2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
kendimi hazır hissetmiyorum nedir ya
benimkide tamam yaparız simdi diyip bekletiyo en son kendim baslıyrm kalkmak zorunda kalıyo ama pohpohlamak yorucu degil bi dahakine onu deneym ben :))

Allah razi olsun, kimseye aci gostermesin.

benim ikili testim 4800 kusurde 1di. ben detayli ultrasonu sadece keyfi olarak, elimizde 4 boyutlu fotosu olsun diye cektirmistim. icime oturdu o andan sonrasi.

peki ne dedi doktorunuz bundan sonrasi icin? neden oluyormus parlama? bir aciklama yahut oneri yaptilar mi?

tommbik hangi sehirdesin? sana bazi doktor onerilerim olacak eger istanbuldaysan. ne olur, ele eleyiz. uzme kendini Allaha emanet gececek bu kotu gunler.

insallah toparlayacagim.

amin, cok tesekkur ederim tulay. tum ser ve musubetler her yavrudan uzak dursun.

test sonucum yeni geldi tekrardan gidemedim doktora, muhtemelen takip edicez, çoğu son aylarda yok oluyormuş...bana o gün doktorum şunu dedi, önceden tek bu bulgu olunca amniyosentez önerildi, artık gerek duyulmuyor, benim 3 lü tetstim kötü olduğu için zaten nifty yaptırdım

Eneee yerim onun kukuşunu :) üzüldün mu kız ilk bebiş daha :) oğlan da olur rabbimin izniyle :)hayırlı olsun tatlım çok sevindim snn adına ilk bebeği kız olan anneler şanslı anneler olurmuş
Bende katılıyorum Can'ım sana ilk kız olması cok tatlı

İnşallah bu çektiğiniz Sıkıntılar hiç olmamışcasına silinir Hayatınızdan

kendimi hazır hissetmiyorum nedir ya
benimkide tamam yaparız simdi diyip bekletiyo en son kendim baslıyrm kalkmak zorunda kalıyo ama pohpohlamak yorucu degil bi dahakine onu deneym ben :))
Çok güldüm bende kendimi hazır hissetmiyoruma:)))tabiii pohpohlamak yorucu filan olmuyo iki taraf acısından da:)))eşimde hiç yorulduğunu hissetmiyo:)))

Kızlar şuan Zeynep Kamil randevu veriyormuş detaylı için gidecek olanlar arasın 10 gun sonraya veriyormuş
Ya ben kararsız kaldım özeldemi yaptırsak yoksa devlettemi..gittiğim hastane 250 tl istedi,bide erkekmiş gitmek istemedim,ümraniyede medicanayı aradım 230 tl..kararsız kalmamın sebebi ultrason cihazı iyi olsunki iyi baksın bebeğin gelişimine..5 dkda bakıp göndermesin istiyorum.ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…