2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar detaylı ultrason Nasıl oluyor neler yapıyorlar benimde yarın randevum var merakla bekliyorum

Selam kızlar nasılsınz ne var ne yok erkaler ıyıdır umarım ya ben ayrıntılı ultrsnumu henuz dr a gostermedim ama soncmda koyu renkli yazan bişi dikktimi yeni cekti ciddi bişey oldugunu sanmıyorm ama yınede merk ettm bilgisi olan varmı aynen soyle yazıyor 'sag uterin arter s/d ve Rı değeri üst sınırda izlenmektedir''

amann beyavv...evde işim çoktu gündüz giremiiyorum cepten de zevk almıyorum kırk saat açılmıyo sayfalr..akşamları da oğlan zaptediyor pc yi.öyle gece yarılarına kallıyorum maalesef
Sana yazdığım gün savaş çıktı ben dedim kör ettim gözümü sizin bebekler kukulu mu pipili mi diye @gvn1907 de dedi ki sen onu primavera77 ye söyle onun bebesini zorla kız ettin o sahip çıksın sana dedi

Canım Günaydın benim eşimde senin eşini aramıio bu konuda erkek doktor mecbur kalmadıkca gidemeyiz mesela dewlwt has.kontrole gidiodum kızımda ekstra olarak fikir edinmek için erkekti bişi demedi galiba alttan bakarsa sadece problem yapar.ama dediğim gibi dewamli gidiceksem erkek secmeyiz aslaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…