2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Siz bilirsiniz tabi ama yaptırın derim ben ilk.kızımda yaptirmadim bundada gerek yok diyordum taki bir arkadaşım bebeğini kaybedene kadar benim doktoruma gore anne karnında veya bebek doğunca tedavi gerekiyormu diye en önemli şey artik benim içinde öyle ücret her yerde çok.pahalı evet ama birşey varsa çocuğa bunu çektirmek daha kotu tedavi imkanıda varken Renklitebesir

Son düzenleme:
En az kullandığın koluna yapalım dediler iyiki uyarmislar ama banyo için banada birşey söylemediler
Benim o aklıma ge lmemişti ama Sol kola yapmış iyi olmuş yani tetanoz aşısından sonra 24 saat Banyo yapılmıyo ben daha öncede yaptırdım şişiyo daha çok ağrıyo netten de bak istersen

Tövbe tövbe insanı korkutuyorlar
Sen de de mi oldu
Kaç aylıktın peki
20.hafta civarı yukarı çıkabiliyor dedi dr bana
Benim kızımda 13 haftada aşırı kanama li oldu sonra hiç çıkmadı yukarı canım. Ben 2 hafta yatak istirahat i ettim sonra çok yürüdüm normal hayatımı engellemedi bu durum.yani şimdiki nde olma ihtimali yüksekti ama çok şükür şimdilik bişi yok yukarda.benim inişi isnyaptigim kendimi yprdugum günün ertesi olmuştu ama çok asiriydi kanamam bunda kendimi yormadim aklım başıma gelmişti neyseki.yani sende kafana takma cikmayadabilir çıkmazsa normal doguramazsin sadce yoksa seni gebelik boyunca etkilemez

benim anlamadığım nokta bunun normal detaylı ultrasondan farkı ne, doktor sadece resmini renkli alacaksın sen bilirsin dedi çok kafam karıştı sima88
Canım ayrıntılı yi yaptırıosan 4 boyutlu fotoğraf için o para isteniosa çok para gereksizmis yani.benim doktorum saolsun her gidişimde 4 boyutlu gosterio bebeğimi.ben kızımda 4 boyutlu baktramadim sağlık sorunları çıktı onlardan dolayi ama çok üzüldüm keşke bi r boyutlu görseydim diye çünkü neye benzedigini kime benzedigini gorupsun resmen

Tabi ki gerekli cnm 4d olması değil detaylı olması önemli 2. Duzey ultrasonda bebekte herhangi bir anomali varsa çıkar ben yaptırma taraftarıyım diğer 2 bebeğimde de yaptırdım normal ultrasonda herşeyine bakılmıyor kilosuna boyuna bakıp yolluyorlar öneriyorum ben şahsn ama sana kalmış bişey snn kararın sanırım topiğimiz de yaptırmayan arkadaş yok diye biliyorum

Ben yaptıramadım çünkü özelde pahalı devlete gün anlamyrm ama çok istiyrm çünkü ikili üçlü falan da yaptırmadım kısmet artık

Ben 4.ayımın dolmasına bi kaç gün kala oldum öncesinde hiç bişey yoktu

Can'ım aşırı kanama derken? Ne ölçüde
Benim on gün falan önce kanamam oldu hastaneye yattım...birkaç hasta bezi falan battı düşün...
iğne serum vs bi buçuk gün sonra çıktım kanamam azalmıştı..
Doktor tuvalet dışı kalkma demişti.. Üzerinden bi hafta civarı geçti baya azalmıştı akıntı falan da sonra bi gün yine kan geldi ama bu sefer bi ped kadar civarı... Dr a gittik yine Bebek iyi eşik aşağıda dedi yine..

Yat dinlenmeye devam dedi işte..ben de yatışa devam...korkuyorum bazen ama Rabb inin elinde her şey o nasip ettiyse zaten hayırlarla olacak inşaallah..

Sağlıkla olsunlar ..

Senin doğumda sıkıntı yaratmadı değil mi bu durum ve de erken doğuma sebep oluyor mu acaba

idilduam canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bu gebeliğinde sıkıntı yaşamazsın.ilkinde kaç haftalık doğum yapmıştın erken doğum riski var mıydı

Olmaması inan daha iyi canım... Herkeste olmuyor zaten... Benim kabusum resmen şimdiden düşündükçe afakanlar basıyor... Oğlumda bir hafta kolumu oynatamamıştım ve iki katı kadar şişmişti
Ayy yok hiçbişey olmadı bende ne şişme ne ağrı canım.sana da geçmiş olsun tatlım

yok detaylıyı elbette yaptırıcam ama normal iki boyutlu olanından düşünüyorum 4boyutlu olanlardan farkı yokmuş ama hani renkli gösteriyo ya onun için karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…