- 6 Ağustos 2014
- 523
- 475
- 33
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.661
off ewt hızlı yazıcam diye ayrıntıyı unutmuşum görümcem hiç bişeyini anlatmaz bize hatta 2. çocugu olcagını bile saklamıştı benim eşim sürekli arıyo her ayrıntısına kadar anlatıyo bende sinir oluyorum merak ediyosa yeğenini arasın o sorsun ... belki basit bi olay tmm ama ben facete ne zamn güzel bişey paylaşsam o gün evde kavga ediyoruz nazar oluyo diye düşünüyorum artık :/ buarada çok teşekkür ederim stresimden sevinmeyi unuttum allah hepimize bağışlasın bebişlerimizi inşallahÖncelikle gözün aydın canım çok sevindim :) ne güzel kızim olacak diye ağlayan kadınlar çok yaşasın hep inşallah... Onların yetiştirdiği evlatlar her zaman umudumuz...
Eşin nette biseyler paylaşmana mi karşı tam anlayamadım. Görümcen ne yapti onu da bilmiyorum ama bu 3.kişilerin istediklerini vermeyin onlara. Bugün barışın esinle inşallah..
İyi ki yaptırmadın cnm ne gelirse Allah tan hayatta hiçbir şeyin garantisi yok bence bebeğin gayet sağlıklı öyle hissediyorum iyi dusun iyi olsun rabbim yanında olsun meleğin inş sağlıkla doğacakCanim bugün normalde amniyosentez olacaktım ama 200 de 1 düşük riski bebegime bisey olma ihtimali beni geri dondurdu nasıl olsa asla aldirmiycam yavrumu o yuzden onu kaybetme ihtimalini göze alamadım ben onu o kadar seviyorum ki sabah minik bir tekme attı anne yapma der gibi yapmadım ben ben suan sadece dogumu bekliycem rabbimden ne gelirse başım üstüne en kötü ihtimal olarak bebegimin dogdugunda ameliyat olmasını bile göze aldık elimizden gelen tüm imkanlarla suan için sadece takip edilecek ilerlemesi gerilemesi veya sivinin sabit kalmasını sabit kalırsa eğer artmayip hiçbir işlem yapılmayacak bir al bebekler gibi hayatına devam edecekmiş fakat sivi buyurse 7 aylikken dogum yapıp bebeğim ameliyat olacak erkenden fark edildigi için de kalıcı hasarlar olmayacakmış sadece her sene kontrole gidip mr cekilecekmis beyin cerrahi anlattı bunları ne olur dualarinizda bana da yer verin hepiniz bebegimi sağlıklı bir şekilde aliyim kucağıma rabbim hepinizin evlatlarinizi bağışlasın bende size hep dua ediyorum
Karides yasahh o yasahh bu yasahh anasını satayımKüflü peynir yassah , ülker içim kaşar peynirini alabilirsin 11 kilo sütten yapılıyor 1 kilosu
birazdan resim atcam canım altına detaylı yazcam :)interiorarchitect Biraz anlatsana kontrolün nasıldı ? Bebeğin nasıldı, ne yapıyordu ? 1 ay olacak neredeyse ben görmeyeli Çok özledim
birazdan resim atcam canım altına detaylı yazcam :)
Allah yardımcın olsun arkadaşım bunların garantisi yok inan ki riskli çıkmayıp down sendromlu doğan bebekler var duamdasın inş kotu bişi olmayacaktemmuz anneleri, 3lü testim riskli geldi, yurtdışında yapılan nifty testi yaptırdım sonuçlar haftaya çıkıcak, Allah rızası için hepinizden dua bekliyorum,Rabbim kimseye yaşatmasın şun yaşadığım günleri
Allah şaşırtmasın ama yanılırsam büyük skandal :)Bunca bebekte çok az yanildin bence kendi bebeğinde hiç yanilmazsinbende hamile kaldığımdan beri hep erkek hissettim anneler hissediyor :)
Karides yasahh o yasahh bu yasahh anasını satayımyicem nen banane sevmiyorum onları
neyse canım sen yabancı değilsin kabul edilmiştirHahahaaadoğru ya sizinki görücü usulü minik çiftten ozür dilerim
Bana soğuk almışsın gibi geldi Allah korusun bebekle alakalı olsa tek bölgeye yerleşir ağrın sen usutmuş olabilirsin sıcak su torbası yapıp beline koy sıcak tut kendini biraz inş geçer cnm olmadı doktora görünMerhaba canımlar, sabah uyandığımdan beri sürekli geçmeyen bir karın ağrım vardayanılamayacak gibi değil ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Böyle iki yan tarafım ağrıyor, sağ yanda üst taraf, sol yanda ortası. Doktoru aramak istemedim belki geçer diye ama sürekli devam ediyor. Böyle bişi yaşayan oldu mu:/ ya da ne yapsam iyi gelir?
İnşallah canim nuna peps alicam nasipse yarın bi beşik kalicak.kizim eşyalarını çok hor kullanmis onu anladım bu arada baya eskimiş eşyaları. Beşik ve araba bize hediye geldiği için çok iyisi deildi kendimiz almayıncq böyle oluo sanirim
Bende çok kıyafet dağıttım ama tonla hala yine alacağım illa dayanamam zaten ama büyük olanın daha çok ihtiyacı var yazlık bu arada bende salı doktordayım hadi hayırlı haberlerle gelelim bacım belki kız olmaya karar vermiştir bizim oğlanlar
Koca Allah a emanet dun puding yaptım yerken dışarıdan geldi kaptı elimden bana tatlı yasak diyeNerede kız kocan bir şikayet edeyim ben seniEvde bir gardiyan da bende var, o yasak bu yasak isyeaaaan
Ohh şifa olsun. En güzeli caniminsanbuL kaşar peynirini severim ama buradakiler iyi değil kayınvalidem kars kaşarı yollayacak bolca yerim iyisinden olsun bebişime lop lop et olsun
Koca Allah a emanet dun puding yaptım yerken dışarıdan geldi kaptı elimden bana tatlı yasak diyeAllahtan hep evde değil yoksa kaçamak yapamam
Bnm gündüz 2 de doktor bnm detaylıya daha var 1 aydan fazlam hayırlısı olsun hakkımızda sağlıklı olsunlardaDoğru söylüyorsun canım hediye alınca biraz daha ucuza kaciyorlar sanırım canları sağolsun kuzularin
Bizde de 1 yaştan sonrası fazla var :) 1 yaş öncesi alicam hep pazardan :) benim randevum akşam 18:30 senin birde benim detaylı olucak çok geriliyorum sağlıklı olsunlar da
Benimde 4lü testim riskli çıkmıştı amniyosentez oldum çok şükür temiz çıktı.testler yanılabiliyor canım Allah'ın izniyle Bebeğin sağlıkşa Dünya'ya gelecektemmuz anneleri, 3lü testim riskli geldi, yurtdışında yapılan nifty testi yaptırdım sonuçlar haftaya çıkıcak, Allah rızası için hepinizden dua bekliyorum,Rabbim kimseye yaşatmasın şun yaşadığım günleri
Ohh super. Bak stressiz olunca bal gibi ilerliyor her şey dimiÇarşamba doktora gittiğimde 3lü ya da 4lü test yapmayacağını söyledi. AFP yapacağız sadece dedi.
Sonucunu bugün aldım çok şükür o da iyi çıkmış.
Geçen binvezir diye bir marka aldım tesadüfen eriteyim dedim çok severim erimediOhh şifa olsun. En güzeli canimzaten bazi markalarin kaşar peynirleri hamur gibi bi garip tadı oluyor
Bana yasak cnm gebeliğin başında şekerim yüksek çıktı doktor yasak etmişti masum bile yeme demişti dusun artık ama arada götürüyorum valla napim banada gunahKızz tatlı da mı yasakmış :O Ay bana bir şeyler oluyor
Bana yasak cnm gebeliğin başında şekerim yüksek çıktı doktor yasak etmişti masum bile yeme demişti dusun artık ama arada götürüyorum valla napim banada gunah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?