2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar bir şey danışacağım. Hayırlısıyla beşiğini sipariş ettik bebişimin ama şimdi de yatak arayışındayım. Yenidoğan yatağı nasıl olmalı, aranızda alan oldu mu hiç?
Biz aldık canım.çilekten beşiğiyle beraber yatağını sipariş verdikvalla yenidoğan yatağı Hakkında bi fikrim yok ama yatak ne kadar iyi olursa olsun Bebeğin rahat etmesi ve terlediği zaman terinin üzerinde soğuyup hasta olmaması için yatağın üzerine ince bi yün koruma yapıcak annem.yine Yün yorganı ve yastığıyla beraber.araştordım kaz tüyünden filan çok daha sağlıklı Yün.özellikle kış aylarında çok kullanışlı olıyor

59 tl cnm :) ben de beğenmedim desenlerini almadım o yüzden

Benim de eşim aşağı da ama anlamadığım şey doğum şekli ile alakası ne?
Cidde'n merak ettim

İlk çocuk mu senin bu arada
Evet ilk çocuk bilmiyorum canım belki de eş asagida olduğu için bebeğin çıkış yolunu kapıyor diyedir kesin konuşmadığı için ben de sormadım net sezeryan derse istemediğim için net izah etmesini söylerim bir ihtimal diyerek söyledi siz nasılsıniz hıc kanamaniz oldu mu iyisinizdir umarım

Bazı durumlarda iyi ki sezeryan var,bende ilk doğumumu sezeryan yapmasaydim şuanda hayatta olmayacaktım önemli olan bebeğin ve annenin sağlığı
Âaaa gerçekten mi nden öyle bir riskiniz vardı acaba özel değilse çok merak ettim ben sezeryan çok sıcak değildim çünkü şimdi nasıl olacaksa olsun önemli olan sagliklarimiz diyorum

Insallah kuzumm sende guzel haberler getir insallah birde kizim oluyor yazacagini dusunuyorum buraya hadi bakalim once saglikhaberini bekliyorum tabi
Hayırlısı olsun be canım sağlıklı olsun tabi önceliğimiz ama ben hala erkek olduğuna inanmıyorum zaten bu bebişin :) kızsa şaşırmayacağım :) yarın yazarım bende 3 gibi inş iyi haberler alırız çok arkadaş gidecek dr a :)

İyi geceler hanımlar benim de bugün kontrolüm vardı çok şükür bebişimiz sağlıklı 17+2 yiz ve oğlumuz olcak allahın izniyle bi kızım var 9 yaşında duyunca biraz üzüldü önce sonra alıştı çok kız istiyodu :) rabbim herkesin gönlündekini hakkında hayırlı eylesin hakkında hayırlı olana da gönlünü razı eylesin matsiyahoje listeye bebeğimin cinsiyetini eklermisin ?

kızlarrr,nolurr yardım bnim gibi kaşınan varmııı?????bebe yağı kullanmama rağen pehlivan gibi heryerim yağ içinde ama inannın ne yatabiliyorum ne de oturabiliyorum KAŞINMAKTAN yaaaa((((neden bu kadar göbeğim yanlarım sırtım kaşınıyor bilemedim..ğlumda hiç kaşıntım yoktu.sizde durumlar ne..yemin ederim deliricemmmmmmmm (mad:

Arkadaşlar geç yanıtım için özür dilerim, adımı tag yapan annişlerin yazdıklarını göremedim ancak hepinize cok teşekkür ediyorum.

Bebeğin kontrolleri iyi gecti; 450 gr - 23 cm imiş. Ben 11 kilo almışım tam! Ve Bebek erkek imiş.

Daha sonra oğlumun kontrolü vardı, perşembe günü üç ameliyat olacak. Bademcik geniz Eti ve kulak zarına tüp takılması. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

Korkutmak gibi olmasın ama kuzenim çatlak sandı böyle heryeri kaşınıyordu gitti kurdeşen döküyormuş portakal mandalina hiçbişi yiyemedi hamileyken zamanla geçti ama bebişi ufacık doğdu yasaklandı birçok gıda eğer çatlak dışı Bi durum gibiyse doktora görün bacım

gözün aydın.allah sağlıkla doğmayı nasip etsin

Bide abisi gibi yakışıklı ki görseniz küçük erkeği maşallah suphanallah ❤ burdan sağlıkla kocanın yanına döneceksiniz bacım ben arapça bilmiyorum ama turkçe mealini açıp okuyacağım paşan için çok güzel olacak herşey inanıyorum ben tüm kalbimle

Hadi hayırlı olsun inş

şimdi baktım detaylıca anneme de gösterdm sadece sağ ve sol yanlarım kılcal damar çıkmış gibi başka yerlerimde yok.bi de hep akşamları daha çok kaşınıyorum

Sağ ol gvn
Rabbim tüm yavrularla beraber bizimkileri, benim oğluşumu da korusun. Kimseye evladının Can'ının yandığını göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…