- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.481
Oğlum ağustos doğumlu. Ben hiç kısa kollu giydirmedim. Hep ince pamuklu uzun kollu şeyler giydi. 20gun sonra felanda tulum hep tulum... Tulum manyağiyim ben çok kullanışlı diye hep tulum giydirdim
Hmm... Tecrübeli bir arkadaşım da ben hep tulum giydirdim en kullanışlı o oluyor dedi. İnce penye tulumlar.
Biz bu bebelere temmuz, ağustos ta ne giydircez bilemedim. Kısakollu badilerle falan mı gezcekler çıplak çıplak.
Burdayim canım sordugun icin sağol iyiyiz çok şükür bi kac gündür geziyorum :) dunde misafirim vardi aksama cok yoruldum bakamadim kacgundur.sizlerde iyisinizdir inşallah
Ayyyy cok sevindim canim cok guzel görünüyor buarada masallahKızlarrrrrr allaha şükür az önce doktora gittim beynindeki kistler neydeyse yok olmuş minnacık kalmış dedi sağlıklı görünüyor tabiki herşey Allahtan dedi. çok sevinçliyim dularaım kabul oluyor allahın izniyle çocuğum doğunca kurbanını kesicem darısı iyi haber bekleyen herkese Allahım hepimizin duasını kabul etsin sağlıcakla kucagımıa almayı nasip etsin resminide atayım teyzelerine :) Eki Görüntüle 1787725
Valla canım benim oğlan Mayıs dogumlu ben çoğu zaman tulum ince badiler giydirdim hemen çıplak yapmak olmaz sonuçta onlar yeni yeni alisacaklar dünyaya
Bu arada ıspanak yemeğini yaptım bugün canlar zeytinyağlıDraconianX senin tarifle yaptım besin değeri gitmesin diye yogurt suz yaptım insanbuL üstüne de bir bardak portakal suyu :) şifa olsun bebisime
Gozunn aydin canim masallah sizeMerhaba güzel anneler.... Biz geldik ayrıntıldan.Çok şükür herşeyimiz iyi hiç bir sıkıntı yok... Maşallah oğlum sağlıklı... 418 gr olmuş teyzeleri... Allahım herkese böyle güzel haberler nasip etsin. Dualarınızla yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız...
Gözünüz aydin canım masallahKızlar bende ayrıntılıdan geldim bebeğim çok şükür herşeyi iyi çıktı cinsiyetini göstermemekte inatçı 3kere girdim çıktım yok sonuncuda zorla gördü doktor kız dedi Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşllh cinsiyeti öğrendik artk kimse beni tutamaz başlasın alışveriş
Yarın 23 olcaz canım 21 de farkedildi zaten. İnşallah geçerAminnnn inşaallah sizde uzmeyin canınızı cigerler 36. Haftaya kadar olusuyor kaç haftaliksiniz siz ?
aryam o tamamen yedigin ictigin ve harcadigin enerji ile orantilidir. kendine bir klaslama hazirlama. her bunyenin harcadigi enerji - aldigi enerji farkli oldugu gibi; her bebegin hareket arzusu da farklidir.Hergün günde kaç kez hissediyosun canım?bunun bi sayısı var mı stres yaptım
kizlar az evvel pariste ikinci duzey ultrason diye adlandirilan buranin detaylisina girdim ve:
TURKIYE'DE BAHSEDILEN PARLAMALARA DAIR HICBIR SEY DENMEDI. SOYLEDIKLERI TEK SEY BEBEGIN COK IYI OLDUGU IDI.
609 gram olmusuz.
Ohh afiyet olsun yarasın bebişeYoğurt besin değerini mi götürürmüş, kat yanına bir kase yoğurt ye çabuk
Canım ıspanak ve yogurt birlikte yenince besin değeri gidiyormuş öğlen bir kase yoğurdumu yedim kızma :) uyurken de süt içerim :) ya ben bu aralar çok çabuk acikiyorum kendimi dizginlemeye çalışıyorum
semurcan çok şükür bin şükür bebeğin sapasağlam boşuna o kadar korkuttular maşallah paşaya kocaman olmuş acaba benim ki ne kadar oldu en son 400 gr di :)
O bende de oluyor arada ama geçici bir durummuş üstünde durmaya gerek yokBuzdolabının kapısı hiç kapanmıyordu, çok zor günlerdi çoook Bilemezsin neler yaşadığımı
cok tesekkur ederim, bizim 17 subatta istanbulda 570 gram idi, bu 2 haftada 39 gram almis.Canım ıspanak ve yogurt birlikte yenince besin değeri gidiyormuş öğlen bir kase yoğurdumu yedim kızma :) uyurken de süt içerim :) ya ben bu aralar çok çabuk acikiyorum kendimi dizginlemeye çalışıyorum
semurcan çok şükür bin şükür bebeğin sapasağlam boşuna o kadar korkuttular maşallah paşaya kocaman olmuş acaba benim ki ne kadar oldu en son 400 gr di :)
ohhh, ne güzel işte :)) yaşasın Kays bebek ve abisi ve annesi ve babası ve arkadaşları ve akrabaları ve herkes :)))
cok tesekkur ederim, bizim 17 subatta istanbulda 570 gram idi, bu 2 haftada 39 gram almis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?