2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

HejaR12 :) sende yoksun hiç buralarda, benim annem burada, birlikte vakit geçiyoruz onunla, gezmeler de var tabii :))

Anladım canım boşver ya o da babalık heyecanı birileri ile paylaşmak istiyordur, böyle durumlarda işte eşlerimize kızıyoruz aslında ama bırak o da istediği gibi yaşasın :) Sonradan farkına varır; bak benim görümcemler geldiler 4 gün kaldılar hiç bebeğin muhabbeti geçmedi. Onlar gittikten sonra eşime dedim ki '' sizinkilerle bebeğin ismini paylaştın mı? Belki önerileri vardır falan diye'' Eşim de ablamlar ne dediler sen söyleyince ismi dedi. Bende hiç konusunun açılmadığını, hatta sormadıklarını söyledim; eşim hem şaşırdı, hem üzüldü. Ama birazda dank etti iyi oldu; sen hiç sıkma canını; yeri gelince lafını sokarsın

amin, ben inanıyorum ki o sıvı giderek azalacak ve bebeğin ameliyat olmayacak. ancak inandığım gibi olmazsa da çaresi var ne kadar güzel, allah her zaman en büyük desteğimizdir. dua et ve lütfen hep olumlu düşün :))

hmmm 2li de çok düşük risk çıkmıştı inş buda öyle çıkar bian önce 1 hafta geçsinde içim rahatlasın

Büyük ihtimal yine düşük çıkar; sen içini ferah tut :) Çünkü zaten 2 hormona 2'Li testte bakılmıştı ve düşük risk çıkmıştı öyle düşün....

Canjm bu haftalarda yanılmaz artık ya prenses tir o

aminn canım inşallah darısı başıma umarım anlar

Büyük ihtimal yine düşük çıkar; sen içini ferah tut :) Çünkü zaten 2 hormona 2'Li testte bakılmıştı ve düşük risk çıkmıştı öyle düşün....
inşşş işte ister istemez bi tedirginlik oluyo sağlıklı olsunlar hepsi inşş

Dun akşam görümcemle konuşuyor bnm koca görümceye neden gelmiyorsun hiç falan diyor o da hastayım uzun zamandır gribim geçmiyor falan diyor neyse dedi ki eşim w gelseydin bnm ki bakardı sana hem çabuk toparlanırdın falan diyor. Ah bnm salak kocam ya kapatınca fırçayı yedi bir temiz. Dedim ki bu halimle zaten bide evde çocuk var 2 çocuk ablanda ablan utanmayacak mı gelecek ona bakıcam çok kafana göre saçma konuşuyorsun ddm yani ben hamileyim gelecek benide grip edecek oplanıda hasta edecek gidicek ben uğraşıcam ddm . E sanki geldimi de konuşuyorsun dedi gelse nolucaktı ddm olan bana olacaktı insanbuL un kocasının muhabbete dondu yani kafalarına göre iş yapıyorlar düşünen yok ağzıma geleni saydım akşam bi sinir oldum ben geberdim hastalıktan burda yüksek ateşten bir kimse yoktu yanımda bnm cnm can değil çünkü insan değilim ben içimde de kedi yavrusu buyuyor

Senin bebiş interiorarchitect in bebişiyle mercimeği fırına vermiş. napalim yanı bizimki ortada mı kalsın
Hiç sana yakışıyomu böyle mercimekli fırınlı laflar
ben interiorarchitect ın bebisi erkege benzettim yatışına duruşuna göre :) benimkini de hep erkek hissediyorum bu gidisle kardes olcaklar ikiside erkek olursa seninkileride alıp capkınlıga cıkarlar artk

Hadi canım...
Adeti gecikmiş miydi?
cnm slm sorma basima gelenleri. 5 tane test yapmistim sali gunu 5 i birden 3 dk icinde belirdi. aksam.kan verdim 0.2 cikti nasil.oldu anlam veremiorm.kac gundur kendimi toparlamaya calisiyorm direk negatif olsaydi bikadar Uzulmezdim bi an sevinip bi anda uzultuyle boguldum bat yarin yada pazar gunu cnm dua et bana

erkek diyen diyenee benim teori halt edecek bu gidişle :) zaten terzi kendi söküğünü dikemezmiş :)

canımmm beniiiimmm ben o kan testinin doğruluguna inanmıyorum o zaman nasıl olur yaa 3 dk içinde çizgi belirip kand a 0 çıkması bi de 1 test değil yani 5 test çoook garippp canımm öncelikle hayırlsını diliyorum rabbimden senin için ama benim umudum var değişik bi durum var çünkü bana özelden testlerin resmi varsa atabilir misin merak ettim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…