2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Coook gecmis olsuun

Günaydın güzel annelerrrr sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah bu mübarek cuma günü en güzel dualar günler bizimle olsun .... bizde 18+2 olduk pıt pıt hissediyoruz her gün o yüzden kızımın ilk adı pıt pıt eşim arıyo pıt pıt napıyo diye :)) allahım bize bağışlasın sağlıkla... bugün düşündüm öğrendiğimizde 3 haftalıktı ve hep korkuyoduk 1 kaybımız var diye bzaman geçmiyodu ağlıyodum bugun 18 hafta olmuş rabbim hepimizinkini sağlıkla tamamlasın kavuştursun inş

geçmiş olsun geçen cumartesiden beri bende hastayım doktorum kulak burun boğaza yönlendirdi agumentin verdi ama kullanmadım o yüzden çekıyorum hala sıcak şeylerle atlatmaya çalışıyorum

Çok çok katılıyorum. Doğum sonrası zaten çok hareketli bir donem geçiriyoruz. Kilo bile bize tahammül edemiyor,daha dingin bir hayatı seçmek için gidiyor hepsi

Hangisine yetisebilceksin esraya ancak heralde neyse o da olur :)))

inşallah o kiloları geri veremezsem bunalıma girerim daha çok yerim

giderken yol boyu dırdır ettim söylendim o da heralde sus be kadın tamam dedi
yerim o oglusu benn topigin behlulu :) ♥

ne pastası canım neyi kutluyoruz :)

ense normalse sonuç iyi gelecektir bence canım inşallah ta öyle olur.

Ben bu duayı biliyorum ve 100 kere okuyabilirim.

bende biliyorum ezbere bende okurum ama burada organize olabilmek sıkıntı canlar onun için ben 4444 yapalım demedim açıkçası hergün aklımıza geldikçe okusak bile yeterli bence ama okuyan olursa özelden yazışalım ve okuyalım derim.

inşallah o kiloları geri veremezsem bunalıma girerim daha çok yerim
Benden büyük bir tüyo, emzirirken yemeklerden 15 dk önce felan dereotu yerseniz hem boll bol süt olur hemde zayıflamaya yardımcı
Bir de bebek şekerine bayıldım ellerine sağlık çok güzel olmuş gerçekten.

Canım ben de tahin pekmez hiç yiyemiyorum; normalde tatlıyı çok severim ama onu yiyemiyorum

Allah kolaylık versin inşallah. Son zamanlar istemesen de alınıyor kilo. Bakalım bize kalan kısmı ne kadar olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…