2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Gideceğimi söyledikten sonra sel götürdü İzmir'i sen ne diyorsun Bence sen de gitmelisin, çok güzel şeyler aldım

Dün İstanbul da da yağış vardı kiii. Evet gitsem ne güzel olur. Aldıklarını ciciler topiğinde paylaşsana ben de merak ettim.

Markafoni de de mothercare kampanyası var millet insanbuL

Ya orda 0-3 ay için tulumlar falan var da acaba kalın mı gelir bizim bebelere bilemedim. Kumaşları nasıl ki? Fikri olaaaan?

Ben oraya baktım da içime sinen bişey göremedim. Alıcı gözle bakmadım ondandır. Tulum ben almamaya karar verdim yaz sıcağında fazla olur bence. bide bu yaz baya sıcak geçecek diye duydum

Ben oraya baktım da içime sinen bişey göremedim. Alıcı gözle bakmadım ondandır. Tulum ben almamaya karar verdim yaz sıcağında fazla olur bence. bide bu yaz baya sıcak geçecek diye duydum

Hmm... Tecrübeli bir arkadaşım da ben hep tulum giydirdim en kullanışlı o oluyor dedi. İnce penye tulumlar.

Biz bu bebelere temmuz, ağustos ta ne giydircez bilemedim. Kısakollu badilerle falan mı gezcekler çıplak çıplak.

Ekledim, bakabilirsin ellemek yassah ama

Aynen öyle canım, bir çıtçıtlı badi, ayağına da çorap oldu bitti

Oraya da bakıyorum canim tesekkur ederim. Çok bisey alacağımdan değilde dev bi indirim varsa eğer alırım

Aminnnn inşaallah sizde uzmeyin canınızı cigerler 36. Haftaya kadar olusuyor kaç haftaliksiniz siz ?

Demem dememmm uyutmasın razıyım:))

Ben hemen Telaş yapıyorum hissetmeyince

Oğlum ağustos doğumlu. Ben hiç kısa kollu giydirmedim. Hep ince pamuklu uzun kollu şeyler giydi. 20gun sonra felanda tulum hep tulum... Tulum manyağiyim ben çok kullanışlı diye hep tulum giydirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…