- 25 Mayıs 2013
- 14.032
- 20.731
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.681
Kahvaltı zamanı :) öpüldünüz güzellerim
Bende sizi özledim canımmm bebiş nasıl sen nasılsın
Delisin sen:)
Canım ben henüz girmedim ama çok yakın bir arkadaşım 2 hafta önce girdi; normal usg görüntüsünde bebeğin tüm organlarına ve uzuv ölçümlerine bakılmış, sorun var mı orantılı mı diye. Yaklaşık 20-25 dakika sürmüş. Sonra 4d boyutluda bebeği göstermiş, bir cd bir de fotoğraf vermiş. Sonunda bir raporda veriyorlarmış.
Seviyorum seni tatlı kaçık :) öpüyoruz kocaman seni ve minnoşuDelilik=mutluluk amaaaa < bebek
haydi ben kaçıyorum sen de yap kahvaltını acıkmış bebişkon çok yemiyormuşsun öyle dedi bana. Öpenzi
Maşallah canım hadi gözünüz aydınBiz geldik bebisimiz gayet iyi bacaklarini bağdaş kurmuş takılıo içerdebu arada boyumuz 19.5 cm kilomuz 242 gr olmuş
Iyiyiz kuzum bi sıkıntımız yok cok sükür.ılık bi duş al istersen baş agrına iyi gelir belki..Bende sizi özledim canımmm bebiş nasıl sen nasılsın
Hayat onlara güzel icerde :) gözün aydınBiz geldik bebisimiz gayet iyi bacaklarini bağdaş kurmuş takılıo içerdebu arada boyumuz 19.5 cm kilomuz 242 gr olmuş
Çok şükür canım kontrolun ne zamandı senin kaçırmadım inşallahIyiyiz kuzum bi sıkıntımız yok cok sükür.ılık bi duş al istersen baş agrına iyi gelir belki..
Saol canım ya valla çok keyifci hiç yerinde durmadi pozlar verdi bize oğlusHayat onlara güzel icerde :) gözün aydın
Biz geldik bebisimiz gayet iyi bacaklarini bağdaş kurmuş takılıo içerdebu arada boyumuz 19.5 cm kilomuz 242 gr olmuş
Çok geçmiş olsun kendinizi çok yormayin çalışıyor musunuz ev hanımı mi bana da eş böyle kalırsa sezeryan olur en kötü ihtimalle dedi yerinin değişme ihtimali var demek ki siz kaç haftalıksinizAyın 3 ünde kanamam oldu yoğundu hastanede kaldım neredeyse iki gün
İğne ilaç serum vs ..
Derken eve çıktık kalkmak yasak..uzan dinlen...
İlaçlar iki kat Arttı vs...
Geçe. Perşembe yine oldu ama bu kez azdı diğerine göre..yine hastaneye koşturduk...Bebek çok şükür iyi dedi
Eşiğin aşağıda olmasını detaylı anlattı vs..
20.hafta civarı yukarı çıkabilir dedi...
Dr panik yapma bu dünya da rızkı varsa her türlü olur ama 6.aydan önce müdahale edemeyiz deri..
Sabır edip dua edeceğiz dedi ..
İçimi rahatlattı
Rabb im sorunu olan tüm insanlara yardım etsin inşaallah
Normal.ultrason sadece ölçüm yapıyor ayrıntılı ultrason tüm ic organları gösteriyor beyninden damar yapısına kadar herhangi bir durumda bebek anne karnında yada doğunca tedavi edilebiliyorbenim anlamadığım nokta bunun normal detaylı ultrasondan farkı ne, doktor sadece resmini renkli alacaksın sen bilirsin dedi çok kafam karıştısima88
Bide şişman allahım oldum mu noldum ddm nefes alamıyorum bildiğin oturmuş kafamayerim ben o doguyu gune cok guzel baslamıssın :))) hadi devami da guzel olsun insallah
Hihihi bende şaşırmam sevindirik olurum aksine1cicek3bocek canım sende pipi diye gidip kuku diye dönersen şaşırmam artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?