- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.081
Nankorrr kadınAhahaha demeyin kız öyle kadın yemekler gönderiyor bana ama hep de en sevmediğim yemekler ne hikmetse
Aman Allah im inanmiyorum saka olmali bu kiz bebis daha yarim kilo olmadi maasallah nettin sen
Ne güzel moralini yüksek tut tatlımKizlar hergun yazmasam da surekli forumdayim yazdiklarinizi okuyorum. Siz olmasaniz bu 9 ay gecmez isyerinde de vakit sizin sayenizde geciyor. Ben bugun amniyosentez oldum 2li ve 4lu tarama riskli cikinca doktorum mutlaka yaptir icimiz rahat etsin dedi. Ben de once yaptirmam diye dusunurken 2gun uyuyamadim neyapcagimi sasirdim ya sonuc kotu cikarsa neyapicagmi dusunmek cok kotu bir durum. Sirf icim rahat etsin diye randevu aldim ve bugun isinin ehli bir doktor tarafindan fakultede yapildi. Kan aldirmak gibi biseymis cok kolay oldu.Icim rahat temiz cikicak icime oyle doguyor. Cunku cok kiside boyle cikmis ve sonra sonucu temizmis. Ailemizde kimsede yok, Ense kalinligi iyiydi, burun kemigi de. Suan dinleniyorum insallah pazartesi on sonucumu alicam. Su an sadece beklemek kaldi.
Im insallah hersey cok guzel gecsin cok mutlu cik o odadan bizede guzel haberler ver moral ol insallahHerkese simdiden iyi geceler
Yarın ayrıntılım var dualarınıza bizi de dahil ederseniz cok seviniriz bebegimle
bebisleri ve sizi kocamaaan öpüyrz
Canim insallah Allah in izniyle temiz cikar sende rahatlarsin yaptirmakla iyi etmissin aylarca icin icini yiyecegine siyle bir ferahlarsin evelallahKizlar hergun yazmasam da surekli forumdayim yazdiklarinizi okuyorum. Siz olmasaniz bu 9 ay gecmez isyerinde de vakit sizin sayenizde geciyor. Ben bugun amniyosentez oldum 2li ve 4lu tarama riskli cikinca doktorum mutlaka yaptir icimiz rahat etsin dedi. Ben de once yaptirmam diye dusunurken 2gun uyuyamadim neyapcagimi sasirdim ya sonuc kotu cikarsa neyapicagmi dusunmek cok kotu bir durum. Sirf icim rahat etsin diye randevu aldim ve bugun isinin ehli bir doktor tarafindan fakultede yapildi. Kan aldirmak gibi biseymis cok kolay oldu.Icim rahat temiz cikicak icime oyle doguyor. Cunku cok kiside boyle cikmis ve sonra sonucu temizmis. Ailemizde kimsede yok, Ense kalinligi iyiydi, burun kemigi de. Suan dinleniyorum insallah pazartesi on sonucumu alicam. Su an sadece beklemek kaldi.
Aman Allah im inanmiyorum saka olmali bu kiz bebis daha yarim kilo olmadi maasallah nettin sen
Hahaha kaynanam iyidir de okuyunca yazmadan geçemedimNerede bu temmuz anneleri ? Okuyup da yazmayan varsa kaynanası doğumdan sonra 40 gün evinde kalsın inşallahBir de sadece bebeğin cinsiyeti belli olunca yazanlara sesleniyorum, yapmayın arkadaşlar çok itici oluyorsunuz Ohh rahatladım, içimde tutuyordum özellikle bunu
Al benden de o kadar canim :) oğlumun ustunu değiştirirken peşinden koşuyorum resmen:) deli dana gibi kaçıyor. Sabah kahvaltısı dışında günde iki defa yemek yapıyorum Esim öğlen de geliyor. Akşamları karnim 20 kg oluyor sanki tasiyamiyorum,ağrılarım oluyor. İşte bu sebepten kilo alimlarim az ilerliyorCanim sen kac aldin kiii bana ne yapiyosun duye soruyorsan oglusum 16 aylik fikir fikir birsey yeni yurumenin verdigi heyecan beni dusari cikar diyo disarda pesibe kos kosabiliyorsan kaynanam alt katta alisti iki arada gezmeye in asagi cik yukari evi icindeyken kesiblikle soyle bes dakika oturup arkama yaslanmaya bes dakika uzanmaya izin vermiyor butungun dokuleni topla ev supur sil uc dort posta elbise degistir bi izin verse bi uskgiydirene kadar kac kez kaciyo alt degistirmekte oyle butun gun tatli telas icindeyim aksam olunca kendimi yataga nasil atiyorum bilmiyorum cogu zaman yemek yiyecek vakit bulmakta zorlaniyorum yani anliycan bende durumlar boyle cok sukur bu gunlerime
Canim dualarımiz seninle. Her şey yolunda gidecek... Cok haklisin bunlar bir sınav ve sonuçlarıyla hediyemizi alacağız öyle dusun Allah in izni ile öyle olsun...matsiyahoje aklım sende. Bir Zamanda bir kederi sırtlamak ne acı, ne ağır ama iyi olacak Allah'ın İzniyle her şey.
İyi Değilim ve takip edemiyorum topici. Neticesi iyi olan arkadaşların mutluluğu daim, neticesi darda olan arkadaşların çaresi tez elden olsun.
Biz kısmetse cuma sabah dönüyoruz Fransa'ya. Neticeyi oradan bekleyeceğiz. Hiçbirimiz kaldıramayacağımız sınavla baş başa kalmayalım.
Canim dualarımiz seninle. Her şey yolunda gidecek... Cok haklisin bunlar bir sınav ve sonuçlarıyla hediyemizi alacağız öyle dusun Allah in izni ile öyle olsun...matsiyahoje aklım sende. Bir Zamanda bir kederi sırtlamak ne acı, ne ağır ama iyi olacak Allah'ın İzniyle her şey.
İyi Değilim ve takip edemiyorum topici. Neticesi iyi olan arkadaşların mutluluğu daim, neticesi darda olan arkadaşların çaresi tez elden olsun.
Biz kısmetse cuma sabah dönüyoruz Fransa'ya. Neticeyi oradan bekleyeceğiz. Hiçbirimiz kaldıramayacağımız sınavla baş başa kalmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?