- 1 Eylül 2010
- 249
- 201
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.041
Zaten bu işten ayrılanlar felaket oluyor sonradanbak DraconianX işi bıraktı nefes aldırmıyor yemekler boğazıma diziliyor laf yetiştiricem diye hg tkrar canım biz böyle birbirimizi sevdiğimizden takılırız inşallah uyum sağlarsın bize bebişin kız mı erkek mi nu arada yazdıysanda kaçırdım ben :) güzel günler geçirelim inşallah hep beraber
Tam yazacaktım beni bilmedin diye sonunda okudumçekmedim mi kahrınızı...
gözümü kör ettim be körrrr sizin yavrularınızın kukusuydu pipisiydi derkennn zalımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
(1cicek3bocek seni bilemediğimi hatırlatma unutmadım )
nerde ooo heeeeeee nerdeeeeeeeeeeeTam yazacaktım beni bilmedin diye sonunda okudumay kız bgn gülmekten karnıma ağrılar girdi sen git primavera77 ye patla tamam mı onun kızının kukusuna sabahlara kdr baktın zorla kız etti hatun bebeği
zalımsın...Alırız bebesini elinden olur biter o bu topiğin bebesi bas git nen ağustos analarınainteriorarchitect
Hadi ya tüh... Senaryo onlar yaşlı yaşlı teyzeler izleyip inanıyorlar ben onlara üzülüyorum :)
Arda asa, değnek demekmiş yahu. Odun gibi olmasın çocuk sonra bak iyi düşün
hişşşşştMaymun iştahlı çıktı...
Ayy severim seni cansın :) inşallah olur canım sağlıkla kucağına al inşallah hepimiz hatta :)7 sene çalıştıktan sonra ev hayatı cennet gibi geliyor valla.
Bebişim kız olacak inşallah. Tam bir kız bebek sevdalısı olmamdan ötürü, öğrendiğimizden beri kutlamalara devam ediyoruz. Allah herkese gönlüne göre versin :) Bir daha ki sefer senin de hayırlısıyla bir kızın olur inşallah :)
Ayy severim seni cansın :) inşallah olur canım sağlıkla kucağına al inşallah hepimiz hatta :)7 sene çalıştıktan sonra ev hayatı cennet gibi geliyor valla.
Bebişim kız olacak inşallah. Tam bir kız bebek sevdalısı olmamdan ötürü, öğrendiğimizden beri kutlamalara devam ediyoruz. Allah herkese gönlüne göre versin :) Bir daha ki sefer senin de hayırlısıyla bir kızın olur inşallah :)
Canım benim ben de aynı şeyleri düşünüyorum ama herkes ayrıntılı ultrasondan korkunca benim yüzümden mi acaba dedim. Benim bebeğimdeki nadir bi hastalık. Kimse bende çıkar mı acaba demesin çıkma inkanı yok çünküAaaa tommbik ne diyorsun sen, ne alakası var seninle.
Haftalardır iyi kötü bir sürü haber aldık, yaşananlar kolay değil ve hepimizin desteğe ihtiyacı var bu süreçte. Lütfen böyle düşünme ve bu sıkıntılı günleri bizimle paylaş ki hafifletebilelim, destek olabilirim sıkıntılarına. Hepimiz için söylüyorum, kabul etmek hiç kolay değil, bir sürü farklı sıkıntıyla karşılaşan hatta kayıpları olan arkadaşlarımız oldu. Herkes için kendi yaşadıkları önemli elbette ama ben sizlerden çok destek buluyorum. Bir sürü mesajdan bir sürü sıkıntıma çare buluyorum. Ben de size destek olmak istiyorum ve bildiklerimi yazmaya çalışıyorum.
Lütfen böyle düşünme, herşey çok güzel olacak :)))
Kız öyle bi daldım dun ona haftanın finali idi aboo öldürdüler kendilerini ağlamaktandedim anaları babaları ölse bole ağlamazlar
Sen bırak stili esraya gelKısmetse olur denen dünyanın en saçma programını izliyorum. O bitince de işte benim stilime geçiyorum. Peh peh eskiden belgesel izlerdim, kitap okurdum. Nerden nereye işte
Sıkıntı yok canım, annesinin de pek geri kalır yanı yok
İşimiz bitti senle daha seni kullandık nublara baktırdık sonra attık bi kenara
Iyi geceler canımmm tatlı rüyalaarr ♥Yaticam bi türlü birakamiom sizi ama yarın yogun olucam yemekler tatlılar yapmam lazım işler beni bekler uyucam şimdi çok yazmayın okuyamiorum birikinceDraconianX ahanda etiketledim seni ve @aylinalpr L Light Of God 1cicek3bocek @jjndam bakkalmumu hepinize iyi geceler ruyanızda bebeciklerj görün
Ya o değil de, karşıma komşu geliyor geçen hafta aldılar evi. Geçen geldi kapıya, buyur ettim içeri baktı etti bütün odalara. Bakarken de maşallahı varmış resmini çekmiş evinYatak odamdaki giyinme dolabını çok beğenmiş olmalı ki eşine söylemiş, eşi de eşime sorup marangozun numarasını almış ve saat 22 yi geçmiş olmasına rağmen şu an matkap seslerine maruz kalmaktayım. Giyinme odamdaki dolabı beğenip de bana sormamasına mı yoksa bu saatte çıkardıkları sesler yüzünden rahatsız etmelerine mi kızayım bilemedim. İşim var benim bunlarla ama neye karşı geldiklerini bilmiyorlar en çok da onlar için üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?