- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.581
Bir görünmende fayda var cildiye bakar sanırımşimdi baktım detaylıca anneme de gösterdm sadece sağ ve sol yanlarım kılcal damar çıkmış gibi başka yerlerimde yok.bi de hep akşamları daha çok kaşınıyorum
En başta hayırlı olsun.. Allah yardımcın olsun canım..Arkadaşlar geç yanıtım için özür dilerim, adımı tag yapan annişlerin yazdıklarını göremedim ancak hepinize cok teşekkür ediyorum.
Bebeğin kontrolleri iyi gecti; 450 gr - 23 cm imiş. Ben 11 kilo almışım tam! Ve Bebek erkek imiş.
Daha sonra oğlumun kontrolü vardı, perşembe günü üç ameliyat olacak. Bademcik geniz Eti ve kulak zarına tüp takılması. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Ben de dün gitmiştim dra insan gerçekten de çok heyecanlanıyo güzel haberlerle dönmenizi dilerimGünaydın bugün uyandım erkenden fındık kurdumu görmeye gtcem çok şükür bakalım büyüdü delikanlı oldumu
Saol canimcim inşallah iyi habrlerle döneriz.Günsydın kızlar kontrolleri olanlar çoook güzel haberlerle dönün inşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz.semurcan prensin iki oluyormuş canım gözün Aydın tebrik ediyorum.oğlunu da çok gecmiş olsun güzel haberler ver bize inşallah
Olmuştur yakışıklıı:)güzel haberlerle dön canım benimGünaydın bugün uyandım erkenden fındık kurdumu görmeye gtcem çok şükür bakalım büyüdü delikanlı oldumu
Evet ilk çocuk bilmiyorum canım belki de eş asagida olduğu için bebeğin çıkış yolunu kapıyor diyedir kesin konuşmadığı için ben de sormadım net sezeryan derse istemediğim için net izah etmesini söylerim bir ihtimal diyerek söyledi siz nasılsıniz hıc kanamaniz oldu mu iyisinizdir umarım
Can'ım cok gecmiş olsunAyın 3 ünde kanamam oldu yoğundu hastanede kaldım neredeyse iki gün
İğne ilaç serum vs ..
Derken eve çıktık kalkmak yasak..uzan dinlen...
İlaçlar iki kat Arttı vs...
Geçe. Perşembe yine oldu ama bu kez azdı diğerine göre..yine hastaneye koşturduk...Bebek çok şükür iyi dedi
Eşiğin aşağıda olmasını detaylı anlattı vs..
20.hafta civarı yukarı çıkabilir dedi...
Dr panik yapma bu dünya da rızkı varsa her türlü olur ama 6.aydan önce müdahale edemeyiz deri..
Sabır edip dua edeceğiz dedi ..
İçimi rahatlattı
Rabb im sorunu olan tüm insanlara yardım etsin inşaallah
Can'ım cok gecmiş olsuninşallah cok sağlıklı Nur topu gibi bebisin olur Allah hepimizin bebislerini korusun
2.yakısıklı geliyo demeekk gozun aydın canmm :)Arkadaşlar geç yanıtım için özür dilerim, adımı tag yapan annişlerin yazdıklarını göremedim ancak hepinize cok teşekkür ediyorum.
Bebeğin kontrolleri iyi gecti; 450 gr - 23 cm imiş. Ben 11 kilo almışım tam! Ve Bebek erkek imiş.
Daha sonra oğlumun kontrolü vardı, perşembe günü üç ameliyat olacak. Bademcik geniz Eti ve kulak zarına tüp takılması. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
kızlarrr,nolurr yardım bnim gibi kaşınan varmııı?????bebe yağı kullanmama rağen pehlivan gibi heryerim yağ içinde ama inannın ne yatabiliyorum ne de oturabiliyorum KAŞINMAKTAN yaaaa((((neden bu kadar göbeğim yanlarım sırtım kaşınıyor bilemedim..ğlumda hiç kaşıntım yoktu.sizde durumlar ne..yemin ederim deliricemmmmmmmm -)mad:
Arkadaşlar geç yanıtım için özür dilerim, adımı tag yapan annişlerin yazdıklarını göremedim ancak hepinize cok teşekkür ediyorum.
Günaydıın canlaarr
1cicek3bocek idilduam kalinkam ve kontrolu olan gozumden kacan diger anneler güzel haberlerle gelin insallaahh
Insallah iyi gecer kontrolun. Yasamayan anlayamaz gercekten : (Canim insallah onemli birsey degildir migdeyle ilgili hic bilgim yok bobrek genisligi oglumdada vardi cok sukur bir sikinti olmadi saglikla dogdu simdiki gebeligimdede gecen hafta bobreklerle ilgili genislik ve bi sey daha dedi ama ben anlamadim biseyler gordu doktor perinatologa yonlendirdi yarin gidecegim cok korkuyorum insallah guzel haberler alirim sende insallah saglikla al yavrunu kucagina
Günaydın kuzum , bugün biz de kontrole gidiyoruz bakalım güzel haberler alırız inşallah... Bu arada dün birkaç kez pıt pıt vurdu oğluşum...Günsydın kızlar kontrolleri olanlar çoook güzel haberlerle dönün inşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz.semurcan prensin iki oluyormuş canım gözün Aydın tebrik ediyorum.oğlunu da çok gecmiş olsun güzel haberler ver bize inşallah
Ahh İzmir emeklilikte yasamaya geleceğiz :)
Kontrolün nasıl geçti hadi merak ettirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?