2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ne güzel moralini yüksek tut tatlım Allah ın izni ile bişi çıkmayacak bizede haber ver yaz olurmu

Canim insallah Allah in izniyle temiz cikar sende rahatlarsin yaptirmakla iyi etmissin aylarca icin icini yiyecegine siyle bir ferahlarsin evelallah

Hahaha kaynanam iyidir de okuyunca yazmadan geçemedim

kızla detaylı usgsi olanlara hayırlı haberler dilerim inşallahh.bu arada az kilo alanlar içinde;bunu nasıl becerebildiğinizi sorabilir miyim acaba????55 le hamiş kaldım balık etli sayılırımm 1.55 boy,şuan 62.5 oldum off ((bildiğin mantar 19+3

matsiyahoje aklım sende. Bir Zamanda bir kederi sırtlamak ne acı, ne ağır ama iyi olacak Allah'ın İzniyle her şey.

İyi Değilim ve takip edemiyorum topici. Neticesi iyi olan arkadaşların mutluluğu daim, neticesi darda olan arkadaşların çaresi tez elden olsun.

Biz kısmetse cuma sabah dönüyoruz Fransa'ya. Neticeyi oradan bekleyeceğiz. Hiçbirimiz kaldıramayacağımız sınavla baş başa kalmayalım.

Günaydın kızlar, arkadaşlarımızın aldığı kötü haberlerden o kadar etkilendim ki anca kendime gelebiliyorum. Allahım bundan sonra hepimize güzel haberler almayı nasip etsin @aylinnalpr Can'ım ayrıntılın çok iyi geçsin inşallah, akşam dua ettim sana bebişin bacaklarını açacak bugün merak etme semurcan sonuçların çok iyi gelecek merak etme sen (altıncı hissim kuvvetlidir) kendini ve bebişini boşuna üzme başka kontrolü olan arkadaşlar varsa onlar da iyi haberlerle gelsin inşallah.

Günaydın kızlar, arkadaşlarımızın aldığı kötü haberlerden o kadar etkilendim ki anca kendime gelebiliyorum. Allahım bundan sonra hepimize güzel haberler almayı nasip etsin @aylinnalpr Can'ım ayrıntılın çok iyi geçsin inşallah, akşam dua ettim sana bebişin bacaklarını açacak bugün merak etme semurcan sonuçların çok iyi gelecek merak etme sen (altıncı hissim kuvvetlidir) kendini ve bebişini boşuna üzme başka kontrolü olan arkadaşlar varsa onlar da iyi haberlerle gelsin inşallah.

Al benden de o kadar canim :) oğlumun ustunu değiştirirken peşinden koşuyorum resmen:) deli dana gibi kaçıyor. Sabah kahvaltısı dışında günde iki defa yemek yapıyorum Esim öğlen de geliyor. Akşamları karnim 20 kg oluyor sanki tasiyamiyorum,ağrılarım oluyor. İşte bu sebepten kilo alimlarim az ilerliyor oglumda çok hızlı almistim. Toplamda 16 kg ile doğuma girdim

Canim dualarımiz seninle. Her şey yolunda gidecek... Cok haklisin bunlar bir sınav ve sonuçlarıyla hediyemizi alacağız öyle dusun Allah in izni ile öyle olsun...

Canim dualarımiz seninle. Her şey yolunda gidecek... Cok haklisin bunlar bir sınav ve sonuçlarıyla hediyemizi alacağız öyle dusun Allah in izni ile öyle olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…