2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
BEBEĞİM BENİM ZATEN KIZIM VAR AMA KIZIMA OYUN ARKADAŞI İSTİYODUK ZATEN... ŞAKA Bİ YANA ALLAH SAĞLIK SIHHAT VERSİNDE GERİSİ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL
Enee ben snn oğlun var diye biliyordum :) olsun sağlıkla gelsin iki kız kardeş birbirlerine destek olurlar canım hakkında hayırlısı olsun kız evlat başka bambaşka

ay kızlar bu sabah telefonun alarmına çok hızlı kalktım anam nasıl bi baş dönmesi hala kendime gelmedim. bide üstüne acı safra kustum bugün hiççç iyi değilimm ya

Kıyamam ya dkkt et iyi olda sen minnak güçlü maşallah
Şükürler olsun rabbime sen nasılsın canımm semurcan in bebeği erkekmis ben ona 2 defa erkek demişim doktor gibi kadınım vesselam
şimdi özeldeki konuşmamıza baktım da rabbim hayırlısını versin inşallah hayırlı evlat olurlar minikler

Puu beceriksiz tabi temizlikçi çağrıyon paranın gözü çıksın ben karnım ağzımda cam silerdim en son kocam silmişti

kızlar detaylı yaptıran varmı aranızda nasıl yapılır neler diyıorlar nekadar zaman alıyor

Canım ben henüz girmedim ama çok yakın bir arkadaşım 2 hafta önce girdi; normal usg görüntüsünde bebeğin tüm organlarına ve uzuv ölçümlerine bakılmış, sorun var mı orantılı mı diye. Yaklaşık 20-25 dakika sürmüş. Sonra 4d boyutluda bebeği göstermiş, bir cd bir de fotoğraf vermiş. Sonunda bir raporda veriyorlarmış.

Tamam inşallah zaten telefondaki kıza dedim 500 tl den aşağıdır dimi şimdi gelince bin 2 bin tl filan demeyin dedim o da güldü aşağı evet dedi

Ya yengem bunu bana daha 5 ay önce kızı doğduğunda söylemişti ben de görünce o söylediği şey aklıma geldi ve korktum, uyanır uyanmaz da direkt buraya yazdım valla kimseye sormadım :) benim daha ilk bebeğim ama çocuklara özellikle yeğenlerime aşırı düşkünüm. Hele bir tanesi var 3 yaşına yaklaştı onu kendi çocuğum gibi seviyorum. Dün de onunlaydım belki o yüzden süt hormonları aktif olmuş olabilir... Neyse rabbim hepimizin sütünü bol bereketli ve gaz yapmayanından eylesin inşallah

Maşallah küçük prense pıtpıtlar başlamış:))inşan çoook güzel geçer kontrolün canım

Bende iyiyim bgn pipi yada kuku görmeye gitcez teyzoş :) semurcan oğlan anası oluyor 2. Kez bide tatlııı ki minnak çok şirin Allah ım esirgesin kız kelin ilacı olsa misali sen kendi bebeni bilemezmişsin bide

ay kızlar bu sabah telefonun alarmına çok hızlı kalktım anam nasıl bi baş dönmesi hala kendime gelmedim. bide üstüne acı safra kustum bugün hiççç iyi değilimm ya

Çok geçmiş olsun, yavaş hareket etmeye özen göster canım, hem hormonlar hem de vücuttaki kan miktarı artıyor baş dönmeleri normal

Hiç deme canım şaşkına döndüm kendi bebeğime yorum yapamıyorum kız erkek diye bi bakıyorum resmine kız diyorum bi bakıyorum erkek bi tane nublu resmi de yok yavrumun :) rabbim hayırlı evlat etsin de benim ilk ne çıkarsa bahtıma

yerim ben o doguyu gune cok guzel baslamıssın :))) hadi devami da guzel olsun insallah

Ha şöyleee. Bırak seni üzenler üzülsün. Benimki biraz büyüdüğünde sen göster onları bize sırayla yüzlerine işeteyim ben

Anladım canım @elmirasalih ve sen önemli bi noktaya parmak basmışsınoz. Bütçesi olan yaptırmalı tabi. Allah kullanmak zorunsa bıraktırmasın inşallah. Ben yaptıramıcam inşallah pişman olmam

Karalar bağlamak yok bak ne güzel hayali bile insanı heyecanlandırıyor, kaldı ki onlar bizim göbüşümüzde :)) Ayy yine sevgim kabardı bak, ben bebek görmeye gidiyorum bugün gel sen de bebek sevelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…