2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Aynen 5 Mart ayrintilimiz ya aldık randewuyu inşallah iyi sonuçlar la döneriz canim

deli spor yaparsam rahat veririm ama yaparsam
Canım emzirirken bol su iç çok aşırı yeme çünkü süt yapan şey günlük beslenme ekstra su bide spora gidersen kesin verirsin.ben emzirirken 2 senede 2 kilo verdim sadece canım gerçi 5 kilo fazla kalmıştı doğum sonrası ama emzirirken ben hep atistrdim maalesef içim kiyiliodu çünkü her emmede elimde şu bardağı içim yanıo acikiorum o emdikce kalori kaybediorum yerine yenisi koymazsam darilirdi kaloriler bana şimdi akillandim bol su normal yemek benden tavsiye sanada

Teşekkür ederim daha guzelleri senin miniğin in olsun inşAllah pazardan sonra sen de alırsın artık renk kesinlesince
Canim beniiimm cok tesekkurler amiinn,zaten kendimi alisveris yapmamak icin zor tutuyordum simdi bu minik guzel seyleri gorunce hemen kafamda fikirler uredi burada boyle guzel seyler bulamayabilirim ancak evde kendim kokulu tas yapabilirim belki :) bakalim su pazari bi atlatalimda hayirlisiyla :)

İnşallah canim yaa. Seninki de gerçek olsun inşallah... Eşime diyorum ev hiç önemli değil yeterki bahçesi olsun ben basit bi evde de otururum :) ben eski kafaliyim,tavuklarim, köpeğim olsun felan çok istiyorum.
Amin amin inşallah :) şimdi ben iç mimarim ya benim evimde güzel olması lazım bahçede koltuklar olsun rahat misafir kabul etmek için bi de büyük bi masa barbekü sefası için :) ohh mis :) havuzu olsun küçük :) çocuklar için :) hayaller hayaller uçtum ben indirin

bende boğazıma fena düşkünüm ya suyu yeni yeni zorla günde 2 lt içmeye başladım oda işteyken evdeyken yine unutuyorum içmiyorum. bide annamler falan gelir kesin onlarda sağolsun hamur işleri yemekler gelde tut boğazını

Aminnn inşAllah benim de pazartesi dedi ama dersim var çarşamba boş o gün gidecegim ay o gün 2 si ben 3 u dedim o zaman ben de 20+3 olacağım sanırım o tarihte

Kizlar bebek sekeri icin canim anne sayfasinda cok guzel ornekler var butun anlatimlariyla birlikte :) erkek bebek tulumlari,kiz bebek ceketleri falan yapmak isteyenler bakabilir,ben su tulumlara bayildimm ya :)

Rica ederim ben kıyafet ve ağır şeyleri okullar tatil olasiya bıraktım bunu da nette gördüm indirime girmiş alayım dedim bi şeyciği olsun kızçemin diye kendin yapabilirsen ne mutlu sana ben beceremem

geçmiş olsun geçen cumartesiden beri bende hastayım doktorum kulak burun boğaza yönlendirdi agumentin verdi ama kullanmadım o yüzden çekıyorum hala sıcak şeylerle atlatmaya çalışıyorum

Allah razı olsun canım göğüs hastalıklarına gittim. Cigerlere inmemiş dedi antibiyotik verdi, largopen. Kadın dogumcu doktora sordum icebilirsin dedi. Napcamı bilemiyorum icsem bi türlü icmesem bi türlü. Daha fazla ilerler diye korkuyorum. Zaten 10 gündür doğal şeyler deniyorum ama kesemedim maalesef.

Rica ederim ben kıyafet ve ağır şeyleri okullar tatil olasiya bıraktım bunu da nette gördüm indirime girmiş alayım dedim bi şeyciği olsun kızçemin diye kendin yapabilirsen ne mutlu sana ben beceremem
Bu ingilizler boyle seyleri bilmiyor benide sinir ediyorlar yine de internetten arastirayim bulursam hazir almak cok daha kolay tabi :) bulamazsam da kendim yaparim artik

Bizdemi gelsek napsak :)) yanlis anlasilmasin lutfen sadece cinsiyet merakindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…