- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.301
Evet canım 3 aydan sonra başladı. Üşütüyor olabilirim ama hiç anlamam üşüdüğümü ben. Farketmiyorum malesef. Eşim farkederse hırka giyiyom ama kendim üşüdüm diyebilen biri değilim. Daha önce de aşırı karın ağrım olmuştu yine burdan biri sayesinde çözdüm onu meğer ayağımı üşütüyomuşum. Ben bi süre dikkat edeyim bakalım sıcak tutayım kendimimatsiyahoje canım 9 ay kusan varmış etrafımızdan duyduğumuz kadarıyla ama sen üşütüyor olabilir misin? Senin sonradan başladı çünkü, biraz dikkat et kendine bakalım. İnşallah en kısa sürede geçer canım Allah şifa versin. Bebeğin iyidir ona birşeycik olmuyordur içini ferah tut.
Hadi ya tmm hemen alayım bende çok korktum çünkü çok sağol içim rahatladıAyni sey bnde de oldu. Hic ellemedim orayi sadece nemlendirdim. Su an normale dondu.
Heralde gogusler bu donemde buyudugu icin boyle oluyor. Artik nemlendirmeyi ihmal etmemek lazim.
Ben hindistan cevizi yagi kullaniyorum.
@duamnurALTINIM @hayalim16 kızlar sizinde kontrol varmıs simdi yavastan okumaya basladmda
hersey yolundadr insallah
bende ya4 kilo aldım maalesef
Günaydın bacişkolar :) topik yine sessize bağlamış dun çok kişi yok idisemurcan hatun kaçamamış kesin fransızcs dersinden bugün İstanbul yolculuğu var hadi sağlıkla hayırlısı ile. :)
@jindam nerelerdesin baall bebişko iyidir inş
matsiyahoje bu hafta patron seni çok yordu bebişe iyi bak bacım
@DraconianX nerdesşn kız sabah şekeri :)
ALTINIM naptın nasılsın cnm gelmedin dun merak ettim
@pinar39 iyi misin tatlım gelmiyorsun hiç yanımıza uğra ki bunalma kafanda bişeyler kurup özlüyoruz seni de
@tulaykavas ablam kızçenin cicileri çok hoş sağlıkla giysin inşallah kız kıyafeti gibisi var mı ya kız evlat candır :)
Canım benim ne güzel moral veriyosun pozitif enerji veriyosun hem kendine hem bizlere. İnşallah hep güzelliklerle karşılaşırsın. Allah bebeğine ve sana sağlık Sıhhat mutluluk versin. Bebeğin de senin gibi pozitif olsun inşallahKötü insanlar içleri kötü dillerine vuruyor
Kıskançlık hat safha
Sen güzellikleri duymaya çalış
Seni kıskandıklarını bu yüzden kötü enerji verdiklerini düşün be aksine Mutlu ol Seni yıldıramazlar
Ya ama süt için erken değilmi hafif ağrı var sanki biraz nemlendireyim bakalım belki düzelirCanım hiç telaşlanma onlar süt. Bende hamile kaldığımdan beri var o kapuksu şey. Hatta bazen sütyenimde sararıyor süt geliyor. Normal merak edecek birşey değil. Ama illa içim rahat etsin diyorsan doktoruna bir danış...
Geçenlerde birileri isim sormuştu ben kızım olacağı için kız adı araştırıyorum manasi güzel olsun istiyorum hafız gelinim iz var onu görevlendirdimsize de fikir olsun diye paylaşıyorum
Hanne: Hz Meryem in annesi
Karen: saf, arı, temiz
Mahinur: ay yuzlu güzel
Amine Lena: Lena bizden biri demek
Liya Sabrın: en güzeli
Simdilik bunlar var o bana buldukça B3n de yazarım isim arayışında olanlara belki fikir olur
Kızlar hepinize merhaba, ancak yazabiliyorum. Hayırla geldik, olaylı geldik.
Sabah kalktığımda öğürtülerim oldu, Paris'te alanda safra cıkardım. Uçuş rahat gecti ancak ne Zaman pantolonumun belini düzeltsem öğürtüler basladı. Nitekim uçaktan inip de pasaporta yürürken kala kaldım ve kustum içimde ne varsa yerlere, yetişemedim bile poşete.
İşte bilemiyoruz bakıyoruz hep başka anlamlar çıkıyo yanılıyolar insanları napıcam bilmiyorum bende
Kızlar hepinize merhaba, ancak yazabiliyorum. Hayırla geldik, olaylı geldik.
Sabah kalktığımda öğürtülerim oldu, Paris'te alanda safra cıkardım. Uçuş rahat gecti ancak ne Zaman pantolonumun belini düzeltsem öğürtüler basladı. Nitekim uçaktan inip de pasaporta yürürken kala kaldım ve kustum içimde ne varsa yerlere, yetişemedim bile poşete.
Fotolarını atar mısın tatlımsubitkisi hastane çıkışı 5 parça aldım bide Galatasaraylı alicam ilk onu gysin diye yine çok parçalı almicam çoğu parçayı kullanmiosun çünkü. 2 Penye yelek 1 Penye battaniye 1 kışlık battaniye 2 tulum 8 adet çıtçıtlı body üstüne kruvaze zibin.15 adet patik li alt. Penye şapka 4 adet 6 önlük.kullan at alt değiştirme örtüsü nevresim takımı çoraplar agiz mendli 10 lu simdilik bende bu kadar var canım ilk zman çok kaka yapıp bazı bebeklerde çok kusar o yüzden bol olmasi taraftariyim
Tatlım hayırlı haberlerle geleceksin inanıyorum seni en iyi anlayan benimdir emin ol ben detaylı ultrasonu bırak genel muayenelerde ödüm kopuyor sağlıkla alacağız kucağımıza inanıyorum dualarım seninle kuzumKizlar herseke kocaman sevgiler
perinatolog randevuma iki gun kaldi dualariniza ihtiyacim var benim icin en onemli muayne olacak Rabbim hayirli haberler almayi nasip eder insallah...
Kızlar ya bende e Bebek'ten geldim içim gitti ama eşim hiçbirşeyi aldırmadı daha erken 4 aylıgıZ dedi aslında nerden başlamam lazım ne almam Lazım onuda bilmiyorum :) buarada kızlar sağolsun eşim 2 gündür nohut pilav yapıyo ve benim midem kötü ya nohut dokunuyor olabilirimi hiç böyle olanınız varmı :/ bide çatlaklar içim ne kullanıyorsunuz
Ay pes valla ben şok ben kriz. Yani böyle birisine ben evladımı dokundurmam bile eşinede pes yollamasın ya gitmeyeceğim de cnm kimse kimseye zorla bişi yaptıramaz ya hangi zamanda yaşıyoruz Allah sana yardım etsinO da gitmemi istemiyo anneler gelir doguma yardim etmeye diyo da karsi tarafa laf anlatilmiyo ki bu kadin cocuk erkek olacak diye ödü kopam biri. Bide ben hamile kalmadan once bi ruya gormustum hala etkisi var ustumde o yuzden oglum olursa 2.ismi esimin adı olcak.eger o olursa bakmam ben o cocuga dedi kadin bana. Resmen gelsin burda hayati zindan edeyim ona diyo
Hoşgeldin kuzum ay kıyamam yaKızlar hepinize merhaba, ancak yazabiliyorum. Hayırla geldik, olaylı geldik.
Ya benim kameram çatlak çok kötü cekio telefnum akşam eşimin telfonun dan çekip atıyim canımFotolarını atar mısın tatlım
Günün sorusu benden gelsinHamileliginizin son 2ayını, dogumu, dogum sonrası 1aylık süreci hastaneye 1bucuk saat uzakliktaki ilcedeki evinizde mi gecirmek istersiniz yoksa hastaneye yarım saatlik mesafede oturan kv nizin evindemi gecirmek istersiniz.tabi bu kv nin evinde gecirmek icin once yaklasık 10saatlik yolu gitmeniz lazım dogal olarak esiniz yanınızda olamicak vs.
az cok neler diyeceginizi tahmin edebiliyorum ama ben cok gerginim sakinlesmem lazım
Üstüne laf demek dusmez daha bana çok doğru harfi harfine katılıyorum gerçekten bende lohusa depresyonu geçirdim 3 gün o yüzden bunlar çok doğru evinde olmalı insan tahammulu olmuyor kimseye insanın ben bebeğimi bile kıskanıyordum istemiyordum kimse ellesinSelamlar kızlar. Bugün biraz kasıklarım ağrıyor. Yuruyemedim,uzanmaya çalıştım oğlumdan fırsat buldukça.
@aylinnalpr canim birilerinin baskısı altında doğumunu ve lohusaliğini yaşayamazsin. Doğum yapmış bir anne olarak söylüyorum ev rahatlığını ararsın. Tuvaletin, banyon, kıyafetlerinin rahatlığı. Ki göğüslerim yara oldu emzirirken,mecbur ilacı sürup gogusu açık tutmak zorunda kalıyorsunuz. Kayınpederin olduğu bi evde lohusa bi gelin nasıl rahat edermiş. Bırak KV küssün ya da ne yapıyorsa yapsın. Ama sen sen ol lohusaligini ne anne evinde ne KV evinde geçirme. Gelmek isteyen bi zahmet buyursun. Benim KV bana 10gun baktı iyi kötü sağolsun. Ama KV nin rafından kafama pamuk düşse "ah kafam" derim. Lohusalikta cinleri tepesinde geziyor insan. Eşinden seni destekliyorsa eğer evinde sen her şeyin üstesinden gelirsin. Ben de cahil halimle on günlük bebekle başbaşa kaldım. Aman iyi ki KV gitti ben yine ölür biter bu çocuğa kendim bakarım dedim. Ki baba evime bile gitmem doğum için,eşinin varliğini,senin nazini çekmesini ararsin
Erken kalkıyorum canım ama benim hiç belli olmuyo bazen geç kalkınca oluyo bazen olmuyo. Sadece çok yersem kesim kusuyorum bide ağır şeylerden az da yesem kusuyorum. Onun haricinde hiç belli olmuyo birden bulantı başlıyo durduk yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?