2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Sen onlari strese sok :) Peygamber Efendimiz herkesin kızını toprağa gömdüğü zamanda, O omuzlarına alıp gezdirirmiş. Bu cahillere sorsan inançlı insanlardır ama bilmezler işin özünü.

aynen öyle canım. Sorsan onlar kadar inanclısı yok :)) Amaan dediğim gibi geçer gider. Bugün sinirlerim bozuldu öyle benim belki bozulası vardı bilemiyorum

Jindam gibi yazıcam şincik daha eski fotosu var mı canım konumuna göre erkek alttan mı üstten. Mi ayy jindamımız sen çok yaşa emi bezdirdik kaç ay seni helal et valla :)

Oyy senin yatışını, duruşunu yesin teyzeler
Yaaa ben direkt kız hissettim kuzum ama profesyonel olarak değil tamamen duygusal bi hissediş benimki

amin canım hepimizin inşallah bende şoka girdim önümüzdeki ay bidaha sorarım kesin :)) ya eşimin görümcemi arayıp doktorla benle ilgili her detayı anlatmasına sinir oldum birden tartıştık bide ben internete ne zamn güzel bişey koysam face e tartışıyoruz sebepsiz

aynen yaa aynen ben yokmuşum gibi hareket etmeleri çocukmuşum gibi bişey bilmiyomuşum gibi sinir oluyorum en güzel günümde böyle ağlayarak bitmesi beni çok üzdü ya

ewt kuzum ya burdaki ilk arkadaşım sensin verdim gitti o yüzden :)) valla kızım olcak heyecanını tam tavan yaptım yaşarken eşim sinir etti nazar bunlar hep diyorum ya ama oldu yani sabaha kadar ağladım bundan sonra ağlamak yok ama kararlıyım kimse için kendimi bebişimi üzemicem

aminnn inşallah bence benim hormonlar tavan yaptı sanırım o kadar sevincin üstüne ağlayasım vardı oda bahane oldu dıyorum neyse bu son olsun aynen bundan sonrakiler hep mutluluktan olsun sanada hayırlı olsun inş kızçelerimizi sağlıkla alalım kucagımıza

idilduam şimdi etiketleyebildim ancak kız dedi doktor inanamadım önüzmüdeki ay bidaa sorcam :) ama şimdiye kadar ne dediysem hep çıktı dedi allahım hayırlısını versin inşallah :) matsiyahoje beni de kıza ekle arkadaşım isim için daha düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…