2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

7 sene çalıştıktan sonra ev hayatı cennet gibi geliyor valla.
Bebişim kız olacak inşallah. Tam bir kız bebek sevdalısı olmamdan ötürü, öğrendiğimizden beri kutlamalara devam ediyoruz. Allah herkese gönlüne göre versin :) Bir daha ki sefer senin de hayırlısıyla bir kızın olur inşallah :)

Tam yazacaktım beni bilmedin diye sonunda okudum ay kız bgn gülmekten karnıma ağrılar girdi sen git primavera77 ye patla tamam mı onun kızının kukusuna sabahlara kdr baktın zorla kız etti hatun bebeği

nerde ooo heeeeeee nerdeeeeeeeeeee primavera77 yı getirin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ayy severim seni cansın :) inşallah olur canım sağlıkla kucağına al inşallah hepimiz hatta :)

Ayy severim seni cansın :) inşallah olur canım sağlıkla kucağına al inşallah hepimiz hatta :)

Canım benim ben de aynı şeyleri düşünüyorum ama herkes ayrıntılı ultrasondan korkunca benim yüzümden mi acaba dedim. Benim bebeğimdeki nadir bi hastalık. Kimse bende çıkar mı acaba demesin çıkma inkanı yok çünkü

Kız öyle bi daldım dun ona haftanın finali idi aboo öldürdüler kendilerini ağlamaktan dedim anaları babaları ölse bole ağlamazlar

Yılların TV izleyicisiyim bu kadar dandik bu kadar kalitesiz program görmedim ama yine de izliyorum. İşte bunlar hep 7 sene saat 6da uyanan beynimin bana isyanı

Ya o değil de, karşıma komşu geliyor geçen hafta aldılar evi. Geçen geldi kapıya, buyur ettim içeri baktı etti bütün odalara. Bakarken de maşallahı varmış resmini çekmiş evin Yatak odamdaki giyinme dolabını çok beğenmiş olmalı ki eşine söylemiş, eşi de eşime sorup marangozun numarasını almış ve saat 22 yi geçmiş olmasına rağmen şu an matkap seslerine maruz kalmaktayım. Giyinme odamdaki dolabı beğenip de bana sormamasına mı yoksa bu saatte çıkardıkları sesler yüzünden rahatsız etmelerine mi kızayım bilemedim. İşim var benim bunlarla ama neye karşı geldiklerini bilmiyorlar en çok da onlar için üzülüyorum.

kertti dediler...
Alay ettiler...
oysa istediğim ufacık sevgi birazcık ilgiydi...
bu vakitten sonra B Began beni ağustos annelerine de almaz...
nerelere gideeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
herkese kapımız açık, tıpkı sizin gibi.
gelin buyrun :)

Oooooy hiç de iyi bir başlangıç olmamış. Allah kadının yardımcısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…