2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Haklısın canim merak eden arar bizzat annesinden yeğeni hakkında bilgi alır. Benim eşimde annesi ve ablasına benim hamileligimle ya da bebekle ilgili şeyleri sorar. Diyorum gerekirse ben sorarım,sen sorup beni cahil konumuna neden düsuruyorsun. Çünkü onlar fırsat biliyorlar. Şunu şunu yapmıyor mu,aaa öyle şey olur mu gibi cumlelerini duyuyorum. Ne gerek var bunlara...

Akşama yaparım artık canım, sözde üşümeyeyim diye şantiyeden ofis ortamına geçtim ama ne Gezer ben üşüyerek doğmuşum yok ısınmıyorum yani

canım nasıl oldun beımde detaylım haftaya carsamba beynınde kist var dedi doktor 5mm civarında. başka anomali yoksa problem olmaz dedi aa internette araştırdıkça korkuyorum aklım öyle karışıkkı canım sıkkınki. allah yardımcımız olsun.

Enee yirim onu kızın olacak he :) hayırlı sağlıklı evlat olsun canımcım bak ilk topik arkadaşın bnm oğluma alırım kızçeni he :) sosyal platformda paylaşmışsın ne var bunda görümcene ne ona noluyor eşin neden tepki verdi ki yani mutlu haber sonuçta bu anlamıyorum onun bunun yüzüne neden eşlerini uzer bu erkekler pes yani. Üzülme bırak tadını çıkar kuzum sen kızçenle konuş dertleş ileride en büyük arkadaşın o olacak ne mutlu sana. :)

Ben de öyle düşünüyorum kesinlikle rahatlıkla alakası da var bu işlerin. Ama şu iki gündür yok yere stres cıkardılar işte başıma cinsiyet davasına. Neyse geçer o da :))

Yaa sen orada sessiz sessiz stres mi yapıyordun :/ Ben de seni çorba yapıyor sanıyorum :/ Hayret bir şeysin ya söylediklerini taktığın insanlara bak !!

eveeeet herkese fındıgımdan merhabaaaaaa
hepinize çoook selamı var boncugumunnn
ense kalınlığımız 1.7 mm doktorumuz gayet sağlıklı oldugunu söyledi şükürler olsun rabbimeee.. :)
ikili istemediğim için sadece ense kalınlıgı ve burun kemiğine bakıldı zaten..
girmeden önce vişne suyu içip çikolata yediğimden hareketliydi kuzum kalp atışlarını bile tam dinleyemedik hareket ettiğinden :)
şu an 12+5 günlüğüz ama miniğim 3 güncük geride oldugu için 12+2 çıktı boyumuzda daha 5.74 cm :)
şimdiiiiii ben nerdeyse burdaki herkese cinsiyet tahmini yaptıııııım kiminin tuttu kiminin tutmadı ( çoğunun da tuttu şimdi Allah var )
bu nedenle sizden topiğimizin en miniği fındıgı için cinsiyet tahmini istiyorummmm hadi bakalım gelsin tahminlerrrrrrrr

Bence kesin bebek bu ! evet evet kesinlikle bir bebek ! Hem de minnoş bir bebek :)

Maşallah maşallah been erkek diyorum. Kemikler kaslar heybetli geldi :)

Aman yaa 3.kişilerin can sıkması beni benden alıyo!!! Zaten bi ton şeyle ilk defa karşılaşıyoruz, bırakın bence takılmayın. Hiçbir şey hamileyken gerilmenize değmez.. Hele de eşlerin birbirine en çok destek olmaları gereken Zaman'da siz bu sebeplerle tartışıyorsanız gerçekten değmez.. Bu zamanlar geri gelmeyecek..
Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin, benim de kızım olacakmış, ben de mutluluktan ağlamıştım, lütfen tadını çıkarın ve gözyaşlarımız heeeep mutluluktan aksın nolur

Anam :) tipini seveyim snn bebek olmuş artık bayağı :) erkeğe benzettim şekerim :)

canım banada yakısıklı bir erkek gibi geldi

Maşallah bebişee :)) Ama benim bir tahminim yok :)) Hayırlısı olsun inşallah.

Ben de öyle düşünüyorum kesinlikle rahatlıkla alakası da var bu işlerin. Ama şu iki gündür yok yere stres cıkardılar işte başıma cinsiyet davasına. Neyse geçer o da :))
Sen onlari strese sok :) Peygamber Efendimiz herkesin kızını toprağa gömdüğü zamanda, O omuzlarına alıp gezdirirmiş. Bu cahillere sorsan inançlı insanlardır ama bilmezler işin özünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…