2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
ayyyyy canımm beniiiim hadi gözün aydın geliyor minnoş prensesssssss teyzesi sevsinnn :) sen üzülme kocalar böyle kadınların o a ki duygularını düşünemiyorlar yani diyemiyorlar bu kadın şu an çok mutlu onun kursağında kalmasın sevinci diye öyleler yani doğaları böyle sen sevincini yaşa bebişini de üzme sakınnnn kocanda tıpış tıpış hatasını anlayıp gelcek yanınaaa :) öpüyoruz seni ve prensesiiii :)

jindam ya sen biliyosundur kesin söylemiyosun demiiii :) benimki kız mış bak arkadaş gelsin güzeller güzeliii :)

jindam ya sen biliyosundur kesin söylemiyosun demiiii :) benimki kız mış bak arkadaş gelsin güzeller güzeliii :)
valla bilmiyorum canımmm :) yani doktor bi şey demediiii :) ben kız diyorum başından beri amaaaa şimdi 3 kişi erkek dediiii :) bende bunun üstüne çektiğimiz videoyu açtım baktım bebişimee erkeğe de benzemiyo değil kafam karıştı

içimi rahatlattın valla canım sağol ya gerçekten düşünemıyolar uzatmayalım diyorum yok ailesine laf ettirmez zaten uzadıkça uzadı neye bu son olur inşş akşama herşey yoluna girer ... sağol kuzum buarada seninkinide sabırsızlıkla bekliyorum burda

kızlar buara dün kanda verdim 4'lü test için 1 hafta 10 güne çıkar ararız dediler hiç bilmiyorum nasıl çıkması lazım ne olması gerekıyo sonucun iyi olması için yaptıran arkadaşlar yardım edermisiniz

eğer yeter diyorsan tüplerini bağlat, kesin çözüm :))
benim spiral kullanan arkadaşlarım memnunlar.

girer girer canııım sen sıkma tatlı canınıııı... teşekkür ederiz teyzesi 4 hafta sonra inşallah miniğimizi öğrencez bakalımmm :)

tam kafa karıştırıcak dönem inş gönlündeki gibi olur ya kız yada erkek bizim evladımız kaımız canımız en önemlisi o senin iyi niyetini güzelliğini kalbinin iyiliğini alsın can olur o zaten :)

Bugün Sağlık ocağına gittim bana da decavit verdiler tok iciliyordu değil mi canım bir de kan ilacı yazdılar sabah mi alıyorsun akşam mı

bana iyi gelen, sütaş süzme peynir. geceden ya da tümden ılık suya koyup buzdolabında beklettiğin zaman hem tuzu azalıyor hemde rahatsız etmiyor. ben o kadar tuzlu yiyemiyorum maalesef, çok geliyor. deneyebilirsin, inşallah iyi gelir.
bu arada sütaş süzmenin çok benzerini buldum ben burada.

Ayrıntı derken bilmesini istemediğin birşey mi? Ben valla doktordan çıkınca annemi arayıp her ayrıntıyı anlatıyorum Eşim pek anlatmaz ama o da arasa anlatsa rahatsız olmam hatta isterim karşı tarafta ilgili olsun vs diye bende de o yok çok ilgisizler Sosyal medya bende de aynıydı kapadım rahatladım ya eşimin ki kıskançlık değil sadece herkesin herşeyini face te falan paylaşmasına karşı...

ayy ben seni yerimmm kiiiiiiiiiiiiii :)
onlar musssmutlu bebekler olsunlar inşallahhhhh :)

Canım değerlere takılma, zaten rapor sonucunda aynı 2'Li gibi düşük risk vs gibi ibare oluyor. 2'li den farkı 4 farklı hormona bakılıyor. Aynı onun gibi oran veriyor down 1/3000 gibi ....

ya hayır hiç sormuyor eşim arayıp anlatıyo bende diyorum madem merak ediyo ogörümcem arasın sorsun nasıl durumu diye ozaman anlatayım annemlere falan bende anlatıyorum hoşuma gidiyo birilerine anlatmak ama onlar sormazken eşimin hususi arayıp anlatması sinir etti beni neyse inş akşama düzeliriz :/

Canım değerlere takılma, zaten rapor sonucunda aynı 2'Li gibi düşük risk vs gibi ibare oluyor. 2'li den farkı 4 farklı hormona bakılıyor. Aynı onun gibi oran veriyor down 1/3000 gibi ....
hmmm 2li de çok düşük risk çıkmıştı inş buda öyle çıkar bian önce 1 hafta geçsinde içim rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…