2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
off ewt hızlı yazıcam diye ayrıntıyı unutmuşum görümcem hiç bişeyini anlatmaz bize hatta 2. çocugu olcagını bile saklamıştı benim eşim sürekli arıyo her ayrıntısına kadar anlatıyo bende sinir oluyorum merak ediyosa yeğenini arasın o sorsun ... belki basit bi olay tmm ama ben facete ne zamn güzel bişey paylaşsam o gün evde kavga ediyoruz nazar oluyo diye düşünüyorum artık :/ buarada çok teşekkür ederim stresimden sevinmeyi unuttum allah hepimize bağışlasın bebişlerimizi inşallah

İyi ki yaptırmadın cnm ne gelirse Allah tan hayatta hiçbir şeyin garantisi yok bence bebeğin gayet sağlıklı öyle hissediyorum iyi dusun iyi olsun rabbim yanında olsun meleğin inş sağlıkla doğacak

Allah yardımcın olsun arkadaşım bunların garantisi yok inan ki riskli çıkmayıp down sendromlu doğan bebekler var duamdasın inş kotu bişi olmayacak

Bana soğuk almışsın gibi geldi Allah korusun bebekle alakalı olsa tek bölgeye yerleşir ağrın sen usutmuş olabilirsin sıcak su torbası yapıp beline koy sıcak tut kendini biraz inş geçer cnm olmadı doktora görün

Doğru söylüyorsun canım hediye alınca biraz daha ucuza kaciyorlar sanırım canları sağolsun kuzularin

Bizde de 1 yaştan sonrası fazla var :) 1 yaş öncesi alicam hep pazardan :) benim randevum akşam 18:30 senin birde benim detaylı olucak çok geriliyorum sağlıklı olsunlar da

Bnm gündüz 2 de doktor bnm detaylıya daha var 1 aydan fazlam hayırlısı olsun hakkımızda sağlıklı olsunlarda

Benimde 4lü testim riskli çıkmıştı amniyosentez oldum çok şükür temiz çıktı.testler yanılabiliyor canım Allah'ın izniyle Bebeğin sağlıkşa Dünya'ya gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…