- 22 Ocak 2008
- 8.891
- 8.899
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.441
benim hep haftasıyla uyunluydu canım.
geçen ayki detaylıda biraz ilerde çıkmış ama doktor bişey demedi ben araştırdım onu.
haftaya yine detaylıya giricem. o zaman sorayım doktora bakalım.
sence çok mu ileri? bi sıkıntı mı var sence?
Ufskts doğsalar biz onları bomba ederiz. :)ek gıdada iyi tariflerim var. :) bnm dana iyi buyudu :)
Temmuz bebeleri ek gıdaya geçiyor başlığını göreceğiz inş ❤ ocak ayında kemik sularını kaynatmaya başlarız Allah ın izniyleYok canım ne sıkıntısı olacak ki benim ölçülerde senle hemen hemen aynı o yüzden sordum dr ileride dedi mi diye bize de hep haftasıyla uyumlu dedi şimdiye kadar bir kaç arkadaşım dedi bana seninde ileride diye o yüzden sorayım dedim canım
Senin oğlana kocaman maşallah
Çok isterim ek gıda tariflerini :)
HejaR12 bacım neyse söyle vallaha üzülmicem. bi sıkıntı mı var? çok mu kilolu olmuş
Temmuz bebeleri ek gıdaya geçiyor başlığını göreceğiz inş ❤ ocak ayında kemik sularını kaynatmaya başlarız Allah ın izniyle
anladım canım. niyeyse bi gerildim öyle soruncaYok canım ne sıkıntısı olacak ki benim ölçülerde senle hemen hemen aynı o yüzden sordum dr ileride dedi mi diye bize de hep haftasıyla uyumlu dedi şimdiye kadar bir kaç arkadaşım dedi bana seninde ileride diye o yüzden sorayım dedim canım
Senin oğlana kocaman maşallah
Çok isterim ek gıda tariflerini :)
ohooo siz ne diyosunuz ben bigün ilkokula götürüyorum bi gün lisee mezuniyetine gidiyorum. hayaller hayaller :)Hadi inşallah yadoğmamus bebekleri ek gıdaya da geçirdik ya helal olsun
anladım canım. niyeyse bi gerildim öyle soruncabana da doktor bişey demedi. bizim de sormak aklımıza gelmedi. gülerek söyleyince iyi bişey diye düşündük biz de güldük. bu seferki kontrolde sorarım iyi mi bu kilo diye
bende carters ten aldım bişeyler çok güzel %100 pamuk kullunun armadaşlurımda çok memnunKızlar carters diye bi marka var hatta topik sayfasında reklam kısmında da çıkıyo.internet sitesine baktım Şahane Şeyler var.hatta bebişerin cicileri topiğinde bi arkadaş da ordan alışveriş yapmıştı.bende yapmak istiyorum.outlet kısmı da çok uygun indirimli Şeyler oluyo.ama aklıma takılan şey Çin malıymış galiba.%100 pamuk olması önemli benim için.kullanan ya da ordan alışveriş yapan var mı acaba
Bugün yaptırdım canım tetenoz aşısıkizlar 20.haftaya girdik biz aşı yaptırma zamanı yaptıran var mi aranizda?
O zaman akşam ilk işim internetten alışveriş yapmak olacak:))bende carters ten aldım bişeyler çok güzel %100 pamuk kullunun armadaşlurımda çok memnun
ya kol ağrısı yapıyo diyolar sende oldu mu canımBugün yaptırdım canım tetenoz aşısı
Yok bende hiç bişey yok şuan.bende olmamasını kafaya taktım acaba aşı tutmadı mı diyeya kol ağrısı yapıyo diyolar sende oldu mu canım
Ayyy evet değişik şeyler varmış bu sitede elbiseler flnda çok tatlıAybibaby sitesinde çok güzel beşikler var içinde tekstliyle birlikte 450-490 tl arası bence bi bakın :)
Canımmm aksamdan sabaha bile gobuslerin buyuklugu degisiyo hergun ayni olmuyo onu hic oyle kotu dusunme bitanem benim senin gozune oyle geliyodur.bak hem hissediyomussunda bebisi niye tedirgin ediyosunki icini ferah tut bol bol dua edelim hep beraber insallah saglikli haberlerle gelceksin ♥Gece rüyamda gördüm kızlar bu gittiğimiz yeni doktor çok mendebur bişi çıkıyordu auvhy inşallah tersi olur nedir bu doktor fobim.
Ya bide biş dicem umarım evhamımdır
Ben bebeğimi anhidroamnios ve multikistik displastik böbrek rahatsızlığından kaybettim bilen biliyor burada. Sürekli göbeğimle haşır neşirim karnım epeyce vardı 1 hafta öncesine kdr sanki karnım ufaldı önceki bebeğimdede kocaman karnım vardı son 15 gün ufacık kalmıştı gittik suyu bitmiş dendi detaylıda korkuyorum çok bebek oynuyor aslında bu birkaç gündür bayağı kıpırdıyor oğlum kdr olmasa da. Ben bu korkuyla erkenden doğururum bu çocuğu yrn doktor var eminim bu gece saçma salak rüyalar göreceğim
Evet mayoral ürünlerini satıyolar çok tatlı :) bebekhouse diye bir site de var orda daha çok çeşit kıyafet var :)Ayyy evet değişik şeyler varmış bu sitede elbiseler flnda çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?