- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.061
Bnm de üst kata birileri taşındı kadın 3 cocuklu inanılmaz gürültücü aileler ya çocuklardan çok kadının sesi çıkıyor denk gelsem uyarıcam gece 12 de ev süpürüyor pat küt sinir bozucu anlayışlı olamıyor kimse neyse taşınma durumum var inş taşınır kurtulurumYa o değil de, karşıma komşu geliyor geçen hafta aldılar evi. Geçen geldi kapıya, buyur ettim içeri baktı etti bütün odalara. Bakarken de maşallahı varmış resmini çekmiş evinYatak odamdaki giyinme dolabını çok beğenmiş olmalı ki eşine söylemiş, eşi de eşime sorup marangozun numarasını almış ve saat 22 yi geçmiş olmasına rağmen şu an matkap seslerine maruz kalmaktayım. Giyinme odamdaki dolabı beğenip de bana sormamasına mı yoksa bu saatte çıkardıkları sesler yüzünden rahatsız etmelerine mi kızayım bilemedim. İşim var benim bunlarla ama neye karşı geldiklerini bilmiyorlar en çok da onlar için üzülüyorum.
herkese kapımız açık, tıpkı sizin gibi.
gelin buyrun :)
Fotoğraf çekmesine kız ne münasebetle çeker kız ama sakın bebişini etkilemesin uygun bi dille komşuna kızgınlığını anlatacağına inanıyorum ve ben o ıygun dile güveniyorum:))Ya o değil de, karşıma komşu geliyor geçen hafta aldılar evi. Geçen geldi kapıya, buyur ettim içeri baktı etti bütün odalara. Bakarken de maşallahı varmış resmini çekmiş evinYatak odamdaki giyinme dolabını çok beğenmiş olmalı ki eşine söylemiş, eşi de eşime sorup marangozun numarasını almış ve saat 22 yi geçmiş olmasına rağmen şu an matkap seslerine maruz kalmaktayım. Giyinme odamdaki dolabı beğenip de bana sormamasına mı yoksa bu saatte çıkardıkları sesler yüzünden rahatsız etmelerine mi kızayım bilemedim. İşim var benim bunlarla ama neye karşı geldiklerini bilmiyorlar en çok da onlar için üzülüyorum.
Gitmee
Ben hem severim hem kızarm :)Ya ya sen de dakika başı saf değişir işte:)))huzurDraconianX ile bende:)))
Bakalım zaman bize ne gösterecek :))Oooooy hiç de iyi bir başlangıç olmamış. Allah kadının yardımcısı olsun :)
Gell bak bizim tarafa acayip bi ekip olduk bi sen eksiksin:))))Ben hem severim hem kızarm :)
Vallainteriorarchitect cım en çok mu bilmiyorum ama sana karşı duygularım var evet. Gizlemeye saklamaya gerek yok. Bir hoşlantı var
hahaaaaaaaaaaaaaaaayttt biz gidioooooooooozolur olur sen gel yeter ki :)
aaaaaaaaaaaaay yiriiiiim yiriiiiimmmm biliyordum biliyorduuuuuuuumVallainteriorarchitect cım en çok mu bilmiyorum ama sana karşı duygularım var evet. Gizlemeye saklamaya gerek yok. Bir hoşlantı var
SenVallainteriorarchitect cım en çok mu bilmiyorum ama sana karşı duygularım var evet. Gizlemeye saklamaya gerek yok. Bir hoşlantı var
Ay bi git ya Öldüm gülmekten:))))Biz çıkalım isterseniz ?
Bnm de üst kata birileri taşındı kadın 3 cocuklu inanılmaz gürültücü aileler ya çocuklardan çok kadının sesi çıkıyor denk gelsem uyarıcam gece 12 de ev süpürüyor pat küt sinir bozucu anlayışlı olamıyor kimse neyse taşınma durumum var inş taşınır kurtulurum
Ay bi git ya Öldüm gülmekten:))))
Herkes bu adamı diyo ya hayırdır inşallah. Eşimle görüşeyim de gideriz canım sağol.hayrolsun insallah.
Prof. Dr. Atil Yuksel
sisli'de yeri, en iyisi bu turkiye'de muhakkak gorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?