- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.361
canımmmm nasılsın yeni okudum detaylıda mı farketti kuzum anlamadım ben geçmiş olsun araştırma bence araştırdıkça beynin bulanır rabbim şifasını versin kuzu iyi olsun inşallah.dr unun dediği gibi başka anomali yoksa zamanla kaybolacaktır inşallah.
Bende dün yakaladım o indirimi mağaza ana baba günüydü ama kızımaaa bi mont aldımm hemde 32 tl yee bayıldım yaaa bak gösterim:))Günaydın kızlar hepinize merhaba,
Bu haftasonu e-bebekte büyük chicco indirimi vardı Almak istediğim şeyleri sepete attım kartım arabada kalmıştı aradan bir saat geçti eşim kartı getirdi ama hiç biri kalmamıştı almak istediklerimin
Umarım benim gibi kaçırmayıp, değerlendirebileniniz olmuştur. Totalde 600 tl zarardayım alamadığım için Bi dahada girmez okadar indirime heralde
Bide haftasonu göğsümün çatladığını farkettim kırmızı kırmızı çizgiler çıkmış uç kısmının etrafında oysaki lierac kullanıyorum
Canim esimde ailesiyle ilgili şeyleri paylaşır. Haksızlığa hiç gelemez. Ablalarim eşime sıkıntılar yaşattılar, o da bunu hazmedemiyor bi türlu. Ben ablamlarin her şeyine koştum ama onlar hiç bir seyime yardıma gelmediler. Esimde hem kendine yapılani unutmayıp hem de beni tartışmada yaralamak için onlarla ilgili seyleri bana karşı kullanıyor. Belki de onca şeye rağmen halen onlarla iyi gecinmemi istemiyor olabilir bilemiyorum..Canım eğer tartışmalarınızda bunu senin yüzüne vuruyorsa anlatma hiç; ben paylaşırım çünkü onun da paylaşmasını isterim. Eşim artık benim ailem çok ayrıntıya girmeden anlatıyorum; çünkü kendisi hiç anlatmıyordu ailesini hiç tanımıyordum. Bir de tayin nedeni ile uzakta yaşayınca ailesi ile ilgili o kadar yanlış anlaşılmalara maruz kaldım ki tanımadığım için. Bu yüzden artık anlatıyorum ki o da bana açık olsun ne bileyim söylesin şunu yapma bak alınırlar ya da şu şekilde konuşma diye.matsiyahoje e katılıyorum; şimdi her iki tarafa gittiğimizde de önceden konuşuyoruz ki birbirimizi idare edebiliyoruz
Yok canım benim 10-15 gün anca kullanırmış. Hele biraz da iri doğarsa hiç kullanamayabilirmiş. Sen en azından 8liyi iade et yada yenidoğan veya hastane çıkışı alma daha5 Parça hastane çıkışı ne zamana kadar yetecek ki canım?ben bi 20li aldım bi de 8li ama yine de yetmez diye düşünüyorum.bi de bu hastane çıkışlarını 3 ay kullanmaz mı bebek
Umarım şuan iyisidir canim. Kendine gelince paylaşmak istersen seninleyiz unutma.Merhaba kızlar,
Bi kaç gündür tatsız olaylar yaşadım... O yüzden yazamadım...
Bebeğimle alakali değil...
Umarım sizler iyisinizdir toparlanınca tekrar döncem aranıza kalın sağlıcakla...
Allah razı olsun kuzumCanım benim ne güzel moral veriyosun pozitif enerji veriyosun hem kendine hem bizlere. İnşallah hep güzelliklerle karşılaşırsın. Allah bebeğine ve sana sağlık Sıhhat mutluluk versin. Bebeğin de senin gibi pozitif olsun inşallah
Ay ben üç ay filan kullanır diye düşünüyordum.peki diğer aldığınız şeyleri kaç aylık alıyorsunuz canım çıtçıtlı badileri tulumları filan 0-3 aylık mı 3-6 aylık mıYok canım benim 10-15 gün anca kullanırmış. Hele biraz da iri doğarsa hiç kullanamayabilirmiş. Sen en azından 8liyi iade et yada yenidoğan veya hastane çıkışı alma daha
Canım 20li olanı idilbabyden aldım 195tl idi yanlış hatırlamıyorsam.L Light Of God bide 20 li olanı nerden hangi marka ve kaça aldın? Ben de alıcam çok heves ettim .o kadar çok heves ettim ki seçmekte zorlanıyorum :)
İnşallah kaybolmuş diyecek Dr canim. Ben inaniyorum. Dr un interneti yasaklamakla iyi yapmış bence. Ben de söylemiştim sana bu internette araştırmalardan ben de çok çektim.sağolcanım doktor muayenede fark etti detaylım çarşamba sabah iple çekiyorum inşallah başka anomali yoksa kendiliğinen kaybolacak. doktorda internette araştırmayı yasakladı bana şimdiye kadar gördüklerimde bi problem çıkmadı dedi ama insan korkuyor işte
Merhaba kızlar,
Bi kaç gündür tatsız olaylar yaşadım... O yüzden yazamadım...
Bebeğimle alakali değil...
Umarım sizler iyisinizdir toparlanınca tekrar döncem aranıza kalın sağlıcakla...
Bende dün yakaladım o indirimi mağaza ana baba günüydü ama kızımaaa bi mont aldımm hemde 32 tl yee bayıldım yaaa bak gösterim:))
Ayyy yerim minnoş kızını da montunu da:)))çok güzelmiş çok da uyguna almışssın.kaç aylık aldın ya ben ne alacağımı şaşırdım kaç aylık alıcam bilemiyorumBende dün yakaladım o indirimi mağaza ana baba günüydü ama kızımaaa bi mont aldımm hemde 32 tl yee bayıldım yaaa bak gösterim:))
Yok canım 3 ay falan giyemez hastane çıkışını. Zaten çabuk büyüyolar. Bi tane 20 li yeter artar bile. Diğer kıyafetleri de 0-3 ay ve 3-6 ay karışık al canım. Ayaklı bütün tulum yada ayaklı alt falan alıcaksan onları 3-6 ay al hemen küçülüyo. 4 aylık yeğenim var bi kıyafet alıyoruz iki kere giyiyo üçücüye küçük geliyo aldığımız kıyafetler.Ay ben üç ay filan kullanır diye düşünüyordum.peki diğer aldığınız şeyleri kaç aylık alıyorsunuz canım çıtçıtlı badileri tulumları filan 0-3 aylık mı 3-6 aylık mı
İnşallah kaybolmuş diyecek Dr canim. Ben inaniyorum. Dr un interneti yasaklamakla iyi yapmış bence. Ben de söylemiştim sana bu internette araştırmalardan ben de çok çektim.
Tam takım birtane şart hastane çıkışı onların çok iyileri var battaniyesi falan tam takım yani aldın sen bilirsin nitekim zaten bir tane pazen yetmiyor emin olun bende şuan 5 tabe pazen var bebekler yaz bebeği dışarı her çıkıp gelince pazenler yıkanacak aynı şeyi ne kdr zaman kullanabiliriz5 Parça hastane çıkışı ne zamana kadar yetecek ki canım?ben bi 20li aldım bi de 8li ama yine de yetmez diye düşünüyorum.bi de bu hastane çıkışlarını 3 ay kullanmaz mı bebek
Aynen öyle bende bu durumdan bahsettim fazla takım almamalı hemen büyüyorlar bak bnm oğlum şöyle buyudu 3,580 doğdu ilk ay 5200 oldu iklnci ay 6500 3 aylıkken dusun artık her ay 1,5 kg aldı bayramdı iki aylıkken kot pantolon giydirdim gomlekle :) yani günlük kıyafetler şeklinde de almalı şort tshirt elbise tayt gibi ayaklı tulumlar az giyiliyor boyları uzayınca sığmıyorlar içine ayaksız daha iyi çorabı çekiyorsun en kotu :)Yok canım 3 ay falan giyemez hastane çıkışını. Zaten çabuk büyüyolar. Bi tane 20 li yeter artar bile. Diğer kıyafetleri de 0-3 ay ve 3-6 ay karışık al canım. Ayaklı bütün tulum yada ayaklı alt falan alıcaksan onları 3-6 ay al hemen küçülüyo. 4 aylık yeğenim var bi kıyafet alıyoruz iki kere giyiyo üçücüye küçük geliyo aldığımız kıyafetler.
Ayyyy çok tatlıymış cnm güle güle giysin prensesBende dün yakaladım o indirimi mağaza ana baba günüydü ama kızımaaa bi mont aldımm hemde 32 tl yee bayıldım yaaa bak gösterim:))
Canım sen almak istediklerini nette araştır n11 ya da farklı sitelerde çok çok daha ucuza da bulabilirsin; çatlama durumu da maalesef biraz genetik yani annen nasıl bir hamilelik geçirmiş bir sor istersen; çatlayacağın varsa da çatlıyorsun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?