- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.621
Ayy ALLAH korusun artık arayıp öğreneceğim benimde öyle çok yüksek bir gücüm olduğu söylenemez bakalım hakkımızda hayırlısı kuzummAmin cümlemizin yavrusuna tatlım ben ilk sene belli ucretle sonrasında her ay ödemeli diye biliyorum. Dun eşime sordum yok koydurmam belki herşey daha kotu olur dedi ne dusundu bilmiyorum o anda allahım esirgesin
Anaa bi pipili daha :) hayırlı olsun cnm bebişkon nedir bu pipililerden çektiğimiz erkekler harem kuracak topikte nerdeysebizimde bugün netleşecek ama sanki pipi göreceğiz
Mhrs uygulamasını deneyebilirsim yada eşin ailen bi arkadaşın senin yerine randevu alabilir.Sabah 8.30 da okulda olyrm telin interneti de çok yavaş girmiyo denedim bugün iyice umutsuzluğa düştüm ben ya ama yaptırmak çok istiyrm
Gece rüyamda kız bebek emzirdim sanırımm kontrolun etkisi var :) ama ufacık bişi el kadardı :) pipi göreceğiz kesin hislerim bana oyun oynuyor yine :)
Ben şartlandım canım detaylı olana kadar almam elimi attığımdan geri çekiyorum uzulmek istemiyorum yineYaaa teşekkür ederim :) Hayırlısı ne ise o olsun canım cinsiyeti öğrenince sen de doğru alışverişe
Bnm ruyalarım çıkar her zaman ama bu bebeği ilk erkek gördüm rüyamda doktor emin değilim net olmamakla beraber erkeğe benziyor dedi 2. Doktor görünmüyor cinsiyeti dedi hala havada yani kız çıkarsa düşer bayılırım sevinçten herhalde :) sağlık haberi alayımda oğlanda kızda başımla beraber kurban olurum onlara ben kızı bulana kdr doğururum ben nasılsaÖyleymiş ya ben bilmiyordum, doktorum söyledi dün. Anne rüyasında ne görürse tersi çıkarmışBen de hep kız görüyordum hem de boy boy, yapışıyorlardı eteğime ben nereye onlar oraya
Ben şartlandım canım detaylı olana kadar almam elimi attığımdan geri çekiyorum uzulmek istemiyorum yine
Bnm ruyalarım çıkar her zaman ama bu bebeği ilk erkek gördüm rüyamda doktor emin değilim net olmamakla beraber erkeğe benziyor dedi 2. Doktor görünmüyor cinsiyeti dedi hala havada yani kız çıkarsa düşer bayılırım sevinçten herhalde :) sağlık haberi alayımda oğlanda kızda başımla beraber kurban olurum onlara ben kızı bulana kdr doğururum ben nasılsao bnm umudum olacak ❤
İlk.kızımda da yaptirdim ağrısı aklımdaydı ama 5 sene geçince üzerinden banyo yapiliyormuydu hatırlayamadım tabi :)Benim o aklıma ge lmemişti ama Sol kola yapmış iyi olmuş yani tetanoz aşısından sonra 24 saat Banyo yapılmıyo ben daha öncede yaptırdım şişiyo daha çok ağrıyo netten de bak istersen
Ben hala sindiremedim zaten bebeği hep bir kasvet tam bişeylere bakıyorum içim gidiyor sonra geri bırakıyorum kızımda aldığım şeyler elimde kaldı kaybedince onları görmek mahvetti beni azcık daha sabredeceğim sonra kendimi alışverişe vuracağım :) hem ufakta bir kredimiz kaldı o da bitiyor bu ay rahat rahat miniğime alışverişe başlarım erkekse zaten şsnslı abisinin bir baza dolusu kıyafeti var bunada alacağım yine :)Ya saçmalama, niye şartlandırıyorsun kendini :/ Hepimizin hayatında olumsuz şeyler oluyor, geride bırak gitsin artık yeni bir sayfa açılıyor bak. Tamam çok haklısın bir daha üzülmek istemiyorsun ama böyle düşünerek sevinemiyorsun da.
Canım listefe göremedim seni. Diğer bilgileri de ver seni yazayım listeye kızını da ekliyim@tommik beni de eklermişin listeye canım kızımız olacak inşallah
Ben hala sindiremedim zaten bebeği hep bir kasvet tam bişeylere bakıyorum içim gidiyor sonra geri bırakıyorum kızımda aldığım şeyler elimde kaldı kaybedince onları görmek mahvetti beni azcık daha sabredeceğim sonra kendimi alışverişe vuracağım :) hem ufakta bir kredimiz kaldı o da bitiyor bu ay rahat rahat miniğime alışverişe başlarım erkekse zaten şsnslı abisinin bir baza dolusu kıyafeti var bunada alacağım yine :)
Mrb cnm öncelikle Allah huzur versin ailenize. Kafandan atmaya bak bebişin içinHerkese mutlu, sağlıklı, güzel günler diliyorum sevgili kaderdaş anne adayı arkadaşlarım...
Uzun suredir burayı takip edemiyorum malesef ailevi bazı sorunlarımız oldu.. inşallah tüm anneler ve bebisler iyidir. Artık iyice göbekli olduk, hamile olduğumuz ciddi ciddi belli oluyor.
Perşembe günü oğluşumla renkli ultrasonumuz var inşallah hayırlı haberler alırız.. Esenyurt özel esencan hastanesinde yaptıran veya yaptıracak olan var mı arkadaşlar? Ben çok heyecanla o günü bekliyorum :)
Bu arada dün gece göğüslerimden birkaç damla şeffaf bir madde geldi, su gibi birşeydi.. Acaba tehlikeli bir durum olabilir mi hanımlar? Daha 5 ay bitmeden süt gelmesi normal mi?
Günaydin kızlar
Dün aksamdan beri berbat bi baş ağrısı çekiyorum
Başımın solunda ve sol taraf uyuşmuş durumda.
Gece 4 e kadar dayandım geçmeyince acile gittik bebeğim iyi ama ilaç yapmadı doktor nöroloji ye görün dedi bende eve geldim ağrı kesici içip yattım şimdi yine başlıyo yavaş yavaş o ağrı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?