- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.681
Ohh super. Bak stressiz olunca bal gibi ilerliyor her şey dimimaşallah diyelim...
Haklısın canim merak eden arar bizzat annesinden yeğeni hakkında bilgi alır. Benim eşimde annesi ve ablasına benim hamileligimle ya da bebekle ilgili şeyleri sorar. Diyorum gerekirse ben sorarım,sen sorup beni cahil konumuna neden düsuruyorsun. Çünkü onlar fırsat biliyorlar. Şunu şunu yapmıyor mu,aaa öyle şey olur mu gibi cumlelerini duyuyorum. Ne gerek var bunlara...off ewt hızlı yazıcam diye ayrıntıyı unutmuşum görümcem hiç bişeyini anlatmaz bize hatta 2. çocugu olcagını bile saklamıştı benim eşim sürekli arıyo her ayrıntısına kadar anlatıyo bende sinir oluyorum merak ediyosa yeğenini arasın o sorsun ... belki basit bi olay tmm ama ben facete ne zamn güzel bişey paylaşsam o gün evde kavga ediyoruz nazar oluyo diye düşünüyorum artık :/ buarada çok teşekkür ederim stresimden sevinmeyi unuttum allah hepimize bağışlasın bebişlerimizi inşallah
Akşama yaparım artık canım, sözde üşümeyeyim diye şantiyeden ofis ortamına geçtim ama ne Gezer ben üşüyerek doğmuşum yok ısınmıyorum yaniBana soğuk almışsın gibi geldi Allah korusun bebekle alakalı olsa tek bölgeye yerleşir ağrın sen usutmuş olabilirsin sıcak su torbası yapıp beline koy sıcak tut kendini biraz inş geçer cnm olmadı doktora görün
Kızlar oglende gittim doktora hastanedeymis erken gideyim dedim sonuçla kötü malesef bebegin beyninde aynı sıvıyı doktor da gördü bir sürü riskten bir sürü olasiliktan bahsetti diğer doktorun boşuna günahını aldım rabbim beni affetsin ama insan konduramiyo iste yarin capa ya falan gidicem doktor bebegin diğer organların da sorun görmedi ayrıntılı renkli ultrasona gir orda iyice incelensin dedi eşlik eden başka bir sorun yoksa gebelik devam edebilir sivi kuculebilir dedi ama tam 17 haftaliktim bu haftada bu kadar sivi normal değil dedi sabahtan beri ağlıyorum esimde bende gözlerimiz şişti çok yiprandik bu süreç çok yıpratacak bizi rabbim hepinizin bebeğine sağlık versin internetten başına bu durum gelenlerin hepsini okudum yüzde 90 i sağlıklı doğurmuş bazıları gebeligin sonlandirmis çok ileri derece olanların da bebegi dogunca ameliyat olmuş ben su an kendimi herşeye hazırlamaya çalışıyorum ama çok yipraniyorum hareketlerini hissediyorum ultrasonda görüyorum çok baglandim doktor böyle bir sorunla doğarsa yaşar ama belki 2 sene belki 5 sene dedi down sendromu olabilir büyük ihtimal dedi çok korktum yaşım 23 akrabalık yok ailede kimsede yok gebelikten önce 3 ay folik asit kullandım ama demek ki yetmiyormuş bunlar belki de kabullenmek zorundayım doktor birde bu durum daha fazla ilerlemez ve bu şekilde doğarsa su anda 14 mm bu şekilde kalırsa dogana kadar doğduğunda basit bir cerrahi operasyon yapilir ve çok sağlıklı olur dedi bu sivi kuculedebilir dedi kısacası bütün riskleri ihtimalleri anlattı ama hiçbirşey su an beni teselli etmiyo o benim yavrum ve hep öyle kalacak ondan hiç vazgecmiycem cinsiyet olayına takılan arkadaşlarım ne olur takilmayin hani sağlıklı ve hayırlı olsun derler ya durum tam da bundan ibaret rabbim hepinizin evlatlarına sağlık versin benim bebegime de öyle dua edin ne plur bize su an en çok buna ihtiyacimiz var oğlumun da benimde...
Enee yirim onu kızın olacak he :) hayırlı sağlıklı evlat olsun canımcım bak ilk topik arkadaşın bnm oğluma alırım kızçeni he :) sosyal platformda paylaşmışsın ne var bunda görümcene ne ona noluyor eşin neden tepki verdi ki yani mutlu haber sonuçta bu anlamıyorum onun bunun yüzüne neden eşlerini uzer bu erkekler pes yani. Üzülme bırak tadını çıkar kuzum sen kızçenle konuş dertleş ileride en büyük arkadaşın o olacak ne mutlu sana. :)kızlarrrr ben geldimmm merak edenler sağolsunlar ancak kendime geldimm dün hem çok güzel hem çok kötü bi gün geçirdim bi türlü yazamadımm
doktora girdim 5. doktorum çok şükür şeker gibi bi adam çıktı karşıma tanıştık tüm bilgilerimi aldı ultrosona girdik 4b faalan herşeye ayrıntılı baktı allaha binlerce şükür herşey normal gününde kafası omirliği ayakları elleri karnı çok acayip ya sonra doktor pembeleri alabilirsiniz kız geliyor dedi ben şok teyzemde şoka girdi ağlamaya başladım inanamadım değişmez dimi diyorum adama :)allahım herkese gönlündekini versin inşallah çok sevindim artık internette falan paylaştım sonra eşimle durduk yere evde tartışmaya başladık görümcem yüzünden ben zaten ne zaman internette bişey paylaşsam o gün tartışıyoruz biz durduk yere çok ağladım sabaha kadar uyumadım kendime gelemedim konuşmuyoruz şimdi hayır sebepte yok ya hala moralim çok bozuk o kadar güzel haberin üstüne insan bukadar ağlar morali borulurmu :S
Ben de öyle düşünüyorum kesinlikle rahatlıkla alakası da var bu işlerin. Ama şu iki gündür yok yere stres cıkardılar işte başıma cinsiyet davasına. Neyse geçer o da :))
Eki Görüntüle 1771559 Eki Görüntüle 1771560
eveeeet herkese fındıgımdan merhabaaaaaa
hepinize çoook selamı var boncugumunnn
ense kalınlığımız 1.7 mm doktorumuz gayet sağlıklı oldugunu söyledi şükürler olsun rabbimeee.. :)
ikili istemediğim için sadece ense kalınlıgı ve burun kemiğine bakıldı zaten..
girmeden önce vişne suyu içip çikolata yediğimden hareketliydi kuzum kalp atışlarını bile tam dinleyemedik hareket ettiğinden :)
şu an 12+5 günlüğüz ama miniğim 3 güncük geride oldugu için 12+2 çıktı boyumuzda daha 5.74 cm :)
şimdiiiiii ben nerdeyse burdaki herkese cinsiyet tahmini yaptıııııım kiminin tuttu kiminin tutmadı ( çoğunun da tuttu şimdi Allah var)
bu nedenle sizden topiğimizin en miniği fındıgı için cinsiyet tahmini istiyorummmm hadi bakalım gelsin tahminlerrrrrrrr
ayy bende bayılırım eritilmişineGeçen binvezir diye bir marka aldım tesadüfen eriteyim dedim çok severim erimedi
Maşallah maşallahEki Görüntüle 1771559 Eki Görüntüle 1771560
ense kalınlığımız 1.7 mm doktorumuz gayet sağlıklı oldugunu söyledi şükürler olsun rabbimeee.. :)
girmeden önce vişne suyu içip çikolata yediğimden hareketliydi kuzum kalp atışlarını bile tam dinleyemedik hareket ettiğinden :)
şu an 12+5 günlüğüz ama miniğim 3 güncük geride oldugu için 12+2 çıktı boyumuzda daha 5.74 cm :)
şimdiiiiii ben nerdeyse burdaki herkese cinsiyet tahmini yaptıııııım kiminin tuttu kiminin tutmadı ( çoğunun da tuttu şimdi Allah var)
bu nedenle sizden topiğimizin en miniği fındıgı için cinsiyet tahmini istiyorummmm hadi bakalım gelsin tahminlerrrrrrrr
Aman yaa 3.kişilerin can sıkması beni benden alıyo!!! Zaten bi ton şeyle ilk defa karşılaşıyoruz, bırakın bence takılmayın. Hiçbir şey hamileyken gerilmenize değmez.. Hele de eşlerin birbirine en çok destek olmaları gereken Zaman'da siz bu sebeplerle tartışıyorsanız gerçekten değmez.. Bu zamanlar geri gelmeyecek..kızlarrrr ben geldimmm merak edenler sağolsunlar ancak kendime geldimm dün hem çok güzel hem çok kötü bi gün geçirdim bi türlü yazamadımm
doktora girdim 5. doktorum çok şükür şeker gibi bi adam çıktı karşıma tanıştık tüm bilgilerimi aldı ultrosona girdik 4b faalan herşeye ayrıntılı baktı allaha binlerce şükür herşey normal gününde kafası omirliği ayakları elleri karnı çok acayip ya sonra doktor pembeleri alabilirsiniz kız geliyor dedi ben şok teyzemde şoka girdi ağlamaya başladım inanamadım değişmez dimi diyorum adama :)allahım herkese gönlündekini versin inşallah çok sevindim artık internette falan paylaştım sonra eşimle durduk yere evde tartışmaya başladık görümcem yüzünden ben zaten ne zaman internette bişey paylaşsam o gün tartışıyoruz biz durduk yere çok ağladım sabaha kadar uyumadım kendime gelemedim konuşmuyoruz şimdi hayır sebepte yok ya hala moralim çok bozuk o kadar güzel haberin üstüne insan bukadar ağlar morali borulurmu :S
Anam :) tipini seveyim snn bebek olmuş artık bayağı :) erkeğe benzettim şekerim :)Eki Görüntüle 1771559 Eki Görüntüle 1771560
ama neliii bebeeeekkk kukulu mu pipili miBence kesin bebek bu ! evet evet kesinlikle bir bebek ! Hem de minnoş bir bebek :)
canım banada yakısıklı bir erkek gibi geldiEki Görüntüle 1771559 Eki Görüntüle 1771560
Eki Görüntüle 1771559 Eki Görüntüle 1771560
hadi bakalııııım var mı arttıran efendiiiimmmMaşallah maşallahbeen erkek diyorum. Kemikler kaslar heybetli geldi :)
Sen onlari strese sok :) Peygamber Efendimiz herkesin kızını toprağa gömdüğü zamanda, O omuzlarına alıp gezdirirmiş. Bu cahillere sorsan inançlı insanlardır ama bilmezler işin özünü.Ben de öyle düşünüyorum kesinlikle rahatlıkla alakası da var bu işlerin. Ama şu iki gündür yok yere stres cıkardılar işte başıma cinsiyet davasına. Neyse geçer o da :))
ama neliii bebeeeekkk kukulu mu pipili mi
Yaa sen orada sessiz sessiz stres mi yapıyordun :/ Ben de seni çorba yapıyor sanıyorum :/ Hayret bir şeysin ya söylediklerini taktığın insanlara bak !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?