- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.461
Coook gecmis olsuunHerkese hayırlı güzel bir gün diliyorum. Ben 19+4 te gitmistim canım uygun bir zaman demisti perinatolog. Bebeğin gelisimi normal ilerliyorsa sıkıntı olmaz kanısındayım.
Çok geçmiş olsun @gvn1907 cigim. Fazla tahriş olduysa bi doktora görün istersen. Boğazını yumusatacak bişeyler mi içsen ki ballı süt falan?
Teşekkür ederimSuper_anne1411 cigim. Bu sabah izin aldim. Öksürüğüm gittikçe kötülesiyor. Kaç gecedir uyuyamıyorum Doktora geldim. Bakalim ne diyecek.
Ayyy içim açıldı sabah sabah vlla aynı hayallerdeyim hep bendeGünaydiinnnhava çok güzel ve ben dışarıda kahvaltiya âşerdim ya :)
Şöyle bahçeli bir evim olsa oğlanlar koşturup oynarken ben de bahçede kahvaltı hazırlasam... Ahh hayaller
geçmiş olsun geçen cumartesiden beri bende hastayım doktorum kulak burun boğaza yönlendirdi agumentin verdi ama kullanmadım o yüzden çekıyorum hala sıcak şeylerle atlatmaya çalışıyorumHerkese hayırlı güzel bir gün diliyorum. Ben 19+4 te gitmistim canım uygun bir zaman demisti perinatolog. Bebeğin gelisimi normal ilerliyorsa sıkıntı olmaz kanısındayım.
Çok geçmiş olsun @gvn1907 cigim. Fazla tahriş olduysa bi doktora görün istersen. Boğazını yumusatacak bişeyler mi içsen ki ballı süt falan?
Teşekkür ederimSuper_anne1411 cigim. Bu sabah izin aldim. Öksürüğüm gittikçe kötülesiyor. Kaç gecedir uyuyamıyorum Doktora geldim. Bakalim ne diyecek.
Çok çok katılıyorum. Doğum sonrası zaten çok hareketli bir donem geçiriyoruz. Kilo bile bize tahammül edemiyor,daha dingin bir hayatı seçmek için gidiyor hepsiİdolümsünTakipteyim... Oğlumda 20 kilo almıştım ama çok zayıftım 68le doğuma gittim. Bunda daha yavaş ilerliyorum sanki. Ama sonuçta bende 20 yi bulurum diyorum. İlk 4 ay 3 kilo almıştım, son 1 ayda 5 kilo almışım Doktor biraz porsyonları azaltalım dedi bende halbuki iki kişilik yiyorum ben dedim
Amannn olsun sonrasında kalmıyo zaten. Uykusuz yorgun geceler, 4 aydan sonrada işe başla.... Ohhhh eski kiloya dön geri...
Hangisine yetisebilceksin esraya ancak heralde neyse o da olur :)))Günaydın canımmmm benim bugün okul 11 de erken kalktım ama kahvalti yap hazırlan falan ancak bakabildm :) mügeyi izlemiyorum ben sevmiyorum onu :) o saatlerde trt de Avrupa avrupa var onu izliyorum sonra öğle arası sonra kısmetse olur sonra esra Erol ve kapanış
ALTINIM bana gıcık olma canim ya bende en az 16kilo kesin alacağım. Hatta haftada bir kilo almisim şu an. Daha da fazla alacağım. Ama dert yok sakınnnn onların hepsi patır patir dökülecek... Bu bebisler ilk zamanlar nefes aldırmıyor
giderken yol boyu dırdır ettim söylendim o da heralde sus be kadın tamam dediSuper_anne1411 günaydın balimmm :)
Güzel günler sizin olsun. Oğlunu simarttin mi bakim bacaklarını açtı diye?
Biz de yatakta debelendik az :) erken kalkamiyorum oğlan çok geç uyuyor. İsim gücum geçikiyor hep
Aslinda cuma gunu hazir olacakti ama cuma gunu esim ise erken gidiyor bizde dedik pazar olabilir mi tamam dedi,modelini de sectik beyaz zemin uzerine yildizlar ve ay olacak :) ay cok heyecanli fotolarini da mutlaka paylasacagim buradan :) insallah yarinda senin guzel haberlerini alip şenlenecegiz burada bitanem benim,hersey cok guzel olacak
Kizlar hergun yazmasam da surekli forumdayim yazdiklarinizi okuyorum. Siz olmasaniz bu 9 ay gecmez isyerinde de vakit sizin sayenizde geciyor. Ben bugun amniyosentez oldum 2li ve 4lu tarama riskli cikinca doktorum mutlaka yaptir icimiz rahat etsin dedi. Ben de once yaptirmam diye dusunurken 2gun uyuyamadim neyapcagimi sasirdim ya sonuc kotu cikarsa neyapicagmi dusunmek cok kotu bir durum. Sirf icim rahat etsin diye randevu aldim ve bugun isinin ehli bir doktor tarafindan fakultede yapildi. Kan aldirmak gibi biseymis cok kolay oldu.Icim rahat temiz cikicak icime oyle doguyor. Cunku cok kiside boyle cikmis ve sonra sonucu temizmis. Ailemizde kimsede yok, Ense kalinligi iyiydi, burun kemigi de. Suan dinleniyorum insallah pazartesi on sonucumu alicam. Su an sadece beklemek kaldi.
Ben bu duayı biliyorum ve 100 kere okuyabilirim.
keşke öle olsam ya doğumdan sonra inşallah
İnşallah ilerde gercekleştiririz,çokta geç olmasın ama değil mi :)Ayyy içim açıldı sabah sabah vlla aynı hayallerdeyim hep bende
Benden büyük bir tüyo, emzirirken yemeklerden 15 dk önce felan dereotu yerseniz hem boll bol süt olur hemde zayıflamaya yardımcıinşallah o kiloları geri veremezsem bunalıma girerim daha çok yerim
Sen kıloyu bebeğe almissin ben kendimeGülsem mi ağlasam mi bilemedim ama en azından doğumdan sonra eski halıme dönebilsem yeter 50lelerde gözüm yok muz kaşar ceviz ben de tüketiyorum ama ezelden beri bademi sevmem onu yemiyorum bi de tahin pekmez dediler burda sabahları da onu yemeğe çalışıyorum benimki normal haftasında ama biraz tombismis sadece ne güzel sadece bebeğe kilo alabilenlere benim gibi bebekten çok kendine kilo alan yoldaşlara da selam olsun
Yavrum pes etti ne yapsın, baktı annesi burnundan getirecek el mahkum açtı bacaklarigiderken yol boyu dırdır ettim söylendim o da heralde sus be kadın tamam dedi
yerim o oglusu benn topigin behlulu :) ♥
Allah kolaylık versin inşallah. Son zamanlar istemesen de alınıyor kilo. Bakalım bize kalan kısmı ne kadar olacakAy demeee bak senValla elimde olsa daha çok alırım ama birazda işime yaramıyo değil zayıflık okula gittiğim için ne kadar az o kadar iyi hergün iki otobüs değiştiryrm okulum çok yorucu düşünsene yani ben doğumdan sonra kilo almak istiyrm şu An çok memnunum bebek iyi olsun da gerisi teferruat tabi bu herkes için geçerli bebekleri iyi olsunda alsın herkes kilosunu nolck
Ay hadi insallah bizde misafirlige geliriz :)İnşallah canim yaa. Seninki de gerçek olsun inşallah... Eşime diyorum ev hiç önemli değil yeterki bahçesi olsun ben basit bi evde de otururum :) ben eski kafaliyim,tavuklarim, köpeğim olsun felan çok istiyorum.
Hehe deme öyle deme deme kızlar zuhali hiç sevmiyorAyyy bende zuhal izliyrm kız ne çok ortak yönmüz varrr
Bebegin cinsiyetini doktora yazdirdik zarfa koydurduk canim bi pastaciyla anlastik pastaci pastanin icini mavi ya da pembe yapacak yakinlarimizla birlikte surpriz bir sekilde ogrenecegiz pazar gunu :)ne pastası canım neyi kutluyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?