- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.081
Çok güldüm arya içerden tekmeleyip duruyo yine:))))Gülerken göbeğini tut hoplayıp duruyor sen gülerken
Hmm bilmeden bi yanlis yaptiysa demek.Ya o değil de, karşıma komşu geliyor geçen hafta aldılar evi. Geçen geldi kapıya, buyur ettim içeri baktı etti bütün odalara. Bakarken de maşallahı varmış resmini çekmiş evinYatak odamdaki giyinme dolabını çok beğenmiş olmalı ki eşine söylemiş, eşi de eşime sorup marangozun numarasını almış ve saat 22 yi geçmiş olmasına rağmen şu an matkap seslerine maruz kalmaktayım. Giyinme odamdaki dolabı beğenip de bana sormamasına mı yoksa bu saatte çıkardıkları sesler yüzünden rahatsız etmelerine mi kızayım bilemedim. İşim var benim bunlarla ama neye karşı geldiklerini bilmiyorlar en çok da onlar için üzülüyorum.
@grill çok ısrar ediyorlarinteriorarchitect Geri döööööönn jindaaaaaam
Sen o öküzlerin boynuzlarını yontarsın eminimKiracı olsam ya da kiracı olsalar bu kadar takmam kafaya ama ikimiz de ev sahibiyiz. Yani üç beş günlük bir katlanma sürem yok maalesef. İnsanların toplu kullanım alanlarındaki rahatlıklarına hasta oluyorum bazen. Bugüne kadar böyle bir problem yoktu apartmanımızda, bildiğin öküz çıktı bunlar çok afedersin.
Fotoğraf çekmesine kız ne münasebetle çeker kız ama sakın bebişini etkilemesin uygun bi dille komşuna kızgınlığını anlatacağına inanıyorum ve ben o ıygun dile güveniyorum:))
Grill arkadaş Kertme yapmasın jindam ona dikkat edin yeter:)))@grill çok ısrar ediyorlarkalayım dimi ama söz size nuba gelcemmmm sözzzzz hatta gelmişken cinsiyet falan belli değilse atta bi bakayım
Dua etsinler hamileyim, sakin olmam lazımSen o öküzlerin boynuzlarını yontarsın eminim
Gitme jindaam bebenin göbek kordonuna plasentasına kurban olam gitme@grill çok ısrar ediyorlarkalayım dimi ama söz size nuba gelcemmmm sözzzzz hatta gelmişken cinsiyet falan belli değilse atta bi bakayım
Hepimiz biriz vazgecemem kimsedenGell bak bizim tarafa acayip bi ekip olduk bi sen eksiksin:))))
Çok güldüm arya içerden tekmeleyip duruyo yine:))))
Su sarkiya kadar bi sansin vardi behahaaaaaaaaaaaaaaaayttt biz gidioooooooooozdur bi kaç valizimi toplayim geliiyoruummm son bi veda törenide yaptımmıydı tamamdır Super_anne1411 1cicek3bocek L Light Of God DraconianX @idilduam
bak ne hale koydunuz beniiiiiiiii
Tlfdan takip zor oluyo kuzucum ondan bide sarja taktim ondan :)
tamam tamam gitmiyorum kurban olma Allah korusun bebelerin varGitme jindaam bebenin göbek kordonuna plasentasına kurban olam gitme
hee tamam o zamanTlfdan takip zor oluyo kuzucum ondan bide sarja taktim ondan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?