- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.641
Bunca bebekte çok az yanildin bence kendi bebeğinde hiç yanilmazsinAynen canım ama bence kızhala kıza benzetiyorum erkeğe benzetmedim evladımi erkek olursa büyük şok
HahahaaaCanım şimdi yanlış konuşmayalimne o mercimek fırında falan benim kızım gayet yerinde akıllı uslu oturuyo biz görücü usulü yaptık herseyi
Rabb im cümlemize şifa versinCanim bugün normalde amniyosentez olacaktım ama 200 de 1 düşük riski bebegime bisey olma ihtimali beni geri dondurdu nasıl olsa asla aldirmiycam yavrumu o yuzden onu kaybetme ihtimalini göze alamadım ben onu o kadar seviyorum ki sabah minik bir tekme attı anne yapma der gibi yapmadım ben ben suan sadece dogumu bekliycem rabbimden ne gelirse başım üstüne en kötü ihtimal olarak bebegimin dogdugunda ameliyat olmasını bile göze aldık elimizden gelen tüm imkanlarla suan için sadece takip edilecek ilerlemesi gerilemesi veya sivinin sabit kalmasını sabit kalırsa eğer artmayip hiçbir işlem yapılmayacak bir al bebekler gibi hayatına devam edecekmiş fakat sivi buyurse 7 aylikken dogum yapıp bebeğim ameliyat olacak erkenden fark edildigi için de kalıcı hasarlar olmayacakmış sadece her sene kontrole gidip mr cekilecekmis beyin cerrahi anlattı bunları ne olur dualarinizda bana da yer verin hepiniz bebegimi sağlıklı bir şekilde aliyim kucağıma rabbim hepinizin evlatlarinizi bağışlasın bende size hep dua ediyorum
Öncelikle gözün aydın canım çok sevindim :) ne güzel kızim olacak diye ağlayan kadınlar çok yaşasın hep inşallah... Onların yetiştirdiği evlatlar her zaman umudumuz...kızlarrrr ben geldimmm merak edenler sağolsunlar ancak kendime geldimm dün hem çok güzel hem çok kötü bi gün geçirdim bi türlü yazamadımm
doktora girdim 5. doktorum çok şükür şeker gibi bi adam çıktı karşıma tanıştık tüm bilgilerimi aldı ultrosona girdik 4b faalan herşeye ayrıntılı baktı allaha binlerce şükür herşey normal gününde kafası omirliği ayakları elleri karnı çok acayip ya sonra doktor pembeleri alabilirsiniz kız geliyor dedi ben şok teyzemde şoka girdi ağlamaya başladım inanamadım değişmez dimi diyorum adama :)allahım herkese gönlündekini versin inşallah çok sevindim artık internette falan paylaştım sonra eşimle durduk yere evde tartışmaya başladık görümcem yüzünden ben zaten ne zaman internette bişey paylaşsam o gün tartışıyoruz biz durduk yere çok ağladım sabaha kadar uyumadım kendime gelemedim konuşmuyoruz şimdi hayır sebepte yok ya hala moralim çok bozuk o kadar güzel haberin üstüne insan bukadar ağlar morali borulurmu :S
temmuz anneleri, 3lü testim riskli geldi, yurtdışında yapılan nifty testi yaptırdım sonuçlar haftaya çıkıcak, Allah rızası için hepinizden dua bekliyorum,Rabbim kimseye yaşatmasın şun yaşadığım günleri
Bu liste doğru di mi arkadaşlar, almamız gerekenler bunlar kesin bilgi mi? Ona göre ben de kopya çekeceğimmisam dan
kızlarrrr ben geldimmm merak edenler sağolsunlar ancak kendime geldimm dün hem çok güzel hem çok kötü bi gün geçirdim bi türlü yazamadımm
doktora girdim 5. doktorum çok şükür şeker gibi bi adam çıktı karşıma tanıştık tüm bilgilerimi aldı ultrosona girdik 4b faalan herşeye ayrıntılı baktı allaha binlerce şükür herşey normal gününde kafası omirliği ayakları elleri karnı çok acayip ya sonra doktor pembeleri alabilirsiniz kız geliyor dedi ben şok teyzemde şoka girdi ağlamaya başladım inanamadım değişmez dimi diyorum adama :)allahım herkese gönlündekini versin inşallah çok sevindim artık internette falan paylaştım sonra eşimle durduk yere evde tartışmaya başladık görümcem yüzünden ben zaten ne zaman internette bişey paylaşsam o gün tartışıyoruz biz durduk yere çok ağladım sabaha kadar uyumadım kendime gelemedim konuşmuyoruz şimdi hayır sebepte yok ya hala moralim çok bozuk o kadar güzel haberin üstüne insan bukadar ağlar morali borulurmu :S
Bende ayran sut yoğurt günde atlamam asla çıkaramazsın epeyce de tüketiyorum peynir çokda lazım değil o zamanCanım benim migrenim olduğu için peynirin hiçbir türünü tüketemiyorum ama onun yerine süt ve yoğurdu aksatmıyorum hergün tüketiyorum, doktorum problem olmayacağını söyledi.
Canim en faydalisi sert peynirlermiş. Kaşar peyniri yiyebiliyorsan eger,ki kaşarı ninemin ustune dokseniz yerim çok severim ben :) başka yemesende olur :)Bende ayran sut yoğurt günde atlamam asla çıkaramazsın epeyce de tüketiyorum peynir çokda lazım değil o zaman
Canım benim migrenim olduğu için peynirin hiçbir türünü tüketemiyorum ama onun yerine süt ve yoğurdu aksatmıyorum hergün tüketiyorum, doktorum problem olmayacağını söyledi.
Çok zor oluyor inan ben adetim 10 gün geçince anlamıştım test yaptım çift çizgiyi görünce baygınlık geçirdim düşünsene koca işten geldi adamda fena oldu ben napcam ddm yani ah vah ediyor insan sonra Allah ında zoruna gidiyor aldı benden zaten bebeğimi o yüzden aynı hataya dusmemek için korunmalı diyorum en az 1 sene bebek biraz anne sütü almalı acelesi olmayan annelerde yaş faktöründen bahsediyorum burda yaşı ufak olanlarda en az 2 sene dusunmemeli sağlıklısı o vücut 2. Bebeğe hazır olmayınca da bebekte sıkıntılar çıkıyoray yanlış mesajdan alıntı yapmışım anladın ama sen
uzaktan bir tanıdığımızın ki gencecik bir çift bunlar 5 aylık bebekleri varken karısının yine hamile olduğunu öğrendim. Şaka gibi, kabus gibi! :)))))) Hiç riske atamam ben.
En iyisini yapmışsın tahliller iyi de çıksa o anki psikoloji bebeği fazlasıyla etkiliyor anneyi de tabi Rabbim neylerse güzel eyler. Benim yengeme de doktor 2li de kötü çıktı hadi hemen alalım demiş yengem ağla ağla hastanede tek başına abimi aramış falan filan sonra başka doktora gittiler normal ama içinize kurt düstuyse Ankara ya gondereyim sizi demiş gitti bizimkiler Prof a o da bi şey yok demiş. Bak doğdu şimdi 4 yaşında dünya tatlısı bi oglancik :) :) okumayı yavaş yavaş soktu ablası 1e gidiyo ondan baka baka öğrendi baya baya yani normalde olması gerekenden bile iyi bi cocuk şu an şükür :) inşAllah seninki de o kötü sonuçları yapan doktorların yüzünü kara çıkaracak :) Rabbim hic kimseyi evlatla ve evlatsizlikla sinamasinCanim bugün normalde amniyosentez olacaktım ama 200 de 1 düşük riski bebegime bisey olma ihtimali beni geri dondurdu nasıl olsa asla aldirmiycam yavrumu o yuzden onu kaybetme ihtimalini göze alamadım ben onu o kadar seviyorum ki sabah minik bir tekme attı anne yapma der gibi yapmadım ben ben suan sadece dogumu bekliycem rabbimden ne gelirse başım üstüne en kötü ihtimal olarak bebegimin dogdugunda ameliyat olmasını bile göze aldık elimizden gelen tüm imkanlarla suan için sadece takip edilecek ilerlemesi gerilemesi veya sivinin sabit kalmasını sabit kalırsa eğer artmayip hiçbir işlem yapılmayacak bir al bebekler gibi hayatına devam edecekmiş fakat sivi buyurse 7 aylikken dogum yapıp bebeğim ameliyat olacak erkenden fark edildigi için de kalıcı hasarlar olmayacakmış sadece her sene kontrole gidip mr cekilecekmis beyin cerrahi anlattı bunları ne olur dualarinizda bana da yer verin hepiniz bebegimi sağlıklı bir şekilde aliyim kucağıma rabbim hepinizin evlatlarinizi bağışlasın bende size hep dua ediyorum
Bu konuyla ilgili çok komik bişey anlatayım size. Bende oğlumdan sonra spiral takdırdım çok rahattım ama çıkartmak ölüm oldu benim için... Neyse gelelim bundan sonraki mevzuya. Annem doğumdan sonra tüplerini bağlatalım diyo ki eşim bu bebek için zor ikna olmuştu şimdide anneme diyor ki anne ben üçüncüyü istiyorum nereye bağlatıyoruz tüplerini diyoBende ikisinin bu muhabbettine gülüyorum...
İnşallah canim nuna peps alicam nasipse yarın bi beşik kalicak.kizim eşyalarını çok hor kullanmis onu anladım bu arada baya eskimiş eşyaları. Beşik ve araba bize hediye geldiği için çok iyisi deildi kendimiz almayıncq böyle oluo sanirimidilduam hayırlı olsun ana kucağı bizim oglumdan kalan travel sistem Arabamız var pusetiyle oglumda 8 9 ay a kadar kullanmıştım yemeklerini bile içinde yediriyordum yemek yaparken is yaparken yanımda getiriyorum bunuda öyle düsünüyorum birde oğlum çok hareketli bir bebek değildi :) senin ana kucağı hayırlı olsun bebeğin içinde rahat rahat dursun inşallah gönlüne göre bir araba bulursun ben oglusumdan kalanı kullanacağım biraz ağır ama çok kullanışlı markete giderken bile hala kullanıyoruz
Bende çok kıyafet dağıttım ama tonla hala yine alacağım illa dayanamam zaten ama büyük olanın daha çok ihtiyacı var yazlık bu arada bende salı doktordayım hadi hayırlı haberlerle gelelim bacım belki kız olmaya karar vermiştir bizim oğlanlarTunaydin hamiş arkadaslarim
Bu sabah oğlum "gençlik başımda duman ilk aşkım ilk heyecan kovaladikca kaçan ateş böceği misin "diyerek uyandirdi
Kontrolleri olan arkadaşlarım güzel sonuçlarla donsunler inşallah
@batideniz özledim seni
@Aryadeniz38 kuzum senin kızın olmayacak miydi ben kaçırmışim
1cicek3bocek canın benim küçüğüme alışveriş yapmam lazım hemde en kucuklerinden arkadaşıma vermiştim oglanin kileri bizin burada sosyete pazarı var zara baby Koton ve daha birçok marka ürünler var badiler 5 lira Tulumlar 10 15 lira hepside çok güzel seyler
Bizim de cinsiyet salı günü netleşecek inşallah
Ben oğlumu hep çükülatanı yerim diye severim
Ya çok tatlısınız :) çok güldüm dersteyim bi deAllah iyiliğinizi versin çükülata demek ahshahahah
Canım kimseyi korkutmak istemem de benimki yapışmıştı. İpi de kopmuştu. O yüzden kazıyarak çıkarttılar. Bi nevi kürtaj oldum. Tabi herkesde böyle olucak diye bir kural yok. O yüzden bir daha taktırır mıyım bilmem. Haplarla falan idare ederim diye düşünüyorum. Zaten bende bağlatma taraftarı değilim. Herşeyin doğalı makbul...çıkarmak ta taktırmak ta zor gelmedi bana ya :) kasmışsındır kendini sen :) bence bağlattırma ablam sen bitane daha yaparsın bencede aslında oğlun da var kızında ama belli olmaz birinden biri çiftlensin isteyebilirsin :) hayırlısı olsun erkeklere zaten Bi çocuk verince her sene istiyorlar bnm koca daha çok doğurtur bana futbol takımı kurcam diyor
insanbuL kaşar peynirini severim ama buradakiler iyi değil kayınvalidem kars kaşarı yollayacak bolca yerim iyisinden olsun bebişime lop lop et olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?