- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.461
Aaa bu mothercarein kendi internet satış sitesi mi yoksa markafoni gibi bi site mi?Canım internetten alabilirsin
https://www.brandroom.com.tr/mothercare
Gideceğimi söyledikten sonra sel götürdü İzmir'i sen ne diyorsunBence sen de gitmelisin, çok güzel şeyler aldım
Hemen bakıyorum tesekkur ederim cokkCanım internetten alabilirsin
https://www.brandroom.com.tr/mothercare
Ben oraya baktım da içime sinen bişey göremedim. Alıcı gözle bakmadım ondandır. Tulum ben almamaya karar verdim yaz sıcağında fazla olur bence. bide bu yaz baya sıcak geçecek diye duydumDün İstanbul da da yağış vardı kiii. Evet gitsem ne güzel olur. Aldıklarını ciciler topiğinde paylaşsana ben de merak ettim.
Markafoni de de mothercare kampanyası var milletinsanbuL
Ya orda 0-3 ay için tulumlar falan var da acaba kalın mı gelir bizim bebelere bilemedim. Kumaşları nasıl ki? Fikri olaaaan?
Tırsssıyoreehayirdir ????
Yaa ben de merak ettim
Ben oraya baktım da içime sinen bişey göremedim. Alıcı gözle bakmadım ondandır. Tulum ben almamaya karar verdim yaz sıcağında fazla olur bence. bide bu yaz baya sıcak geçecek diye duydum
Yok canım kendi grubunun sitesi, markafoni vs. Gibi değilAaa bu mothercarein kendi internet satış sitesi mi yoksa markafoni gibi bi site mi?
Dün İstanbul da da yağış vardı kiii. Evet gitsem ne güzel olur. Aldıklarını ciciler topiğinde paylaşsana ben de merak ettim.
Ya orda 0-3 ay için tulumlar falan var da acaba kalın mı gelir bizim bebelere bilemedim. Kumaşları nasıl ki? Fikri olaaaan?
Hmm... Tecrübeli bir arkadaşım da ben hep tulum giydirdim en kullanışlı o oluyor dedi. İnce penye tulumlar.
Biz bu bebelere temmuz, ağustos ta ne giydircez bilemedim. Kısakollu badilerle falan mı gezcekler çıplak çıplak.
Aynen öyle canım, bir çıtçıtlı badi, ayağına da çorap oldu bitti
Oraya da bakıyorum canim tesekkur ederim. Çok bisey alacağımdan değilde dev bi indirim varsa eğer alırımDün İstanbul da da yağış vardı kiii. Evet gitsem ne güzel olur. Aldıklarını ciciler topiğinde paylaşsana ben de merak ettim.
Aminnnn inşaallah sizde uzmeyin canınızı cigerler 36. Haftaya kadar olusuyor kaç haftaliksiniz siz ?Anladım canım çok geçmiş olsun inşallah düzelir biran önce suyun artar.
Ciğerler gelişmediği için falan yazmışsın da ondan dedim durumlarımız benzer olabilir diye benim de bebeğimin ciğerinde sorun var. Durumlar farklı ama dualarımız bir canım inşallah en kısa zaman sağlıklarına kavuşur bebeklerimiz
Evet yaa öyle oluyoBenim de aynı L Light Of God pzt salı örneğin hiç hissetmedim; hatta biraz çikolata yedim yine olmadı, biraz kahve içtim baktım tık yok doktoru aradım normal takma kafanı o kadar dedi :) bugün de tam tersi kıpır kıpır
Demem dememmm uyutmasın razıyım:))L Light Of God cnm benim nasıl oynuyodu sonra birden bire durdu hatta buraya da yazdım bişey oldu oynamıyo dedim resmen korktum iki gün nerdeyse oynayup oynamadığını anlamadım ve şu da var o kadar zayıfım ki tekme atınca görüyrm ben ama aklına esince oynamıyo ben ce hiç kafana takma çok düzensizler senin ki edeplli uslu kız biraz daha demek ki daha uyutmayacağı günlerde gelecek annesi o zaman da aman beni uyutmuyo deme sakın
Ben hemen Telaş yapıyorum hissetmeyinceAryacığım benim 2.gebeliğim ama.hiç sayi ve sure olarak takip etmedim. İki gün önce hiç durmuyordu. Dün yatana kadar hissetmedim. Gece soluma yatıp hareket edene kadar bekledim uyumadim. Edince uyudum :) merak etme günü gününe uymuyor bu yaramazlarinbenimki soluma yatmamı hiç sevmiyor hemen tepki
Oğlum ağustos doğumlu. Ben hiç kısa kollu giydirmedim. Hep ince pamuklu uzun kollu şeyler giydi. 20gun sonra felanda tulum hep tulum... Tulum manyağiyim ben çok kullanışlı diye hep tulum giydirdimHmm... Tecrübeli bir arkadaşım da ben hep tulum giydirdim en kullanışlı o oluyor dedi. İnce penye tulumlar.
Biz bu bebelere temmuz, ağustos ta ne giydircez bilemedim. Kısakollu badilerle falan mı gezcekler çıplak çıplak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?