2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Eşinle konuştun mu canım ? Sonuçta senin rahat olmanı isteyecektir; annenlerin gelme durumu var mı sana yani o baksa daha rahat olmaz mısın?
O da gitme diyo hic istemiyo gitmemi. Annem zaten gelcek ogretmen oldugu icin haziran ortasini bulacak gelisi ama olsun gelecek yani asla yalniz birakmaz.
babamda izin alip gelirim diyo.iste bi karsi tarafin inadi olustu bu sekilde cozulcek insallah

Saol cnm cok tsk ederim bagdat cd numarasinida veririsen orayada bi sorayim cnm

insanbuL sorunu okudum ama sabahtan beri bi telefon trafigim var ki sorma en son telefonu atacaktım asagiya :)) gelen cevaplarada bakmistim onlarida unuttum :)) herkesin bi kusuru var hangimiz mukemmeliz ki. Sen iyi yanlarini gör hep depresyona falanda girme bahane arama kendine

Simdi
Canım yeni girdim foruma aradın mı doktoru? Az bişey pembe kan geldiyse pek sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sonra kesildi mi kanaman? Çok geçmiş olsun inşallah kesilmiştir
Şimdi gittim doktora neyseki bir sorun yok eşi aşağıda arada böyle kanamalar olacak tedirgin olma dedi en kötü ihtimalle sezeryan olursun dedi bakalım normal doğum istiyordum ama bebegimi sağlıkla kucağıma almak için sezeryan da olurum

Normal demisti de ne bileym acaba iyi beslenemiyoki dedim birden de neyse napalm bende yanlis bilmiyosam 2.5kilo dogmusum :))

Genetik faktorlerde çok önemli tabii mesela oğlum hep bir hafta geriden geliyordu küçük de doğdu ama sağlığında bir problem yoktu çok şükür ailede kim küçük doğdu bilmiyorum ben 3300 doğmuşum eşim 4 kilo birde şimdi daha kucukler bundan sonra dahs hızlı buyuyecekler inşallah :)
Ben oğlumu dogurdugumda bu minigi normal doguramadın mi diye çok söylendi çevredekiler logusa halimle çok üzülmustüm

Bazı durumlarda iyi ki sezeryan var,bende ilk doğumumu sezeryan yapmasaydim şuanda hayatta olmayacaktım önemli olan bebeğin ve annenin sağlığı

Agzı olan konusuyo masallah..
genetige bagliysa bana cekmesini tercih ederim suan :) saglikli olsunlarda buyurler dedigin gibi :)

ne zamandır yazamıyorum nasılsınız anneler ? benim kide 16+5 te 196 gr dı ama ilerleyen aylarda daha büyürler :) bir oğlumuz olacakmış :) Super_anne1411 senin bebişin cinsiyeti belli mi?
Hayırlı olsun oglusun :) Benim cins bebegim bacak arasini gostermiyo :) ayrintili zamanini bekliyorum ona da haftaya gidicem insallah o zamn ogrenirim :)

Yerim minnak burnuyla pembe duduşunu onun :) maşallah

insanbuL şekerim yaşamayacağımızın garantisi yok erkek nihayetinde ama o duruma gelmim fena ederim onu ben baskın çıkarım bizim evliliktede adam zavallı ben fenayım hep der ki oğlun sana çekmiş keçi inadı var der

Sağol aylinim inş kuzum :) ya yalnız bişi dicem cevabını okurken takvimine gozum çarptı güldüm moddan düştüm tövbe tövbe biz ilişkiye giremiyoruz bunlar yaratıcı olun diyor

Sağol aylinim inş kuzum :) ya yalnız bişi dicem cevabını okurken takvimine gozum çarptı güldüm moddan düştüm tövbe tövbe biz ilişkiye giremiyoruz bunlar yaratıcı olun diyor
Bütüüün duygusallıgı aldın götürdün be ama iyi oldu iyi :) bende pek okumam oraları bugun okuyasm tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…