yapmadım ben ben suan sadece dogumu bekliycem rabbimden ne gelirse başım üstüne en kötü ihtimal olarak bebegimin dogdugunda ameliyat olmasını bile göze aldık elimizden gelen tüm imkanlarla suan için sadece takip edilecek ilerlemesi gerilemesi veya sivinin sabit kalmasını sabit kalırsa eğer artmayip hiçbir işlem yapılmayacak bir al bebekler gibi hayatına devam edecekmiş fakat sivi buyurse 7 aylikken dogum yapıp bebeğim ameliyat olacak erkenden fark edildigi için de kalıcı hasarlar olmayacakmış sadece her sene kontrole gidip mr cekilecekmis beyin cerrahi anlattı bunları ne olur dualarinizda bana da yer verin hepiniz bebegimi sağlıklı bir şekilde aliyim kucağıma rabbim hepinizin evlatlarinizi bağışlasın bende size hep dua ediyorumpinar39 dan haberi olan var mı? Bebeği ve kendisi nasıl acaba?
Senin bebişKızinsanbuL ben sana gıcık olmakta haklıymışım bi ara oglusun olmazsa kızın olursa agırlıgınca altın verir dünür oluruz muhabbeti yapydn benle.noldu hala cinsiyet ògrenmedim diye baskalarına mı gittin hemen
hayalim16 hazır seni yakalamısken bu insanbula gostere gostere prensesi soraym prensesin nasıl bakalm :)
Canim bugün normalde amniyosentez olacaktım ama 200 de 1 düşük riski bebegime bisey olma ihtimali beni geri dondurdu nasıl olsa asla aldirmiycam yavrumu o yuzden onu kaybetme ihtimalini göze alamadım ben onu o kadar seviyorum ki sabah minik bir tekme attı anne yapma der gibi yapmadım ben ben suan sadece dogumu bekliycem rabbimden ne gelirse başım üstüne en kötü ihtimal olarak bebegimin dogdugunda ameliyat olmasını bile göze aldık elimizden gelen tüm imkanlarla suan için sadece takip edilecek ilerlemesi gerilemesi veya sivinin sabit kalmasını sabit kalırsa eğer artmayip hiçbir işlem yapılmayacak bir al bebekler gibi hayatına devam edecekmiş fakat sivi buyurse 7 aylikken dogum yapıp bebeğim ameliyat olacak erkenden fark edildigi için de kalıcı hasarlar olmayacakmış sadece her sene kontrole gidip mr cekilecekmis beyin cerrahi anlattı bunları ne olur dualarinizda bana da yer verin hepiniz bebegimi sağlıklı bir şekilde aliyim kucağıma rabbim hepinizin evlatlarinizi bağışlasın bende size hep dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?