2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

maşallah sen bayağı bişey yapıyorsun ben sadece bebek şekeri ve çikolatası yaptırmayı düşünüyorum hastane için şerbeti de annem ben evde hazırlar getiririm dedi.hayırlısı bakalım.

Kizlarr herkese selam.aklimi kurcalayan bir soruyla geldim.
Perine masaji hakkinda ne dusunuyosunuz?ise yariyomudur gercekten?haftaya 34 haftalik olucam ona gore haftaya baslasam mi diyorum

ooo titi< anne :)

inanaır msın bazı hastanelerde bebişin doğunca yatırıldığı mini yatak toz içinde oluyor dikkat etmek gerek bi arkadaşımın başına geldi dee değiştirttmiş..

tülü örtü gibi değilde ayak ucuna fiyonk istiyorum evelallah ın izni ile

bende fotoğraf işini hastaneyle görüşeyim bir :)

bilgilendim valla çok saol :)

burada çok fazla doğum fotoğrafçısı yok bir tanesi çok çok iyi ama ona da 1500 felan dedielr..bi tanıdıkaracılığıyla gidip görüşecem inşaallah..
zaman yaklaşıp da hazırlıklar tamamlanınca ; elbise diktirmek istiyorum :)
saç bandına bel kuşağına karar veremedim kapalıyım kararszılıklardayım

BENİMDE GÜNLERDİR SAĞ GÖĞÜS ALTIMDA FENA BİR AĞRI VAR KARNIMIZ BÜYÜDÜĞÜ İÇİN KABURGALARIMIZI SIKIŞTIRIYOMUŞ ONDAN OLUYOMUŞ OMUZLARIM BELİM AĞRIYO MASA BAŞI ÇALIŞIYORUM ALLAH YARDIM ETSİN HEPİMİZE

Kizlarr herkese selam.aklimi kurcalayan bir soruyla geldim.
Perine masaji hakkinda ne dusunuyosunuz?ise yariyomudur gercekten?haftaya 34 haftalik olucam ona gore haftaya baslasam mi diyorum

Ben yapmayı düşünüyordum ama erken doğum riski yüzünden simdi vazgeçtim... inşallah 34. Haftayı görmek nasip olur da ona gore doktorla konuşur önerirse belki yaparım :)

canım bak bunu mutlaka izle, normal doğum ve video çekimi. Bir çok anne ya da baba çekinebiliyor ama çok saygılılar ve işlerini çok iyi yapıyorlar (Ankara'dalar) . Kordonu da babaya kestirmişler :)

https://www.instagram.com/p/BE-q_t2E68v/?taken-by=benimmasalim

maşallah sen bayağı bişey yapıyorsun ben sadece bebek şekeri ve çikolatası yaptırmayı düşünüyorum hastane için şerbeti de annem ben evde hazırlar getiririm dedi.hayırlısı bakalım.

Canım bir tek kurabiyeyi arkadaşım yapacak, geri kalan herşeyi biz hazırlayacağız eve gelen giden de olur onlara da ikramlık olur hem, cupcake dediğin bildiğin kek zaten , cake popsta yapımı 5-10 dak süren birşey.... Tuzluları vs ya hazır alırım ya da bir akşam oturur yaparız. Çok gibi gözüküyor ama atıştırmalık hepsi

Ben de vazgeçtim zaten canım :)

oda organizasyonunu tamamen kendim yapacagim.hediyeliklerim kolonya nazar duasi ve anahtarlik.nazar duasini hallettim susleyip kaldirdim.20 mayista izne cikicam sonra kolonya siselerini susleyip doldurcam.anahtarliklar netten yeni siparis ettim gelecek.ucunu karton cantaya koyacagim canta da hazir aldim.yatak susleri kapi susu terlik ve taci netten siparis ettim onlarda geldi.cikolatayi haci seriften siparis verdim bugun yarin gelir:)foto konusunda kararsizim.dogumdan 1 sonraki gun icin istiyorum 200tl fiyat aldim.zaten dogum yapacagim hastane ameliyathaneye sokmuyor fotocu.kendi telimi vermeyi dusunuyorum resim icin.ya da hemsirelere soyleyecegim.profesyonel cekimi ertesi gun yapiracagim buyuk ihtimalle.

aynen canım çok zor bu hafta çok zorlandım gerçekten, cuma rapor alıp ayrılmayı düşünüyorum. Gerçi evden çalışıyorum ama aynı masabaşı 9-6 çalışıyorum

Ben yapmayı düşünüyordum ama erken doğum riski yüzünden simdi vazgeçtim... inşallah 34. Haftayı görmek nasip olur da ona gore doktorla konuşur önerirse belki yaparım :)
Ya dogumu etkilermi acaba bu hafta kontrolde doktoruma sorayim bakayim ne diyecek.kesiden yirtiktan cok korkuyorum.belki bi ihtimal dikissiz atlatirim diyodum

Fiyonk şeklinde kendi yatağıma ve bebeğimin yatağına ben de düşünüyorum aslında zaten bi gece yatacagim ben hastanede Rabbim sağlık verirse inşAllah bir de bizim akraba yok burada hiç doguma gele gele annelerimız gelecek :) o nedenle ikram da hastaneye düşünmüyorum is arkadaşlarımız eve gelir ikramları süsleri eve saklıyorum. Bence hastaneler ne kadar temizlense de temiz olmuyor o nedenle oraya kullanacaklarıni eve getirip getirmeme konusunu herkes bir kez daha düşünmeli. ..

aynen canım çok zor bu hafta çok zorlandım gerçekten, cuma rapor alıp ayrılmayı düşünüyorum. Gerçi evden çalışıyorum ama aynı masabaşı 9-6 çalışıyorum
cnm bende cuma çalişabilir raporu alicam mayıs ayını atlatmak istiyorum 35.haftayı doldurmak ama sanırım 37 yi doldurmak mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…