- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.401
Bende bugün eşimden rica ettim hadi evi süpür bende sileyim dedim.kendimi hazır hissetmiyorum şuan dedi:))))senin hazır olmanı beklersek olmaz hadi kalk aman da kimin Kocası diye pohpohlaya pohpohlaya yaptırdım:)))valla kızlar süpürme işini eşlerinize yaptırın valla şahane oluyo tek eliyle o kanepeleri koltukları kaldırıp kaldırıp çekti her taraf Pırıl Pırıl oldu:)))valla ben onun kadar güçlü Değilim yapsamda temiz olmuyo bı dönemde.1cicek3bocek @jindam
Allah razi olsun, kimseye aci gostermesin.benim ayrıntılıda da kalpte parlama çıktı, üçlü test 50 de 1 di, down riski yüksekti, nifty yaptrıdım temiz çıktı çok şükür, bana doktorum zaten tek bu bulgunun hiç bir anlama da gelmeyebilceğini söylemişti. Rabbim sizin de içinize ferahlık versin, bekleyişinizi hayırla sonuçlandırsın, evlatlarınızı sağlıkla size bağışlasın...
tommbik hangi sehirdesin? sana bazi doktor onerilerim olacak eger istanbuldaysan. ne olur, ele eleyiz. uzme kendini Allaha emanet gececek bu kotu gunler.Canım bizde bi değişiklik yok doktor araştırıyoruz yarın bi doktora görüncez bakalım. İnşallah güzelce ilgilenir kafamızdaki soruları cevaplar.beklemek bana hiç iyi gelmedi iyice paranoyaklaştım. Burda yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama karnında ölebilir demişlerdi. Ona taktım kafayı. hareketlerini hissediyorum neyse ki ama yetmiyo. Eşime steteskop alalım dedim bide azar işittim. Günler geçmiyo canım ya oyalanmak da mümkün değil. Neyse ki çalışmaya başladım tekrardan yoksa evdeyken kura kura iyice kötü olmuştum.
Can'ımsın herşey güzel olacak büyük paşa iyi şükür bebişte iyi eminim ben rabbim güzel haberler almayı nasip etsin sen izinlisin bizden şimdilik toparlanıp kendine gel ozledik çok yemene de dikkat et kivileri huplet paşama et olsun lop lop
semurcan canım oğlunun iyi olduğuna çok sevindim. Küçük oğlundan da güzel haberler alacaksın inşallah canım bir haftada bakmışsın akmış gitmiş. İçini ferah tut, güzel düşün güzel olsun. Allah hepimizin meleklerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin....
tesekkur ederim insallahÇok şükür o da iyi gelecek inşallah
cok tesekkur ederim, insallah hayir haberleri alip kavusalim yeniden topictesemurcan insallah sonucların cok iyi gelecek canm dualarm seninle. Beslenmeni kendini ihmal etme sakn opuyrm ogluslari ♥
Allah razi olsun, kimseye aci gostermesin.
benim ikili testim 4800 kusurde 1di. ben detayli ultrasonu sadece keyfi olarak, elimizde 4 boyutlu fotosu olsun diye cektirmistim. icime oturdu o andan sonrasi.
peki ne dedi doktorunuz bundan sonrasi icin? neden oluyormus parlama? bir aciklama yahut oneri yaptilar mi?
Bende katılıyorum Can'ım sana ilk kız olması cok tatlıEneee yerim onun kukuşunu :) üzüldün mu kız ilk bebiş daha :) oğlan da olur rabbimin izniyle :)hayırlı olsun tatlım çok sevindim snn adına ilk bebeği kız olan anneler şanslı anneler olurmuş
Begendin mi kizdin miYazdm bunu da deftere :) ♥
Kızarmıyım hic ask olsunBegendin mi kizdin mi
İnşallah bu çektiğiniz Sıkıntılar hiç olmamışcasına silinir HayatınızdanBiliyorum canım benim yüreğin ağzında haber bekliyosun farkındayım. Ama malesef yarın sadece cocuk doktorundan fikir alıcaz. Tekrar ayrıntılı ultrasona girmeye 3 hafta var. Asıl büyük gün o zaman. İnşallah bütün bu sıkıntılar geçip gidecek o zaman
Çok güldüm bende kendimi hazır hissetmiyoruma:)))tabiii pohpohlamak yorucu filan olmuyo iki taraf acısından da:)))eşimde hiç yorulduğunu hissetmiyo:)))kendimi hazır hissetmiyorum nedir ya
benimkide tamam yaparız simdi diyip bekletiyo en son kendim baslıyrm kalkmak zorunda kalıyo ama pohpohlamak yorucu degil bi dahakine onu deneym ben :))
Canim cok tesekkur ederiiimm,hislerim tutmadi oglus degilmis onemli olan saglikli olmasi tabiki ben mavi cikacak diye beklerken pembe cikinca sok oldum ama mutluluktan tabi :)))prenseeesssGözün aydın canımcımmm
:)) canim cok tesekkur ederim gercekten sonundaaaAy hayırlı olsun cnm ya sonunda yaniii
Ayy gercekten mii cook tesekkur ederiiimmm :)))Keşke tahminimi yazsaydım ya ben kız demiştim :) Gözünüz aydın
Ya ben kararsız kaldım özeldemi yaptırsak yoksa devlettemi..gittiğim hastane 250 tl istedi,bide erkekmiş gitmek istemedim,ümraniyede medicanayı aradım 230 tl..kararsız kalmamın sebebi ultrason cihazı iyi olsunki iyi baksın bebeğin gelişimine..5 dkda bakıp göndermesin istiyorum.ne yapmalıyım?Kızlar şuan Zeynep Kamil randevu veriyormuş detaylı için gidecek olanlar arasın 10 gun sonraya veriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?