2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Çok teşekkür ederim, aslında normal doğum da düşünüyorum şuan; korkuyordum ama şimdi korkum geçti tek sıkıntı burnumun içinde eğrilik olduğu için normalde de düzgün nefes alamıyorum muhtemelen çok zorlanacağım; doktorum 38-39.haftada karar veririz dedi... Bakalım kısmet

Cok enteresan gecen gunler simdi hakikaten gecmiyor yaa :)) daha bugun cuma ve 2 gun vaaaar Allah'im megerse ben ne kadar sabirli bi insanmisim :)

Amiiinn ♥
Zaman cok cabuk geciyo insallah kucagimiza aldgmz gunleride gorcez ♥

Cok gecmis olsum canımm..
doktor kotu biseymis gibi bahsetmedi ama insan öyle duyunca morali bozuluyo.. seninde mi oglun olcak :) valla hayali cok guzel insallah gerceklestigi gunleri de gorurz :) ♥
Amin amin Rabb imm Şafi isminin hürmetine bizlere destek olaun şifa versin cümlemize inşaallah

dere otunu öyle boş boş yeşil yeşilmi yicez dere otlu poaça falan olurmu sağol canım bende çok beğendim insan kendi uğraşığ bebeği için bişey yapması çok mutlu ediyor :)

Ay çok güzel olmuş maşaallah
Hem de değişik bi model maşallah

Günaydiinnn hava çok güzel ve ben dışarıda kahvaltiya âşerdim ya :)
Şöyle bahçeli bir evim olsa oğlanlar koşturup oynarken ben de bahçede kahvaltı hazırlasam... Ahh hayaller
Ah derdime dokundun Ben de Bahçeli ev müstakil olacak Gül'lerimi ekeceğim ... Kamelya da komşularla sohbet edeceğim .. Akşam üzeri yemek yapacak soframı kurup çocuklarımla babamızı beklemek hayalindeyim

Belli mi olur nasip olur İnşaallah

İlk Zaman'lar bende de aynı sorun vardı erken öğrenmiştik ve de dış gebelik riski vs vardı ... Bekle bekle Zaman zor geçerdi başlarda ama şimdi geriye dönüp baktığımda diyorum ki Rabb im in izni ile yolu yarılamak üzereyiz .. 18+0 dayız biz de bin şükür Rabb ime
Bazı sıkıntı sorun vs olsa da çok şükür ki böyle güzel bi aşk ı içimize düşürdü Rabb im
Sağlık Sıhhat versin Rabb im inşaallah cümlemize

Offf ne biçim uyumuşum ben yaaa :))) Günaydın hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…