2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Günaydın kızlar hepinize merhaba,
Bu haftasonu e-bebekte büyük chicco indirimi vardı Almak istediğim şeyleri sepete attım kartım arabada kalmıştı aradan bir saat geçti eşim kartı getirdi ama hiç biri kalmamıştı almak istediklerimin
Umarım benim gibi kaçırmayıp, değerlendirebileniniz olmuştur. Totalde 600 tl zarardayım alamadığım için Bi dahada girmez okadar indirime heralde
Bide haftasonu göğsümün çatladığını farkettim kırmızı kırmızı çizgiler çıkmış uç kısmının etrafında oysaki lierac kullanıyorum

Sağol canım benim. çok şükür bunca yıldır bir düzen oturttuk gidiyoruz. Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın inşallah.
bizde de bazen eski defterler açılır ama mesela annem bişey yapıp da beni üzüp ağlattıysa. eşim hemen çıkar o sana şunu şunu da yapmıştı zaten. o zaten şöyle düşünen bi insan üzülme takma vs. yada ben bazen ailem için kendimi çok hırpalarım koştururum perişan olurum. eşim hemen tutar beni. bu kadar abartma der. şu gün sen hastayken şöyle yapmıştı vs. tabi benim iyiliğim için yapıyo bunları. ben de ailesine parasal konuları konuşmaması için hep uyarırım. çünkü ailesi para konusunda çok eleştirir insanları. atıyorum 20 tl tişört aldım desen 15 liraya da var neden onu almadın der. o yüzden birbirimizi düşünerek iyi niyetle söylüyoruz arada.

Yarin buyuk gun yani bizim icin sende guzel haberlerle gel insallah

Bnm de eşimden gizlim saklım yoktur en büyük sırdaşımdır benim ailemle bu gebeliğin hemen öncesinde problemlerim oldu annem başımın tacıdır ama babamla hala aram yok eşime karşı saygısızlık etti çünkü açıkçası bişi olsa ona 2 gün ağlamam desem yeridir her neyse eşimin ailesiyle de çok sorunlar yaşadık düğün zamanı beş kuruş yardımları olmadığı halde bide biz yaptık edalarıyla gezmeleri beni delirtiyordu eşimle çok konuştuk bu konuları yeni evliyken zamanla geçiyor ama sol tarafta kalıyor bir nebze. Genelde ben kakan taraf oldum ama eşimede üzülüyordum çünkü arada kalıyordu eşim desem hiç kaktığı şeyler olmadı açıkçası o bana göre daha olgundur ailemin ettiğini başka erkek olsa kırk kere kakardı ve bırakmazdı baba evine ama o olgunluğunu konuşturuyor her zaman ki gibi biz bu konuda sorunsuzuz tatlım Allah razı olsun ne desem dinler o da bana söyler herşeyini bizde kalır o zamanla yatışıyor insan ama çok erkek var çevremde afedersin nişanlılık döneminde olan yakın ilişkilerini bile başa kakam erkekler duydum çevremden evlilikte insan kocasına güvenmeyecekte kime güvenecek ki bilemiyorum

Haydi hanımlar, bugün 23 derece hava İzmir'de evde oturanı görmiciiim. Çıkıyoruz hep birlikte d vitaminimizi alıp geliyoruz
Simdi onu dusnyrdm kursa ugrayacaktım yzak diye vazgectim hava nasıl guzelll cıksam keske biraz amaa nereyeee İzmirde yaz havası sanki

Bizde aynıyız tombiğim ailelerimizi eleştirebiliyoruz kimi erkek toz kondurmaz belli saygı seviye çerçevesinde bak gvn bu yanlıştı vs dediğimde o yanlışa inanır bilir ben boşuna yanlış demem eşimin ailesi biraz dar görüşlü o da bunun farkında kendisi daha olgun nerde nasıl davranacağını bilir ama karşısındakinden göremeyince eşim babası olsa sinirlenir doğruyu yanlışı söyler bnm aileme karşıda aynı şekiliz

Haydi hanımlar, bugün 23 derece hava İzmir'de evde oturanı görmiciiim. Çıkıyoruz hep birlikte d vitaminimizi alıp geliyoruz
İyi gezmeler bal kız dunde ben tozu dumana kattım istanbulda ama bgn evdeyiz oğluma ds kıyamıyorum aslında hava evden sıcak dışarıda yarın kardeşi gorur artık öyle gonlunu ederiz :)

ben sinir oluyorum o toz kondurmayanlara ya. herkesin mutlaka ki yanlışları vardır. ailesinin de mutlaka hataları vardır. ben kendi ailemi de onun ailesini de eleştiririm.o da eleştirir rahatız valla.eşim zaten kendi de görüyo. annem keşke böyle yapmasa diyo. arkadaşımın eşi o konuda çok sıkıntılı. ailesi ne dese ne yapsa doğru sayıyo. çok yıprandılar o yüzdenç halbuki objektif baksa anlayacak

doğru diyosun canım. inşallah allahım o günleride gösterir

canımmmm nasılsın yeni okudum detaylıda mı farketti kuzum anlamadım ben geçmiş olsun araştırma bence araştırdıkça beynin bulanır rabbim şifasını versin kuzu iyi olsun inşallah.dr unun dediği gibi başka anomali yoksa zamanla kaybolacaktır inşallah.

Canım eğer tartışmalarınızda bunu senin yüzüne vuruyorsa anlatma hiç; ben paylaşırım çünkü onun da paylaşmasını isterim. Eşim artık benim ailem çok ayrıntıya girmeden anlatıyorum; çünkü kendisi hiç anlatmıyordu ailesini hiç tanımıyordum. Bir de tayin nedeni ile uzakta yaşayınca ailesi ile ilgili o kadar yanlış anlaşılmalara maruz kaldım ki tanımadığım için. Bu yüzden artık anlatıyorum ki o da bana açık olsun ne bileyim söylesin şunu yapma bak alınırlar ya da şu şekilde konuşma diye. matsiyahoje e katılıyorum; şimdi her iki tarafa gittiğimizde de önceden konuşuyoruz ki birbirimizi idare edebiliyoruz

Canım sen almak istediklerini nette araştır n11 ya da farklı sitelerde çok çok daha ucuza da bulabilirsin; çatlama durumu da maalesef biraz genetik yani annen nasıl bir hamilelik geçirmiş bir sor istersen; çatlayacağın varsa da çatlıyorsun zaten

5 Parça hastane çıkışı ne zamana kadar yetecek ki canım?ben bi 20li aldım bi de 8li ama yine de yetmez diye düşünüyorum.bi de bu hastane çıkışlarını 3 ay kullanmaz mı bebek

Evettt kuzum Kızmış:))inşallah herkesin kontrolleri çok güzel geçer canım

Evliliklerin birçoğu bu sebepten bitiyor zaten çiftler değilde aileler etken oluyor otursunlarda kendi başlarını yesinler bizlerde kaynana olacağız yarın bir gün oğlum hatta oğullarım.olacak belki bana saygılı olsun yeter beklemem başka bişi sonra gelin saygısız olunca eş ailesine gelin suçlu oluyor o duruma getirene bakmıyor kocalar ne yazık ki ne mutlu ki doğruyu yanlışı gören eşler var bizde insanbuL sende akışına bırak herşeyi anlatma fazla bişi eşin zamanla anlayacaktır o zaman çat çat vurursun kafasına bazı erkekler değişebiliyor eminim değişecektir kakıntı hiç iyi değil ben denk gelmedim gelsem Allah ya bana verir ya ona valla ben bakma çok naletimdir

Maşallah canim ne güzel. Aslında eşimin kardeşime kırgınlığı uzun mesele. Ki haklıdır da bu konuda. Ama Ablamlar hata da yapsa benim kardeşim. Yanı eşim kabullenemedigi icin, ablama bi konuda yardım edecek olsam sana da bana da yaptıklarını unuttun mu diye başına kakıyor.
Anneme babama bisey demez asla. Ama iki ablamin yaptıklarını unutamiyor. Çok sukur annemi babamı,abimi çok seviyor. Onlar hakkında ben sikayet etsemde öyle söyleme der. Mesela lohusayken KV hakkında sikayetlerimi dile getirdiğimde, çok sevdiğin ablanlar neden gelip bakmadi o zaman sana diye söylenir. Ki haklida, ama bunu söylemesi beni incitiyor. Kendi ailesi hakkında varsa hataları söyler. Hatta benim yanimda hiç çekinmez azarlar onları. Bana bisey dedilerse tartışır onlarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…