- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.701
eneeeeeee bi erkek dahaaaaaaaaaa :) hadi bakalıııımmmm :)Anam :) tipini seveyim snn bebek olmuş artık bayağı :) erkeğe benzettim şekerim :)
aminnn canııııım rabbim hepimiz için hayırlısını versin :)Maşallah bebişee :)) Ama benim bir tahminim yok :)) Hayırlısı olsun inşallah.
Anammm 3. erkek diyennnn :):) hadi hayırlısı :)canım banada yakısıklı bir erkek gibi geldi
insan mısınız lan siz! Pisliklerr! (Tamam geçti)
gıcıııık yaaaaaaaaaa :):):)Çok bulanık canım ya anlayamadım. Daha net bir görüntüsü varsa o zaman net bir şey söyleyebilirim
Sen onlari strese sok :) Peygamber Efendimiz herkesin kızını toprağa gömdüğü zamanda, O omuzlarına alıp gezdirirmiş. Bu cahillere sorsan inançlı insanlardır ama bilmezler işin özünü.
Oyy senin yatışını, duruşunu yesin teyzelerEki Görüntüle 1771559 Eki Görüntüle 1771560
eveeeet herkese fındıgımdan merhabaaaaaa
hepinize çoook selamı var boncugumunnn
ense kalınlığımız 1.7 mm doktorumuz gayet sağlıklı oldugunu söyledi şükürler olsun rabbimeee.. :)
ikili istemediğim için sadece ense kalınlıgı ve burun kemiğine bakıldı zaten..
girmeden önce vişne suyu içip çikolata yediğimden hareketliydi kuzum kalp atışlarını bile tam dinleyemedik hareket ettiğinden :)
şu an 12+5 günlüğüz ama miniğim 3 güncük geride oldugu için 12+2 çıktı boyumuzda daha 5.74 cm :)
şimdiiiiii ben nerdeyse burdaki herkese cinsiyet tahmini yaptıııııım kiminin tuttu kiminin tutmadı ( çoğunun da tuttu şimdi Allah var)
bu nedenle sizden topiğimizin en miniği fındıgı için cinsiyet tahmini istiyorummmm hadi bakalım gelsin tahminlerrrrrrrr
gıcıııık yaaaaaaaaaa :):):)
oooyyy canımızsınnn teyzesiii :) benimle aynı hisseden biri çıktı ohh be :):)Oyy senin yatışını, duruşunu yesin teyzeler
Yaaa ben direkt kız hissettim kuzum ama profesyonel olarak değil tamamen duygusal bi hissediş benimki
olsun napalımmm kısmette ne varsa artıkkk bizde kardeş yaparız onlarıııAhahaha @aylinnalpr 'in bebeğinin cinsiyeti ne ise seninki de öyle olacak
amin canım hepimizin inşallah bende şoka girdim önümüzdeki ay bidaha sorarım kesin :)) ya eşimin görümcemi arayıp doktorla benle ilgili her detayı anlatmasına sinir oldum birden tartıştık bide ben internete ne zamn güzel bişey koysam face e tartışıyoruz sebepsizCanım gözün aydınAllah gönlüne göre verince insan daha bir duygulanıyor, ben kız olduğunu öğrendiğimde 2. kontrolde iyice bakın hala kız mı diye doktora ısrar etmiştim Tartışma sebebini anlayamadım ama üzme kendini hiçbirşey için; hele ki 3. kişiler için
aynen yaa aynen ben yokmuşum gibi hareket etmeleri çocukmuşum gibi bişey bilmiyomuşum gibi sinir oluyorum en güzel günümde böyle ağlayarak bitmesi beni çok üzdü yaHaklısın canim merak eden arar bizzat annesinden yeğeni hakkında bilgi alır. Benim eşimde annesi ve ablasına benim hamileligimle ya da bebekle ilgili şeyleri sorar. Diyorum gerekirse ben sorarım,sen sorup beni cahil konumuna neden düsuruyorsun. Çünkü onlar fırsat biliyorlar. Şunu şunu yapmıyor mu,aaa öyle şey olur mu gibi cumlelerini duyuyorum. Ne gerek var bunlara...
Bizi boşladın epey farkındayızzz :)) Gez bakalımm gezz iyi gezmelerrr :))
batiiii unuttun sen bizi iyiceeee
aynen öyle canım. Sorsan onlar kadar inanclısı yok :)) Amaan dediğim gibi geçer gider. Bugün sinirlerim bozuldu öyle benim belki bozulası vardı bilemiyorum
ewt kuzum ya burdaki ilk arkadaşım sensin verdim gitti o yüzden :)) valla kızım olcak heyecanını tam tavan yaptım yaşarken eşim sinir etti nazar bunlar hep diyorum ya ama oldu yani sabaha kadar ağladım bundan sonra ağlamak yok ama kararlıyım kimse için kendimi bebişimi üzemicemEnee yirim onu kızın olacak he :) hayırlı sağlıklı evlat olsun canımcım bak ilk topik arkadaşın bnm oğluma alırım kızçeni he :) sosyal platformda paylaşmışsın ne var bunda görümcene ne ona noluyor eşin neden tepki verdi ki yani mutlu haber sonuçta bu anlamıyorum onun bunun yüzüne neden eşlerini uzer bu erkekler pes yani. Üzülme bırak tadını çıkar kuzum sen kızçenle konuş dertleş ileride en büyük arkadaşın o olacak ne mutlu sana. :)
aminnn inşallah bence benim hormonlar tavan yaptı sanırım o kadar sevincin üstüne ağlayasım vardı oda bahane oldu dıyorum neyse bu son olsun aynen bundan sonrakiler hep mutluluktan olsun sanada hayırlı olsun inş kızçelerimizi sağlıkla alalım kucagımıza
Aman yaa 3.kişilerin can sıkması beni benden alıyo!!! Zaten bi ton şeyle ilk defa karşılaşıyoruz, bırakın bence takılmayın. Hiçbir şey hamileyken gerilmenize değmez.. Hele de eşlerin birbirine en çok destek olmaları gereken Zaman'da siz bu sebeplerle tartışıyorsanız gerçekten değmez.. Bu zamanlar geri gelmeyecek..
Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin, benim de kızım olacakmış, ben de mutluluktan ağlamıştım, lütfen tadını çıkarın ve gözyaşlarımız heeeep mutluluktan aksın nolur
Unut gitsin canim. Değmez bebeğini de uzmeye. Bir daha da fırsat verme üzülmene. Bugünler geri gelmezaynen yaa aynen ben yokmuşum gibi hareket etmeleri çocukmuşum gibi bişey bilmiyomuşum gibi sinir oluyorum en güzel günümde böyle ağlayarak bitmesi beni çok üzdü ya
kesinlikle doğru sölüyosun bundan sonra daha dikkatli olucam inşallahUnut gitsin canim. Değmez bebeğini de uzmeye. Bir daha da fırsat verme üzülmene. Bugünler geri gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?