2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Recep has çok iyi isinde uzman ztn duymussundur sende bilgili bir adam iyi seçim valla süper bende karşıda otursam ona giderdim wkesin
Benim doktorumun hocasiymis canim aykar once randevu aldim internette de cok iyi seyler yaziyo yarim saat tum organlarini inceliyomus biraz tuzlu 500 lira ama icini rahatlatma acisindan deger dediler

Tunaydin hamiş arkadaslarim
Bu sabah oğlum "gençlik başımda duman ilk aşkım ilk heyecan kovaladikca kaçan ateş böceği misin "diyerek uyandirdi

Kontrolleri olan arkadaşlarım güzel sonuçlarla donsunler inşallah

@batideniz özledim seni

@Aryadeniz38 kuzum senin kızın olmayacak miydi ben kaçırmışim

@gvn1907 canın benim küçüğüme alışveriş yapmam lazım hemde en kucuklerinden arkadaşıma vermiştim oglanin kileri bizin burada sosyete pazarı var zara baby Koton ve daha birçok marka ürünler var badiler 5 lira Tulumlar 10 15 lira hepside çok güzel seyler
Bizim de cinsiyet salı günü netleşecek inşallah

Oyy masallah oglusa yaa öp yerime onu yanaklarını ısır

idilduam hayırlı olsun ana kucağı bizim oglumdan kalan travel sistem Arabamız var pusetiyle oglumda 8 9 ay a kadar kullanmıştım yemeklerini bile içinde yediriyordum yemek yaparken is yaparken yanımda getiriyorum bunuda öyle düsünüyorum birde oğlum çok hareketli bir bebek değildi :) senin ana kucağı hayırlı olsun bebeğin içinde rahat rahat dursun inşallah gönlüne göre bir araba bulursun ben oglusumdan kalanı kullanacağım biraz ağır ama çok kullanışlı markete giderken bile hala kullanıyoruz

Kız insanbuL ben sana gıcık olmakta haklıymışım bi ara oglusun olmazsa kızın olursa agırlıgınca altın verir dünür oluruz muhabbeti yapydn benle.noldu hala cinsiyet ògrenmedim diye baskalarına mı gittin hemen
hayalim16 hazır seni yakalamısken bu insanbula gostere gostere prensesi soraym prensesin nasıl bakalm :)

pinar39 dan haberi olan var mı? Bebeği ve kendisi nasıl acaba?
Canim bugün normalde amniyosentez olacaktım ama 200 de 1 düşük riski bebegime bisey olma ihtimali beni geri dondurdu nasıl olsa asla aldirmiycam yavrumu o yuzden onu kaybetme ihtimalini göze alamadım ben onu o kadar seviyorum ki sabah minik bir tekme attı anne yapma der gibi yapmadım ben ben suan sadece dogumu bekliycem rabbimden ne gelirse başım üstüne en kötü ihtimal olarak bebegimin dogdugunda ameliyat olmasını bile göze aldık elimizden gelen tüm imkanlarla suan için sadece takip edilecek ilerlemesi gerilemesi veya sivinin sabit kalmasını sabit kalırsa eğer artmayip hiçbir işlem yapılmayacak bir al bebekler gibi hayatına devam edecekmiş fakat sivi buyurse 7 aylikken dogum yapıp bebeğim ameliyat olacak erkenden fark edildigi için de kalıcı hasarlar olmayacakmış sadece her sene kontrole gidip mr cekilecekmis beyin cerrahi anlattı bunları ne olur dualarinizda bana da yer verin hepiniz bebegimi sağlıklı bir şekilde aliyim kucağıma rabbim hepinizin evlatlarinizi bağışlasın bende size hep dua ediyorum

Kızlar bu tetanoz aşısıyla 4d ultrasonu yaptıran varmı ben önümüzdeki hafta tetanozu vurulcam bu ay sonuda 4 d yi yaptırcam 22 haftaya girince siz ne düşünüyorsunuz

Senin bebiş interiorarchitect in bebişiyle mercimeği fırına vermiş. napalim yanı bizimki ortada mı kalsın

İnşallah sıvı daha da artmaz canım, Allah şifa versin ona daha minicik kıyamam...Sen doğumunu yapacaksın, sağlıklı da bir bebeğin olacak inşallah. Böyle de güçlü bir annesi olduğu için de çok şanslı o sıpa :)

@pınar39 canım rabbim yardımcın olsun zor bir durum en azından doktor çaresini olduğunu söylemiş bazen büyük görünen şeylerde bile hayır var çaresi olmayan birşey olsaydı bizim de 2 li tarama da yaş riski 96/1 çıktı doktor perintoloğa gönderdi gittim erken detaylı yaptı bebek iyi çok şükür dedi ama kafasının iki yanında kist var dedi pek önemsemedi 1 ay sonra tekrar detaylıya çağırdı gel büyük ihtimal kaybolur dedi ama onu söyledi bir sefer gelde rahat ol cumartesi kendi doktoruma gidecem bakalım o neler söylecek rabbim sağlıkla almayı nasip etsin evlatlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…