2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Oğlum ağustos doğumlu. Ben hiç kısa kollu giydirmedim. Hep ince pamuklu uzun kollu şeyler giydi. 20gun sonra felanda tulum hep tulum... Tulum manyağiyim ben çok kullanışlı diye hep tulum giydirdim

Ince penye tulum alayım ben iyisimi. Kısa kollu badilerimiz de olur artık duruma göre bakarız. Teşekkürler

Valla canım benim oğlan Mayıs dogumlu ben çoğu zaman tulum ince badiler giydirdim hemen çıplak yapmak olmaz sonuçta onlar yeni yeni alisacaklar dünyaya

Bu arada ıspanak yemeğini yaptım bugün canlar zeytinyağlı DraconianX senin tarifle yaptım besin değeri gitmesin diye yogurt suz yaptım insanbuL üstüne de bir bardak portakal suyu :) şifa olsun bebisime

Ayyyy cok sevindim canim cok guzel görünüyor buarada masallah yerim yaaaa

Ohh afiyet olsun yarasın bebişe Yoğurt besin değerini mi götürürmüş, kat yanına bir kase yoğurt ye çabuk

Gozunn aydin canim masallah size darısı bize olsun insallah

Gözünüz aydin canım masallah

Hergün günde kaç kez hissediyosun canım?bunun bi sayısı var mı stres yaptım
aryam o tamamen yedigin ictigin ve harcadigin enerji ile orantilidir. kendine bir klaslama hazirlama. her bunyenin harcadigi enerji - aldigi enerji farkli oldugu gibi; her bebegin hareket arzusu da farklidir.

aryacigimiz cok iyi sakin negatif enerji yukleme

Hayırlı olsun tüm detaylıya girenlere
Parlama neki bilemedim hiç ben
Bir arkadaş hareketten bahsetmiş ben geçen hafta sonu o kadar gergindimki birazda canım sıkıldı yoruldum benimkisi hiç hareket etmedi malesef akşama kadar çok az gaz gibi hareketler
Dedim bana küstü bebeğim o günden beride çok pasif ama uyku davranışları şekilleniyormuş ya ondandır artık belli bakitlerde devinirler belkide
Aman canları saolsunda tembel olsunlar varsın

kizlar az evvel pariste ikinci duzey ultrason diye adlandirilan buranin detaylisina girdim ve:

TURKIYE'DE BAHSEDILEN PARLAMALARA DAIR HICBIR SEY DENMEDI. SOYLEDIKLERI TEK SEY BEBEGIN COK IYI OLDUGU IDI.

609 gram olmusuz.

ohhh, ne güzel işte :)) yaşasın Kays bebek ve abisi ve annesi ve babası ve arkadaşları ve akrabaları ve herkes :)))

Ohh afiyet olsun yarasın bebişe Yoğurt besin değerini mi götürürmüş, kat yanına bir kase yoğurt ye çabuk

Canım ıspanak ve yogurt birlikte yenince besin değeri gidiyormuş öğlen bir kase yoğurdumu yedim kızma :) uyurken de süt içerim :) ya ben bu aralar çok çabuk acikiyorum kendimi dizginlemeye çalışıyorum

semurcan çok şükür bin şükür bebeğin sapasağlam boşuna o kadar korkuttular maşallah paşaya kocaman olmuş acaba benim ki ne kadar oldu en son 400 gr di :)

O bende de oluyor arada ama geçici bir durummuş üstünde durmaya gerek yok Buzdolabının kapısı hiç kapanmıyordu, çok zor günlerdi çoook Bilemezsin neler yaşadığımı

O bende de oluyor arada ama geçici bir durummuş üstünde durmaya gerek yok Buzdolabının kapısı hiç kapanmıyordu, çok zor günlerdi çoook Bilemezsin neler yaşadığımı

İnşallah geçicidir yoksa halim hal değil benimNE kadar Engel olabilecem bakalım kendime yemem gerekenden fazlasını yemek istemiyorum hiç dolapları kapısı kapansın artik

cok tesekkur ederim, bizim 17 subatta istanbulda 570 gram idi, bu 2 haftada 39 gram almis.

cok tesekkur ederim, bizim 17 subatta istanbulda 570 gram idi, bu 2 haftada 39 gram almis.

Ultrasondan ultrasona da fark ediyor canim
Bundan sonra daha hızlı kilo alırlar artık bende 16 martta falan giderim artık kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…