- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.981
Hadi yapta ye... sen de rahatla ben de rahatlayimSimdi ıspanaklı börek tercihimdir dicem yine mi hamur isi diceksin ama bu son hamur diyisim
İnşallah canim ya amin isteyen herkese nasip olsun.Ayy inşallah çıkmıştır cnm Allah bizlere de nasip etsin çok isterim varya gitmeyi
Şimdi anladım o zaman. Allah i izniyle bisey olmaz inşallah.Yok kuzum erken alma derken erken doğum ettirecekler sanıyorum
Aminnn canim insallahh. Umitlendim bak simdi. Çünkü daha 8yildir gidemeyenler varmış. İnsanlar beklerken hastalık sahibi oluyor. Ama hayırlısı buymuş deriz ne yapalım.Canimm inşallah çıkar bu yıl bizimkiler de geçen yıl 7.yıllarında gittiler
@semurcan canım çok çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına Allahım yüzümüzü hep güldürsun inşallah
Pazardan geldim kızlar oyy çok yoruldum beklediğim kadar güzel şeyler yoktu yenidoğan için şimdiki hedefim Göztepe salı pazarı :))
amin canım Allah başka sıkıntılar vermesinKelin ilacı olsa kendi başına sürer misali cnm artık başlayacak ne yazık ki bazen birşey iyi geliyor 2. Gun fıss o yüzden rabbim az zorlukla atlatmayı nasip etsin ilaç zaten çozum değil ben bulantı hapı bile kullanmadım inan
Canim benim ki biraz farklı gelebilir ama yine de tarif edeyim. Kuru soğanı doğrayıp yağda kavuruyorum. İki tane yumurtayı kirip hemen karisitiryorum. Doğranmış ispanaklari Atip kısık ateşte ağzı kapali kavuruyorum surekli karıştırarak. Ispanaklar öldükten sonra da bi Tatlı kaşığı salça atılıyor. Pistikten sonra uzerine sarımsaklı yoğurt ve tereyağında yakılmış kırmızı toz biberle servis yapıyorum.Ispanaklı yumurta nasıl yapılıyor kızlar az ispanagim var değerlendireyim
Dünde vardı o haber ama hangi kanalda hatirlamiyrm normal zamanda bile kış vakti canım cekerdi simdi daha beter olduAtv haber Allah sizi bildiği gibi etsin yabir yaz meyvesinin reklamını yaptılar cnm çekti ağzımın suyu aktı valla bide kilosu 3 çeyrek altın kadarmış yuh
Şuan malzemem yok malesefHadi yapta ye... sen de rahatla ben de rahatlayim. Sonu yok bu işin ben biliyorum
tahmin ettim dün de ben gazetede görmüştüm benim gördüğüm de 300 tlden satılmış bahçeden, ''tadı olmaz onun'' dedim çıktım işin içindenAtv haber Allah sizi bildiği gibi etsin yabir yaz meyvesinin reklamını yaptılar cnm çekti ağzımın suyu aktı valla bide kilosu 3 çeyrek altın kadarmış yuh
rica ederim, ispanak daha yararli makarnadan muhakkak:))
Canim benim ki biraz farklı gelebilir ama yine de tarif edeyim. Kuru soğanı doğrayıp yağda kavuruyorum. İki tane yumurtayı kirip hemen karisitiryorum. Doğranmış ispanaklari Atip kısık ateşte ağzı kapali kavuruyorum surekli karıştırarak. Ispanaklar öldükten sonra da bi Tatlı kaşığı salça atılıyor. Pistikten sonra uzerine sarımsaklı yoğurt ve tereyağında yakılmış kırmızı toz biberle servis yapıyorum.
48 kiloyum diye dolaşıyor etrafta ayy şişko da denmez şimdi buna bilemedim ne demek istesem acaba
aynen canım benim de öyle durum. aç karna asit kusmamak için bol su içiyorum en azından boğazım yanmıyo. sen de dene bak sabah kusmalarında iyi oluyo. ben de yemeden önce iki saat ölçüp tartıp öyle yiyorum. az az yiyorum. doymuş gibi olur olmaz bırakıyorum bi lokma fazladan yesem hepsi geri çıkıyo zaten. çok dikkat etmemiz lazım yediklerimize.Bende kusuyorum hala hatta midem kotuydu yemeden önce çıkardım bi posta yediğimde gitmesin diye bide sapsarı kusmaya başladım sabahları sanırım ben bunda da 9 ay kusucam ay elma brz rahatlatıyor bnm midemi yemekten sonra bol su içersemde midem kotu oluyor artık yemek yemeden önce acaba yesem mi diye 1 saat düşünüyorum neyse bunada şukur onlar sağlıklı olsunda yeter bize
Şu yemeğimi bi yapayım yoğurdu mayalayim gelicem ben senin hakkından az bekle48 kiloyum diye dolaşıyor etrafta ayy şişko da denmez şimdi buna bilemedim ne demek istesem acaba
soda-limon ve sakızı deniyim canım sağol. bitki çaylarına benim doktorum kesinlikle karşı.Ben her akşam yemekten sonra bir limonu bardağa sıkıp üstüne de maden suyunu ekleyip içiyorum, iki günde bir de yeşil çay (fazlası yassah) Vee sakız :) Tükürük bezlerini çalıştırıyor gerisi malum kahrolsun asitler Bu üçü benim ilacım. Hamilelikten önce de karşıydım ben ilaca şimdi de almam hiç.
Şu yemeğimi bi yapayım yoğurdu mayalayim gelicem ben senin hakkından az bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?