- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.401
Çok çok giyemeyecekler zaten ben sadece kaliteli bir hastane çıkışı alacağım malum oğlumdan kalma çok şeylerde var o yüzden snn gibi parça parça alacağım bazı yerler kotonun zaranın tek parçalarını satıyor ihracat fazlasımı ne o şekilde onlarada bakacağım aradaHaklısın canım ben zaten indirim yakaldıkça alıyorum bodylerini, tulumlarını ya da altlarını. Sadece takım olarak çok sevmiyorum o yüzden 20'Li hastahane takımları vs bana gereksiz geliyor; nihayetinde bebeğin giyeceği bodysi, tulumu olacak; eldiven şapkası da oldu tamamdır; yani aynı şeyden 2 tane -3 olan paketleri tercih etmiyorum.
8li hastane çıkışını mothercareden almıştım canım değişirler evet götüreyimMağazadan aldıysan götür canım; yardımcı olurlar bir de onlara da sor gerçekten çok yardımcı oluyorlar; neler gereksiz neleri ne kadar kullanacağını söylüyorlar hemen
Hayırlısı ile az kalmış ilk bebiş zaten kızda olsa oğlanda olsa bi bebek daha yaparsın ileride :) peş peşe buyur giderler rabbim önce sağlık sonra gönlüne göre versin hepimizin gönlünde var işte bi cinsiyet :)22si sabahtan canım. tam bir hafta sonra. evet doktorum attı kafadan. sırf cevap vermek için kız dedi. bilmiyorum ya gönlümüzde oğlan var ama kıza da çok alıştık. ikisi de çok güzel bizim için. İnşallah kesinleşir kontrolde. iyice meraklanmaya başladım artık
canım ister istemez evham yapıyoruz zaten. birde bunları düşünerek yorma kendini. bol su iç. içini ferah tut. hepimizin kötü tecrübeleri oldu. ben de gece rüyamda ( gündüz niyetine diyelim.) bakıyorum karnım küçülmüş bi elliyorum sabun köpüğü gibi sönüyor karnım. koşa koşa doktora gidiyoruz. doktor steteskopla dinliyo kalbi 3 kere atıyo duruyo 3 kere daha atıyo. ben iyice telaşlanıyorum sonra doktor gülüyo normal diyo bebek çok iyi diyo. birden karnım geri büyüyo.Gece rüyamda gördüm kızlar bu gittiğimiz yeni doktor çok mendebur bişi çıkıyordu ay inşallah tersi olur nedir bu doktor fobim.
Ya bide biş dicem umarım evhamımdır
Ben bebeğimi anhidroamnios ve multikistik displastik böbrek rahatsızlığından kaybettim bilen biliyor burada. Sürekli göbeğimle haşır neşirim karnım epeyce vardı 1 hafta öncesine kdr sanki karnım ufaldı önceki bebeğimdede kocaman karnım vardı son 15 gün ufacık kalmıştı gittik suyu bitmiş dendi detaylıda korkuyorum çok bebek oynuyor aslında bu birkaç gündür bayağı kıpırdıyor oğlum kdr olmasa da. Ben bu korkuyla erkenden doğururum bu çocuğu yrn doktor var eminim bu gece saçma salak rüyalar göreceğim
değiştir canım 0-3 aylık al en azından. ben hastane çıkışını bile en son alıcam. bizim ailenin bebeleri tombiş doğuyo. eğer bu da öyle olcaksa hastane çıkışına sığmaz çünkü. benim liste vardı ordan bak istersen ciciler topiğinde8liyi değiştireyim mi napayım bilemedim.bende aldığım hastane çıkışları üç Ayı tamamlar diye düşünüyodum hatta başka bişey almaya gerek yok diyodum:)))iyi oldu bunu öğrendiğim alışverişe devam:))
Dun oğlanla dışarıdi çıktık jokere girelim bi fiyat alalım ddk kız o ne uçmuş bunlar ya mamas pamas marka aslında çok iyidir organik hep ama 2 tane çıt çıtlı bady 189 tl ya asla vermem yani pantolon değil elbise değil mont değil hastane çıkışı değil bady bildiğin fisher price ev tipi ana kucağı oyuncaklı tepeden 289 tl idi alacağım ama ordan değil joker çok fiyat koyuyor e bebek makul bu arada değişme kız onlar çok ciciydi :) giyer yine bi zamana kadar8li hastane çıkışını mothercareden almıştım canım değişirler evet götüreyim
Oyy sağlıkla doğsun adağım var zaten canım ihtiyaç sahiplerine dağıtacağım eskiden böyle şeyler yokmuş beni doğum etmiş kız olduğumu görmüş annem folik asit vitamin hiçbişi kullanmamış bizler üstüne düştükçe batıyoruz hep kendimi şu şekilde rahatlatırım bazen uzaklara dalarım bi bakmışız patır patır doğuma gidiyoruz bebişleri ekliyoruz buraya o ope koklaya alacağımız kıyafetleri ustlerinde onlar içinde buyuyecekler ay duygulandım ben ya Allah ım nasip etsin o günleri her birimize sanırım yrn dr kontrolü var diye ben aptala bağladım böyle :)canım ister istemez evham yapıyoruz zaten. birde bunları düşünerek yorma kendini. bol su iç. içini ferah tut. hepimizin kötü tecrübeleri oldu. ben de gece rüyamda ( gündüz niyetine diyelim.) bakıyorum karnım küçülmüş bi elliyorum sabun köpüğü gibi sönüyor karnım. koşa koşa doktora gidiyoruz. doktor steteskopla dinliyo kalbi 3 kere atıyo duruyo 3 kere daha atıyo. ben iyice telaşlanıyorum sonra doktor gülüyo normal diyo bebek çok iyi diyo. birden karnım geri büyüyo.
düşün bak hiç evham yapmadığım halde gördüğüm rüyalar bunlar. sen kendini korkutup üzdükçe zarar veriyorsun. erken doğum lafını ağzına bile alma en korktuğum şey Allah kimseye vermesin.
Bnm de öyle ama elimi attığım gibi geri çekiyorum zamanı var şartlandım ben epeyce :)Bir alışveriş yapasım var, bir alışveriş yapasım var ki sormayın gitsin
Ayy yerim senin tombik Bebeğini:))sığmasın daha güzel:)))tmm canım bakıcam tşklerdeğiştir canım 0-3 aylık al en azından. ben hastane çıkışını bile en son alıcam. bizim ailenin bebeleri tombiş doğuyo. eğer bu da öyle olcaksa hastane çıkışına sığmaz çünkü. benim liste vardı ordan bak istersen ciciler topiğinde
Hiç kullanmadım ama kullanan yakınlarım eğrilip buğruluyor diyordu bilemem belki yıkamayı bilmiyorlardı ama hoş şeyler var :) baby gap e de bak gap mağazalarında çok cici tulumlar oluyorKızlar carters diye bi marka var hatta topik sayfasında reklam kısmında da çıkıyo.internet sitesine baktım Şahane Şeyler var.hatta bebişerin cicileri topiğinde bi arkadaş da ordan alışveriş yapmıştı.bende yapmak istiyorum.outlet kısmı da çok uygun indirimli Şeyler oluyo.ama aklıma takılan şey Çin malıymış galiba.%100 pamuk olması önemli benim için.kullanan ya da ordan alışveriş yapan var mı acaba
Bnm de öyle ama elimi attığım gibi geri çekiyorum zamanı var şartlandım ben epeyce :)
Zamanı ne zamannnn söyle bizde o zaman yapalım:))Bnm de öyle ama elimi attığım gibi geri çekiyorum zamanı var şartlandım ben epeyce :)
çok normal canım benim. ben de doktora gitmeden önce geriliyorum. özellikle kadın doğuma ne zaman gitsem sıkıntılıydım. bi gittim hamile kalamıyorum diye ağlayarak. sonra gittim adet olamadım diye pko olmuşum. sonra bi gittim ultrason cihazını bi soktu kanamam başladı sonra hamileyim diye gittim kalp atışı olmadı, kanama var dedim azar işittim, bebeği kurtarmaya gittim kürtaj oldum. artık kontrole gitmeden bi hafta önce sinir stres başlıyo. doktorda sıra beklerken el ayak boşalıyo ağlamaya başlıyorum. ayrıntılı yapıldı 16. hafta bi ağlayışım var insanlar bişey oldu sandı. bu hafta çok gerginim zaten hiçbişeye sabrım yok. kontrol yaklaştıkça geriliyoruz. inşallah kontrolden çıkınca OOOOH BEEE! diceksin bi derin nefes alıcaksın. bir sonraki kontrole kadar rahat edersinOyy sağlıkla doğsun adağım var zaten canım ihtiyaç sahiplerine dağıtacağım eskiden böyle şeyler yokmuş beni doğum etmiş kız olduğumu görmüş annem folik asit vitamin hiçbişi kullanmamış bizler üstüne düştükçe batıyoruz hep kendimi şu şekilde rahatlatırım bazen uzaklara dalarım bi bakmışız patır patır doğuma gidiyoruz bebişleri ekliyoruz buraya o ope koklaya alacağımız kıyafetleri ustlerinde onlar içinde buyuyecekler ay duygulandım ben ya Allah ım nasip etsin o günleri her birimize sanırım yrn dr kontrolü var diye ben aptala bağladım böyle :)
Ayy kuzum sizle alakalı dğl psikolojik tamamen :) kızımda aldım aldım elime kaldılar detaylıyı atlatıp kendimi avm lere caddelere vuracağımZamanı ne zamannnn söyle bizde o zaman yapalım:))
15+1 de 15 cm 150 gramdı canım. bana baya besili geldimatsiyahoje bnm oğlum aldığım bir tuluma sığmamıştı bacakları çekiliyordu yavrucağın büyük olan takımı giydirmiştik zaten temmuz anneleri iyi bakıyor bebelere bence ufak bebişlerimiz olmaz 3 kg civarı doğarlar sanıyorum :)
Jellyfish_ hem acemiyim hemde aldığım bütün ürünleri çat diye gittim aldım:)))sen yapma
Ayy inş inş zaten ben bu kontrolden sonra detaylıya kadar gitmem gibi geliyor dayanırım sık ultrason da iyi değil ya ben burda bazen duygularımı çok derin yaşıyorum sonra üzülüyorum başka annelerde var sonuçta herkesin kaybı yok eşimle konuşamıyorum o çok duygusal bir erkek benden beter annem kızıyor hemen konuşsam sen böyle yapıp felaketi çağırıyorsun diye kız kardeşim yok dertleşeyim buraya vuruyorum kendimi sonrada üzülüyorum bnm yüzüme birisi stres eder diye okuyan arkadaşlar hakkınızı helal edin Allah sağlıkla kucağımıza versin yavrularımızı hayatta en son yaşayacağınız şey bile olmasın bizlerin durumu çünkü evlattan önce aile oluyor ama onun varlığını hissedince evladından değerli olmuyor hiçbir şey hiçbir kimseçok normal canım benim. ben de doktora gitmeden önce geriliyorum. özellikle kadın doğuma ne zaman gitsem sıkıntılıydım. bi gittim hamile kalamıyorum diye ağlayarak. sonra gittim adet olamadım diye pko olmuşum. sonra bi gittim ultrason cihazını bi soktu kanamam başladı sonra hamileyim diye gittim kalp atışı olmadı, kanama var dedim azar işittim, bebeği kurtarmaya gittim kürtaj oldum. artık kontrole gitmeden bi hafta önce sinir stres başlıyo. doktorda sıra beklerken el ayak boşalıyo ağlamaya başlıyorum. ayrıntılı yapıldı 16. hafta bi ağlayışım var insanlar bişey oldu sandı. bu hafta çok gerginim zaten hiçbişeye sabrım yok. kontrol yaklaştıkça geriliyoruz. inşallah kontrolden çıkınca OOOOH BEEE! diceksin bi derin nefes alıcaksın. bir sonraki kontrole kadar rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?