2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

sağolcanım doktor muayenede fark etti detaylım çarşamba sabah iple çekiyorum inşallah başka anomali yoksa kendiliğinen kaybolacak. doktorda internette araştırmayı yasakladı bana şimdiye kadar gördüklerimde bi problem çıkmadı dedi ama insan korkuyor işte

Bende dün yakaladım o indirimi mağaza ana baba günüydü ama kızımaaa bi mont aldımm hemde 32 tl yee bayıldım yaaa bak gösterim:))

Eklentiler

• image.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 100
Canim esimde ailesiyle ilgili şeyleri paylaşır. Haksızlığa hiç gelemez. Ablalarim eşime sıkıntılar yaşattılar, o da bunu hazmedemiyor bi türlu. Ben ablamlarin her şeyine koştum ama onlar hiç bir seyime yardıma gelmediler. Esimde hem kendine yapılani unutmayıp hem de beni tartışmada yaralamak için onlarla ilgili seyleri bana karşı kullanıyor. Belki de onca şeye rağmen halen onlarla iyi gecinmemi istemiyor olabilir bilemiyorum..

5 Parça hastane çıkışı ne zamana kadar yetecek ki canım?ben bi 20li aldım bi de 8li ama yine de yetmez diye düşünüyorum.bi de bu hastane çıkışlarını 3 ay kullanmaz mı bebek
Yok canım benim 10-15 gün anca kullanırmış. Hele biraz da iri doğarsa hiç kullanamayabilirmiş. Sen en azından 8liyi iade et yada yenidoğan veya hastane çıkışı alma daha

Allah razı olsun kuzum
Ne demek
İçimizde evelallah ın izni ile gün be gün büyüyen aşklar var .. Bu bizi toparlamalı..yıldırmamalı daha güçlü kılmalı..annelik bunı gerektirir .. Sevgimiz koskoca oluyor inşaallah...

Ben bugün bambaşka başlıyorum güne evelallah ın izni ile ...

Tüm kötülüklere yanlışlıklara zorluklara rağmen önce Allah sonra eşimiz ve evlatlarımız için dik durmalıyız ...

Musmutlu olalım sağlıklıca inşaallah

Yok canım benim 10-15 gün anca kullanırmış. Hele biraz da iri doğarsa hiç kullanamayabilirmiş. Sen en azından 8liyi iade et yada yenidoğan veya hastane çıkışı alma daha
Ay ben üç ay filan kullanır diye düşünüyordum.peki diğer aldığınız şeyleri kaç aylık alıyorsunuz canım çıtçıtlı badileri tulumları filan 0-3 aylık mı 3-6 aylık mı

İnşallah kaybolmuş diyecek Dr canim. Ben inaniyorum. Dr un interneti yasaklamakla iyi yapmış bence. Ben de söylemiştim sana bu internette araştırmalardan ben de çok çektim.

bende eşimle arkadaş gibiyim çoğu kez onun yanında ağlayıp rahatlarım herşeyimi anlatırım o birşey paylaşmaz pek içinde yaşar hatta çoğu olayı takmaz kendi ailesi birşey yapınca onun yerine ben üzülüyorum ama o hiç umruna katmaz boşver der bende olayları ısıt ortaya koyan tarafımdır birşey olsa hemen eskileri çıkarırım ortaya çünkü unutamıyorum.

Merhaba kızlar,
Bi kaç gündür tatsız olaylar yaşadım... O yüzden yazamadım...
Bebeğimle alakali değil...
Umarım sizler iyisinizdir toparlanınca tekrar döncem aranıza kalın sağlıcakla...

Hayrolsun interiorarchitect , ciddi birşey değildir inş. Ne olursa olsun sen hamile bir kadınsın, bebişini düşünüp üzülmemeye gayret et. Anlatırsan dinleriz her zaman...

Bende dün yakaladım o indirimi mağaza ana baba günüydü ama kızımaaa bi mont aldımm hemde 32 tl yee bayıldım yaaa bak gösterim:))
Ayyy yerim minnoş kızını da montunu da:)))çok güzelmiş çok da uyguna almışssın.kaç aylık aldın ya ben ne alacağımı şaşırdım kaç aylık alıcam bilemiyorum

Ay ben üç ay filan kullanır diye düşünüyordum.peki diğer aldığınız şeyleri kaç aylık alıyorsunuz canım çıtçıtlı badileri tulumları filan 0-3 aylık mı 3-6 aylık mı
Yok canım 3 ay falan giyemez hastane çıkışını. Zaten çabuk büyüyolar. Bi tane 20 li yeter artar bile. Diğer kıyafetleri de 0-3 ay ve 3-6 ay karışık al canım. Ayaklı bütün tulum yada ayaklı alt falan alıcaksan onları 3-6 ay al hemen küçülüyo. 4 aylık yeğenim var bi kıyafet alıyoruz iki kere giyiyo üçücüye küçük geliyo aldığımız kıyafetler.

İnşallah kaybolmuş diyecek Dr canim. Ben inaniyorum. Dr un interneti yasaklamakla iyi yapmış bence. Ben de söylemiştim sana bu internette araştırmalardan ben de çok çektim.

insan dayanamıyorki kuzum ya ne olur ne biter merak ediyor ona göre davranayım diyor

5 Parça hastane çıkışı ne zamana kadar yetecek ki canım?ben bi 20li aldım bi de 8li ama yine de yetmez diye düşünüyorum.bi de bu hastane çıkışlarını 3 ay kullanmaz mı bebek
Tam takım birtane şart hastane çıkışı onların çok iyileri var battaniyesi falan tam takım yani aldın sen bilirsin nitekim zaten bir tane pazen yetmiyor emin olun bende şuan 5 tabe pazen var bebekler yaz bebeği dışarı her çıkıp gelince pazenler yıkanacak aynı şeyi ne kdr zaman kullanabiliriz misam cığım 5liler de çok lazım oluyor ama ekstra pazen al lcw den falan çok cici pazen battaniyeler satılıyor bide aşırı takımlara yönelmemek lazım zaten yaz bebişleri tayt şort giyecekler ince badilerle ben hep o şekilde giydirirdim :)oğlan olduğu halde hele sizin kızlarınız olacak mini mini taytlar alın çiçekli pamuklu gibi ince tshirt ler oh mis :)

Aynen öyle bende bu durumdan bahsettim fazla takım almamalı hemen büyüyorlar bak bnm oğlum şöyle buyudu 3,580 doğdu ilk ay 5200 oldu iklnci ay 6500 3 aylıkken dusun artık her ay 1,5 kg aldı bayramdı iki aylıkken kot pantolon giydirdim gomlekle :) yani günlük kıyafetler şeklinde de almalı şort tshirt elbise tayt gibi ayaklı tulumlar az giyiliyor boyları uzayınca sığmıyorlar içine ayaksız daha iyi çorabı çekiyorsun en kotu :) matsiyahoje bu arada bence oğlun olacak öyle doğuyor içime :) snn dr da bnm ki gibi sallayıp yollamıştı hemen ben snn baştan beri erkek hissediyorum :)kontrolün ne zamandı

Ayyyy çok tatlıymış cnm güle güle giysin prenses

Canım yok hiç bi yerde o kadar ucuza yok
chico next 2 me beşik varya ondan alacaktım normalde 700-800 arası değişiyo 469 a inmişti mesela
Neyse artık sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…