2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Isimlerinizi tek tek etiketlemiyorum cunku unuttuklarim olurda bana kirilirsa diye uzuluyorum hepinizi ayri ayri cok seviyorum derdime ortak olup cozum arayan beni dinleyip rahatlamam icin teselli veren arkadaslarima tekrar tesekkur ediyorum kendilerini biliyorlar benimde haftaya detaylı ultrasonum var eskisi kadar sık girip yazdıklarınızı okuyamiyorum yogunluktan degil sadece mutsuzluktan cunku sizinle paylasacak guzel anlarim yok sizide surekli uzuntume bogmak istemiyorum hepiniz cok ozel bir donemdesiniz umarim hepinizin bebisleri iyidir saglik durumlariniz iyidir evinizde mutluluk huzur hic eksik olmasin ben arada bi cee diyip kacarim yine hepiniz mutlu kalın guzel anneler

sen de inşallah en kısa zamanda huzuru ve mutluluğu yakalarsın canım benim. doktordan çıkınca yaz olur mu? bunalırsan özelden de yazabilirsin bana. öpüyorum çoook

Cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz üzülme inşallah rabbim akıl fikir versin eşine ıslah etsin bebişine dkkt et aklımdasın hep

Snn ki çok iriymiş tombalak bnm oğlan 12 cm imiş 14+5 te 85 gr mış zaten 2 gün geri çıkardı başlarda bnm sonradan one geçmişti snn tahminime Gore 1 hafta 10 gün ilerde maşallah ❤
ben de öyle gördüm araştırırken. maşallah diyelim tosunuma senin oğlan kaç kg doğmuştu?

Kizlar bana yardım edermisiniz istanbul anadolu yakasinda ayrintili ultrason ve fetal eko nerde yaptirabilirim bilgisi olanlar lütfen yazsin

bak canım bekliyorum merak ettim
Ben ilk başlarda ultrason kağıtlarından bişi anlamıyordum 25 e kdr not almışım 12. Haftadan sonra kağıtta yazmıştım mesela 14+6 gitmişim sonra 19 da gitmişim 180 gr olmuş 19 cm çıkmış hep değişik sonra 23+1 480 çıkmış detaylıda 26 cm miş detaylıda hep farklı farklı olçumler bi geri bi ileri olmuş 30 haftasında 2900 muş mesela 2 hafta ileri imiş 36 da 3 kg 30 gr gerilemiş ama fazla çıktı doğumda oğlum az soylemişler hep

Canım bende 16.haftada gittim 17 cm 313 gr dedi boyu uzun dedi :)
Bnm.ilk çocuk bayağı bucurmuş ama iyi doğdu Allah tan 61 cm doğdu 3,580 doğdu netliği yokmuş ölçümlerin ama bazı doktorlar iyi olçuyor:) maşallah bebeğine cnm benim yrn 16+4 olacak bakalım ne dicek doktor :)

Masallah canım senin oğlan çok iyi doğmuş benim ilk çocuğum çok küçük doğdu 2890 50 cm di mini minnakti :) ama çok dirençli maşallah ultrason da hep 1 hafta geriden geliyordu. Buna da haftasında ilerliyor diyor dr öncelikle sağlıklı olsun ama ben biraz da ele avuca gelmesini çok istiyorum
Bakalim 1 ayda ne kadar büyümüş yarına göreceğiz :)

matsiyahoje cnm sen zeynep kamile randevu almistin galiba nasil alabildin anlatirmisin
canım ben bi kere ayrıntılıya bağdat cd bi yere gittim 320 tl. istersen oranın adresi telefonu vereyim.
ikincide zeynep kamile gideyim dedim. mhrs 'den randevu alıyorsun. tam 15 gün sonraya veriyo bugün alayım desen 1 marta falan verecektir. tam 8:30 da açılıyo sistem. sen 15 dk erken gir nolur nolmaz bilgisayarın saati ileriyse kaçırırsın. Sen zaten 21. haftadasın. hemen yarın sabah başla bikaç gün sürüyo yakalamak. açılıp da girersen de hemen ilk gördüğüne hızlıca tıklayıp onayla. oyalanırsan bitiyo. ilkinde saat 9 mu olsun 10 mu olsun falan derken gitti randevular.

Kurum:İSTANBUL- (ANADOLU)- ÜSKÜDAR- ZEYNEP KAMİL KADIN VE ÇOCUK HASTALIKLARI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
Poliklinik:Kadın Hastalıkları ve Doğum
Poliklinik Yeri:ANTENATAL TAKİP POL. 1 (Detaylı Doppler USG Fetal Anomalisi)(Sadece 20-24 haftalık gebelere bakılır)

matsiyahoje çim sana dr hiç haftasına göre ileride dedi mi canim
benim hep haftasıyla uyunluydu canım.
geçen ayki detaylıda biraz ilerde çıkmış ama doktor bişey demedi ben araştırdım onu.
haftaya yine detaylıya giricem. o zaman sorayım doktora bakalım.
sence çok mu ileri? bi sıkıntı mı var sence?

Ufskts doğsalar biz onları bomba ederiz. :)ek gıdada iyi tariflerim var. :) bnm dana iyi buyudu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…