- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.321
Fotolarını atar mısın tatlım
Erken değil canım hamile kaldığın andan itibaren göğüslerin süt üretmeye başlıyor... Ama sen içini rahatlatmak için doktoruna danış...Ya ama süt için erken değilmi hafif ağrı var sanki biraz nemlendireyim bakalım belki düzelir
Ah kuzum emin ol hepimiz virajdayız orayı döneceğiz Allah ın izniyle korkma bebişin iyi sağlıklı korkma diyebiliyorum sadece öyle hissediyorum miniğini kucağına alıcan hatta buraya tatlış fotolarını koyacaksın bu gunler aklımıza gelecek gülerek geçeceğiz emin ol rabbim dermansız dert vermesin ben bebeğimi kaybettim zerre umut yoktu şukret tatlımkan iğnesi yazdı doktor canım en korktuğumçarşamba detaylı usg onu bekliyorum. allah yardımcımız olsun
Öyle canım herkes herşeyi biliyo herşeye yorum yapıyo. Bide hamileyim diye sürekli inceliyorlar saçındaki beyazlar artmış diyen bile oldu. Ben böyle şeylete mahal vermem çok mesafeliyimdir aslında ama hamilelikte nedense yüz buldular. Doktorum çok normal dedi herkesin hamileliği farklı olur seninki de böyle dedi. Asla şu olmamalı falan diyemem herşey olabilir dedi. Benim doktorum çok rahattır beni de rahatlattımatsiyahoje bizim toplumda çok bilmiş çoktur canım, sen her söyleneni kafana takma. Kimisi 9 ay kusuyormuş duyuyoruz. Doktorunla paylaş durumunu sıkıntı yok diyorsa sen de rahat ol. Moralini yüksek tut. Biran önce geçer inş.
Öyle canım herkes herşeyi biliyo herşeye yorum yapıyo. Bide hamileyim diye sürekli inceliyorlar saçındaki beyazlar artmış diyen bile oldu. Ben böyle şeylete mahal vermem çok mesafeliyimdir aslında ama hamilelikte nedense yüz buldular. Doktorum çok normal dedi herkesin hamileliği farklı olur seninki de böyle dedi. Asla şu olmamalı falan diyemem herşey olabilir dedi. Benim doktorum çok rahattır beni de rahatlattı
Günaydın güzel anneler
Hepimizin güzel haberler aldığı musmutlu bir hafta olsun inşallah
semurcan hoşgeldin canım oğlun ne zaman ameliyat oluyordu
@Aryadeniz38 canım benimde içimden hep kuz geçiyordu valla senin için hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin kuzukontrolde iyi geçmiş Ohh darısı bize inşallah
M melda983 canım çok sevindim ne güzel haberlerle döndün bizimde yarın inşallah bizimde güzel geçer hersey
Yarın 18:30 da bizimde detaylımiz var inşallah saglıkla sonuçlar öğreniriz benimle birlikte1cicek3bocek idilduam semurcan kalinkam hepimizin güzel geçsin insallah kontrollerimiz
Bu arada bende 4 kilo aldım 20.haftamds
Bende aynı şekilde lohusa sendromuna girdim. Bebegimi de kiskandim,eşimi nde annesiyle vakit geçirmesini kiskandim. Suan garip geliyor ama o anlar hissederek yoğun yaşanıyor :) eşime annen gitsin diye agliyordum :) halbuki kadın kaç öğün yemek yaptı sütum olsun diye bi an aç birakmadi. Ama o kafa başka bi kafa oluyor. Ya da evveliyatinda gerçekten iyi bir kv olmadığını bildiğim için sanırım her yaptığı batiyor.Üstüne laf demek dusmez daha bana çok doğru harfi harfine katılıyorum gerçekten bende lohusa depresyonu geçirdim 3 gün o yüzden bunlar çok doğru evinde olmalı insan tahammulu olmuyor kimseye insanın ben bebeğimi bile kıskanıyordum istemiyordum kimse ellesin
Öyle yapıcam canım haklısın çok sağolmatsiyahoje canım hiç takma kafanı; normal bunlar. İlaçlar da yapıyor doktorunla görüş. Ben hiç bulantı yaşamadım sadece 7-9 hafta arası hafif geçirdim. Ama şuan ne zaman ağır yesem; abartsam biraz çıkartıyorum. Diğer türlü daha kötü oluyorum. Doktorum canının istemediği hiçbirşeyi yeme, kendini de zorlama korkma bebek beslenir dedi. Soluk gözüküyorsun diyenleri de takma; çok biliyorlar onlar. Bir kere daha çabuk yoruluyoruz; bizden beslenen bir canla yaşıyoruz; bir yandan iş güç koşturuyoruz. Anlamalarını çok da bekleme.. Tıka kulaklarını
Kesildi canım şimdi uzanmışım yarın gidecem doktora İnşallah bir sorun yoktur diye düşünüyorumCanım yeni girdim foruma aradın mı doktoru? Az bişey pembe kan geldiyse pek sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sonra kesildi mi kanaman? Çok geçmiş olsun inşallah kesilmiştir
Canım topik anası olaraktan ilk cevabı ben vereyim dedimGünaydın herkese... Kontrolü olanlar iyi haberler versin insallah...
1cicek3bocek kardeşimin beni görevlendirdiği bu zevkli soru sorma aktivitesini Müsaadenizle başlatmak istiyorum bağğyanlar :))
Madem hassas konular ailevi durumlar... Ben de eşlerinizle aranızdaki sır paylasımlarınızı merak ediyorum canlar. Ben evliliğimin başından beri eşimin görevinden dolayi genelde mahrumiyet bolgelerinde yaşadım ve hiç komşum,arkadaşım olmadı. Bu sebeple Esim arkadaşım,yoldaşım oldu... Ailem ile ilgili üzulduğum konuları onunla paylaştım. Nitekim o benim aynı yatağı paylaştiğim eşim ise ona sığınmak da en doğalıydı. Ama yeri geldi en büyük kavgalarimizda bana bunlar geri döndü. Ben ne zaman ki onun ailesinden yana bi sikayetimi söylesem,o da beni ailemin bana yaşattığı şeyleri bana karşı kullandı. Hani derler ya el oğludur ailenle sorunlarını ona anlatma,gün olur sana döner diye, sizce bu doğru mu ? Sizler neler yaşıyorsunuz bu konuyla alakalı?
Şimdiden çok teşekkürler cevaplar için
Bence de yoktur canım. Azıcık geldiyse bişey olmaz ama doktora söylersin yine de. Adet dönemin falan mı acaba?Kesildi canım şimdi uzanmışım yarın gidecem doktora İnşallah bir sorun yoktur diye düşünüyorum
Teşekkürler canim :)Canım topik anası olaraktan ilk cevabı ben vereyim dedimyok şaka yapıyom öyle denk geldi.
Ben kolay kolay sırrını söyleyebilen biri değilim hele de eşime ailemi şikayet etmek çok ters gelirdi bana. Tabi bu evlenmeden önceki fikrimdi. Ama eşimle çıkarken derdini tasasını bana hep anlattı. Ailevi problemleri vardı. Benden saklasa çok üzülürdüm. Şimdi ben de ona ailevi sorunlarımı anlatıyorum. Kendi ailelerimizi eleştirdiğimiz gibi birbirimizin ailesini de eleştiriyoruz. Eşime annesiyle ilgili kötü bişey söylediğimde alınmak yerine hak veriyor yada sebebini söylüyor. Açık ve rahatız birbirimize karşı. Bu da baya kolaylık sağlıyo bize.
Mesela annemin yanında şöyle şöyle yapma falan diyorum neden diyo. Ya biliyosun gider şuna hemen anlatır vs diyorulllm. Haklısın diyo. Rahatız o konularda. Bu sayede de dışarıya falso vermiyoruz hiç
Senin durum baya sıkıntılıymış tartışmada bunların dökülmesi belaltı vurmak oluyor. Bence çok yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?