2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
niye kapalısın topik cansız kalıyor kız :) bebiş iyimi geçmişi okuyamadım ben henüz işlerim var kıl tüy uğraşıyorum bezdim valla

Benden iyi o ya, paso yatıyorlar işte ne olacak Sol ayağı hiç inmedi aşağı, sürekli bana doğru tekme atarken gördük Hissetmek başka ama görmek daha başkaymış
Senin ne işlerin var hayırdır ?

İyi gezmeler bal kız dunde ben tozu dumana kattım istanbulda ama bgn evdeyiz oğluma ds kıyamıyorum aslında hava evden sıcak dışarıda yarın kardeşi gorur artık öyle gonlunu ederiz :)

Aa bugün o zaman kontrolün, hayırlı haberlerle gel sen de. Selam söyle bebişkoya

Bugün kk reklamlarında gördüm ama neden saklandığını bilmiyorum. Biraz anlatır mısın
Kuzum ALLAH korusun tabii ki kimseye kullanma sebebiyeti vermesin. Eğer ailede genetik bir rahatsızlık varsa, ilk çocukta kronik bir rahatsızlık varsa genelde aileler kullanmayı tercih ediyor fakat bunun yanı sıra hiçbir hastalık olmadığı halde gelecekte ne olur ne olmaz diye saklayanlarda var. Kök hücre yenilenebilir ve bölünebilir özelliğe sahip olduğu için yaklaşık 40 hastalığın tedavisinde kullanılıyor. Gelişen tıpla beraber bu sayının artmasını da bekliyorlar. Sanırım bunu yapan üç yer varmış en iyiside (link veremiyorum rejlama girer diye) .... olduğu söyleniyor. bugün bende orayı bir arayıp bilgi alacağım http://www.onkim.com.tr/ burayı öğrenme ve tercih etme sebebimde http://birikizleringunlugu.blogspot.com.tr/2013/05/kordon-kani-ve-maliyeti-izmir.html?m=1 bu bayanın yazdıkları oldu

Son düzenleme:

Küfür hariç her şey serbest canım burada Verebilirsin link, ilgilenen arkadaşlara yardımı olur

İsterdim ama yapamayacağım gücümüz yetmez ona Allah yavrularıma sağlık versin diyebilirim ancak kimseye yaşatmasın o hastalığı
Amiin kuzum rabbim yavrunuza sağlık sıhhat versin. Aslında birikizleringünlüğü diye bir blog var istersen oraya oradaki bayanda gücümüz yetmez o kadarına diye düşünmüş fakat taksit imkanları var ve mesela 3000 + 100€ yıllık saklama bedeli diye geçtiğinde 3000 tlyi taksitle ödüyorsun ama bir kereye mahsus mu onu bilmiyorum işte bende bugün arayıp öğreneceğim

kuzum sen bir doktora görünmelisin bence, bir arkadaşımın gebelik alerjisi vardı. buğday yağı,sütü vs kullanmıştı. doktorun neyin iyi geleceğini söyler sana. bence bir muayene ol :)

çook geçmiş olsun, inşallah yukarıya çıkar da üzmez seni bir daha :)))

Ay böyle güzel haberler olsun ya semurcuk beni çok üzdü dun gece oğlundan dolayı çok stresli bende üzüldüm gece uyanıp durdum onun üzüldüğünü o kdr hissettim ki sadece yazılarından Allah herkesin evladını bağışlasın evlat başka bişi düşse snn cnm acıyor rabbim esirgesin

Amin cümlemizin yavrusuna tatlım ben ilk sene belli ucretle sonrasında her ay ödemeli diye biliyorum. Dun eşime sordum yok koydurmam belki herşey daha kotu olur dedi ne dusundu bilmiyorum o anda allahım esirgesin

Kocaman pipisi varmış Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah Hayırlı, sağlıklı olsunlar Bu da usulen ilk cicisi
Eki Görüntüle 1774608
Anaa bi pipili daha :) hayırlı olsun cnm bebişkon nedir bu pipililerden çektiğimiz erkekler harem kuracak topikte nerdeyse bizimde bugün netleşecek ama sanki pipi göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…