2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
saglıgı yerindeyse biraz akısına bırakmakta fayda var aslnda cok dusunuyoruz biz :)

canımcım, bundan sonra indirimde bulduğun çıtlıtlı body ve altları almaya başla sen. 0-3 ay yine çok alma ama 3-6 ay alabilirsin. patikli altlar çok kullanışlı oluyor ama bacak boylarını düdük gibi yaptıkları için hep bir beden büyüğünü almanı tavsiye ederim.

yazın ortasında doğacakları için sadece yarım kollu ya da kolsuz bodyler çok işini görürü. ama yinede ilk bir hafta için uzun kollu bir şeylerin olsun derim ben. ama sadece kullanacağın bir hafta :))

Benimde öyle çoktu sabah bacaklarım dan akiodu doktor çatal a yat dedi yatamam het yer kan olur dedim önemli deil dedi.ben 39+0 da sezeryan doğum yaptım erken deildi yani anlicagin hiç te yükselmedi benim sen istirahat ini et ama sana iğne hap fln vermedimi kanamyi durdurma icin

idilduam canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bu gebeliğinde sıkıntı yaşamazsın.ilkinde kaç haftalık doğum yapmıştın erken doğum riski var mıydı
Yok canım 39+0 da sezeryan oldum çok şükür kanama dan sonra sıkıntı yasamadim es durumuyla ilgili yani.yoksa ayrıntılı ve sonrası amniosentez doğum sonrası ameliyat fln ok sıkıntı yaşadım Allah çözümsüz dert vermesn gecio çok sukur

yok detaylıyı elbette yaptırıcam ama normal iki boyutlu olanından düşünüyorum 4boyutlu olanlardan farkı yokmuş ama hani renkli gösteriyo ya onun için karar veremedim
Canım 4 boyutlu da kan akışına fln bakilio yni siyah gösteren ultrasonda bunlar bakiliomu bilmiorum ben valla.sonucta beyine kalbe giden damarlar incelenicek vss

matsiyahoje benimde 2-3 hafta öncesine kadar aşırı bulantı kusma vardı. Şimdi sukur daha iyiceyim. Ama bulantilar devam yine.. Dr bu böyle devam edebilir dedi.
Senin Dr birşey dedi mi bu durumuna. Çünkü sonradan başlaması değişik gerçekten. Allah yardımcın olsun

normal dedi doktorum ama artarsa haber ver dedi canım. sıkıntı yok 2 günde bir falan kusuyorum çok aşırı değil. ama çok dikkat ediyorum az yiyorum hafif şeyler yiyorum. hafiflettim baya. sana da geçmiş olsun canım yediklerine dikkat et

Aynen dediğin gibi az ve sık yemek gerekiyor. Bir de diyet şeyler.. Yağlı, tatlı, hamur işi, pilav vs türü şeyler çok rahatsız ediyor zaten.
Allah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kavustursun da bu günler geçer

Yok Can'ım Progestan günde iki defa kullanıyorum ..
Hafta da bir iğne olacak imiş...
Şu an kanamam yok çok şükür ... İki defa oldu işte..
Dr beni çatala yatırmadı hiç...
Ulturasyon ile baktı..

Ayyy yerim minnoş kızını da montunu da:)))çok güzelmiş çok da uyguna almışssın.kaç aylık aldın ya ben ne alacağımı şaşırdım kaç aylık alıcam bilemiyorum
6-9 yazıyodu çok küçük almak istemedim yaz bebişi olucak ya kışa biraz büyümüş olur :)) ayy çok heyecanlı bu alışverişler yaaa doyamıyor insan herşeyi alası geliyoo:))

Canim insallah onemli birsey degildir migdeyle ilgili hic bilgim yok bobrek genisligi oglumdada vardi cok sukur bir sikinti olmadi saglikla dogdu simdiki gebeligimdede gecen hafta bobreklerle ilgili genislik ve bi sey daha dedi ama ben anlamadim biseyler gordu doktor perinatologa yonlendirdi yarin gidecegim cok korkuyorum insallah guzel haberler alirim sende insallah saglikla al yavrunu kucagina

Hayirli geceler guzel anneler
Yarin benim icin buyuk bir gun olacak o doktor odasindan ne halde cikacagim bilmiyorun Allah im insallah rahatlamis ferahlamis cikmayi nasip eder hepimize oyle tabi ... randevum 10:50 muhtemelen 11:30 gibi yazarim size nolur benim icin bir dua edin uyumadan cok opuyorum Allah a emanet canlar...

Tmm Canımm çoook tşklerr:)

Amiiin canım benim geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…