2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar bu tetanoz aşısıyla 4d ultrasonu yaptıran varmı ben önümüzdeki hafta tetanozu vurulcam bu ay sonuda 4 d yi yaptırcam 22 haftaya girince siz ne düşünüyorsunuz
Bende 19. Haftadayim haftaya 20 olunca asi yaptirmayi dusunuyorum 4d de yani ayrintili 21.haftada yaptircam

Ben inanıyorum ki sivi kaybolacak. Doğuma kadar kendini yıpratma lütfen. Bunları duyup ta sağlıklı doğum yapan binlerce anneden biri gibi hamileliğini devam ettir. Ki öyle de olacak...

Merhaba canımlar, sabah uyandığımdan beri sürekli geçmeyen bir karın ağrım var dayanılamayacak gibi değil ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Böyle iki yan tarafım ağrıyor, sağ yanda üst taraf, sol yanda ortası. Doktoru aramak istemedim belki geçer diye ama sürekli devam ediyor. Böyle bişi yaşayan oldu mu:/ ya da ne yapsam iyi gelir?

Sağlıklı sonuçlar alın inşallah. İyi haberlerinizi almak duasıyla...

Ya ne biliyim cnm işte sanki az gibi geldi de bana o yüzden bi sorayım sizlere de dedim ama haklısın da bi sorun olsa dr söylerdi heralde teşekkürler misamcım cvp verdiğin için

Canım dediğim gibi herkeste farklı çıkıyor, biz de boşu boşuna evham yapıyoruz. İlk dopplerda bebeğin kalp atışını duyduğumda genel olarak herkesin 160 gibi bir rakamdı bende 172 çıkmıştı neden hızlı atıyor diye korktum :) Doktorum normal dedi. Yine 2'li testte dayanamadım hiç anlamadığım halde burda değerlerim çoğu kişiden yüksekti yine evham yaptım; doktordan yedim fırçayı Çünkü gereksiz stres yapıyordum:) Şimdi hiçbirşeyle ilgilenmiyorum Allah korusun birşey olsa doktor söyler zaten

İlk gebeliğin sanırım senin de :) Benim de oluyor arada, ayağa kaldırmıyor bazen ama normal ağrılar bunlar. Hemeeen ayaklarına kalın bir şeyler giy sıcak tut kendini ve evdeysen uzan canım geçiyor sonra.

Karın ağrimasi ne şekilde onu bilmediğim için bisey diyemiyorum canim. Ama bende genelde sabahlari karnımda rahatsız edici bir durumla uyaniyorum. Oğlumda da aynısı olurdu o yüzden endişe etmiyorum. Rahim genişledikçe kas agrisina benzer ağrılar karında olabiliyor.

İlk gebeliğin sanırım senin de :) Benim de oluyor arada, ayağa kaldırmıyor bazen ama normal ağrılar bunlar. Hemeeen ayaklarına kalın bir şeyler giy sıcak tut kendini ve evdeysen uzan canım geçiyor sonra.
Evett canımm ilk, hatta az önce dedim ne fena tecrübesiz olmak, bişiden anlamıyorum sadece endişeleniyorum.. Sanırım üşüttüm çok haklısın..

Anladım canımm, ya bişi olmasında rahim genişleme Ağrı'sına, üşüme ağrısına razıyım.. Teşekkür ederim

Ya kızlar annem kıyafet vs alma ben gerekli olan herşeyi ayarlarım deyince, ıvır zıvır şeyleri alayım dedim dünya tuttu ya En son bu sabah eşime kredi kartını verdim martın 15'ine kadar ağlasam sızlasam da verme sakın bana dedim, dayanamıyorum alıyorum.

Bugün listesini koyayım da bir bakın abarttım mı acaba? Bir de alacak arkadaşlara fikir olur çünkü indirimleri yakaladım hep

Şuan güncel toplam rakam 795,31 TL.

Prima Bebek Bezi Premium Care 1 Beden Yenidoğan (108 adet)—49,90TL

Lansinoh HPA® Lanolin Göğüs Ucu Kremi (40 ml)—29TL

Lansinoh Tek Kullanımlık Göğüs Pedi (60 Adet)—14,89TL

Philips Avent SCF157/02 Göğüs Kalkanı 2'li—37,03TL

Philips Avent Soothie Yeni Doğan Emzik 0-3 Ay Kız---29,90TL

Philips Avent SCF176/68 0% BPA Yalancı Emzik 0-6 Ay (Karanlıkta Parlar,2'li)—25,83TL

Baby Max Banyo Küveti / Pembe-Pembe—83TL

Shipsbaby Küvet Filesi Eko—5,90TL

Baba Sling Çok Yönlü Pratik Bebek Taşıyıcısı---127,90TL

Philips Avent SCD290/01 Naturel Yenidoğan Başlangıç Biberon Seti---134,25TL

Kraft Easy Elektrikli Göğüs Pompası---134,83TL

Mustela Merhaba Bebek Çantası Seti---122,88

Gule güle kullanin. Hayır abartmamissin hepsi temel gereken ve en iyi markalar zaten. Sen çalışıyor muydun canim? Bazı bebekler biberon felan kabul etmiyor. Benim.oğlum hic kullanmadi. Belki biberon set olarak fazla gelebilir. Onun dışında süper

Çalışıyorum canım, aynen aslında set alıp almama konusunu düşündüm ama fiyat olarak da uygun gelince dayanamadım :)

Bu liste doğru di mi arkadaşlar, almamız gerekenler bunlar kesin bilgi mi? Ona göre ben de kopya çekeceğim misam dan

Güle güle kullanın canım...

kızlarrrr ben geldimmm merak edenler sağolsunlar ancak kendime geldimm dün hem çok güzel hem çok kötü bi gün geçirdim bi türlü yazamadımm
doktora girdim 5. doktorum çok şükür şeker gibi bi adam çıktı karşıma tanıştık tüm bilgilerimi aldı ultrosona girdik 4b faalan herşeye ayrıntılı baktı allaha binlerce şükür herşey normal gününde kafası omirliği ayakları elleri karnı çok acayip ya sonra doktor pembeleri alabilirsiniz kız geliyor dedi ben şok teyzemde şoka girdi ağlamaya başladım inanamadım değişmez dimi diyorum adama :)allahım herkese gönlündekini versin inşallah çok sevindim artık internette falan paylaştım sonra eşimle durduk yere evde tartışmaya başladık görümcem yüzünden ben zaten ne zaman internette bişey paylaşsam o gün tartışıyoruz biz durduk yere çok ağladım sabaha kadar uyumadım kendime gelemedim konuşmuyoruz şimdi hayır sebepte yok ya hala moralim çok bozuk o kadar güzel haberin üstüne insan bukadar ağlar morali borulurmu :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…