- 30 Ekim 2015
- 933
- 1.192
- 33
- 41
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.621
Bende 19. Haftadayim haftaya 20 olunca asi yaptirmayi dusunuyorum 4d de yani ayrintili 21.haftada yaptircamKızlar bu tetanoz aşısıyla 4d ultrasonu yaptıran varmı ben önümüzdeki hafta tetanozu vurulcam bu ay sonuda 4 d yi yaptırcam 22 haftaya girince siz ne düşünüyorsunuz
Ben inanıyorum ki sivi kaybolacak. Doğuma kadar kendini yıpratma lütfen. Bunları duyup ta sağlıklı doğum yapan binlerce anneden biri gibi hamileliğini devam ettir. Ki öyle de olacak...Canim bugün normalde amniyosentez olacaktım ama 200 de 1 düşük riski bebegime bisey olma ihtimali beni geri dondurdu nasıl olsa asla aldirmiycam yavrumu o yuzden onu kaybetme ihtimalini göze alamadım ben onu o kadar seviyorum ki sabah minik bir tekme attı anne yapma der gibi yapmadım ben ben suan sadece dogumu bekliycem rabbimden ne gelirse başım üstüne en kötü ihtimal olarak bebegimin dogdugunda ameliyat olmasını bile göze aldık elimizden gelen tüm imkanlarla suan için sadece takip edilecek ilerlemesi gerilemesi veya sivinin sabit kalmasını sabit kalırsa eğer artmayip hiçbir işlem yapılmayacak bir al bebekler gibi hayatına devam edecekmiş fakat sivi buyurse 7 aylikken dogum yapıp bebeğim ameliyat olacak erkenden fark edildigi için de kalıcı hasarlar olmayacakmış sadece her sene kontrole gidip mr cekilecekmis beyin cerrahi anlattı bunları ne olur dualarinizda bana da yer verin hepiniz bebegimi sağlıklı bir şekilde aliyim kucağıma rabbim hepinizin evlatlarinizi bağışlasın bende size hep dua ediyorum
Sağlıklı sonuçlar alın inşallah. İyi haberlerinizi almak duasıyla...temmuz anneleri, 3lü testim riskli geldi, yurtdışında yapılan nifty testi yaptırdım sonuçlar haftaya çıkıcak, Allah rızası için hepinizden dua bekliyorum,Rabbim kimseye yaşatmasın şun yaşadığım günleri
Ya ne biliyim cnm işte sanki az gibi geldi de bana o yüzden bi sorayım sizlere de dedim ama haklısın da bi sorun olsa dr söylerdi heralde teşekkürler misamcım cvp verdiğin için
Merhaba canımlar, sabah uyandığımdan beri sürekli geçmeyen bir karın ağrım vardayanılamayacak gibi değil ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Böyle iki yan tarafım ağrıyor, sağ yanda üst taraf, sol yanda ortası. Doktoru aramak istemedim belki geçer diye ama sürekli devam ediyor. Böyle bişi yaşayan oldu mu:/ ya da ne yapsam iyi gelir?
Karın ağrimasi ne şekilde onu bilmediğim için bisey diyemiyorum canim. Ama bende genelde sabahlari karnımda rahatsız edici bir durumla uyaniyorum. Oğlumda da aynısı olurdu o yüzden endişe etmiyorum. Rahim genişledikçe kas agrisina benzer ağrılar karında olabiliyor.Merhaba canımlar, sabah uyandığımdan beri sürekli geçmeyen bir karın ağrım vardayanılamayacak gibi değil ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Böyle iki yan tarafım ağrıyor, sağ yanda üst taraf, sol yanda ortası. Doktoru aramak istemedim belki geçer diye ama sürekli devam ediyor. Böyle bişi yaşayan oldu mu:/ ya da ne yapsam iyi gelir?
Evett canımm ilk, hatta az önce dedim ne fena tecrübesiz olmak, bişiden anlamıyorum sadece endişeleniyorum.. Sanırım üşüttüm çok haklısın..İlk gebeliğin sanırım senin de :) Benim de oluyor arada, ayağa kaldırmıyor bazen ama normal ağrılar bunlar. Hemeeen ayaklarına kalın bir şeyler giy sıcak tut kendini ve evdeysen uzan canım geçiyor sonra.
Anladım canımm, ya bişi olmasında rahim genişleme Ağrı'sına, üşüme ağrısına razıyım.. Teşekkür ederimKarın ağrimasi ne şekilde onu bilmediğim için bisey diyemiyorum canim. Ama bende genelde sabahlari karnımda rahatsız edici bir durumla uyaniyorum. Oğlumda da aynısı olurdu o yüzden endişe etmiyorum. Rahim genişledikçe kas agrisina benzer ağrılar karında olabiliyor.
Gule güle kullanin. Hayır abartmamissin hepsi temel gereken ve en iyi markalar zaten. Sen çalışıyor muydun canim? Bazı bebekler biberon felan kabul etmiyor. Benim.oğlum hic kullanmadi. Belki biberon set olarak fazla gelebilir. Onun dışında süperYa kızlar annem kıyafet vs alma ben gerekli olan herşeyi ayarlarım deyince, ıvır zıvır şeyleri alayım dedim dünya tuttu yaEn son bu sabah eşime kredi kartını verdim martın 15'ine kadar ağlasam sızlasam da verme sakın bana dedim, dayanamıyorum alıyorum.
Bugün listesini koyayım da bir bakın abarttım mı acaba? Bir de alacak arkadaşlara fikir olur çünkü indirimleri yakaladım hep
Şuan güncel toplam rakam 795,31 TL.
Prima Bebek Bezi Premium Care 1 Beden Yenidoğan (108 adet)—49,90TL
Lansinoh HPA® Lanolin Göğüs Ucu Kremi (40 ml)—29TL
Lansinoh Tek Kullanımlık Göğüs Pedi (60 Adet)—14,89TL
Philips Avent SCF157/02 Göğüs Kalkanı 2'li—37,03TL
Philips Avent Soothie Yeni Doğang Emzik 0-3 Ay Kız---29,90TL
Philips Avent SCF176/68 0% BPA Yalancı Emzik 0-6 Ay (Karanlıkta Parlar,2'li)—25,83TL
Baby Max Banyo Küveti / Pembe-Pembe—83TL
Shipsbaby Küvet Filesi Eko—5,90TL
Baba Sling Çok Yönlü Pratik Bebek Taşıyıcısı---127,90TL
Philips Avent SCD290/01 Naturel Yenidoğan Başlangıç Biberon Seti---134,25TL
Kraft Easy Elektrikli Göğüs Pompası---134,83TL
Mustela Merhaba Bebek Çantası Seti---122,88
Olsun biz kertelim deCinsiyeti belli olmayan iki bebeği kertenler olarak literatüre geçtinizİkisi de aynı cinsiyet çıkıyormuş
interiorarchitect @aylinnalpr
Aynen canım bizim illaki bi akrabalık bağı kurmamiz gerekgönlümüzdekilere göre kerttik ama bakalm şansaynı çıkarsa da interiorarchitect la dünür seçimlerini beraber yaparz ucundanda olsa bi dünür olacak iliskimizde
Aynen canım ama bence kızinteriorarchitect gözün aydın canim her sey yolundaymiş. Senin minikte topiğin inatçı bebekleri kervanına katıldı desene :)))
Gule güle kullanin. Hayır abartmamissin hepsi temel gereken ve en iyi markalar zaten. Sen çalışıyor muydun canim? Bazı bebekler biberon felan kabul etmiyor. Benim.oğlum hic kullanmadi. Belki biberon set olarak fazla gelebilir. Onun dışında süper
Ya kızlar annem kıyafet vs alma ben gerekli olan herşeyi ayarlarım deyince, ıvır zıvır şeyleri alayım dedim dünya tuttu yaEn son bu sabah eşime kredi kartını verdim martın 15'ine kadar ağlasam sızlasam da verme sakın bana dedim, dayanamıyorum alıyorum.
Bugün listesini koyayım da bir bakın abarttım mı acaba? Bir de alacak arkadaşlara fikir olur çünkü indirimleri yakaladım hep
Philips Avent Soothie Yeni Doğan Emzik 0-3 Ay Kız---29,90TL
Philips Avent SCF176/68 0% BPA Yalancı Emzik 0-6 Ay (Karanlıkta Parlar,2'li)—25,83TL
Canım şimdi yanlış konuşmayalimSenin bebişinteriorarchitect in bebişiyle mercimeği fırına vermiş. napalim yanı bizimki ortada mı kalsın
Güle güle kullanın canım...Ya kızlar annem kıyafet vs alma ben gerekli olan herşeyi ayarlarım deyince, ıvır zıvır şeyleri alayım dedim dünya tuttu yaEn son bu sabah eşime kredi kartını verdim martın 15'ine kadar ağlasam sızlasam da verme sakın bana dedim, dayanamıyorum alıyorum.
Philips Avent Soothie Yeni Doğan Emzik 0-3 Ay Kız---29,90TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?