2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Gece rüyamda gördüm kızlar bu gittiğimiz yeni doktor çok mendebur bişi çıkıyordu ay inşallah tersi olur nedir bu doktor fobim.

Ya bide biş dicem umarım evhamımdır
Ben bebeğimi anhidroamnios ve multikistik displastik böbrek rahatsızlığından kaybettim bilen biliyor burada. Sürekli göbeğimle haşır neşirim karnım epeyce vardı 1 hafta öncesine kdr sanki karnım ufaldı önceki bebeğimdede kocaman karnım vardı son 15 gün ufacık kalmıştı gittik suyu bitmiş dendi detaylıda korkuyorum çok bebek oynuyor aslında bu birkaç gündür bayağı kıpırdıyor oğlum kdr olmasa da. Ben bu korkuyla erkenden doğururum bu çocuğu yrn doktor var eminim bu gece saçma salak rüyalar göreceğim

Ay pes valla ben şok ben kriz. Yani böyle birisine ben evladımı dokundurmam bile eşinede pes yollamasın ya gitmeyeceğim de cnm kimse kimseye zorla bişi yaptıramaz ya hangi zamanda yaşıyoruz Allah sana yardım etsin
Konuyu actirmicam bile hic. Esim gitmeyeceksin diyo zaten.En son beni germeyin torununuzu goremezsiniz dedi ama ben sessizim ya benim ustume oynamaya calisirlar her zamanki gibi.ona diyemiyolar bana diyolar.

herseyin farkindayim da karsi tarafa laf anlatamiyoruz iste huzursuzluk cikiyo

8liyi değiştireyim mi napayım bilemedim.bende aldığım hastane çıkışları üç Ayı tamamlar diye düşünüyodum hatta başka bişey almaya gerek yok diyodum:)))iyi oldu bunu öğrendiğim alışverişe devam:))

5 Parça hastane çıkışı ne zamana kadar yetecek ki canım?ben bi 20li aldım bi de 8li ama yine de yetmez diye düşünüyorum.bi de bu hastane çıkışlarını 3 ay kullanmaz mı bebek

Canım ben takım olarak değil, tek tulum alt body vs alıyorum, o yüzden bana hastahane çıkışı 5 parça yeterli. Zaten ilk 3 ay çok çabuk büyüyecekler bu yüzden takım almayı tercih etmiyorum; denk geldikçe indirimlerde bodyler, altlar, tulumlar vs alıyorum. Mesela 20'li çıkışta aynı tarz iki body oluyor, onun yerine ben chiccodan mesela 5 'li body aldım, şapka, eldiven ve alt içinde geçerli bu....Bir de ben 0-3 ayları bile az aldım yani çoğu 3-6 ay, 6-9 ay....

Benim aldığım 20li de battaniyesi havlusu filan hepsi var canım.demek ki iki takım yeterde artar bile.şimdi alacaklarımı ben takım değilde tek tek alayım 0-3 3-6 ay arası.ah ilk annelik acemilik tamamen:))

Aybibaby sitesinde çok güzel beşikler var içinde tekstliyle birlikte 450-490 tl arası bence bi bakın :)

Kesinlikle senin Yaptığın çok daha mantıklı canım bende öyle yapcam bundan sonra

Sizlerle geçmiş zamandan birşey paylaşacağım ben bundan önceki gebeliğimde 2014 ekim annesi idim. Neyse detaylı randevumuzu aldık bebek 23 haftalık oldu sabah oldu doktora gideceğiz şen şakrak uyandık oğlumu güzel giydirdim makyajımı yaptım koca traş oluyordu ben oğurerek girdim banyoya kustum ayy gvn ddm snn bu çocukların nasıl olduruyor beni bak 5,5 aylık oldu hala kusuyorum ddm güldük eşim dur dedi sana bişi anlatıcam anlat ddm. Dedi ki bir rüya gördüm gece bizim bebek kızmış gerçekten doktor ultrasonda bakıyor bir organı yanmış gibi yok gibi görünüyor dedi sıkıntılı imiş yani dedi aman be sus ddm salak salak konuşma 10 gun önce gittim gayet iyi ddm bebek olsa sorun görünürdü ddm çıktık gittik sorun böbrek çıktı bebekte umutsuz dedi kanuni yada çapaya gidin aldırın dedi doktor direk bebek problemli dedi o gün bittik zaten detaylı haftası yaklaştıkça geriliyorum eşimin ruyası çıktı o gün annemde geldi bizle doktora doğu yu tutuyordu ben feryat figan muayenehanede annem öyle bu bebek o kdr kıymetli ki arkadaşlar bnm son şansım aynı şeyleri yaşarsam şayet daha çocuk yapmam bnnm için o defter kapanır burda sıkıntı çıkan arkadaşlar oldu onlarada söyledim keşke size verilen umudun zerresini bana verselerdi ölüme giderdim onunla vazgeçmeyin sakın ufak tefek geçecek olan problemler çözülür

Kızlar carters diye bi marka var hatta topik sayfasında reklam kısmında da çıkıyo.internet sitesine baktım Şahane Şeyler var.hatta bebişerin cicileri topiğinde bi arkadaş da ordan alışveriş yapmıştı.bende yapmak istiyorum.outlet kısmı da çok uygun indirimli Şeyler oluyo.ama aklıma takılan şey Çin malıymış galiba.%100 pamuk olması önemli benim için.kullanan ya da ordan alışveriş yapan var mı acaba

Ay ben üç ay filan kullanır diye düşünüyordum.peki diğer aldığınız şeyleri kaç aylık alıyorsunuz canım çıtçıtlı badileri tulumları filan 0-3 aylık mı 3-6 aylık mı

Canım ben her iki yeğenimde de dünyayı almıştım 0-3 ay çoğu paketli, şimdi benim bebeğe kaldı hiç açılmadan. Ben çoğu şeyi 3-6 ay, 6-9 ay alıyorum. Tabi 6-9 aylar genelde kış için olanlar... Ben daha hastahane çıkışı almadım ama 0-3 ay 7-8 tane bodysi var; bir o kadar da altı var. Denk gelirse belki alırım indirimden vs; onun haricinde zaten yazın doğacak yıkar kuruturuz...Ben çok takım şeyleri sevmiyorum. Tulumları olacak zaten....

Canım 23. Haftaya kadar herşey yolundayken bir anda mı oldu böyle bişeyBebeğin böbrek dışında sorunu neymiş ki

Haklısın canım ben zaten indirim yakaldıkça alıyorum bodylerini, tulumlarını ya da altlarını. Sadece takım olarak çok sevmiyorum o yüzden 20'Li hastahane takımları vs bana gereksiz geliyor; nihayetinde bebeğin giyeceği bodysi, tulumu olacak; eldiven şapkası da oldu tamamdır; yani aynı şeyden 2 tane -3 olan paketleri tercih etmiyorum.

Çok Haklısın.işte acemilik bende yenidoğan ve 0-3 aylık dünya şey aldım

Konuyu actirmicam bile hic. Esim gitmeyeceksin diyo zaten.En son beni germeyin torununuzu goremezsiniz dedi ama ben sessizim ya benim ustume oynamaya calisirlar her zamanki gibi.ona diyemiyolar bana diyolar.
Sende at totonun arkasına gitsin kocan da hem fikirse salla gitsin evinde kal bide psikolojini toparlamakla uğraşma cnm

Benim aldığım 20li de battaniyesi havlusu filan hepsi var canım.demek ki iki takım yeterde artar bile.şimdi alacaklarımı ben takım değilde tek tek alayım 0-3 3-6 ay arası.ah ilk annelik acemilik tamamen:))
Öyle yap bencede minik minik penye elbiseler falan ay ben senden çok heveslendim kız bu bebek kız çıkarsa mağazalarda bişi bırakmam Allahıma

İnşallah kaybolmuş diyecek Dr canim. Ben inaniyorum. Dr un interneti yasaklamakla iyi yapmış bence. Ben de söylemiştim sana bu internette araştırmalardan ben de çok çektim.

Aynen benim doktorum da yasakladı; bana sor hiçbirşey için nette birşeylere bakıp kafanı bulandırma dedi.

22si sabahtan canım. tam bir hafta sonra. evet doktorum attı kafadan. sırf cevap vermek için kız dedi. bilmiyorum ya gönlümüzde oğlan var ama kıza da çok alıştık. ikisi de çok güzel bizim için. İnşallah kesinleşir kontrolde. iyice meraklanmaya başladım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…