2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Merak ettim bende seni gece aklıma geldin gorunmeyince geçmiş olsun bebeğim miniğin iyiymiş şükür olmadı bir doktora daha görün yada birkaç gün rapor al yat bol bol evinde

Ne umudu kız, aşirete verip ağırlığınca altın isteyeceksin di mi seni seni
Cıxx oğullarım alıp eşlerini gidince kızım anasını hiç bırakmaz :) kız ben onu kocaya verir miyim turşusunu kurarım işin esprisi hayırlı olsunda kızı da bir erkeği de tabi ama işte kız daha anaya babaya düşkün oluyor :) neyse ben ufaktan bnm oğlanlara cam sildirmeye toz aldırmaya başlim belki işime yararlar

Çok teşekkür ederim içim rahatladı :) bana yengem çocuk doğmadan bir gün önce süt geldiğini söylemişti de ödüm koptu acaba erken mi doğum yapacağım diye

Hepimizin sıkıntıları dertleri var malesef ama normalde olduğundan sanki daha bi ağır geliyor yaşanılanlar.. gerçekten hayat şimdi daha mı zor yoksa hamilelikten dolayı mı böyle hissediyorum bilemedim

Ben büyükçekmecede oturuyorum. Esencan hastanesine de doktorumun tavsiyesiyle gideceğim ilk defa bakalım, fiyat bilgisini telefondan vermediler. İnşallah uçuk birşey çıkmaz

KIZLAR GÜNAYDIN... HERKESLER İYİDİR UMARIM... BİZ DÜNE KADAR BEBİŞİMİZİ ERKEK ZANNEDİYORDUK AMA KIZ MIŞ
Tellim nazımm hg kuzum nerelerdesin ya özledik valla :) ay gözün aydın ya oğluna bacı geliyor he :) çok sevindim :) bnm ümitlerim yeşerdi bak bgn banada kız diyebilir herhalde yesil33 biz oğlanlarla mı yaşlanacaz yoksa kız kaderdaşım bnm :) kaynana kayınbaba gitmedi sanırım hala yyazık sana ya

O da gitme diyo hic istemiyo gitmemi. Annem zaten gelcek ogretmen oldugu icin haziran ortasini bulacak gelisi ama olsun gelecek yani asla yalniz birakmaz.
babamda izin alip gelirim diyo.iste bi karsi tarafin inadi olustu bu sekilde cozulcek insallah

Eşinin ısrar etmemesi iyi birşey; o zaman konuşsun doğuma kadar ikna eder belki, yok edilecek gibi değil diyorsan da, son dakika emri vaki yaparsınız. Annen de belki rapor vs birşey ayarlar canım ya şimdiden sıkma kendini sakın,

Merak ettim bende seni gece aklıma geldin gorunmeyince geçmiş olsun bebeğim miniğin iyiymiş şükür olmadı bir doktora daha görün yada birkaç gün rapor al yat bol bol evinde
Canım başımda saçma sapan bi durum var o yüzden giriyordum ama yazacak halim kafam yoktu... Çok şükür bebeğim iyi hep iyi olur annesine güç verir inşallah...
Devamsızlık kullanıyorum en son kalçam sınıfta

Kim neyi alıp gidiyormuş dur orada Evliliğe karşıyım ben evlenmesin çocuklarımız
Benim bir komşum var iki oğlunu da alıştırmış ne zaman görsem cam siliyorlar Yapan yapıyor yani kızı erkeği yok bu işlerin artık. Ben mesela hiç cam silmedim

Bugün kk reklamlarında gördüm ama neden saklandığını bilmiyorum. Biraz anlatır mısın

Canım kök hücre birçok hastalığın tedavisinde kullanılıyor bu yüzden; örneğin allah korusun bazen kanser durumlarında kök hücre tedavisi için aileler tekrar çocuk yapıyor ya onun gibi düşün sen şimdiden saklıyorsun...

BEBEĞİM BENİM ZATEN KIZIM VAR AMA KIZIMA OYUN ARKADAŞI İSTİYODUK ZATEN... ŞAKA Bİ YANA ALLAH SAĞLIK SIHHAT VERSİNDE GERİSİ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL

Hiç keyfim yok.. Bugünlerde böyleyim idare et beni... Nedenini bende bilmiyorum ama fena bi ağrı ...

OK. :|
Sebep sadece baş ağrısı ise sıkıntı yok. Hoş, başka bir sebebi varsa da yine sıkıntı olmamalı, kafana takmayacaksın öyle bir lüksümüz yok biliyorsun.

Canım minik oğluşun için hayırlı olsun çok sevindim Fransadaki doktor tecrübenden sonra burası nasıl geldi Oğluşun için de şimdiden geçmiş olsun canım en kısa sürede iyileşir umarım

Hamilelikte hayatta hşçbirşeye tahammulun olmuyor annem bana yemek ye zayıflamışsın bebek gelişmez falan diyor kadın aslında iyiliğine diyor ama işte batıyor o anda hormonlar oyun oynuyor bize. Canım tahmini 300 u bulur gibi geliyor detaylı 4d olunca bide fiyatı bu şekil oluyor bnm hastanemde beni başka doktora yolladı zamanında 280 vermiştik hazırlıklı git mağdur olma soyuyorlar adamı resmen valla bir çocuk doğana kdr doktorlarda suistimal ediyor insanın duygularını. Eltine bakma sen çok kişide oldu bu durum burda sut özellikle 2.3. Bebeği olanlarda geliyor daha önce emzirdiğin için sut kanalların uyarılıyor beyinden gelen bişey bu takılma keyfine bak sen o bu zaten adamın odunu koparmaya yarıyorlar

OK. :|
Sebep sadece baş ağrısı ise sıkıntı yok. Hoş, başka bir sebebi varsa da yine sıkıntı olmamalı, kafana takmayacaksın öyle bir lüksümüz yok biliyorsun.
Başka bir sebep aslında ama bende anladım dün gece 4 te hastaneye giderken yolda dedim ki kendime Allâhim bebeğim iyi olsun ben onun için iyi olmaya hazırım yeter ki o iyi olsun... O yüzden bugünden itibaren takmak yok.. Yeni bi deftere sıfır bi kalemle başlıyorum yazmaya herseyi

O zamaaan ayrıntılıda çılgınlar gibi alışveriş yaparsın sen Gördüm sende o ışığı Kaçta kontrolün?
Doktor randevulu değil aradık istediğinizde gelin öğleden sonra pek yoğun değilmiş eşim izinli uyusunda brz 2 gibi orda oluruz sanırım yazarım çıkınca zaten :) aynen deli gibi alışveriş yaparım ay oğlumda hamile kalınca başlamıştım herşeyi almaya hep erkek alıyordum öyle de oldu :) bunda da belki abartmam ama kaliteli şeylere giderim zaten bebek arabası beşik sıkıntımız yok oğlum odasında bebek bizle park yatak var onda uyucak biraz yazlık ince ciciler alırız iyi bir ev tipi ana kucağı sy heyecanlandım kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…