2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canim benim memelekete anneme geldim yine esim şehir dışına çıkınca evet gerçekten kafam çok dağınık büyük bir belirsizlik içine beklemek çok zor oğlum nasıl olacak hasta olursa acı çeker mi cani acir mi sürekli düşünüyorum ınan ki doktora gitmek istemiyorum kötü şeyle duyarim diye hep iyi düşünmek istiyorum ama sanırım beceremiyorum bana dua ediyorsunuz dimi

Bugun kontrolum vardi. Su an cok kotu hissediyorum : (
Onceki gittigim doktor bobrek genislemesi var demisti. Bu sefer gittigim doktor midesi buyuk dedi. 2 hafta art arta bakti. Midesi buyuk dedi yine : (
Internetten arastirdim mide buyukluguyle ilgili hicbisey yazmiyo. Doktora gitmek istemiyorum artik kotu haber almak istemiyorum artik.
Hic cevrenizde boyle bisey yasayan oldu mu?

Benim de eşim aşağı da ama anlamadığım şey doğum şekli ile alakası ne?
Cidde'n merak ettim

İlk çocuk mu senin bu arada

Ah kuzum o kdr anlıyorum ne hissettiğini o kdr biliyorum ki belki inanmazsın karnına girdiği anda başlıyor bebeğini düşünme olayı dusunmesen anne değilsin zaten duygusuz biri olursun bnm gözümde Allah evladını sana bağışlayacak bitanem kalbimle inanıyorum Allah yar ve yardımcın olsun snn de eşinin de dualarımız sizlerle guzelim

5 Parça hastane çıkışı ne zamana kadar yetecek ki canım?ben bi 20li aldım bi de 8li ama yine de yetmez diye düşünüyorum.bi de bu hastane çıkışlarını 3 ay kullanmaz mı bebek
5 parça ywtio parça olarak 1 ay sonra küçülüyor ztn canim hastane çıkışları.fazla parça olmasi kullanışlı olmasını sağlamıo içinde külot oluo battaniye oluo ekstra ztn 5 parça giyecek hepsi o kadar

Benim de eşim aşağı da ama anlamadığım şey doğum şekli ile alakası ne?
Cidde'n merak ettim

İlk çocuk mu senin bu arada
Normal doğuma kesinlikle engel canım aşırı kanamadan bana ölürsun demişti doktor devlet has.doktoru hemde.

1cicek3bocek lütfen ama hani kötü düşünmek yoktu. Burda birbirimize moral asilamaya calisiyoruz bep. Pozitif düşüneceğiz değil mi? Herşey çok guzel olacak inş.

Canim burdaki herkeslere dua ediyorum elimden geldiğince. Sen de en kisa zamanda huzuru ve mutluluğu bulursun ins.

Kizlar bana yardım edermisiniz istanbul anadolu yakasinda ayrintili ultrason ve fetal eko nerde yaptirabilirim bilgisi olanlar lütfen yazsin

Ataşehir de Perinatolog Petek Arıoğlu na yaptırdım detayliyi. 350 lira.

Canım bende 16.haftada gittim 17 cm 313 gr dedi boyu uzun dedi :)

Yahu bunun bi standardı yok mu, yanlış olcmus olmasınlar. Benimki gecen hafta 19+4 te detaylida 312 gr dı. Normal dedi doktor. Nasıl oliii?

Bana da normal dedi önde demedi :) standardını bilmiyorum ki yarın detaylıda daha net anlarız canım bakalım 20+3 olucaz

Yok bende hiç bişey yok şuan.bende olmamasını kafaya taktım acaba aşı tutmadı mı diye
Olmaması inan daha iyi canım... Herkeste olmuyor zaten... Benim kabusum resmen şimdiden düşündükçe afakanlar basıyor... Oğlumda bir hafta kolumu oynatamamıştım ve iki katı kadar şişmişti

Ben bunları internetten bulmadım hafız gelinimiz var ondan istedim özellikle Kur an dan istedim ve manalar güzel olsun dedim bilmiyorum ki bana kendi bilgisinden anında söyledi yani nete bakmadan ben yine bir kez daha sorar teyit ederim yoksa ki yanlış yönlendirmek ben de istemem sorar tekrar yazarım buraya :) hassasiyetin için de teşekkür ederim

herkese iyi akşamlar :) bi sorum olacaktı arkadaşlar mart ayı ortaları gibi ayrıntılı ultrason randevusu almam lazım, doktorum da normal ultrasonu devlet karşılıyor eğer renkli, dört boyutlu istersen 250 lira ücreti var dedi.. siz ne düşünüyorsunuz sizce gerekli mi? daha önce deneyimi olanlar ne düşünüyor bu konuda

Normal demisti de ne bileym acaba iyi beslenemiyoki dedim birden de neyse napalm bende yanlis bilmiyosam 2.5kilo dogmusum :))
Benim abimde 2 Kilo doğmuş ama maşallah şimdi 1.86 boyunda kilosu da çok iyi dr iyi dedikten sonra hiç bi sorun da yok sonrayı da etkilemiyo kiminin büyük kiminin küçük banada büyük dedi erken doğar mu okula denk gelir mi sezerysn mı olur bi sürü düşünüyrm yani boşver sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…