- 30 Ekim 2015
- 933
- 1.192
- 33
- 41
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.461
bende yarın yaptırıcam ağrı olup olmağını yazarım burdanYok bende hiç bişey yok şuan.bende olmamasını kafaya taktım acaba aşı tutmadı mı diye
O da gitme diyo hic istemiyo gitmemi. Annem zaten gelcek ogretmen oldugu icin haziran ortasini bulacak gelisi ama olsun gelecek yani asla yalniz birakmaz.Eşinle konuştun mu canım ? Sonuçta senin rahat olmanı isteyecektir; annenlerin gelme durumu var mı sana yani o baksa daha rahat olmaz mısın?
canım ben bi kere ayrıntılıya bağdat cd bi yere gittim 320 tl. istersen oranın adresi telefonu vereyim.
ikincide zeynep kamile gideyim dedim. mhrs 'den randevu alıyorsun. tam 15 gün sonraya veriyo bugün alayım desen 1 marta falan verecektir. tam 8:30 da açılıyo sistem. sen 15 dk erken gir nolur nolmaz bilgisayarın saati ileriyse kaçırırsın. Sen zaten 21. haftadasın. hemen yarın sabah başla bikaç gün sürüyo yakalamak. açılıp da girersen de hemen ilk gördüğüne hızlıca tıklayıp onayla. oyalanırsan bitiyo. ilkinde saat 9 mu olsun 10 mu olsun falan derken gitti randevular.
Kurum:İSTANBUL- (ANADOLU)- ÜSKÜDAR- ZEYNEP KAMİL KADIN VE ÇOCUK HASTALIKLARI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
Poliklinik:Kadın Hastalıkları ve Doğum
Poliklinik Yeri:ANTENATAL TAKİP POL. 1 (Detaylı Doppler USG Fetal Anomalisi)(Sadece 20-24 haftalık gebelere bakılır)
Benimki 16+2 de 150gramdı tosunum diye sevdimSnn ki çok iriymiştombalak bnm oğlan 12 cm imiş 14+5 te 85 gr mış zaten 2 gün geri çıkardı başlarda bnm sonradan one geçmişti snn tahminime Gore 1 hafta 10 gün ilerde maşallah ❤
Bunun norMali ne ya psikolojimi bozmayin benim :)) 16+2 de 150 gramdi bnimkisi cok ufak kalmis yaaCanım bende 16.haftada gittim 17 cm 313 gr dedi boyu uzun dedi :)
Ben bugün yaptırdımkizlar 20.haftaya girdik biz aşı yaptırma zamanı yaptıran var mi aranizda?
Bunun norMali ne ya psikolojimi bozmayin benim :)) 16+2 de 150 gramdi bnimkisi cok ufak kalmis yaa
Şimdi gittim doktora neyseki bir sorun yok eşi aşağıda arada böyle kanamalar olacak tedirgin olma dedi en kötü ihtimalle sezeryan olursun dedi bakalım normal doğum istiyordum ama bebegimi sağlıkla kucağıma almak için sezeryan da olurumCanım yeni girdim foruma aradın mı doktoru? Az bişey pembe kan geldiyse pek sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sonra kesildi mi kanaman? Çok geçmiş olsun inşallah kesilmiştir
Normal demisti de ne bileym acaba iyi beslenemiyoki dedim birden de neyse napalm bende yanlis bilmiyosam 2.5kilo dogmusum :))Bende bilmiyorum ki canim yaO yuzden Kızlara Sorayım dedim Panik yapma Canım dr NORMAL dediyse tamamdir
Normal demisti de ne bileym acaba iyi beslenemiyoki dedim birden de neyse napalm bende yanlis bilmiyosam 2.5kilo dogmusum :))
Simdi
Şimdi gittim doktora neyseki bir sorun yok eşi aşağıda arada böyle kanamalar olacak tedirgin olma dedi en kötü ihtimalle sezeryan olursun dedi bakalım normal doğum istiyordum ama bebegimi sağlıkla kucağıma almak için sezeryan da olurum
ne zamandır yazamıyorum nasılsınız anneler ? benim kide 16+5 te 196 gr dı ama ilerleyen aylarda daha büyürler :) bir oğlumuz olacakmış :)Bunun norMali ne ya psikolojimi bozmayin benim :)) 16+2 de 150 gramdi bnimkisi cok ufak kalmis yaa
Agzı olan konusuyo masallah..Genetik faktorlerde çok önemli tabii mesela oğlum hep bir hafta geriden geliyordu küçük de doğdu ama sağlığında bir problem yoktu çok şükür ailede kim küçük doğdu bilmiyorum ben 3300 doğmuşum eşim 4 kilo birde şimdi daha kucukler bundan sonra dahs hızlı buyuyecekler inşallah :)
Ben oğlumu dogurdugumda bu minigi normal doguramadın mi diye çok söylendi çevredekiler logusa halimle çok üzülmustüm
Hayırlı olsun oglusun :)ne zamandır yazamıyorum nasılsınız anneler ? benim kide 16+5 te 196 gr dı ama ilerleyen aylarda daha büyürler :) bir oğlumuz olacakmış :)Super_anne1411 senin bebişin cinsiyeti belli mi?
sağol canımmHayırlı olsun oglusun :)Benim cins bebegim bacak arasini gostermiyo :) ayrintili zamanini bekliyorum ona da haftaya gidicem insallah o zamn ogrenirim :)
Yerim minnak burnuyla pembe duduşunu onun :) maşallahAklıma oğlumun detaylısi geldi bakan dr Prof du,bu oğlan in burnu çok büyük dedi Karadenizlilik var mı
Oğlan bir doğdu minicik burnu vardi
Hala da öyle minik burunlu gamzeli pembe dudakli bir oğlum var
Galiba özledim oglusumu uyuyorda
Sağol aylinim inş kuzum :) ya yalnız bişi dicem cevabını okurken takvimine gozum çarptı güldümCanımmm aksamdan sabaha bile gobuslerin buyuklugu degisiyo hergun ayni olmuyo onu hic oyle kotu dusunme bitanem benim senin gozune oyle geliyodur.bak hem hissediyomussunda bebisi niye tedirgin ediyosunki icini ferah tut bol bol dua edelim hep beraber insallah saglikli haberlerle gelceksin ♥
Bütüüün duygusallıgı aldın götürdün beSağol aylinim inş kuzum :) ya yalnız bişi dicem cevabını okurken takvimine gozum çarptı güldümmoddan düştüm tövbe tövbe biz ilişkiye giremiyoruz bunlar yaratıcı olun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?