2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
İyi geceler canparelerim mesajları çok fazla okuyamadim umarım herkes iyidir bebis ve anneler sağlıklıdır cinsiyet öğrenenleri tebrik ediyorum bebisleri kipirdayanlarida gozaydini diliyorum kontrolü olanlarda hhayırlı haberle dönmesini temenni ediyorum primavera77 canimcim o bahsettigin kaşıntı bende de mevcut özellikle geceleri afedersiniz uyuz gibikasiniyorum eşime sirtimi kasirmisin demekten ggına geldi kolun bacagim ben kasiyorum :) kötü bisey olduğunu zannetmiyorum neticede vücut değişkenlik gösteriyor kiloda alıyoruz ben normal diye takmadim ama seninki sabaha kadar yada güniiçinde devam ediyorsa mutlaka Dr.na Danişderim tatlim

En başta hayırlı olsun.. Allah yardımcın olsun canım..

Saol canimcim inşallah iyi habrlerle döneriz. semurcan iki oğlus anası oluomussun maşallah canim

Ayın 3 ünde kanamam oldu yoğundu hastanede kaldım neredeyse iki gün
İğne ilaç serum vs ..
Derken eve çıktık kalkmak yasak..uzan dinlen...
İlaçlar iki kat Arttı vs...
Geçe. Perşembe yine oldu ama bu kez azdı diğerine göre..yine hastaneye koşturduk...Bebek çok şükür iyi dedi
Eşiğin aşağıda olmasını detaylı anlattı vs..

20.hafta civarı yukarı çıkabilir dedi...
Dr panik yapma bu dünya da rızkı varsa her türlü olur ama 6.aydan önce müdahale edemeyiz deri..
Sabır edip dua edeceğiz dedi ..

İçimi rahatlattı
Rabb im sorunu olan tüm insanlara yardım etsin inşaallah

Can'ım cok gecmiş olsun inşallah cok sağlıklı Nur topu gibi bebisin olur Allah hepimizin bebislerini korusun

2.yakısıklı geliyo demeekk gozun aydın canmm :)
Minik abinin de ameliyatları cok cok iyi gececek insallah saglıkla huzurla doneceksiniz evinize ♥

Yaklaşık 3 hafta önce bendede önce kızarıklık olarak başladı göbeğinde göğsümde ve sırtımda dr umu aradım karaciğer enzimleriyle ilgili 2 tahlil istedi yaptırdım şükür birsey çıkmadı ama kaşıntı başladı bu sefer bende cildiyeye randevu aldım şimdi göbeğimin yan tarafların da ve bacaklarimda var dr cildin çok kurudugu için kuruluk egzama si olmuşsun dedi bir nemlendirici bir kortizonlu krem ve Duş jeli verdi sıvı sabun kullanma dedi cildini kurutür dedi.kaşıntı hafif oluyor özellikle de yan kısımlar sanırım oralar catlayacak .sen yine de bir cildiyeye görün için rahat etsin

Minik oğluna maşallah büyümüş delikanlı olmuş valla darısı bize bugün inşallah :)
Büyük kuzuna da çok çok geçmiş olsun çok iyi olucak hiç merak etme benim kuzu da geçen yıl olmuştu sadece geniz eti kulaklara tüp takılacakti son anda gerek kalmadı ameliyattan sonra bol bol dondurma onu kendine getirir

Insallah iyi gecer kontrolun. Yasamayan anlayamaz gercekten : (

Günaydın kuzum , bugün biz de kontrole gidiyoruz bakalım güzel haberler alırız inşallah... Bu arada dün birkaç kez pıt pıt vurdu oğluşum... semurcan gözün aydın benim gibi üç böceğin içinde Çiçek oluyormuşsun, sağlıkla gelsin inşallah. Benim oğlan da öyle kombine ameliyat olmuştu çok rahat atlatırsınız merak etme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…