2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Evet canım 3 aydan sonra başladı. Üşütüyor olabilirim ama hiç anlamam üşüdüğümü ben. Farketmiyorum malesef. Eşim farkederse hırka giyiyom ama kendim üşüdüm diyebilen biri değilim. Daha önce de aşırı karın ağrım olmuştu yine burdan biri sayesinde çözdüm onu meğer ayağımı üşütüyomuşum. Ben bi süre dikkat edeyim bakalım sıcak tutayım kendimi

Ayni sey bnde de oldu. Hic ellemedim orayi sadece nemlendirdim. Su an normale dondu.
Heralde gogusler bu donemde buyudugu icin boyle oluyor. Artik nemlendirmeyi ihmal etmemek lazim.
Ben hindistan cevizi yagi kullaniyorum.
Hadi ya tmm hemen alayım bende çok korktum çünkü çok sağol içim rahatladı

kan iğnesi yazdı doktor canım en korktuğum çarşamba detaylı usg onu bekliyorum. allah yardımcımız olsun

Canım benim ne güzel moral veriyosun pozitif enerji veriyosun hem kendine hem bizlere. İnşallah hep güzelliklerle karşılaşırsın. Allah bebeğine ve sana sağlık Sıhhat mutluluk versin. Bebeğin de senin gibi pozitif olsun inşallah

Ya ama süt için erken değilmi hafif ağrı var sanki biraz nemlendireyim bakalım belki düzelir

@Nurmuratkf canım isim konusunda ben de hassasım. Manası güzel bir isim olmalı. Benim de kızım olacak Allah nasip ederse. Lakin şuan internette bulduğunuz manalara itibar etmeyin. Bir Osmanlıca ve Arapça lügat edinilebilir doğru manalara erişmek için. Gördüğüm kadarı ile bu manalar internetteki isim sitelerinden.
Lena mesela, le, li harfi cerlerdir Arapça da. İçin demektir. Na da biz demektir. Lena bizim için manasına gelir. Bağlaç gibi birşey aslında bizdeki.
Karen ingilizce kökenli. Sanırım catherine ismini kısaltması olarak kullanıyorlar. Müslüman bir Türk kızı için pek uygun olmadığı görüşündeyim kendi açımdan.
Liya da internetteki sitelerde bu mana ile verilmiş ama aslı yok. Dediğim gibi le, li harfi cer kelimeler. Bu da benim için, benim gibi bir manaya gelir.

semurcan hoşgeldin. Geçmiş olsun ayrıca. Yol normalde de insanı yoruyor hamileyken daha zor tabi. Toparlanırsın hemencik inş.

İşte bilemiyoruz bakıyoruz hep başka anlamlar çıkıyo yanılıyolar insanları napıcam bilmiyorum bende

subitkisi en de içime sinen manası güzel bir isim bulmakta güçlük çekiyorum. Hepimizin derdi aynı aslında. Burdan paylaşalım düşündüklerimizi. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Değişik olsun diye çok garip isimler türettiler çünkü. Bir de arapça diyip alakasız bir mana çakıp koyuyorlar internete. Arapça bilgisi olan sağlam birilerine sormak lazım. Diyanete sorulabilir mesela. Danışma hatları var diye biliyorum.

Canım hoşgeldin

Fotolarını atar mısın tatlım

Kizlar herseke kocaman sevgiler
perinatolog randevuma iki gun kaldi dualariniza ihtiyacim var benim icin en onemli muayne olacak Rabbim hayirli haberler almayi nasip eder insallah...
Tatlım hayırlı haberlerle geleceksin inanıyorum seni en iyi anlayan benimdir emin ol ben detaylı ultrasonu bırak genel muayenelerde ödüm kopuyor sağlıkla alacağız kucağımıza inanıyorum dualarım seninle kuzum

Canım bana nohut değil de, içinde salça olan şeyler dokunuyor geçen canım çok istedi nohut yaptım yiyemedim. Bir de gaz yapabilir. Ben almaya başladım topiğin ilk sayfasında 2016 temmuz cicileri diye bir link var oraya arkadaşlar liste vs koydular bir bak istersen; kendine göre düzenlersin yeniden bazı şeyler gereksiz çünkü. Bence en azından ıvır zıvırı almaya başla hepsi birden hem yorucu olur, hem maddi olarak ufak tefek şeyler ama birikince çok tutuyor

Ay pes valla ben şok ben kriz. Yani böyle birisine ben evladımı dokundurmam bile eşinede pes yollamasın ya gitmeyeceğim de cnm kimse kimseye zorla bişi yaptıramaz ya hangi zamanda yaşıyoruz Allah sana yardım etsin

Hoşgeldin kuzum ay kıyamam ya hsmilelik işte mahvediyor adamı valla az kaldı disimizi sıkacağız dikkat et kendine bize yazmayı unutma :)

Canım doğum için sancın başladığında en erken zaten 2-3 saat vaktin var ki en erken diyorum o da, genelde normal doğumlar 6-12 saat vs sürdüğü düşünülürse evinde olsan bile çok rahat yetişirsin. Bence evinde ol, herkes evinde rahat olur. Ne kadar iyi bakacakta olsa misafir gibi olacaksın; lohusalığında en çok ihtiyacın olan şey rahat olmak; annenler gelecekler belki onlar da misafir gibi olacak; gelen giden eksik olmaz belki dinlenmek isteyeceksin odana zırt pırt birileri girecek. İnan ben annemin yanında doğum yapmayı düşündüm ondan bile vazgeçtim. İlk bebeğim tecrübem yok ama yengemden biliyorum; evinde çok rahat etti. Çok olumsuz da olmak istemiyorum herkes herşeye karışacak; ne bileyim eşinle vakit geçirmek isteyeceksin belki; ya da kayın pederinin yanında nasıl rahat edeceksin?

Üstüne laf demek dusmez daha bana çok doğru harfi harfine katılıyorum gerçekten bende lohusa depresyonu geçirdim 3 gün o yüzden bunlar çok doğru evinde olmalı insan tahammulu olmuyor kimseye insanın ben bebeğimi bile kıskanıyordum istemiyordum kimse ellesin

matsiyahoje bizim toplumda çok bilmiş çoktur canım, sen her söyleneni kafana takma. Kimisi 9 ay kusuyormuş duyuyoruz. Doktorunla paylaş durumunu sıkıntı yok diyorsa sen de rahat ol. Moralini yüksek tut. Biran önce geçer inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…