- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.721
ayyyyy canımm beniiiim hadi gözün aydın geliyor minnoş prensesssssss teyzesi sevsinnn :) sen üzülme kocalar böyle kadınların o a ki duygularını düşünemiyorlar yani diyemiyorlar bu kadın şu an çok mutlu onun kursağında kalmasın sevinci diye öyleler yani doğaları böyle sen sevincini yaşa bebişini de üzme sakınnnn kocanda tıpış tıpış hatasını anlayıp gelcek yanınaaa :) öpüyoruz seni ve prensesiiii :)kızlarrrr ben geldimmm merak edenler sağolsunlar ancak kendime geldimm dün hem çok güzel hem çok kötü bi gün geçirdim bi türlü yazamadımm
doktora girdim 5. doktorum çok şükür şeker gibi bi adam çıktı karşıma tanıştık tüm bilgilerimi aldı ultrosona girdik 4b faalan herşeye ayrıntılı baktı allaha binlerce şükür herşey normal gününde kafası omirliği ayakları elleri karnı çok acayip ya sonra doktor pembeleri alabilirsiniz kız geliyor dedi ben şok teyzemde şoka girdi ağlamaya başladım inanamadım değişmez dimi diyorum adama :)allahım herkese gönlündekini versin inşallah çok sevindim artık internette falan paylaştım sonra eşimle durduk yere evde tartışmaya başladık görümcem yüzünden ben zaten ne zaman internette bişey paylaşsam o gün tartışıyoruz biz durduk yere çok ağladım sabaha kadar uyumadım kendime gelemedim konuşmuyoruz şimdi hayır sebepte yok ya hala moralim çok bozuk o kadar güzel haberin üstüne insan bukadar ağlar morali borulurmu :S
jindam ya sen biliyosundur kesin söylemiyosun demiiii :) benimki kız mış bak arkadaş gelsin güzeller güzeliii :)Eki Görüntüle 1771559 Eki Görüntüle 1771560
eveeeet herkese fındıgımdan merhabaaaaaa
hepinize çoook selamı var boncugumunnn
ense kalınlığımız 1.7 mm doktorumuz gayet sağlıklı oldugunu söyledi şükürler olsun rabbimeee.. :)
ikili istemediğim için sadece ense kalınlıgı ve burun kemiğine bakıldı zaten..
girmeden önce vişne suyu içip çikolata yediğimden hareketliydi kuzum kalp atışlarını bile tam dinleyemedik hareket ettiğinden :)
şu an 12+5 günlüğüz ama miniğim 3 güncük geride oldugu için 12+2 çıktı boyumuzda daha 5.74 cm :)
şimdiiiiii ben nerdeyse burdaki herkese cinsiyet tahmini yaptıııııım kiminin tuttu kiminin tutmadı ( çoğunun da tuttu şimdi Allah var)
bu nedenle sizden topiğimizin en miniği fındıgı için cinsiyet tahmini istiyorummmm hadi bakalım gelsin tahminlerrrrrrrr
ayyy hadi inşlallahhhhhh güzel haberlerle gelirsin sendeYarında benim kontrolüm var hayırlısıyla iyi sonuçlarla geçer insallah
valla bilmiyorum canımmm :) yani doktor bi şey demediiii :) ben kız diyorum başından beri amaaaa şimdi 3 kişi erkek dediiii :) bende bunun üstüne çektiğimiz videoyu açtım baktım bebişimee erkeğe de benzemiyo değil kafam karıştıjindam ya sen biliyosundur kesin söylemiyosun demiiii :) benimki kız mış bak arkadaş gelsin güzeller güzeliii :)
içimi rahatlattın valla canım sağol ya gerçekten düşünemıyolar uzatmayalım diyorum yok ailesine laf ettirmez zaten uzadıkça uzadı neye bu son olur inşş akşama herşey yoluna girer ... sağol kuzum buarada seninkinide sabırsızlıkla bekliyorum burdaayyyyy canımm beniiiim hadi gözün aydın geliyor minnoş prensesssssss teyzesi sevsinnn :) sen üzülme kocalar böyle kadınların o a ki duygularını düşünemiyorlar yani diyemiyorlar bu kadın şu an çok mutlu onun kursağında kalmasın sevinci diye öyleler yani doğaları böyle sen sevincini yaşa bebişini de üzme sakınnnn kocanda tıpış tıpış hatasını anlayıp gelcek yanınaaa :) öpüyoruz seni ve prensesiiii :)
Çok erken birşey bunu sormak için kızçeler bebişler doğduktan sonra korunacak mısınız yoksa herhangi bir korunma yöntemi olmadan diğer bebeği dusunur müsünüz ? Ben 40 ımız çıkınca hemen spiral taktırtacağım tekrar bana yaramıştı çok rahat etmiştim :)kazaya kurban gitmek istemiyorum 2. Bebek kazayla olmuştu paşa 6 aylıktı daha
girer girer canııım sen sıkma tatlı canınıııı... teşekkür ederiz teyzesi 4 hafta sonra inşallah miniğimizi öğrencez bakalımmm :)içimi rahatlattın valla canım sağol ya gerçekten düşünemıyolar uzatmayalım diyorum yok ailesine laf ettirmez zaten uzadıkça uzadı neye bu son olur inşş akşama herşey yoluna girer ... sağol kuzum buarada seninkinide sabırsızlıkla bekliyorum burda
tam kafa karıştırıcak dönem inş gönlündeki gibi olur ya kız yada erkek bizim evladımız kaımız canımız en önemlisi o senin iyi niyetini güzelliğini kalbinin iyiliğini alsın can olur o zaten :)valla bilmiyorum canımmm :) yani doktor bi şey demediiii :) ben kız diyorum başından beri amaaaa şimdi 3 kişi erkek dediiii :) bende bunun üstüne çektiğimiz videoyu açtım baktım bebişimee erkeğe de benzemiyo değil kafam karıştı
Bugün Sağlık ocağına gittim bana da decavit verdiler tok iciliyordu değil mi canım bir de kan ilacı yazdılar sabah mi alıyorsun akşam mıRica ederim folik asit ve b 12 yi kesiyoruz ya onun yerine veriliyo vitamin desteği ama içinde hangi vitaminler var dersen a, B1, B2, B6, B12, c, D2, e, d-biotin, kalsiyum pantotenat, folik asit, nikotinamid, kalsiyum, demir, magnezyum, fosfor, bakır, mangan, çinko ve boya madde olarak da titanyum dioksit ve sarı demir oksit varmış usenmedim yazdim
Çok şey konuştum farkındayım ama bişi sorucam anneler ben Ezine peyniri yiyemiyorum ne zaman yesem kusuyorum bu aralar pınar beyaz mideme.iyi geldi çokta seviyorum tam tahıllı ekmeğe sürüp yiyorum ama faydası var mıdır kalsiyum açısından ezine faydalı keşke yesem ama yaramıyor bana peynirde yemek lazım bebek için nolucak bnm bu mide sorunum şuan savaşıyorum bu sabah biraz yedim yemez olaydım
DraconianX ile uğraş sinirlerin geçer
Benim göbek deliğim dışına çıkmaya başladı,anlıyorum ki karnim buyuyor
amin canım hepimizin inşallah bende şoka girdim önümüzdeki ay bidaha sorarım kesin :)) ya eşimin görümcemi arayıp doktorla benle ilgili her detayı anlatmasına sinir oldum birden tartıştık bide ben internete ne zamn güzel bişey koysam face e tartışıyoruz sebepsiz
ayy ben seni yerimmm kiiiiiiiiiiiiii :)tam kafa karıştırıcak dönem inş gönlündeki gibi olur ya kız yada erkek bizim evladımız kaımız canımız en önemlisi o senin iyi niyetini güzelliğini kalbinin iyiliğini alsın can olur o zaten :)
kızlar buara dün kanda verdim 4'lü test için 1 hafta 10 güne çıkar ararız dediler hiç bilmiyorum nasıl çıkması lazım ne olması gerekıyo sonucun iyi olması için yaptıran arkadaşlar yardım edermisiniz
ya hayır hiç sormuyor eşim arayıp anlatıyo bende diyorum madem merak ediyo ogörümcem arasın sorsun nasıl durumu diye ozaman anlatayım annemlere falan bende anlatıyorum hoşuma gidiyo birilerine anlatmak ama onlar sormazken eşimin hususi arayıp anlatması sinir etti beni neyse inş akşama düzeliriz :/Ayrıntı derken bilmesini istemediğin birşey mi? Ben valla doktordan çıkınca annemi arayıp her ayrıntıyı anlatıyorumEşim pek anlatmaz ama o da arasa anlatsa rahatsız olmam hatta isterim karşı tarafta ilgili olsun vs diye bende de o yok çok ilgisizler Sosyal medya bende de aynıydı kapadım rahatladım ya eşimin ki kıskançlık değil sadece herkesin herşeyini face te falan paylaşmasına karşı...
inşallahhh kuzummmm anneciklerinin melekleri onlarayy ben seni yerimmm kiiiiiiiiiiiiii :)
onlar musssmutlu bebekler olsunlar inşallahhhhh :)
hmmm 2li de çok düşük risk çıkmıştı inş buda öyle çıkar bian önce 1 hafta geçsinde içim rahatlasınCanım değerlere takılma, zaten rapor sonucunda aynı 2'Li gibi düşük risk vs gibi ibare oluyor. 2'li den farkı 4 farklı hormona bakılıyor. Aynı onun gibi oran veriyor down 1/3000 gibi ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?