- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.341
Ahh İzmir emeklilikte yasamaya geleceğiz :)Haydi hanımlar, bugün 23 derece hava İzmir'de evde oturanı görmiciiim. Çıkıyoruz hep birlikte d vitaminimizi alıp geliyoruz
Sağol canım benim. çok şükür bunca yıldır bir düzen oturttuk gidiyoruz.Teşekkürler canim :)
Ne kadar güzel tebrik ederim sizi gerçekten. Keskenhrkes oyle olabilse.
Normal konusurken benim esimde ailesiyle ilgili bi çok şeyi kabul eder. Ama tartışma halindeyse eğer sinirden ağzından cikanlari hiç bilmiyor. Ya da şöyle deyim mesela benim ablamı çok sevmez Esim. Ben Ablama yardima gidicem tabi o benim kardeşim diye bi tartışma çıktıysa,ne çabuk unuttum ablan sana şunu şunu yapmadı mi der.
Yarin buyuk gun yani bizim icin sende guzel haberlerle gel insallahGünaydın güzel anneler
Hepimizin güzel haberler aldığı musmutlu bir hafta olsun inşallah
@semurcan hoşgeldin canım oğlun ne zaman ameliyat oluyordu
L Light Of God canım benimde içimden hep kuz geçiyordu valla senin için hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin kuzukontrolde iyi geçmiş Ohh darısı bize inşallah
@melda983 canım çok sevindim ne güzel haberlerle döndün bizimde yarın inşallah bizimde güzel geçer hersey
Yarın 18:30 da bizimde detaylımiz var inşallah saglıkla sonuçlar öğreniriz benimle birlikte1cicek3bocek @idilduam @semurcan kalinkam hepimizin güzel geçsin insallah kontrollerimiz
Bu arada bende 4 kilo aldım 20.haftamds
Hic kafana takma cnm ozamnBen zaten dikkatli besleniyorum bebeğe yarayacak şeyler yiyorum canım. Yarısını alsa yine fayda. Zaten kilosu da normalçok şükr sıkıntı yok
Bnm de eşimden gizlim saklım yoktur en büyük sırdaşımdır benim ailemle bu gebeliğin hemen öncesinde problemlerim oldu annem başımın tacıdır ama babamla hala aram yok eşime karşı saygısızlık etti çünkü açıkçası bişi olsa ona 2 gün ağlamam desem yeridir her neyse eşimin ailesiyle de çok sorunlar yaşadık düğün zamanı beş kuruş yardımları olmadığı halde bide biz yaptık edalarıyla gezmeleri beni delirtiyordu eşimle çok konuştuk bu konuları yeni evliyken zamanla geçiyor ama sol tarafta kalıyor bir nebze. Genelde ben kakan taraf oldum ama eşimede üzülüyordum çünkü arada kalıyordu eşim desem hiç kaktığı şeyler olmadı açıkçası o bana göre daha olgundur ailemin ettiğini başka erkek olsa kırk kere kakardı ve bırakmazdı baba evine ama o olgunluğunu konuşturuyor her zaman ki gibi biz bu konuda sorunsuzuz tatlım Allah razı olsun ne desem dinler o da bana söyler herşeyini bizde kalır o zamanla yatışıyor insan ama çok erkek var çevremde afedersin nişanlılık döneminde olan yakın ilişkilerini bile başa kakam erkekler duydum çevremden evlilikte insan kocasına güvenmeyecekte kime güvenecek ki bilemiyorumGünaydın herkese... Kontrolü olanlar iyi haberler versin insallah...
1cicek3bocek kardeşimin beni görevlendirdiği bu zevkli soru sorma aktivitesini Müsaadenizle başlatmak istiyorum bağğyanlar :))
Madem hassas konular ailevi durumlar... Ben de eşlerinizle aranızdaki sır paylasımlarınızı merak ediyorum canlar. Ben evliliğimin başından beri eşimin görevinden dolayi genelde mahrumiyet bolgelerinde yaşadım ve hiç komşum,arkadaşım olmadı. Bu sebeple Esim arkadaşım,yoldaşım oldu... Ailem ile ilgili üzulduğum konuları onunla paylaştım. Nitekim o benim aynı yatağı paylaştiğim eşim ise ona sığınmak da en doğalıydı. Ama yeri geldi en büyük kavgalarimizda bana bunlar geri döndü. Ben ne zaman ki onun ailesinden yana bi sikayetimi söylesem,o da beni ailemin bana yaşattığı şeyleri bana karşı kullandı. Hani derler ya el oğludur ailenle sorunlarını ona anlatma,gün olur sana döner diye, sizce bu doğru mu ? Sizler neler yaşıyorsunuz bu konuyla alakalı?
Şimdiden çok teşekkürler cevaplar için
Simdi onu dusnyrdm kursa ugrayacaktım yzak diye vazgectim hava nasıl guzelll cıksam keske biraz amaa nereyeee İzmirde yaz havası sankiHaydi hanımlar, bugün 23 derece hava İzmir'de evde oturanı görmiciiim. Çıkıyoruz hep birlikte d vitaminimizi alıp geliyoruz
Bizde aynıyız tombiğim ailelerimizi eleştirebiliyoruz kimi erkek toz kondurmaz belli saygı seviye çerçevesinde bak gvn bu yanlıştı vs dediğimde o yanlışa inanır bilir ben boşuna yanlış demem eşimin ailesi biraz dar görüşlü o da bunun farkında kendisi daha olgun nerde nasıl davranacağını bilir ama karşısındakinden göremeyince eşim babası olsa sinirlenir doğruyu yanlışı söyler bnm aileme karşıda aynı şekilizCanım topik anası olaraktan ilk cevabı ben vereyim dedimyok şaka yapıyom öyle denk geldi.
Ben kolay kolay sırrını söyleyebilen biri değilim hele de eşime ailemi şikayet etmek çok ters gelirdi bana. Tabi bu evlenmeden önceki fikrimdi. Ama eşimle çıkarken derdini tasasını bana hep anlattı. Ailevi problemleri vardı. Benden saklasa çok üzülürdüm. Şimdi ben de ona ailevi sorunlarımı anlatıyorum. Kendi ailelerimizi eleştirdiğimiz gibi birbirimizin ailesini de eleştiriyoruz. Eşime annesiyle ilgili kötü bişey söylediğimde alınmak yerine hak veriyor yada sebebini söylüyor. Açık ve rahatız birbirimize karşı. Bu da baya kolaylık sağlıyo bize.
Mesela annemin yanında şöyle şöyle yapma falan diyorum neden diyo. Ya biliyosun gider şuna hemen anlatır vs diyorum. Haklısın diyo. Rahatız o konularda. Bu sayede de dışarıya falso vermiyoruz hiç
Senin durum baya sıkıntılıymış tartışmada bunların dökülmesi belaltı vurmak oluyor. Bence çok yanlış.
1cicek3bocek Cumartesi ve pazar günleri beni bulamazsın canım ya kapalıyım Bugün de doktor kontrolüm vardı yeni geldim ^^
İyi gezmeler bal kız dunde ben tozu dumana kattım istanbulda ama bgn evdeyiz oğluma ds kıyamıyorum aslında hava evden sıcak dışarıdaHaydi hanımlar, bugün 23 derece hava İzmir'de evde oturanı görmiciiim. Çıkıyoruz hep birlikte d vitaminimizi alıp geliyoruz
ben sinir oluyorum o toz kondurmayanlara ya. herkesin mutlaka ki yanlışları vardır. ailesinin de mutlaka hataları vardır. ben kendi ailemi de onun ailesini de eleştiririm.o da eleştirir rahatız valla.eşim zaten kendi de görüyo. annem keşke böyle yapmasa diyo. arkadaşımın eşi o konuda çok sıkıntılı. ailesi ne dese ne yapsa doğru sayıyo. çok yıprandılar o yüzdenç halbuki objektif baksa anlayacakBizde aynıyız tombiğim ailelerimizi eleştirebiliyoruz kimi erkek toz kondurmaz belli saygı seviye çerçevesinde bak gvn bu yanlıştı vs dediğimde o yanlışa inanır bilir ben boşuna yanlış demem eşimin ailesi biraz dar görüşlü o da bunun farkında kendisi daha olgun nerde nasıl davranacağını bilir ama karşısındakinden göremeyince eşim babası olsa sinirlenir doğruyu yanlışı söyler bnm aileme karşıda aynı şekiliz
Ah kuzum emin ol hepimiz virajdayız orayı döneceğiz Allah ın izniyle korkma bebişin iyi sağlıklı korkma diyebiliyorum sadece öyle hissediyorum miniğini kucağına alıcan hatta buraya tatlış fotolarını koyacaksın bu gunler aklımıza gelecek gülerek geçeceğiz emin ol rabbim dermansız dert vermesin ben bebeğimi kaybettim zerre umut yoktu şukret tatlım
canım nasıl oldun beımde detaylım haftaya carsamba beynınde kist var dedi doktor 5mm civarında. başka anomali yoksa problem olmaz dedi aa internette araştırdıkça korkuyorum aklım öyle karışıkkı canım sıkkınki. allah yardımcımız olsun.
Günaydın herkese... Kontrolü olanlar iyi haberler versin insallah...
1cicek3bocek kardeşimin beni görevlendirdiği bu zevkli soru sorma aktivitesini Müsaadenizle başlatmak istiyorum bağğyanlar :))
Madem hassas konular ailevi durumlar... Ben de eşlerinizle aranızdaki sır paylasımlarınızı merak ediyorum canlar. Ben evliliğimin başından beri eşimin görevinden dolayi genelde mahrumiyet bolgelerinde yaşadım ve hiç komşum,arkadaşım olmadı. Bu sebeple Esim arkadaşım,yoldaşım oldu... Ailem ile ilgili üzulduğum konuları onunla paylaştım. Nitekim o benim aynı yatağı paylaştiğim eşim ise ona sığınmak da en doğalıydı. Ama yeri geldi en büyük kavgalarimizda bana bunlar geri döndü. Ben ne zaman ki onun ailesinden yana bi sikayetimi söylesem,o da beni ailemin bana yaşattığı şeyleri bana karşı kullandı. Hani derler ya el oğludur ailenle sorunlarını ona anlatma,gün olur sana döner diye, sizce bu doğru mu ? Sizler neler yaşıyorsunuz bu konuyla alakalı?
Şimdiden çok teşekkürler cevaplar için
Günaydın kızlar hepinize merhaba,
Bu haftasonu e-bebekte büyük chicco indirimi vardı Almak istediğim şeyleri sepete attım kartım arabada kalmıştı aradan bir saat geçti eşim kartı getirdi ama hiç biri kalmamıştı almak istediklerimin
Umarım benim gibi kaçırmayıp, değerlendirebileniniz olmuştur. Totalde 600 tl zarardayım alamadığım için Bi dahada girmez okadar indirime heralde
Bide haftasonu göğsümün çatladığını farkettim kırmızı kırmızı çizgiler çıkmış uç kısmının etrafında oysaki lierac kullanıyorum
Tmm canımYa benim kameram çatlak çok kötü cekio telefnum akşam eşimin telfonun dan çekip atıyim canım
5 Parça hastane çıkışı ne zamana kadar yetecek ki canım?ben bi 20li aldım bi de 8li ama yine de yetmez diye düşünüyorum.bi de bu hastane çıkışlarını 3 ay kullanmaz mı bebekL Light Of God @subitkisi haftasonu chicco 'ya girdim. Orada çalışan kız 5 parçalık hastahane çıkışlarını önerdi. Bunlar yeterli oluyor daha fazlasına gerek yok dedi. İçinde bir tane body, tulum, şapka, eldiven ve önlük var. Fiyat olarak kampanya vardı hatırlamıyorum ama uygundu. Gerçi almadım istediğim renk kalmamıştı. Çevremdeki çoğu kişide yeterli olacağı görüşünde...
Evettt kuzum Kızmış:))inşallah herkesin kontrolleri çok güzel geçer canımGünaydın güzel anneler
Hepimizin güzel haberler aldığı musmutlu bir hafta olsun inşallah
@semurcan hoşgeldin canım oğlun ne zaman ameliyat oluyordu
L Light Of God canım benimde içimden hep kuz geçiyordu valla senin için hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin kuzukontrolde iyi geçmiş Ohh darısı bize inşallah
@melda983 canım çok sevindim ne güzel haberlerle döndün bizimde yarın inşallah bizimde güzel geçer hersey
Yarın 18:30 da bizimde detaylımiz var inşallah saglıkla sonuçlar öğreniriz benimle birlikte1cicek3bocek @idilduam @semurcan kalinkam hepimizin güzel geçsin insallah kontrollerimiz
Bu arada bende 4 kilo aldım 20.haftamds
Evliliklerin birçoğu bu sebepten bitiyor zaten çiftler değilde aileler etken oluyor otursunlarda kendi başlarını yesinler bizlerde kaynana olacağız yarın bir gün oğlum hatta oğullarım.olacak belki bana saygılı olsun yeter beklemem başka bişi sonra gelin saygısız olunca eş ailesine gelin suçlu oluyor o duruma getirene bakmıyor kocalar ne yazık ki ne mutlu ki doğruyu yanlışı gören eşler var bizdeben sinir oluyorum o toz kondurmayanlara ya. herkesin mutlaka ki yanlışları vardır. ailesinin de mutlaka hataları vardır. ben kendi ailemi de onun ailesini de eleştiririm.o da eleştirir rahatız valla.eşim zaten kendi de görüyo. annem keşke böyle yapmasa diyo. arkadaşımın eşi o konuda çok sıkıntılı. ailesi ne dese ne yapsa doğru sayıyo. çok yıprandılar o yüzdenç halbuki objektif baksa anlayacak
Maşallah canim ne güzel. Aslında eşimin kardeşime kırgınlığı uzun mesele. Ki haklıdır da bu konuda. Ama Ablamlar hata da yapsa benim kardeşim. Yanı eşim kabullenemedigi icin, ablama bi konuda yardım edecek olsam sana da bana da yaptıklarını unuttun mu diye başına kakıyor.Bnm de eşimden gizlim saklım yoktur en büyük sırdaşımdır benim ailemle bu gebeliğin hemen öncesinde problemlerim oldu annem başımın tacıdır ama babamla hala aram yok eşime karşı saygısızlık etti çünkü açıkçası bişi olsa ona 2 gün ağlamam desem yeridir her neyse eşimin ailesiyle de çok sorunlar yaşadık düğün zamanı beş kuruş yardımları olmadığı halde bide biz yaptık edalarıyla gezmeleri beni delirtiyordu eşimle çok konuştuk bu konuları yeni evliyken zamanla geçiyor ama sol tarafta kalıyor bir nebze. Genelde ben kakan taraf oldum ama eşimede üzülüyordum çünkü arada kalıyordu eşim desem hiç kaktığı şeyler olmadı açıkçası o bana göre daha olgundur ailemin ettiğini başka erkek olsa kırk kere kakardı ve bırakmazdı baba evine ama o olgunluğunu konuşturuyor her zaman ki gibi biz bu konuda sorunsuzuz tatlım Allah razı olsun ne desem dinler o da bana söyler herşeyini bizde kalır o zamanla yatışıyor insan ama çok erkek var çevremde afedersin nişanlılık döneminde olan yakın ilişkilerini bile başa kakam erkekler duydum çevremden evlilikte insan kocasına güvenmeyecekte kime güvenecek ki bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?