2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Yok canım ne sıkıntısı olacak ki benim ölçülerde senle hemen hemen aynı o yüzden sordum dr ileride dedi mi diye bize de hep haftasıyla uyumlu dedi şimdiye kadar bir kaç arkadaşım dedi bana seninde ileride diye o yüzden sorayım dedim canım

Ufskts doğsalar biz onları bomba ederiz. :)ek gıdada iyi tariflerim var. :) bnm dana iyi buyudu :)

Senin oğlana kocaman maşallah
Çok isterim ek gıda tariflerini :)

Temmuz bebeleri ek gıdaya geçiyor başlığını göreceğiz inş ❤ ocak ayında kemik sularını kaynatmaya başlarız Allah ın izniyle

anladım canım. niyeyse bi gerildim öyle sorunca bana da doktor bişey demedi. bizim de sormak aklımıza gelmedi. gülerek söyleyince iyi bişey diye düşündük biz de güldük. bu seferki kontrolde sorarım iyi mi bu kilo diye

Gerilme kuzum sapasağlam merak etme bebeğin ben sordum haftasıyla uyumlu normal dedi

bende carters ten aldım bişeyler çok güzel %100 pamuk kullunun armadaşlurımda çok memnun

kizlar 20.haftaya girdik biz aşı yaptırma zamanı yaptıran var mi aranizda?

Canımmm aksamdan sabaha bile gobuslerin buyuklugu degisiyo hergun ayni olmuyo onu hic oyle kotu dusunme bitanem benim senin gozune oyle geliyodur.bak hem hissediyomussunda bebisi niye tedirgin ediyosunki icini ferah tut bol bol dua edelim hep beraber insallah saglikli haberlerle gelceksin ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…