- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.661
Enee ben snn oğlun var diye biliyordum :) olsun sağlıkla gelsin iki kız kardeş birbirlerine destek olurlar canım hakkında hayırlısı olsun kız evlat başka bambaşkaBEBEĞİM BENİM ZATEN KIZIM VAR AMA KIZIMA OYUN ARKADAŞI İSTİYODUK ZATEN... ŞAKA Bİ YANA ALLAH SAĞLIK SIHHAT VERSİNDE GERİSİ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL
Şükürler olsun rabbime sen nasılsın canımmKıyamam yadkkt et iyi olda sen minnak güçlü maşallah
Puu beceriksizKim neyi alıp gidiyormuş dur oradaEvliliğe karşıyım ben evlenmesin çocuklarımız
Benim bir komşum var iki oğlunu da alıştırmış ne zaman görsem cam siliyorlarYapan yapıyor yani kızı erkeği yok bu işlerin artık. Ben mesela hiç cam silmedim
kızlar detaylı yaptıran varmı aranızda nasıl yapılır neler diyıorlar nekadar zaman alıyor
Hamilelikte hayatta hşçbirşeye tahammulun olmuyor annem bana yemek ye zayıflamışsın bebek gelişmez falan diyor kadın aslında iyiliğine diyor ama işte batıyor o anda hormonlar oyun oynuyor bize. Canım tahmini 300 u bulur gibi geliyor detaylı 4d olunca bide fiyatı bu şekil oluyor bnm hastanemde beni başka doktora yolladı zamanında 280 vermiştik hazırlıklı git mağdur olma soyuyorlar adamı resmen valla bir çocuk doğana kdr doktorlarda suistimal ediyor insanın duygularını. Eltine bakma sen çok kişide oldu bu durum burda sut özellikle 2.3. Bebeği olanlarda geliyor daha önce emzirdiğin için sut kanalların uyarılıyor beyinden gelen bişey bu takılma keyfine bak sen o bu zaten adamın odunu koparmaya yarıyorlar
Maşallah küçük prense pıtpıtlar başlamış:))inşan çoook güzel geçer kontrolün canımGünaydın kuzum , bugün biz de kontrole gidiyoruz bakalım güzel haberler alırız inşallah... Bu arada dün birkaç kez pıt pıt vurdu oğluşum...semurcan gözün aydın benim gibi üç böceğin içinde Çiçek oluyormuşsun, sağlıkla gelsin inşallah. Benim oğlan da öyle kombine ameliyat olmuştu çok rahat atlatırsınız merak etme....
Bende iyiyim bgn pipi yada kuku görmeye gitcez teyzoş :)Şükürler olsun rabbime sen nasılsın canımmsemurcan in bebeği erkekmis ben ona 2 defa erkek demişim doktor gibi kadınım vesselam
şimdi özeldeki konuşmamıza baktım da rabbim hayırlısını versin inşallah hayırlı evlat olurlar minikler
ay kızlar bu sabah telefonun alarmına çok hızlı kalktım anam nasıl bi baş dönmesi hala kendime gelmedim. bide üstüne acı safra kustum bugün hiççç iyi değilimm ya
Hiç deme canım şaşkına döndüm kendi bebeğime yorum yapamıyorum kız erkek diye bi bakıyorum resmine kız diyorum bi bakıyorum erkek bi tane nublu resmi de yok yavrumun :) rabbim hayırlı evlat etsin de benim ilk ne çıkarsa bahtımaBende iyiyim bgn pipi yada kuku görmeye gitcez teyzoş :)semurcan oğlan anası oluyor 2. Kez bide tatlııı ki minnak çok şirin Allah ım esirgesin kız kelin ilacı olsa misali sen kendi bebeni bilemezmişsin bide
Başka bir sebep aslında ama bende anladım dün gece 4 te hastaneye giderken yolda dedim ki kendime Allâhim bebeğim iyi olsun ben onun için iyi olmaya hazırım yeter ki o iyi olsun... O yüzden bugünden itibaren takmak yok.. Yeni bi deftere sıfır bi kalemle başlıyorum yazmaya herseyi
Anladım canım @elmirasalih ve sen önemli bi noktaya parmak basmışsınoz. Bütçesi olan yaptırmalı tabi. Allah kullanmak zorunsa bıraktırmasın inşallah. Ben yaptıramıcam inşallah pişman olmamCanım kök hücre birçok hastalığın tedavisinde kullanılıyor bu yüzden; örneğin allah korusun bazen kanser durumlarında kök hücre tedavisi için aileler tekrar çocuk yapıyor ya onun gibi düşün sen şimdiden saklıyorsun...
Doktor randevulu değil aradık istediğinizde gelin öğleden sonra pek yoğun değilmiş eşim izinli uyusunda brz 2 gibi orda oluruz sanırım yazarım çıkınca zaten :) aynen deli gibi alışveriş yaparım ay oğlumda hamile kalınca başlamıştım herşeyi almaya hep erkek alıyordum öyle de oldu :) bunda da belki abartmam ama kaliteli şeylere giderim zaten bebek arabası beşik sıkıntımız yok oğlum odasında bebek bizle park yatak var onda uyucak biraz yazlık ince ciciler alırız iyi bir ev tipi ana kucağı sy heyecanlandım kız
Ay canım ya ben bu acemiyim bu iste Ankara'dayim 31 yas kız ilk olacak ins ilgin icin saolCanım listefe göremedim seni. Diğer bilgileri de ver seni yazayım listeye kızını da ekliyim
Delisin sen:)Ha şöyleee. Bırak seni üzenler üzülsün. Benimki biraz büyüdüğünde sen göster onları bize sırayla yüzlerine işeteyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?