- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.741
aynen canıııııım :)inşallahhh kuzummmm anneciklerinin melekleri onlar
Tunaydin hamiş arkadaslarim
Bu sabah oğlum "gençlik başımda duman ilk aşkım ilk heyecan kovaladikca kaçan ateş böceği misin "diyerek uyandirdi
Kontrolleri olan arkadaşlarım güzel sonuçlarla donsunler inşallah
denizbatiekin özledim seni
@Aryadeniz38 kuzum senin kızın olmayacak miydi ben kaçırmışim
1cicek3bocek canın benim küçüğüme alışveriş yapmam lazım hemde en kucuklerinden arkadaşıma vermiştim oglanin kileri bizin burada sosyete pazarı var zara baby Koton ve daha birçok marka ürünler var badiler 5 lira Tulumlar 10 15 lira hepside çok güzel seyler
Bizim de cinsiyet salı günü netleşecek inşallah
ya hayır hiç sormuyor eşim arayıp anlatıyo bende diyorum madem merak ediyo ogörümcem arasın sorsun nasıl durumu diye ozaman anlatayım annemlere falan bende anlatıyorum hoşuma gidiyo birilerine anlatmak ama onlar sormazken eşimin hususi arayıp anlatması sinir etti beni neyse inş akşama düzeliriz :/
Canim bugün normalde amniyosentez olacaktım ama 200 de 1 düşük riski bebegime bisey olma ihtimali beni geri dondurdu nasıl olsa asla aldirmiycam yavrumu o yuzden onu kaybetme ihtimalini göze alamadım ben onu o kadar seviyorum ki sabah minik bir tekme attı anne yapma der gibi yapmadım ben ben suan sadece dogumu bekliycem rabbimden ne gelirse başım üstüne en kötü ihtimal olarak bebegimin dogdugunda ameliyat olmasını bile göze aldık elimizden gelen tüm imkanlarla suan için sadece takip edilecek ilerlemesi gerilemesi veya sivinin sabit kalmasını sabit kalırsa eğer artmayip hiçbir işlem yapılmayacak bir al bebekler gibi hayatına devam edecekmiş fakat sivi buyurse 7 aylikken dogum yapıp bebeğim ameliyat olacak erkenden fark edildigi için de kalıcı hasarlar olmayacakmış sadece her sene kontrole gidip mr cekilecekmis beyin cerrahi anlattı bunları ne olur dualarinizda bana da yer verin hepiniz bebegimi sağlıklı bir şekilde aliyim kucağıma rabbim hepinizin evlatlarinizi bağışlasın bende size hep dua ediyorum
hmmm 2li de çok düşük risk çıkmıştı inş buda öyle çıkar bian önce 1 hafta geçsinde içim rahatlasın
Canjm bu haftalarda yanılmaz artık ya prenses tir oidilduam şimdi etiketleyebildim ancak kız dedi doktor inanamadım önüzmüdeki ay bidaa sorcam :) ama şimdiye kadar ne dediysem hep çıktı dedi allahım hayırlısını versin inşallah :) matsiyahoje beni de kıza ekle arkadaşım isim için daha düşünüyorum :)
aminn canım inşallah darısı başıma umarım anlarAnladım canım boşver ya o da babalık heyecanı birileri ile paylaşmak istiyordur, böyle durumlarda işte eşlerimize kızıyoruz aslında ama bırak o da istediği gibi yaşasın :) Sonradan farkına varır; bak benim görümcemler geldiler 4 gün kaldılar hiç bebeğin muhabbeti geçmedi. Onlar gittikten sonra eşime dedim ki '' sizinkilerle bebeğin ismini paylaştın mı? Belki önerileri vardır falan diye'' Eşim de ablamlar ne dediler sen söyleyince ismi dedi. Bende hiç konusunun açılmadığını, hatta sormadıklarını söyledim; eşim hem şaşırdı, hem üzüldü. Ama birazda dank etti iyi oldu; sen hiç sıkma canını; yeri gelince lafını sokarsın
ayyyyy inşşşş ya ona göre magzalara saldırmak istiyorum artık :)Canjm bu haftalarda yanılmaz artık ya prenses tir o
inşşş işte ister istemez bi tedirginlik oluyo sağlıklı olsunlar hepsi inşşBüyük ihtimal yine düşük çıkar; sen içini ferah tut :) Çünkü zaten 2 hormona 2'Li testte bakılmıştı ve düşük risk çıkmıştı öyle düşün....
Hiç sana yakışıyomu böyle mercimekli fırınlı laflarSenin bebişinteriorarchitect in bebişiyle mercimeği fırına vermiş. napalim yanı bizimki ortada mı kalsın
Bu kadın bizi dünür etmeyecekAhahahaSuper_anne1411 'in bebeğinin cinsiyeti ne ise seninki de öyle olacak
cnm slm sorma basima gelenleri.Hadi canım...
Adeti gecikmiş miydi?
erkek diyen diyenee benim teori halt edecek bu gidişle :) zaten terzi kendi söküğünü dikemezmiş :)Hiç sana yakışıyomu böyle mercimekli fırınlı laflar
beninteriorarchitect ın bebisi erkege benzettim yatışına duruşuna göre :) benimkini de hep erkek hissediyorum bu gidisle kardes olcaklar ikiside erkek olursa seninkileride alıp capkınlıga cıkarlar artk
canımmm beniiiimmm ben o kan testinin doğruluguna inanmıyorum o zaman nasıl olur yaa 3 dk içinde çizgi belirip kand a 0 çıkması bi de 1 test değil yani 5 test çoook garippp canımm öncelikle hayırlsını diliyorum rabbimden senin için ama benim umudum var değişik bi durum var çünkü bana özelden testlerin resmi varsa atabilir misin merak ettim yaacnm slm sorma basima gelenleri.5 tane test yapmistim sali gunu 5 i birden 3 dk icinde belirdi. aksam.kan verdim 0.2 cikti nasil.oldu anlam veremiorm.kac gundur kendimi toparlamaya calisiyorm direk negatif olsaydi bikadar Uzulmezdim bi an sevinip bi anda uzultuyle boguldum bat yarin yada pazar gunu cnm dua et bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?