- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.501
Tahin in tadı kötü ya yani bana öyle geliyo ağız tadı ma uygun değil ama bir iki k3z alıyorum ekmeğe sürüp yiyorum tek başına yutamayabilirimCanım ben de tahin pekmez hiç yiyemiyorum; normalde tatlıyı çok severim ama onu yiyemiyorum
Kendi kendine aksiyon yaratiyosun ya :) hayranim suan sabrina :)Cok enteresan gecen gunler simdi hakikaten gecmiyor yaa :)) daha bugun cuma ve 2 gun vaaaarAllah'im megerse ben ne kadar sabirli bi insanmisim :)
Cok tesekkur ederiiizzz :))vayyy hayırlısı diyelim o zaman.
Amin,cook tesekkur ederiiiz :)çok güzel fikir, Allah gönlünüze göre versin :)
Canım dereotlu poğaça yi ekmek arasi yapiosun bide yoksa ise yaramazedere otunu öyle boş boş yeşil yeşilmi yicez dere otlu poaça falan olurmusağol canım bende çok beğendim insan kendi uğraşığ bebeği için bişey yapması çok mutlu ediyor :)
Ay evet ya :) dun internetten uzerinde girl or boy yazan bardak tabak balon masa susu cikolata siparis ettim bu aksam gelecek hepsi,e birseyi yapmisken tam yapalim bari dedim :) esim mavi ben pembe giyecegiz,bir kac cesit tuzlu yapacagim kucuk atistirmalik tuzlu kurabiye,peynirli mini pogaca,ispanakli el acmasi borek,bide makarna salatasi,hepsini masaya koyacagim,ortaya da pastayi :) ay bakalim nasil olacak :)Kendi kendine aksiyon yaratiyosun ya :) hayranim suan sabrina :)
Ayy yeriiimm cok tatli ama bunlaar yaaEki Görüntüle 1783299
Ben bunlardan aldım kızçemeismi kesinlesince de bilgisayarda yapar kenarlarına ilistiririm
altındaki tülü nasıl alıyorsun tülü alıp kendinmi mıknatısını yapıştırıyorsun.
Canım dereotlu poğaça yi ekmek arasi yapiosun bide yoksa ise yaramaze
Cok tesekkur ederim canimm ayy sorma ben kendimi sabirsiz bilirdim megerse tam tersiymisim resmen kendimi sınadım yaw :) ama sanki oglan oldugunu hissettigim icin bu kadar sabirli olmam :) pastanin ici pembe cikarsa ben bi sok olurum kesin :)
Eki Görüntüle 1783299
Ben bunlardan aldım kızçemeismi kesinlesince de bilgisayarda yapar kenarlarına ilistiririm
o zaman kesin zayıflatıyormu
Ben 12 .Hafta öğrendim 21 . Haftada sin ve bilmiosun.ben 12 ye kadar çatlamistm ben çok meraklıyim sanırım 2. Olunca ekstra merak oluo.ilk bebeklerde hangisi olursa olur gözüyle bakıyoruz. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin sabırlı anneCok tesekkur ederim canimm ayy sorma ben kendimi sabirsiz bilirdim megerse tam tersiymisim resmen kendimi sınadım yaw :) ama sanki oglan oldugunu hissettigim icin bu kadar sabirli olmam :) pastanin ici pembe cikarsa ben bi sok olurum kesin :)
Kesin bişiler oluo ama nolur bilemem
Dostum ben dünya lidostmusun düşmanmı çözemedim
Ahhh ahh sorma burada 20. Hafta olmadan soylemiyorlarBen 12 .Hafta öğrendim 21 . Haftada sin ve bilmiosun.ben 12 ye kadar çatlamistm ben çok meraklıyim sanırım 2. Olunca ekstra merak oluo.ilk bebeklerde hangisi olursa olur gözüyle bakıyoruz. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin sabırlı anne
Tahin in tadı kötü ya yani bana öyle geliyo ağız tadı ma uygun değil ama bir iki k3z alıyorum ekmeğe sürüp yiyorum tek başına yutamayabilirimama badem olmuyo ekmekle de gitmiyo o seninki tahin pekmez in vitaminini başka şeyden aliyodur benimki de bademin inşAllah bakalım 3 ünde ayrıntılı var inşAllah bebeğim sağlıklıdır ve herkesin bebegi de sağlıklıdır inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?