- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.481
Canımcım, hiçbir sıkıntılı durum yaşamadım ben, 1.5 gün hastanede kaldım ve eve gelirken bir kat 12 üç kat 18 basamak çıktım kucağımda bebekle.ne baş ağrısı, ne bel ağrısı, hiçbirşey olmadı.
Ben beyin hücrelerinin ölmesi taraftarı değilim :)) zaten Dr um Karar verdi ilk doğumumda ve bende çok rahat ettim.
Ben olumsuz hiçbirşey yaşamadım, herkese tavsiye ederim. Zaten ameliyatın başlaması ve bitmesi 10 dk. Civarı sürüyor :)))
Cok enteresan gecen gunler simdi hakikaten gecmiyor yaa :)) daha bugun cuma ve 2 gun vaaaarGünaydııınn
Bugün kontrolü olanlar güzel saglıklı haberlerle gelin insallaaahh..
sleek günler gecmiyo sanki kalk git pastaneye hadi :) insanbuL Jellyfish_ @DraconianX interiorarchitect uyansanz iyi olurdu ama 1saat daha rahatiniza bakabilirsiniz tabi muge daha baslamadi idilduam sende islerini bitir 10a hazir ol :)) @gvn1907 kuzucum sende bi neyin varmis ne yapman gerekiyomus hemencecik ogren doguyu tvden uzaklastr gel yanimiza ♥ @melda983 iyi mesailer :) @batideniz hadi kalk sende
Yaa ne güzel olurrr :) çok mutlu oluruz biz ozamansaAy hadi insallah bizde misafirlige geliriz :)
Ellerine saglik canimm bayildiiimmkızlar günaydıınnnnnnnnnn :) dün gece yemedim içmedim sonunda bir örnek çıkardım ve bunu yapmaya larar verdim 2 tane yaptım üstünede ceylinime notumu yazdım buzdolabına astımve bitmiş hali Eki Görüntüle 1783172 Eki Görüntüle 1783173
Bebegin cinsiyetini doktora yazdirdik zarfa koydurduk canim bi pastaciyla anlastik pastaci pastanin icini mavi ya da pembe yapacak yakinlarimizla birlikte surpriz bir sekilde ogrenecegiz pazar gunu :)
Ya tabi çocuklar küçükken lazım asıl bahçeli bir ev sakin bi kasabada sahil de hergün bu hayali kuruorumİnşallah ilerde gercekleştiririz,çokta geç olmasın ama değil mi :)
Amiiinn ♥Günaydın güzel annelerrrr sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah bu mübarek cuma günü en güzel dualar günler bizimle olsun .... bizde 18+2 olduk pıt pıt hissediyoruz her gün o yüzden kızımın ilk adı pıt pıt eşim arıyo pıt pıt napıyo diye :)) allahım bize bağışlasın sağlıkla... bugün düşündüm öğrendiğimizde 3 haftalıktı ve hep korkuyoduk 1 kaybımız var diye bzaman geçmiyodu ağlıyodum bugun 18 hafta olmuş rabbim hepimizinkini sağlıkla tamamlasın kavuştursun inş
Amin amin Rabb imm Şafi isminin hürmetine bizlere destek olaun şifa versin cümlemize inşaallahCok gecmis olsum canımm..
doktor kotu biseymis gibi bahsetmedi ama insan öyle duyunca morali bozuluyo.. seninde mi oglun olcak :) valla hayali cok guzel insallah gerceklestigi gunleri de gorurz :) ♥
Benden büyük bir tüyo, emzirirken yemeklerden 15 dk önce felan dereotu yerseniz hem boll bol süt olur hemde zayıflamaya yardımcı
Bir de bebek şekerine bayıldım ellerine sağlık çok güzel olmuş gerçekten.
Ellerine saglik canimm bayildiiimmbutun emeklerine fazlasiyla degmis
Esranin sonuna yetişirgm ancak :)Hangisine yetisebilceksin esraya ancak heralde neyse o da olur :)))
çok güzel fikir, Allah gönlünüze göre versin :)Bebegin cinsiyetini doktora yazdirdik zarfa koydurduk canim bi pastaciyla anlastik pastaci pastanin icini mavi ya da pembe yapacak yakinlarimizla birlikte surpriz bir sekilde ogrenecegiz pazar gunu :)
kızlar günaydıınnnnnnnnnn :) dün gece yemedim içmedim sonunda bir örnek çıkardım ve bunu yapmaya larar verdim 2 tane yaptım üstünede ceylinime notumu yazdım buzdolabına astımve bitmiş hali Eki Görüntüle 1783172 Eki Görüntüle 1783173
Ah derdime dokundun Ben de Bahçeli ev müstakil olacak Gül'lerimi ekeceğim ... Kamelya da komşularla sohbet edeceğim .. Akşam üzeri yemek yapacak soframı kurup çocuklarımla babamızı beklemek hayalindeyimGünaydiinnnhava çok güzel ve ben dışarıda kahvaltiya âşerdim ya :)
Şöyle bahçeli bir evim olsa oğlanlar koşturup oynarken ben de bahçede kahvaltı hazırlasam... Ahh hayaller
Günaydın güzel annelerrrr sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah bu mübarek cuma günü en güzel dualar günler bizimle olsun .... bizde 18+2 olduk pıt pıt hissediyoruz her gün o yüzden kızımın ilk adı pıt pıt eşim arıyo pıt pıt napıyo diye :)) allahım bize bağışlasın sağlıkla... bugün düşündüm öğrendiğimizde 3 haftalıktı ve hep korkuyoduk 1 kaybımız var diye bzaman geçmiyodu ağlıyodum bugun 18 hafta olmuş rabbim hepimizinkini sağlıkla tamamlasın kavuştursun inş
Günaydııınn
Bugün kontrolü olanlar güzel saglıklı haberlerle gelin insallaaahh..
sleek günler gecmiyo sanki kalk git pastaneye hadi :) insanbuL Jellyfish_ @DraconianX interiorarchitect uyansanz iyi olurdu ama 1saat daha rahatiniza bakabilirsiniz tabi muge daha baslamadi idilduam sende islerini bitir 10a hazir ol :)) @gvn1907 kuzucum sende bi neyin varmis ne yapman gerekiyomus hemencecik ogren doguyu tvden uzaklastr gel yanimiza ♥ @melda983 iyi mesailer :) @batideniz hadi kalk sende
Ay çok güzel olmuş maşaallah
Hem de değişik bi model maşallah
Ah derdime dokundun Ben de Bahçeli ev müstakil olacak Gül'lerimi ekeceğim ... Kamelya da komşularla sohbet edeceğim .. Akşam üzeri yemek yapacak soframı kurup çocuklarımla babamızı beklemek hayalindeyim
Belli mi olur nasip olur İnşaallah
İlk Zaman'lar bende de aynı sorun vardı erken öğrenmiştik ve de dış gebelik riski vs vardı ... Bekle bekle Zaman zor geçerdi başlarda ama şimdi geriye dönüp baktığımda diyorum ki Rabb im in izni ile yolu yarılamak üzereyiz .. 18+0 dayız biz de bin şükür Rabb ime
Bazı sıkıntı sorun vs olsa da çok şükür ki böyle güzel bi aşk ı içimize düşürdü Rabb im
Sağlık Sıhhat versin Rabb im inşaallah cümlemize
altındaki tülü nasıl alıyorsun tülü alıp kendinmi mıknatısını yapıştırıyorsun.teşekkürler kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?