2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Rabb im cümlemize şifa versin
Rabb im ile her şey mümkün
İnşaallah sağsalim sağlıklıca olacak bebeğin
Teslimiyetin yeter
Bolca ya Şafi çek inşaallah

Öncelikle gözün aydın canım çok sevindim :) ne güzel kızim olacak diye ağlayan kadınlar çok yaşasın hep inşallah... Onların yetiştirdiği evlatlar her zaman umudumuz...
Eşin nette biseyler paylaşmana mi karşı tam anlayamadım. Görümcen ne yapti onu da bilmiyorum ama bu 3.kişilerin istediklerini vermeyin onlara. Bugün barışın esinle inşallah..

Amin Rabb im şifa versin
Tertemiz çıksın sonuçlarınız
Güzellikler yaşatsın Rabb im

Canım gözün aydın Allah gönlüne göre verince insan daha bir duygulanıyor, ben kız olduğunu öğrendiğimde 2. kontrolde iyice bakın hala kız mı diye doktora ısrar etmiştim Tartışma sebebini anlayamadım ama üzme kendini hiçbirşey için; hele ki 3. kişiler için

Canım benim migrenim olduğu için peynirin hiçbir türünü tüketemiyorum ama onun yerine süt ve yoğurdu aksatmıyorum hergün tüketiyorum, doktorum problem olmayacağını söyledi.
Bende ayran sut yoğurt günde atlamam asla çıkaramazsın epeyce de tüketiyorum peynir çokda lazım değil o zaman

Canım benim migrenim olduğu için peynirin hiçbir türünü tüketemiyorum ama onun yerine süt ve yoğurdu aksatmıyorum hergün tüketiyorum, doktorum problem olmayacağını söyledi.
Çok zor oluyor inan ben adetim 10 gün geçince anlamıştım test yaptım çift çizgiyi görünce baygınlık geçirdim düşünsene koca işten geldi adamda fena oldu ben napcam ddm yani ah vah ediyor insan sonra Allah ında zoruna gidiyor aldı benden zaten bebeğimi o yüzden aynı hataya dusmemek için korunmalı diyorum en az 1 sene bebek biraz anne sütü almalı acelesi olmayan annelerde yaş faktöründen bahsediyorum burda yaşı ufak olanlarda en az 2 sene dusunmemeli sağlıklısı o vücut 2. Bebeğe hazır olmayınca da bebekte sıkıntılar çıkıyor

En iyisini yapmışsın tahliller iyi de çıksa o anki psikoloji bebeği fazlasıyla etkiliyor anneyi de tabi Rabbim neylerse güzel eyler. Benim yengeme de doktor 2li de kötü çıktı hadi hemen alalım demiş yengem ağla ağla hastanede tek başına abimi aramış falan filan sonra başka doktora gittiler normal ama içinize kurt düstuyse Ankara ya gondereyim sizi demiş gitti bizimkiler Prof a o da bi şey yok demiş. Bak doğdu şimdi 4 yaşında dünya tatlısı bi oglancik :) :) okumayı yavaş yavaş soktu ablası 1e gidiyo ondan baka baka öğrendi baya baya yani normalde olması gerekenden bile iyi bi cocuk şu an şükür :) inşAllah seninki de o kötü sonuçları yapan doktorların yüzünü kara çıkaracak :) Rabbim hic kimseyi evlatla ve evlatsizlikla sinamasin

çıkarmak ta taktırmak ta zor gelmedi bana ya :) kasmışsındır kendini sen :) bence bağlattırma ablam sen bitane daha yaparsın bencede aslında oğlun da var kızında ama belli olmaz birinden biri çiftlensin isteyebilirsin :) hayırlısı olsun erkeklere zaten Bi çocuk verince her sene istiyorlar bnm koca daha çok doğurtur bana futbol takımı kurcam diyor

Çarşamba doktora gittiğimde 3lü ya da 4lü test yapmayacağını söyledi. AFP yapacağız sadece dedi.
Sonucunu bugün aldım çok şükür o da iyi çıkmış.

İnşallah canim nuna peps alicam nasipse yarın bi beşik kalicak.kizim eşyalarını çok hor kullanmis onu anladım bu arada baya eskimiş eşyaları. Beşik ve araba bize hediye geldiği için çok iyisi deildi kendimiz almayıncq böyle oluo sanirim

Bende çok kıyafet dağıttım ama tonla hala yine alacağım illa dayanamam zaten ama büyük olanın daha çok ihtiyacı var yazlık bu arada bende salı doktordayım hadi hayırlı haberlerle gelelim bacım belki kız olmaya karar vermiştir bizim oğlanlar

Canım kimseyi korkutmak istemem de benimki yapışmıştı. İpi de kopmuştu. O yüzden kazıyarak çıkarttılar. Bi nevi kürtaj oldum. Tabi herkesde böyle olucak diye bir kural yok. O yüzden bir daha taktırır mıyım bilmem. Haplarla falan idare ederim diye düşünüyorum. Zaten bende bağlatma taraftarı değilim. Herşeyin doğalı makbul...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…