2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım ben de tahin pekmez hiç yiyemiyorum; normalde tatlıyı çok severim ama onu yiyemiyorum
Tahin in tadı kötü ya yani bana öyle geliyo ağız tadı ma uygun değil ama bir iki k3z alıyorum ekmeğe sürüp yiyorum tek başına yutamayabilirim ama badem olmuyo ekmekle de gitmiyo o seninki tahin pekmez in vitaminini başka şeyden aliyodur benimki de bademin inşAllah bakalım 3 ünde ayrıntılı var inşAllah bebeğim sağlıklıdır ve herkesin bebegi de sağlıklıdır inşAllah

Kendi kendine aksiyon yaratiyosun ya :) hayranim suan sabrina :)
Ay evet ya :) dun internetten uzerinde girl or boy yazan bardak tabak balon masa susu cikolata siparis ettim bu aksam gelecek hepsi,e birseyi yapmisken tam yapalim bari dedim :) esim mavi ben pembe giyecegiz,bir kac cesit tuzlu yapacagim kucuk atistirmalik tuzlu kurabiye,peynirli mini pogaca,ispanakli el acmasi borek,bide makarna salatasi,hepsini masaya koyacagim,ortaya da pastayi :) ay bakalim nasil olacak :)

altındaki tülü nasıl alıyorsun tülü alıp kendinmi mıknatısını yapıştırıyorsun.

evet canım herşeyi bi sityeden barşa parça aldım o tül yuvarlak kesilmiş şekilde içine lavantayı koyup kurdeleyle bağladım üstüne kuş tüyü arkasına mıknatıs örgümüde önüne yapıştırıyorum. tuafiyelerde çok pahalı netten adım ben tülü lavantayı falan

Cok tesekkur ederim canimm ayy sorma ben kendimi sabirsiz bilirdim megerse tam tersiymisim resmen kendimi sınadım yaw :) ama sanki oglan oldugunu hissettigim icin bu kadar sabirli olmam :) pastanin ici pembe cikarsa ben bi sok olurum kesin :)
Ben 12 .Hafta öğrendim 21 . Haftada sin ve bilmiosun.ben 12 ye kadar çatlamistm ben çok meraklıyim sanırım 2. Olunca ekstra merak oluo.ilk bebeklerde hangisi olursa olur gözüyle bakıyoruz. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin sabırlı anne

Ahhh ahh sorma burada 20. Hafta olmadan soylemiyorlar cok acimasizlar ya mecbur beklemek zorunda kaldik :/ eh dedik madem 5 ay bekledik 4 gun daha bekleriz :) dedigin gibi sanirim ilk olmasinin verdigi bi rahatlikta var ne olursa olsun fark etmez dusuncesi ile :) Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah canim benim :)

Canım alıyordur tabiki ben hiç ağzıma sürmedim tahin pekmez; doktorum zaten ben çok önermiyorum şekeri yükseltiyor dedi kan yapıcı olarak kara üzüm kurusunu önerdi; yine erik kurusu... Ben de 5'inde gireceğim işte 22+3 olacağım sanırım; doktorum erken haftalarda bir takım sorunların olabileceğini birçoğunun sonradan düzeldiğini söyledi o yüzden mümkün olduğunca geç gireceğim detaylıya..Çok düşünmemeye çalışıyorum... Herkes için dua ediyorum; umarım herkes sağlıkla alacak bebeğini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…