2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ispanaklı yumurta nasıl yapılıyor kızlar az ispanagim var değerlendireyim

Aminnn canim insallahh. Umitlendim bak simdi. Çünkü daha 8yildir gidemeyenler varmış. İnsanlar beklerken hastalık sahibi oluyor. Ama hayırlısı buymuş deriz ne yapalım.

amin canım Allah başka sıkıntılar vermesin

Ispanaklı yumurta nasıl yapılıyor kızlar az ispanagim var değerlendireyim
Canim benim ki biraz farklı gelebilir ama yine de tarif edeyim. Kuru soğanı doğrayıp yağda kavuruyorum. İki tane yumurtayı kirip hemen karisitiryorum. Doğranmış ispanaklari Atip kısık ateşte ağzı kapali kavuruyorum surekli karıştırarak. Ispanaklar öldükten sonra da bi Tatlı kaşığı salça atılıyor. Pistikten sonra uzerine sarımsaklı yoğurt ve tereyağında yakılmış kırmızı toz biberle servis yapıyorum.

Atv haber Allah sizi bildiği gibi etsin ya bir yaz meyvesinin reklamını yaptılar cnm çekti ağzımın suyu aktı valla bide kilosu 3 çeyrek altın kadarmış yuh
Dünde vardı o haber ama hangi kanalda hatirlamiyrm normal zamanda bile kış vakti canım cekerdi simdi daha beter oldu

Atv haber Allah sizi bildiği gibi etsin ya bir yaz meyvesinin reklamını yaptılar cnm çekti ağzımın suyu aktı valla bide kilosu 3 çeyrek altın kadarmış yuh
tahmin ettim dün de ben gazetede görmüştüm benim gördüğüm de 300 tlden satılmış bahçeden, ''tadı olmaz onun'' dedim çıktım işin içinden

insanbuL canım dua edelim insallah annenler giderler hayırlısıyla gerçektende ilk yaxildiklari gibi olmuyor lar yaslaniyorlar tarif içinde Teşekkürler canım aksama yapayım inşallah

rica ederim, ispanak daha yararli makarnadan muhakkak:))

Kız bu nasıl yumurtalı ıspanak tarifi, hiç duymamıştım
HejaR12 1 adet soğanı yemeklik doğra biraz zeytinyağı ile pembeleşene kadar kavur sonra ince ince doğradığın ıspanakları ekle (bol su ile yıka ama ) tuz karabiber de ekledikten sonra ıspanaklar kendini iyice salıp kavrulunca yumurta sayısı kadar göz aç ve kır yumurtaları oldu da bitti
Bonus olarak bugün yaptığım kıymalı ıspanaklı tarifini de vereyim ilk verdiğim tarife ek olarak soğanlardan sonra kıymayı ilave ediyorsun kıyma kavrulunca baharatları (pul biber, karabiber,tuz, kekik) atıyorsun sonra da ıspanakları diye devam ediyorsun.

HejaR12 şekerim ben de şu şekilde yapıyorum daha basiti soğanı kavuruyorum az tereyağı az ince yağ ile sonra doğranmış ıspanağı ekleyip ölene kdr pişiriyorum suyu iyice çekene kdr en son çırpılmış yumurtayı kırıp biraz da öyle kavuruyor pul biber serpiyorum o kdr cık :) kimisi haşlayıp yapıyor ama böyle besin değeri gitmiyor ben çok severim :)

aynen canım benim de öyle durum. aç karna asit kusmamak için bol su içiyorum en azından boğazım yanmıyo. sen de dene bak sabah kusmalarında iyi oluyo. ben de yemeden önce iki saat ölçüp tartıp öyle yiyorum. az az yiyorum. doymuş gibi olur olmaz bırakıyorum bi lokma fazladan yesem hepsi geri çıkıyo zaten. çok dikkat etmemiz lazım yediklerimize.

Cok sukur sonunda detaylimizi atlattik ne uzun bir gun oldu boyle ...
Allah a cok sukurler olsun bobreklerdeki genisleme disinda bir sikinti gorunmuyor biri 5 biri 5.5 mm perinatolog daha genis olcmustu birini simdilik genislemede bir ilerleme gorulmuyor artik bakalim zamanla ne olacak insallah kendiliginden doguma kadar duzelir doktor vajinal rahimagzini da olctu erken dogum tehlikesine karsi 425 gr olmus kizcemizbuyumus maasallah mart sonunada seker yuklemesi icin gun verdiler bizden haberler boyle cok sukur ...

soda-limon ve sakızı deniyim canım sağol. bitki çaylarına benim doktorum kesinlikle karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…