- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.521
Teşekkür ederim daha guzelleri senin miniğin in olsun inşAllahAyy yeriiimm cok tatli ama bunlaar yaa
Dostum ben dünya li
Aynen 5 Mart ayrintilimiz ya aldık randewuyu inşallah iyi sonuçlar la döneriz canimCanım alıyordur tabiki ben hiç ağzıma sürmedim tahin pekmez; doktorum zaten ben çok önermiyorum şekeri yükseltiyor dedi kan yapıcı olarak kara üzüm kurusunu önerdi; yine erik kurusu... Ben de 5'inde gireceğim işte 22+3 olacağım sanırım; doktorum erken haftalarda bir takım sorunların olabileceğini birçoğunun sonradan düzeldiğini söyledi o yüzden mümkün olduğunca geç gireceğim detaylıya..Çok düşünmemeye çalışıyorum... Herkes için dua ediyorum; umarım herkes sağlıkla alacak bebeğini kucağına
Benim el becerim pek olmadigindan hazır tercih ettim Seninkiler çok başarılıayy buda çok şirin olmuşşşş :)
Canım emzirirken bol su iç çok aşırı yeme çünkü süt yapan şey günlük beslenme ekstra su bide spora gidersen kesin verirsin.ben emzirirken 2 senede 2 kilo verdim sadece canım gerçi 5 kilo fazla kalmıştı doğum sonrası ama emzirirken ben hep atistrdim maalesef içim kiyiliodu çünkü her emmede elimde şu bardağı içim yanıo acikiorum o emdikce kalori kaybediorum yerine yenisi koymazsam darilirdi kaloriler banadeli spor yaparsam rahat veririm ama yaparsam
Benim el becerim pek olmadigindan hazır tercih ettim Seninkiler çok başarılı
Canim beniiimm cok tesekkurler amiinn,zaten kendimi alisveris yapmamak icin zor tutuyordum simdi bu minik guzel seyleri gorunce hemen kafamda fikirler urediTeşekkür ederim daha guzelleri senin miniğin in olsun inşAllahpazardan sonra sen de alırsın artık renk kesinlesince
Amin amin inşallah :) şimdi ben iç mimarim ya benim evimde güzel olması lazım bahçede koltuklar olsun rahat misafir kabul etmek için bi de büyük bi masa barbekü sefası için :) ohh mis :) havuzu olsun küçük :) çocuklar için :) hayaller hayaller uçtum benİnşallah canim yaa. Seninki de gerçek olsun inşallah... Eşime diyorum ev hiç önemli değil yeterki bahçesi olsun ben basit bi evde de otururum :) ben eski kafaliyim,tavuklarim, köpeğim olsun felan çok istiyorum.
Canım emzirirken bol su iç çok aşırı yeme çünkü süt yapan şey günlük beslenme ekstra su bide spora gidersen kesin verirsin.ben emzirirken 2 senede 2 kilo verdim sadece canım gerçi 5 kilo fazla kalmıştı doğum sonrası ama emzirirken ben hep atistrdim maalesef içim kiyiliodu çünkü her emmede elimde şu bardağı içim yanıo acikiorum o emdikce kalori kaybediorum yerine yenisi koymazsam darilirdi kaloriler banaşimdi akillandim bol su normal yemek benden tavsiye sanada
Aminnn inşAllahCanım alıyordur tabiki ben hiç ağzıma sürmedim tahin pekmez; doktorum zaten ben çok önermiyorum şekeri yükseltiyor dedi kan yapıcı olarak kara üzüm kurusunu önerdi; yine erik kurusu... Ben de 5'inde gireceğim işte 22+3 olacağım sanırım; doktorum erken haftalarda bir takım sorunların olabileceğini birçoğunun sonradan düzeldiğini söyledi o yüzden mümkün olduğunca geç gireceğim detaylıya..Çok düşünmemeye çalışıyorum... Herkes için dua ediyorum; umarım herkes sağlıkla alacak bebeğini kucağına
Rica ederimsağol canım olsun önemli olan bebişlerimizi düşünüp onlar için heyecanla bişeler hazırlamak
Rica ederimCanim beniiimm cok tesekkurler amiinn,zaten kendimi alisveris yapmamak icin zor tutuyordum simdi bu minik guzel seyleri gorunce hemen kafamda fikirler urediburada boyle guzel seyler bulamayabilirim ancak evde kendim kokulu tas yapabilirim belki :) bakalim su pazari bi atlatalimda hayirlisiyla :)
geçmiş olsun geçen cumartesiden beri bende hastayım doktorum kulak burun boğaza yönlendirdi agumentin verdi ama kullanmadım o yüzden çekıyorum hala sıcak şeylerle atlatmaya çalışıyorum
Bu ingilizler boyle seyleri bilmiyor benide sinir ediyorlar yine de internetten arastirayim bulursam hazir almak cok daha kolay tabi :) bulamazsam da kendim yaparim artikRica ederimben kıyafet ve ağır şeyleri okullar tatil olasiya bıraktım bunu da nette gördüm indirime girmiş alayım dedim bi şeyciği olsun kızçemin diye kendin yapabilirsen ne mutlu sana ben beceremem
Eki Görüntüle 1783299
Ben bunlardan aldım kızçemeismi kesinlesince de bilgisayarda yapar kenarlarına ilistiririm
Evet kokulu taş teşekkür ederim daha şirinleri bebeğinin olsunKokulu taş mı onlar? Pek şirinler :)
Bizdemi gelsek napsak :)) yanlis anlasilmasin lutfen sadece cinsiyet merakindanAy evet ya :) dun internetten uzerinde girl or boy yazan bardak tabak balon masa susu cikolata siparis ettim bu aksam gelecek hepsi,e birseyi yapmisken tam yapalim bari dedim :) esim mavi ben pembe giyecegiz,bir kac cesit tuzlu yapacagim kucuk atistirmalik tuzlu kurabiye,peynirli mini pogaca,ispanakli el acmasi borek,bide makarna salatasi,hepsini masaya koyacagim,ortaya da pastayi :) ay bakalim nasil olacak :)
Yaa ne guzel oluurrrr gelin tabiiii maksat cinsiyet ogrenmek caniiiiimmmmBizdemi gelsek napsak :)) yanlis anlasilmasin lutfen sadece cinsiyet merakindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?