2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ya bu çocuk işi biliyor hee gece gece anneye poaça yaptırmalar felan. Tam benlik ben pisircem böyle yiyen biri olcak evde var ya yarasın Tosunumaa
Doktor obeziteye gidiyor bu oğlan diyor o da korkutuyor açıkçası cnm yaz geldi Allah tan eritir yediğini bnn abilerim 150 kg buda onlara çekti

Sorunda burda eşim bana bişi demiyor şuanda tepkili olduğum için iç dünyası da çözmeye çalışıyor inş huzurum kaçmadan biter bu iş

O kadar fiyat farkı olduğunu bilmiyordum. Mood daha bile pahalı duruyo aslında :) Concorde neo da çok tercih ediliyor ve okuduğum kadarıyla kullananlar memnun. 3 tekerlek olmasın dersen ona da bir bak. Gerçi moodun görüntüsü daha güzel bence :)

Sorunda burda eşim bana bişi demiyor şuanda tepkili olduğum için iç dünyası da çözmeye çalışıyor inş huzurum kaçmadan biter bu iş
İnşallah canim. Sen kizacaksin felan diye tekrar acmiyordur konuyu. Sen eşine darılma,birlikte halledin bu işi güzellikle

Benim geç döllenme olduğu için sata göre değil, ultrason haftasına göre takip ediyorum. Senin doğum da ultrasona göre olabilir belki. Doktorun ne diyor?
Hiç bişey demiyo ne dyck önde diyo kendim ultrason resmine baktım orda yazıyo 1 hafta önde görünüyo korkym aslında gittik geriye gelck die 34 haftalıkken okul bitecek te

Uyyy kızlar ben hiç doymuyorum napcazz bu saatlerde hele yat zibar yemekleri allahmm napicam ben davul gibi olurum modemi durduramazsam

Hiç bişey demiyo ne dyck önde diyo kendim ultrason resmine baktım orda yazıyo 1 hafta önde görünüyo korkym aslında gittik geriye gelck die 34 haftalıkken okul bitecek te

Korkma canım. Önemli bir fark olsa doktorun bilgi verirdi mutlaka. Ama yine de bir sonraki muayenende tahmini doğum tarihini sor istersen.

Allah'immm cok zor valla Allah kolaylik versin sana canim benim gerci sen alismissindir artik ama yinede hergun ne yapicam derdi seni cok yipratiyordur,zor anacim bu erkekler ya :)

Canımmm adaşımm güzel haberlerle gel insallaaaahh ♥
Oglusu da prenseside kocamaaann öpüyrm

Kızlar ya ben ilk aylar için ucuzundan bi tane anne yanı beşiği sonra büyük Beşik alsam çok mu gereksiz masrafı yapmış olurum acaba

Iyi geceler hepinizee.detayliya girenler beyin içinde ölçümler yaptimi doktorunuz benim doktor çok fazla detayli bakiyo gibi geldi bana.burun kemigini ölçtü down sendrom riskini hesapladi ense kalinligi ölçtü organlari inceledi.beynin kivrimlarina beyincikle bişeylerin mesafelerine falan bayaaa bi bakti zaten perinatologmuş ama ilk gebeligimde sadece organ gelisimine bakilmisti

cnm her erkeğin düşünce yapısı,olaylara bakış açısı farklıdır.tabi yaşadığın şeyler nahoş şeyler.olmaması gerekne şeyler...sonuçta sağlık için tüm çabamız.benim eşimin böyle takıntıları yok.oğlumda da proftu ve erkekti dr um.bunda da in erkek...

Baktim canim arka tekerlekleri oldukca buyuk bide on tekerlegi 360 derece donuyor sisirme de degil ici kopukmus patlama riski falanda yok yorumlari okudum kullanisli diyorlar dagda tepede bile suren olmus ama yinede bakarim tabi
Ben dengesiz diye okumuştum ondan vazgeçtim 3 tekerlekliden o yüzden dedim canım bi araştır iyi de olabilir tecrübem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…