- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.481
Canim benim memelekete anneme geldim yine esim şehir dışına çıkınca evet gerçekten kafam çok dağınık büyük bir belirsizlik içine beklemek çok zor oğlum nasıl olacak hasta olursa acı çeker mi cani acir mi sürekli düşünüyorum ınan ki doktora gitmek istemiyorum kötü şeyle duyarim diye hep iyi düşünmek istiyorum ama sanırım beceremiyorum bana dua ediyorsunuz dimiGünaydın bacişkolar :) topik yine sessize bağlamış dun çok kişi yok idi @semurcan hatun kaçamamış kesin fransızcs dersinden bugün İstanbul yolculuğu var hadi sağlıkla hayırlısı ile. :)
@jindam nerelerdesin baall bebişko iyidir inş
matsiyahoje bu hafta patron seni çok yordu bebişe iyi bak bacım
@DraconianX nerdesşn kız sabah şekeri :)
@ALTINIM naptın nasılsın cnm gelmedin dun merak ettim
pinar39 iyi misin tatlım gelmiyorsun hiç yanımıza uğra ki bunalma kafanda bişeyler kurup özlüyoruz seni de
@tulaykavas ablam kızçenin cicileri çok hoş sağlıkla giysin inşallah kız kıyafeti gibisi var mı ya kız evlat candır :)
Canım bunne pazarı surekli acik mi yoksa belli birgun mu tam tarif eder misinCanım istanbul anadolu yakasi Ataşehir de gümrüge yakın tavsiye ederim bir kaç hafta sonra gitmeyi düşünüyorum arkadaşım benim yerime bakmış çok beğenmiş
Simdi
Şimdi gittim doktora neyseki bir sorun yok eşi aşağıda arada böyle kanamalar olacak tedirgin olma dedi en kötü ihtimalle sezeryan olursun dedi bakalım normal doğum istiyordum ama bebegimi sağlıkla kucağıma almak için sezeryan da olurum
sorma kızBütüüün duygusallıgı aldın götürdün beama iyi oldu iyi :) bende pek okumam oraları bugun okuyasm tuttu
Sayemde bacaklarını açıverir sıpa belki
Yerim minnak burnuyla pembe duduşunu onun :) maşallah
Canım bunne pazarı surekli acik mi yoksa belli birgun mu tam tarif eder misin
Ah kuzum o kdr anlıyorum ne hissettiğini o kdr biliyorum ki belki inanmazsın karnına girdiği anda başlıyor bebeğini düşünme olayı dusunmesen anne değilsin zaten duygusuz biri olursun bnm gözümde Allah evladını sana bağışlayacak bitanem kalbimle inanıyorum Allah yar ve yardımcın olsun snn de eşinin de dualarımız sizlerle guzelimCanim benim memelekete anneme geldim yine esim şehir dışına çıkınca evet gerçekten kafam çok dağınık büyük bir belirsizlik içine beklemek çok zor oğlum nasıl olacak hasta olursa acı çeker mi cani acir mi sürekli düşünüyorum ınan ki doktora gitmek istemiyorum kötü şeyle duyarim diye hep iyi düşünmek istiyorum ama sanırım beceremiyorum bana dua ediyorsunuz dimi
kizlar 20.haftaya girdik biz aşı yaptırma zamanı yaptıran var mi aranizda?
Gectigimiz persembe yaptirdim canim.Cok agirdi kolum.yaparken hicbirsey hissetmiyosun ama sonradan cok agirdi.4 gun gecmis ustunden hala elimi gezdirince agri oluyoya kol ağrısı yapıyo diyolar sende oldu mu canım
5 parça ywtio parça olarak 1 ay sonra küçülüyor ztn canim hastane çıkışları.fazla parça olmasi kullanışlı olmasını sağlamıo içinde külot oluo battaniye oluo ekstra ztn 5 parça giyecek hepsi o kadar5 Parça hastane çıkışı ne zamana kadar yetecek ki canım?ben bi 20li aldım bi de 8li ama yine de yetmez diye düşünüyorum.bi de bu hastane çıkışlarını 3 ay kullanmaz mı bebek
Normal doğuma kesinlikle engel canım aşırı kanamadan bana ölürsun demişti doktor devlet has.doktoru hemde.Benim de eşim aşağı da ama anlamadığım şey doğum şekli ile alakası ne?
Cidde'n merak ettim
İlk çocuk mu senin bu arada
Gece rüyamda gördüm kızlar bu gittiğimiz yeni doktor çok mendebur bişi çıkıyordu ay inşallah tersi olur nedir bu doktor fobim.
Ya bide biş dicem umarım evhamımdır
Ben bebeğimi anhidroamnios ve multikistik displastik böbrek rahatsızlığından kaybettim bilen biliyor burada. Sürekli göbeğimle haşır neşirim karnım epeyce vardı 1 hafta öncesine kdr sanki karnım ufaldı önceki bebeğimdede kocaman karnım vardı son 15 gün ufacık kalmıştı gittik suyu bitmiş dendi detaylıda korkuyorum çok bebek oynuyor aslında bu birkaç gündür bayağı kıpırdıyor oğlum kdr olmasa da. Ben bu korkuyla erkenden doğururum bu çocuğu yrn doktor var eminim bu gece saçma salak rüyalar göreceğim
Isimlerinizi tek tek etiketlemiyorum cunku unuttuklarim olurda bana kirilirsa diye uzuluyorum hepinizi ayri ayri cok seviyorum derdime ortak olup cozum arayan beni dinleyip rahatlamam icin teselli veren arkadaslarima tekrar tesekkur ediyorum kendilerini biliyorlarbenimde haftaya detaylı ultrasonum var eskisi kadar sık girip yazdıklarınızı okuyamiyorum yogunluktan degil sadece mutsuzluktan cunku sizinle paylasacak guzel anlarim yok sizide surekli uzuntume bogmak istemiyorum hepiniz cok ozel bir donemdesiniz umarim hepinizin bebisleri iyidir saglik durumlariniz iyidir evinizde mutluluk huzur hic eksik olmasin ben arada bi cee diyip kacarim yine hepiniz mutlu kalın guzel anneler
Kizlar bana yardım edermisiniz istanbul anadolu yakasinda ayrintili ultrason ve fetal eko nerde yaptirabilirim bilgisi olanlar lütfen yazsin
Canım bende 16.haftada gittim 17 cm 313 gr dedi boyu uzun dedi :)
1cicek3bocek lütfen ama hani kötü düşünmek yoktu. Burda birbirimize moral asilamaya calisiyoruz bep. Pozitif düşüneceğiz değil mi? Herşey çok guzel olacak inş.
Canim burdaki herkeslere dua ediyorum elimden geldiğince. Sen de en kisa zamanda huzuru ve mutluluğu bulursun ins.
Ataşehir de Perinatolog Petek Arıoğlu na yaptırdım detayliyi. 350 lira.
Yahu bunun bi standardı yok mu, yanlış olcmus olmasınlar. Benimki gecen hafta 19+4 te detaylida 312 gr dı. Normal dedi doktor. Nasıl oliii?
Olmaması inan daha iyi canım... Herkeste olmuyor zaten... Benim kabusum resmen şimdiden düşündükçe afakanlar basıyor... Oğlumda bir hafta kolumu oynatamamıştım ve iki katı kadar şişmiştiYok bende hiç bişey yok şuan.bende olmamasını kafaya taktım acaba aşı tutmadı mı diye
Ben bunları internetten bulmadım hafız gelinimiz var ondan istedim özellikle Kur an dan istedim ve manalar güzel olsun dedim bilmiyorum ki bana kendi bilgisinden anında söyledi yani nete bakmadan ben yine bir kez daha sorar teyit ederim yoksa ki yanlış yönlendirmek ben de istemem sorar tekrar yazarım buraya :) hassasiyetin için de teşekkür ederim@Nurmuratkf canım isim konusunda ben de hassasım. Manası güzel bir isim olmalı. Benim de kızım olacak Allah nasip ederse. Lakin şuan internette bulduğunuz manalara itibar etmeyin. Bir Osmanlıca ve Arapça lügat edinilebilir doğru manalara erişmek için. Gördüğüm kadarı ile bu manalar internetteki isim sitelerinden.
Lena mesela, le, li harfi cerlerdir Arapça da. İçin demektir. Na da biz demektir. Lena bizim için manasına gelir. Bağlaç gibi birşey aslında bizdeki.
Karen ingilizce kökenli. Sanırım catherine ismini kısaltması olarak kullanıyorlar. Müslüman bir Türk kızı için pek uygun olmadığı görüşündeyim kendi açımdan.
Liya da internetteki sitelerde bu mana ile verilmiş ama aslı yok. Dediğim gibi le, li harfi cer kelimeler. Bu da benim için, benim gibi bir manaya gelir.
@semurcan hoşgeldin. Geçmiş olsun ayrıca. Yol normalde de insanı yoruyor hamileyken daha zor tabi. Toparlanırsın hemencik inş.
@subitkisi en de içime sinen manası güzel bir isim bulmakta güçlük çekiyorum. Hepimizin derdi aynı aslında. Burdan paylaşalım düşündüklerimizi. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Değişik olsun diye çok garip isimler türettiler çünkü. Bir de arapça diyip alakasız bir mana çakıp koyuyorlar internete. Arapça bilgisi olan sağlam birilerine sormak lazım. Diyanete sorulabilir mesela. Danışma hatları var diye biliyorum.
Bugün yaptırdım ağrısıda başladı :) 1 ay sonra tekrar dedikizlar 20.haftaya girdik biz aşı yaptırma zamanı yaptıran var mi aranizda?
Benim abimde 2 Kilo doğmuş ama maşallah şimdi 1.86 boyunda kilosu da çok iyi dr iyi dedikten sonra hiç bi sorun da yok sonrayı da etkilemiyo kiminin büyük kiminin küçük banada büyük dedi erken doğar mu okula denk gelir mi sezerysn mı olur bi sürü düşünüyrm yani boşver senNormal demisti de ne bileym acaba iyi beslenemiyoki dedim birden de neyse napalm bende yanlis bilmiyosam 2.5kilo dogmusum :))
Ay benim de ağrı yoo ya Banyo falan yapma gerçi söylemişlerdir belki ama bana söylemeyi unuttularBugün yaptırdım ağrısıda başladı :) 1 ay sonra tekrar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?